EurooppaRomanttiset lomatRanta

Rakastu Amalfin rannikon romanttisiin hotellinäköaloihin

By , 05/05/2017

Jos haluat löytää kaikkein romanttisimman näköalan tarjoavan hotellin, et ole helpon tehtävän äärellä. Italiassa ja erityisesti Amalfin rannikolla sinulla on kuitenkin runsaasti valinnanvaraa.

Sen kummempia selittelemättä seuraavassa esittelemme kahdeksan hotellia, joihin on vaikea olla rakastumatta.

Ravello Art Hotel Marmorata

Ravello

näkymä

Ravello Art Hotel Marmoratan suunnittelua on inspiroinut merihenkisyys, ja hotellin sisustamiseen on käytetty vanhoista aluksista pelastettuja esineitä ja koristeita.  Vanhaan paperitehtaaseen 1980-luvulla perustettu hotelli on suunnattu matkailijoille, jotka haluavat kokea Amalfin rannikon koko kauneuden.

uima-allas

Hotellilla on oma yksityinen hiekkarantansa, ja asiakkaat voivatkin nauttia aaltojen liplatuksesta Italian auringon alla. Terassilta löytyvät uima-allas ja poreallas ovat niin ikään loistavia paikkoja ottaa aurinkoa ja nauttia samalla näköalasta.

Merinäköalalla varusteltu Superior-huone tarjoaa maisemien lisäksi paljon tilaa sekä tummanpuhuvia puusävyjä, espanjalaistyyliset laattalattiat ja ylellisen makuuhuoneen.

Tilat: Yksityinen ranta, uima-allas porealtaalla, ilmainen pysäköinti, kuntosali ja kokoushuone.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=8561502&iRoomType=7&iPathId=73257&iGeoDistanceItem=85615&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Tramonto d’Oro

Praiano

hotellihuone italiassa

Tämä Praianon keskustassa sijaitseva perheomisteinen ja välimerellinen hotelli toivottaa kaikenikäiset asiakkaat tervetulleiksi. Hotellin nimi tarkoittaa ”kultaista auringonlaskua”, jota onkin hyvä ihailla katolta olevasta uima-altaasta tai panoraamamaisemat tarjoavasta ravintolasta käsin.

uima-allas italiassa

Hotelli on saanut sertifikaatin ympäristöasioiden hoidosta ja ottaa toiminnassaan kauttaaltaan huomioon ympäristöystävällisyyden. Hotellin ravintola kiinnittää erityishuomiota ruokaintoleransseista tai -allergioista kärsiviin asiakkaisiin ja tekee parhaansa, jotta kyseiset asiakkaat voivat nauttia italialaisen keittiön antimista.

Valitse Mediterranean Room sen tyylikkään, Santorinista muistuttavan sinivalkoisen sisustuksen, merinäköalat tarjoavan parvekkeen, suurten ja mukavien parisänkyjen sekä tilavan olohuoneen takia.

Tilat: Ravintola, uima-allas katolla, kuntoilukeskus ja snackbaari.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=8567702&iRoomType=7&iPathId=73258&iGeoDistanceItem=85677&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Covo dei Saraceni

Positano

uima-allas italiassa

Hyvä hotelli hääseremonian viettoon on Positanon sydämessä sijaitseva palatsimainen Covo dei Saraceni. Hotellin aurinkoiset terassit ja upeat maisemat tekevät tästä täydellisen paikan vihkivalojen lausumiseen.

hotellihuone italiassa

Hotellilla on oma yksityinen hiekkarantansa, jonne pääset suoraan hotellin hissillä. Sinun ei siis tarvitse kiivetä ylös alas mäenrinnettä voidaksesi nauttia meren aalloista. Rannalta löydät hotellin brasserie-ravintolan ja useita varjoisia terasseja, joilta pääset rannan tuntumassa olevalle uima-altaalle ja allasbaariin. Vähän ylempänä sijaitsevasta hotellin äärettömästä uima-altaasta käsin voit nauttia rannan ja meren maisemista ja äänistä.

