Eurooppa

Saksalaisetkin rakastavat saunoa! 6 saunallista hotellihuonetta Saksassa

Kukapa olisi arvannut, että suomalainen saunakulttuuri maistuu myös keskieurooppalaisille.

Itse asiassa saunominen näyttäisi maistuvan saksalaisille siinä määrin, että saunoja löytyy jopa hotellihuoneista. Vaan miltähän suomalaiselle maistuisivat löylyt saksalaisessa saunassa?

Saunallinen huone kylpylähotellissa maaseudulla

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Hotellissa on kaksi wellness-huoneistoa ja neljä wellness-sviittiä. Ne ovat kooltaan 30 ja 65 m², ja oman saunan lisäksi niissä on iso kulma-amme tai poreamme, joten puitteet rentoutumiseen ovat mitä mainioimmat. Käytössäsi on lisäksi hotellin kylpyläosasto.

Hotel Land Gut Höhne

Huippuarvostelut
Mettmann
8.6 Loistava (3609 arvostelua)

Saunan lämpöä suurkaupungissa

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Jos pidät oman saunan rauhasta, kannattaa tutustua tämän hotellin saunallisiin sviitteihin. Ne ovat kooltaan 65 m², ja huoneissa on king size -sänky, panoraamaikkunat ja tilava kylpyhuone. Mikä parasta, oman saunan lisäksi käytössäsi on myös poreamme.

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Huippuarvostelut
Berliini
8.6 Loistava (4510 arvostelua)

Saunallista luksusta Saksan idyllisimmässä kaupungissa

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Bergheim41 on moderni, Heidelbergin keskustassa sijaitseva neljän tähden hotelli. Sen pelkistetysti sisustetuissa juniorsviiteissä viihtyvyyteesi on todella panostettu. Kun astut saunan jälkeen kylpytakkiin kietoutuneena huoneeseen kuuluvalle kattoterassille, eteesi avautuu uskomaton näkymä kaupungin ylle.

Hotel Bergheim41 im Alten Hallenbad

Huippuarvostelut
Heidelberg
8.8 Loistava (490 arvostelua)

Rentoudu omassa saunassa Fehmarnin saarella

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Strandhotel Bene on ainoa neljän tähden hotelli Itämeren rannikolla sijaitsevalla Fehmarnin saarella. Hotellissa on saunallisia wellness-huoneita. Voit rentoutua oman saunan rauhassa ja vilvoitella sen jälkeen huoneesi parvekkeella. Jos tuntuu siltä, että kaipaisit välillä vähän liikuntaa, saari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet surffaamiseen ja leijalautailuun.

Strandhotel Bene

Huippuarvostelut
Burg
9.3 Loistava (445 arvostelua)

Yövy Schwarzwaldissa saunallisessa sviitissä

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Ritter Durbach -hotellin spa-sviiteissä voit saunoa omassa rauhassa ja rentoutua sen jälkeen huoneessa olevan takan äärellä. Sviitti on kuin pieni hyvän olon keidas, jossa kiireisen arjen voi jättää taakseen joko kahden kesken tai koko perheen voimin.

Hotel Ritter Durbach

Huippuarvostelut
Durbach
9.2 Loistava (1133 arvostelua)

Rentoutusta Reinin rannalla

1/2

Saunalliset hotellihuoneet:

Jos kaipaatte rentoutumista kahden kesken, voitte majoittautua johonkin kolmesta tilavasta wellness-sviitistä, jotka ovat nimeltään Potsdam, Niederrhein ja Leipzig. Sviittien sisustusratkaisut ovat saaneet vaikutteita sisarhotelleista. Huoneissa on muun muassa oma sauna, poreamme ja sadesuihku – kaikki mitä tarvitset rentoutumiseen!

Rheinpark Rees

Rees
8.4 Erittäin hyvä (1461 arvostelua)

Saiko joku näistä hotelleista kiinnostuksesi heräämään tai voitko suositella jotakin muuta hotellia, jossa on saunallisia huoneita? Jätä kommentti ja kerro vinkkisi.