Espanja

Seikkailumielellä Barcelonaan? Kaupungin 5 kiehtovinta hostellia

Kiinnostaako hostelli Barcelonassa? Jos olet nuorekas ja pidät Barcelonasta, tulet ihastumaan hostellivalikoimaamme.

Nämä hostellit ovat lähes täydellisiä: boheemeja, keskustassa ja niin hyvin sisustettuja, ettei niistä halua edes poistua. Barcelonasta löytyy majoitusvaihtoehtoja joka makuun, mutta tällä kertaa esittelemme ne, jotka soveltuvat parhaiten seikkailumielisille hostellimatkailijoille.

Generator Barcelona

1/2

Generator on aivan Gràcian ja Eixamplen kaupunginosien tuntumassa, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä molemmista. Alueelta löytyykin lukemattomat määrät kauppoja, ravintoloita ja boheemeja paikkoja, jotka täydentävät elämysmatkaasi Barcelonaan. Hostellilta on vain 15 minuutin matka katalonialaisarkkitehti Antoni Gaudín suunnittelemaan Sagrada Famílian kirkkoon.

Generator Barcelonan ilmapiiri on erittäin nuorekas: sen tapahtumasalissa järjestetään erilaisia tapahtumia sekä päivisin että iltaisin, ja paikalla on myös DJ nostamassa tunnelmaa. Hostellin jokaisessa kerroksessa on yksityiset suihkut, ja halutessasi saat myös kylpyhuoneella varustetun huoneen. Huoneiden kapasiteetti vaihtelee yhdestä kahdeksaan henkeen. Jos haluat tehdä elämyksestä mahdollisemman täydellisen, voit halutessasi majoittua ullakkokerrokseen, jossa on jääkaappi sekä oma terassi, jolta avautuvat upeat näköalat Barcelonaan.

Generator Barcelona

Barcelona
8.4 Erittäin hyvä (2832 arvostelua)

Casa Kessler

Casa Kessler sijaitsee 15 minuutin matkan päässä Plaza Catalunyalta ja alle 10 minuutin etäisyydellä Casa Batllósta. Tämä putiikkihostelli sijaitsee art nouveau -tyylisessä rakennuksessa. Hostellissa on kolme kahden hengen huonetta, neljä yhteishuonetta ja yksi erillinen huoneisto. Huoneisto soveltuu ihanteellisesti niille, jotka pitävät intiimistä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Huoneiden suunnittelussa on otettu yksityiskohdat huomioon, ja niiden tyylikäs sisustus tekeekin matkasta unohtumattoman.

Casa Kessler

Barcelona
9.3 Loistava (175 arvostelua)

Casa Gracia

1/2

Casa Gracia sijaitsee Barcelonan suurimpien bulevardien risteyksessä. Nämä ovat Paseo de Gràcia ja Diagonal. Täältä kaikki on vain kivenheiton päässä: suurimmat kaupat, La Rambla, Gaudín arkkitehtuuriperintö, Catalunya-aukio ja monet muut nähtävyydet.

Gràcia on Barcelonan epäsovinnaisin kaupunginosa, jossa on monipuolinen kulttuuritarjonta, useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja runsaasti gastronomisia vaihtoehtoja. Jos vierailet Gràciassa elokuun puolivälissä, näet kaupunginosan Festa Major -juhlien kunniaksi koristellut kadut. Gràciassa voit nähdä esimerkiksi Vila-aukion kellon tai sellaisia rakennuksia kuin Casa Fuster tai Casa Vicens. Myös Güellin puisto sijaitsee tässä kaupunginosassa.

Casa Graciassa on sekä yksityisiä että ryhmille tarkoitettuja huoneita, suuri yhteiskeittiö, paikallisten taiteilijoiden maalauksilla ja valokuvilla koristeltu ruokasali, mukava lukusali, valkokangas sekä terassi, jolla voit nautiskella vaikkapa gin tonicia, ja paljon muuta. Lähes kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone.

Casa Gracia

Huippuarvostelut
Lugano
8.5 Loistava (4652 arvostelua)

Primavera

Hostelli Primavera löytyy Eixamplen kaupunginosasta. Gaudín modernistiset helmet Casa Milà ja Casa Batlló ovat vain muutaman minuutin matkan päässä, joten hostellista käsin on helppo tutustua Barcelonan keskustaan. Voit myös suunnata suoraan rannalle, sillä metroasema sijaitsee aivan hostellin vieressä.

Hostellin sisustus on moderni, sen puuhuonekalut ovat vintage-tyylisiä ja lattioita peittävät koristelaatat. Kaikki huoneet ovat minimalistisen tyylikkäitä. Huoneet soveltuvat sekä pariskunnille että suurille ryhmille. Jos kurkistat ulos huoneen parvekkeelta, näet kaupungin aivan uudesta perspektiivistä. Haluaisitko pitää juttutuokion tee- tai kahvikupposen ääressä? Istahda siinä tapauksessa oleskelutilojen sohvalle ja rentoudu.

Primavera Hostel

Huippuarvostelut
Barcelona
9.0 Loistava (1222 arvostelua)

Hip Hostel Barcelona

Myös Hip Hostel Barcelona sijaitsee Gràcian kaupunginosassa – rakennuksessa, jossa on paljon kynnyksiä. Metroasemat ovat lähellä ja lähiympäristössä on lukuisia baareja, ravintoloita ja uusimpia trendejä esitteleviä muotiliikkeitä. Jos haluat vierailla Sagrada Famíliassa tai Güellin puistossa, pääset niihin jalkaisin alle puolessa tunnissa.

Hostellin huoneiden kapasiteetti vaihtelee kahdesta seitsemään henkeen. Ja ne kaikki ovat upeita. Hostellissa on myös suuri sali, jossa voit tutustua muihin rohkeisiin matkailijoihin. Ruokaa voit valmistaa yhteiskeittiössä, ja terassilla pääset nauttimaan Välimeren auringon lämmöstä.

Hip Hostel Barcelona

Barcelona
8.2 Erittäin hyvä (114 arvostelua)