EurooppaKaupunki

5 huipputrendikästä hotellia Berliinissä

By , 16/12/2015

Berliini on Euroopan trendimekka, jossa uudet villitykset saavat alkunsa ja hipsteritietoisuus on valuuttaa. Berliini on kaikille eurooppalaisille avoin moderni miljoonakaupunki, jossa kukin taaplaa tyylillään. Kyseessä on kaupunki, jonka syvin olemus on aistittavissa sen lukuisissa trendikkäissä kahviloissa, baareissa, ravintoloissa, vintage-kaupoissa – ja kyllä – myös hotelleissa. Berliini on täynnä hotelleja, jotka uhkuvat kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa. Maassa maan tavalla eli Berliinissä majoitutaan taiteen, retrojen sisustuselementtien sekä graffitien keskellä industrial-tyyliin sisustetuissa hotelleissa. Hotellin kahvilasta saa takuuvarmasti tilattua matcha latten ja taustamusiikkina soi uusin islantilainen indie-bändi. Se nyt vaan kuuluu Berliiniin! Kurkkaa siis alta trendikkäimmät hotellit Berliinissä ja lähde metsästämään äitifarkkuja Euroopan ehdottomaan ykköskaupunkiin!

Michelberger

Hotellin aula

Michelberger on omaperäinen hotelli Berliinissä, vilkaisemalla hotellin kotisivuja päädyt varmasti samaan lopputulokseen. Kyseessä on moderni versio perinteisestä perhehotellista. Michelberger on pieni hotelli, jolle on sydämen asia tarjota vieraille mukavat ja mielenkiintoiset puitteet. Tässä hotellissa voiton tavoittelu ei mene vieraiden edelle.

Hotellihuone

Hotellin puitteet omaperäisine sisustusratkaisuineen sekä epätavallisine materiaalivalintoineen luovat kiehtovan kokonaisuuden. Huoneita löytyy jokaisen kokoluokan tarpeisiin ja hotelli panostaa tapahtumiin, joten mielenkiintoista tekemistä riittää vuoden ympäri. Sijainti on hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, mutta julkisen liikenteen läheisyydessä.

Hotelli trivagossa

Arte Luise Kunsthotel

Hotellihuone

Arte Luise Kunsthotel on mielenkiintoinen taidehotelli, jossa eletään ja hengitetään taidetta. Hotellissa voi viettää ikimuistoisen ”yön taiteen parissa”. Vaikka ei olisikaan taideharrastaja, niin hotellin omaperäiset huoneet takaavat mielenkiintoisen vierailun. Hotelli kutsuu itseään yhtä omalaatuiseksi kuin Berliinin kaupunki. Tämä on eittämättä totta, sillä hotellin jokainen huone on sisustettu erilaisin taiteellisin ratkaisuin, joista osa on hillittyjä ja toiset taas astetta villimpiä.

Silmät

Taide elää hotellihuoneissa, sen käytävillä sekä rakennuksessa itsessään. Hotelli sijaitsee kätevästi Berliinin ytimessä, Tiergarten ja Brandenburgin portti ovat aivan kävelymatkan päässä.

Hotelli trivagossa

Mani

Hotellihuone

Mani on trendikäs hotelli trendikkäällä alueella. Mani sijaitsee Torstraßella, joka on täynnä muotiliikkeittä, taidegallerioita sekä trendikkäitä kahviloita.

Näkymä

Hotellin tyylikkäästä sisustuksesta on huolehtinut berliiniläinen sisustussuunnittelija Esther Bruzkus ja lopputulos on suoraviivainen sekä elegantti. Selkeät linjat ja tarkkaan mietityt värivalinnat luovat yleisilmeen, jossa silmä lepää. Hotelli on osuva valinta viikonloppulomaa tai työmatkaa varten.

Hotelli trivagossa

art’otel berlin kudamm

Hotellihuone

art’otel berlin kudamm -hotellissa viihtyy ainakin jos on Andy Warholin taiteen ystävä. Hotelli on täynnä Warholin taidetta sekä kuvia taiteilijasta itsestään. Omintakeinen sisustus kulminoituu omaperäisiin värivalintoihin sekä erikoisiin huonekaluihin.

Hotellihuone

Hotellista löytyy newyorkilaistyylinen Factory-ravintola, jossa on tarjolla trendikästä street food -ruokaa. Hotelli sijaitsee kätevästi tärkeän ostosalueen Kurfürstendammin läheisyydessä. Ku’damm on yksi kaupungin suosituimpia katuja ja tunnetaan Berliinin Champs-Élysées’nä.

Hotelli trivagossa

Catalonia Berlin Mitte

Hotellihuone

Catalonia Berlin Mitte -hotellissa Berliini tulee iholle. Hotelli on hipsterimekka, joka on sisustettu rouheaan industrial-tyyliin. Sisältä hotellihuoneet ovat tyylikkäitä ja hillittyjä, mikä tuo tasapainoa hotellin graffitin peittämiin käytäviin sekä teollisuushallia muistuttavaan aula- ja ravintola-alueeseen.

Hotellin ravintola

Hotelli on kuin kaupunkikin, päältä rosoinen mutta sydämeltään trendikkyyden ja tyylikkyyden edelläkävijä. Hotelli on hieman keskustan ulkopuolella, mutta aivan metroaseman läheisyydessä. Lisäksi hotelli on kävelymatkan päässä Berliinin kuuluisasta museosaaresta, jossa sopii viettää päivä paikallisen kulttuurin parissa.

Hotelli trivagossa

 


Kuvat hotelleilta. Kansikuva: Catalonia Berlin Mitte.