5 huipputrendikästä hotellia Berliinissä

Berliini on Euroopan trendimekka, jossa uudet villitykset saavat alkunsa ja hipsteritietoisuus on valuuttaa.

Berliini on kaikille eurooppalaisille avoin moderni miljoonakaupunki, jossa kukin taaplaa tyylillään. Kyseessä on kaupunki, jonka syvin olemus on aistittavissa sen lukuisissa trendikkäissä kahviloissa, baareissa, ravintoloissa, vintage-kaupoissa – ja kyllä – myös hotelleissa. Berliini on täynnä hotelleja, jotka uhkuvat kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa. Maassa maan tavalla eli Berliinissä majoitutaan taiteen, retrojen sisustuselementtien sekä graffitien keskellä industrial-tyyliin sisustetuissa hotelleissa. Hotellin kahvilasta saa takuuvarmasti tilattua matcha latten ja taustamusiikkina soi uusin islantilainen indie-bändi. Se nyt vaan kuuluu Berliiniin! Kurkkaa siis alta trendikkäimmät hotellit Berliinissä ja lähde metsästämään äitifarkkuja Euroopan ehdottomaan ykköskaupunkiin!

Michelberger

1/2

Michelberger on omaperäinen hotelli Berliinissä, vilkaisemalla hotellin kotisivuja päädyt varmasti samaan lopputulokseen. Kyseessä on moderni versio perinteisestä perhehotellista. Michelberger on pieni hotelli, jolle on sydämen asia tarjota vieraille mukavat ja mielenkiintoiset puitteet. Tässä hotellissa voiton tavoittelu ei mene vieraiden edelle.

Hotellin puitteet omaperäisine sisustusratkaisuineen sekä epätavallisine materiaalivalintoineen luovat kiehtovan kokonaisuuden. Huoneita löytyy jokaisen kokoluokan tarpeisiin ja hotelli panostaa tapahtumiin, joten mielenkiintoista tekemistä riittää vuoden ympäri. Sijainti on hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, mutta julkisen liikenteen läheisyydessä.

Michelberger Hotel

Berliini
9.0 Loistava (1465 arvostelua)

Arte Luise Kunsthotel

1/2

Arte Luise Kunsthotel on mielenkiintoinen taidehotelli, jossa eletään ja hengitetään taidetta. Hotellissa voi viettää ikimuistoisen ”yön taiteen parissa”. Vaikka ei olisikaan taideharrastaja, niin hotellin omaperäiset huoneet takaavat mielenkiintoisen vierailun. Hotelli kutsuu itseään yhtä omalaatuiseksi kuin Berliinin kaupunki. Tämä on eittämättä totta, sillä hotellin jokainen huone on sisustettu erilaisin taiteellisin ratkaisuin, joista osa on hillittyjä ja toiset taas astetta villimpiä.

Taide elää hotellihuoneissa, sen käytävillä sekä rakennuksessa itsessään. Hotelli sijaitsee kätevästi Berliinin ytimessä, Tiergarten ja Brandenburgin portti ovat aivan kävelymatkan päässä.

Arte Luise Kunsthotel

Berliini
8.2 Erittäin hyvä (3512 arvostelua)

Mani

1/2

Mani on trendikäs hotelli trendikkäällä alueella. Mani sijaitsee Torstraßella, joka on täynnä muotiliikkeittä, taidegallerioita sekä trendikkäitä kahviloita.

Hotellin tyylikkäästä sisustuksesta on huolehtinut berliiniläinen sisustussuunnittelija Esther Bruzkus ja lopputulos on suoraviivainen sekä elegantti. Selkeät linjat ja tarkkaan mietityt värivalinnat luovat yleisilmeen, jossa silmä lepää. Hotelli on osuva valinta viikonloppulomaa tai työmatkaa varten.

Hotel MANI by AMANO

Huippuarvostelut
Berliini
9.0 Loistava (2018 arvostelua)

art’otel berlin kudamm

1/2

art’otel berlin kudamm -hotellissa viihtyy ainakin jos on Andy Warholin taiteen ystävä. Hotelli on täynnä Warholin taidetta sekä kuvia taiteilijasta itsestään. Omintakeinen sisustus kulminoituu omaperäisiin värivalintoihin sekä erikoisiin huonekaluihin.

Hotellista löytyy newyorkilaistyylinen Factory-ravintola, jossa on tarjolla trendikästä street food -ruokaa. Hotelli sijaitsee kätevästi tärkeän ostosalueen Kurfürstendammin läheisyydessä. Ku’damm on yksi kaupungin suosituimpia katuja ja tunnetaan Berliinin Champs-Élysées’nä.

Park Plaza Berlin

Berliini
8.2 Erittäin hyvä (2980 arvostelua)

Catalonia Berlin Mitte

1/2

Catalonia Berlin Mitte -hotellissa Berliini tulee iholle. Hotelli on hipsterimekka, joka on sisustettu rouheaan industrial-tyyliin. Sisältä hotellihuoneet ovat tyylikkäitä ja hillittyjä, mikä tuo tasapainoa hotellin graffitin peittämiin käytäviin sekä teollisuushallia muistuttavaan aula- ja ravintola-alueeseen.

Hotelli on kuin kaupunkikin, päältä rosoinen mutta sydämeltään trendikkyyden ja tyylikkyyden edelläkävijä. Hotelli on hieman keskustan ulkopuolella, mutta aivan metroaseman läheisyydessä. Lisäksi hotelli on kävelymatkan päässä Berliinin kuuluisasta museosaaresta, jossa sopii viettää päivä paikallisen kulttuurin parissa.

Catalonia Berlin Mitte

Huippuarvostelut
Berliini
8.6 Loistava (1454 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva: Catalonia Berlin Mitte.