Eurooppa

Saksalaisetkin rakastavat saunoa! 6 saunallista hotellihuonetta Saksassa

Kukapa olisi arvannut, että suomalainen saunakulttuuri maistuu myös keskieurooppalaisille.

Itse asiassa saunominen näyttäisi maistuvan saksalaisille siinä määrin, että saunoja löytyy jopa hotellihuoneista. Vaan miltähän suomalaiselle maistuisivat löylyt saksalaisessa saunassa?

Saunallinen huone kylpylähotellissa maaseudulla

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Hotellissa on kaksi wellness-huoneistoa ja neljä wellness-sviittiä. Ne ovat kooltaan 30 ja 65 m², ja oman saunan lisäksi niissä on iso kulma-amme tai poreamme, joten puitteet rentoutumiseen ovat mitä mainioimmat. Käytössäsi on lisäksi hotellin kylpyläosasto.

Vinkit onnistuneeseen wellness-lomaan:

• Ravintola Gutshofissa pääset seuraamaan livekokkausta, mikä saa varmasti ruokahalusi heräämään.
• Osallistumalla joogaan tai äänimaljameditaatioon voit löytää sisäisen rauhasi (tai ainakin yrittää).
• Jos saunomisesta ja meditoinnista ei tunnu olevan apua, voit rentoutua illalla hotellin baarissa Land Gut Höhne Pils -olutta nauttien.

Hotel Land Gut Höhne

Mettmann, 3.3 km kohteesta Neanderthal Museum
8.4 Erittäin hyvä (4169 arvostelua)
Loistava Palvelut 8.5 / 10
Katso hinta

Saunan lämpöä suurkaupungissa

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Jos pidät oman saunan rauhasta, kannattaa tutustua tämän hotellin saunallisiin sviitteihin. Ne ovat kooltaan 65 m², ja huoneissa on king size -sänky, panoraamaikkunat ja tilava kylpyhuone. Mikä parasta, oman saunan lisäksi käytössäsi on myös poreamme.

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Huippuarvostelut
Berliini, 6.8 km kohteesta Airport Berlin Tegel
8.6 Loistava (8272 arvostelua)
Loistava Siisteys 9.1 / 10
Katso hinta

Saunallista luksusta Saksan idyllisimmässä kaupungissa

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Bergheim41 on moderni, Heidelbergin keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Sen pelkistetysti sisustetuissa juniorsviiteissä viihtyvyyteesi on todella panostettu. Kun astut saunan jälkeen kylpytakkiin kietoutuneena huoneeseen kuuluvalle kattoterassille, eteesi avautuu uskomaton näkymä kaupungin ylle.

Vinkit onnistuneeseen wellness-lomaan:

• Täällä voit hypätä suoraan suihkusta kattoterassille, kohottaa kädet kohti Heidelbergin taivasta ja toivoa, että kukaan ei ole näkemässä (jos et satu nauttimaan julkisesta nakuilusta).
• Tilavassa sviitissä voit kuunnella täysillä vaikkapa Bob Segerin kappaletta Old Time Rock and Roll ja eläytyä Riskibisnes -elokuvan tunnelmiin.
• Kun kaipaat pientä välipalaa, voit herkutella Bergheim41 Kaffeekultur -kahvilassa kotitekoisella kakulla ja maukkaalla kahvilla.

Hotel Bergheim41 im Alten Hallenbad

Huippuarvostelut
Heidelberg, 3.6 km kohteesta Abtei Neuburg
8.6 Loistava (586 arvostelua)
Loistava Siisteys 9.1 / 10
Katso hinta

Rentoudu omassa saunassa Fehmarnin saarella

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Strandhotel Bene on ainoa neljän tähden hotelli Itämeren rannikolla sijaitsevalla Fehmarnin saarella. Hotellissa on saunallisia wellness-huoneita. Voit rentoutua oman saunan rauhassa ja vilvoitella sen jälkeen huoneesi parvekkeella. Jos tuntuu siltä, että kaipaisit välillä vähän liikuntaa, saari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet surffaamiseen ja leijalautailuun.

Vinkit onnistuneeseen wellness-lomaan:

• Katsele parvekkeelta Itämeren aaltoja ja nauti merituulen tuiverruksesta.
• Käy tutustumassa golfin saloihin Golfpark Fehmarn -golfkentällä. Hiekkabunkkeriin päätyneistä palloista voit syyttää navakkaa tuulta.
• Jos sää ei näytä parhaita puoliaan, voit herkutella hotellin ravintolassa vaikkapa hirvicarpacciolla tai kotitekoisella glühweinilla.

Strandhotel Bene

Huippuarvostelut
Burg, 10.2 km kohteesta Fähre Puttgarden-Rødby
8.9 Loistava (897 arvostelua)
Loistava Palvelu 9.3 / 10
Katso hinta

Yövy Schwarzwaldissa saunallisessa sviitissä

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Ritter Durbach -hotellin spa-sviiteissä voit saunoa omassa rauhassa ja rentoutua sen jälkeen huoneessa olevan takan äärellä. Sviitti on kuin pieni hyvän olon keidas, jossa kiireisen arjen voi jättää taakseen joko kahden kesken tai koko perheen voimin.

Vinkit onnistuneeseen wellness-lomaan:

• Michelin-tähdellä palkitussa Wilder Ritter -ravintolassa voit maistaa heinässä kypsennettyä lammasta, joka saa varmasti veden kielelle.
• Varaudu jo ennalta ja pänttää ennen matkaa viinitietoutta – Ritter Keller-viinikellarissa pääset pätemään tiedoillasi, sillä täällä on tarjolla 700 viiniä eri puolilta maailmaa.
• Viinistä voi nauttia myös ulkoisesti: hotellin kylpylässä voit hemmotella itseäsi Sauvignon-hoidolla, joka saa edellisiltaisen viininjuonnin aiheuttamat silmäpussit katoamaan.

Hotel Ritter Durbach

Huippuarvostelut
9.1 Loistava (1155 arvostelua)
Loistava Palvelu 9.4 / 10
Katso hinta

Rentoutusta Reinin rannalla

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Jos kaipaatte rentoutumista kahden kesken, voitte majoittautua johonkin kolmesta tilavasta wellness-sviitistä, jotka ovat nimeltään Potsdam, Niederrhein ja Leipzig. Sviittien sisustusratkaisut ovat saaneet vaikutteita sisarhotelleista. Huoneissa on muun muassa oma sauna, poreamme ja sadesuihku – kaikki mitä tarvitset rentoutumiseen!

Vinkit onnistuneeseen wellness-lomaan:

• Täällä kannattaa käydä syömässä hotellin omassa, taiteilijan suunnittelemassa RheinArt-ravintolassa, josta avautuu upeat näköalat Reinille.
• Mikäpä sen mukavampaa kuin lähteä pyöräretkelle jokirantaa pitkin ja nauttia samalla Reinin vehreistä maisemista. Sen jälkeen rentoutuminen oman huoneen rauhassa on vieläkin ihanampaa!

Hotel Rheinpark Rees

Rees, 3.3 km kohteesta Haus Aspel
8.3 Erittäin hyvä (1245 arvostelua)
Loistava Sijainti 9 / 10
Katso hinta

Saiko joku näistä hotelleista kiinnostuksesi heräämään tai voitko suositella jotakin muuta hotellia, jossa on saunallisia huoneita? Jätä kommentti ja kerro vinkkisi.


Näytä kommentit