Eurooppa

Amsterdam kavereiden kesken: 5 mahtavaa budjettihotellia

Haaveiletteko ystäviesi kanssa Amsterdamin matkasta, mutta ette saa järjestelyjä aikaiseksi?

Sama ongelma ilmenee aina: Amsterdam on kallis kaupunki ja te haluaisitte löytää edullisen, mukavan ja siistin hotellin. Ratkaisu? Laadimme listan viidestä edullisesta hotellista, jotka sijaitsevat joko keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja sopivat budjettiin.

5. The Student Hotel Amsterdam City

1/2

Tässä hotellissa design on nähtävissä kaikkialla: kuntosalissa, oleskelutilassa ja cocktail-baarissa. Jos haluatte pistää kaiken peliin, voitte varata hotellin hulppean kuuden hengen huoneiston, jossa voitte pelata PS4:lla 75-tuumaisen taulutelevision ääressä… tai kokeilla tankotanssia. (Kyllä, huoneesta löytyy tanssitanko!)

The Social Hub Amsterdam City

Huippuarvostelut
Amsterdam
9.0 Loistava (2087 arvostelua)

4. Hotel Not Hotel

1/2

Koe unohtumaton loma hotellissa, joka ei nimensä mukaisesti ole varsinainen hotelli ja jossa jokainen huone on erilainen. Yövy raitiovaunussa, kirjahyllysalaoven takana tai espanjalaisessa huvilassa. Kokemus on takuuvarmasti ainutlaatuinen.

Hotel Not Hotel Amsterdam

Amsterdam
8.2 Erittäin hyvä (1538 arvostelua)

3. Hotel V Frederiksplein

1/2

Jos etsitte aitoa hipsteripaikkaa, tämä hotelli sopii tarpeisiinne paremmin kuin hyvin. Hotellin vaihtoehtoinen tyyli sopii erinomaisesti ryhmäkuvien ottamiseen, ja yleistilojen takka ja rento taustamusiikki tuovat tyylikästä lisätunnelmaa.

Hotel V frederiksplein

Amsterdam
8.2 Erittäin hyvä (2442 arvostelua)

2. CityHub

1/2

CityHub on yksi moderneimmista ja eniten teknologiaa hyödyntävistä hotelleista koskaan. CityHub on ottanut kaiken huomioon. Hotellissa on yksityiset, ison parisängyn kokoiset makuukapselit; rannekkeet, joilla voit avata huoneesi oven ja tilata olutta, sovellus, jolla voit hallita huoneesi värejä ja lukea kaupunkiopasta sekä ilmainen kannettava nettitikku, jonka avulla pääset aina verkkoon. Japanilaiset kapselihotellit eivät ole mitään tämän rinnalla.

CityHub Amsterdam

Amsterdam
9.2 Loistava (732 arvostelua)

1. Citiez Hotel

1/2

Miltä kuulostaisi yöpyminen torilla? Tämä hotelli sijaitsee upouudessa ostoskeskuksessa Westmarketissa, joka tunnetaan etnisestä ravintolatarjonnastaan: tarjolla on kaikkea aina aasialaisen keittiön antimista turkkilaiseen ja jopa afganistanilaiseen ruokaan! Nousiko vesi jo kielellesi? Kuten hotellin nimestä voi päätellä, Citiez Hotel edustaa urbaania elämäntyyliä.

Citiez Hotel Amsterdam

Huippuarvostelut
Amsterdam
8.6 Loistava (2048 arvostelua)