Tilat: Kaksi ravintolaa, allasbaari, viinikellari, suuri uima-allas, ääretön uima-allas ja venekuljetus.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=4521802&iRoomType=7&iPathId=45507&iGeoDistanceItem=45218&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Belmond Hotel Caruso

Ravello 

Näkymä

Mäen päällä Ravellon korkeimmalla kohdalla sijaitseva Belmond Hotel Caruso sijaitsee 1000-luvun rakennuksessa ja on viimeistelty silauksella italialaista glamouria. Hotelli ei ole kuitenkaan ajan vanki, vaan rakennus on restauroitu nykyaikaan soveltuvaksi.

hotellihuone

Hotellin ääretön uima-allas on arkkitehtuurin mestariteos, joka näyttää korkealla olevan sijaintinsa ansiosta kuin riippuvan pilvistä. Asetu mukavasti altaan reunalle ja anna conciergen tuoda sinulle tuoreita hedelmiä ja rentouttavalla musiikilla ladattu iPod.

Hotelli tarjoaa myös ilmaisen venekierroksen perinteisessä puuveneessä, joka lähtee Amalfista ja sisältää kuljetuksen takaisin hotellille.

Tilat: Kaksi ravintolaa (yksi sisätiloissa ja yksi ulkona terassilla), uima-allas katolla, allasbaari, kylpylä ja kuntosali.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=8558502&iRoomType=7&iPathId=73257&iGeoDistanceItem=85585&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

NH Collection Grand Hotel

Amalfi

hotelli italiassa

Voiko romanttisempaa paikkaa olla kuin kallion reunalle 1200-luvulla rakennettu luostari? Grand Hotel Convento di Amalfista löytyy jopa kauniisti koristeltu yksityiskappeli, joka on täydellinen paikka hääseremonian viettoon.

uima-allas italiassa

Hotellissa on kaksi ravintolaa, joista toisessa on al fresco -terassi ja erinomainen valikoima viinejä ja cocktaileja. Toinen ravintola, Kyushu, on japanilaista ja välimerellistä keittiötä yhdistelevä, keittiömestari Julian Marmolin johtama ravintola. Kallion reunalla olevassa äärettömässä uima-altaassa saat uida aivan omassa rauhassasi.

Ilta italiassa

Uima-altaan vieressä oleva terassi on täydellinen paikka nauttia lounasta, pientä välipalaa tai viilentäviä cocktaileja.

Tilat: Kaksi ravintolaa, uima-allas, kylpylä, kappeli ja kuntosali.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=127331702&iRoomType=7&iPathId=45479&iGeoDistanceItem=1273317&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Santa Caterina

Positano

näkymä

Koko Amalfin parhaimmat hotelliarvostelut saanut Hotel Santa Caterina tarjoaa luksusta aitoon italialaiseen tyyliin. Vehreiden puutarhojen ja ihmeköynnösten keskellä sijaitsevan hotellin huoneet ja terassit muodostavat rauhallisen keitaan keskelle kaupunkia.

uima-allas

Hotellin Al Mare -ravintola on tutustumisen arvoinen, vaikka yöpyisitkin jossain muussa lähiseudun hotellissa. Monet Amalfin rannikolla ja Positanossa vierailevat matkailijat nimittäin suuntaavat Al Mareen herkuttelemaan sen lyömättömillä kala-annoksilla ja erinomaisella ruoalla.

hotellihuone

Hotellin rantaklubille ja suolavesialtaalle pääsee kätevästi kahdella hissillä, ja asiakkaat voivat myös hyödyntää hotellin kylpylän hieronta-, kasvohoito- ja vartalonhoitopalvelut.

Tilat: Kaksi ravintolaa, viinikellari, rantaklubi, kuntosali ja hyvinvointikeskus.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=4504802&iRoomType=7&iPathId=45479&iGeoDistanceItem=45048&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

Conca dei Marini

hotelli italiassa

Ei ole mitään rauhoittavampaa kuin katsella veden katoavan äärettömyyteen uima-altaan reunan yli. Kallion reunalle rakennetusta Monastero Santa Rosasta löytyy maailman parhaimpiin kuuluva ääretön uima-allas, jonka reuna näyttää häviävän taustalla avautuvaan mereen.

uima-allas

Entiseen 1600-luvun luostariin perustettu hotelli säilyttää rakennuksen alkuperäisen tunnelman restauroiduilla rakenteillaan, kauniilla puutarhoillaan ja rauhallisilla ulkoterasseillaan, jotka ottavat kaiken irti ympäröivästä maisemasta. Rakennukseen on lisätty nykyajan mukavuuksia, kuten 80 neliömetrin laajuinen kylpylä sekä jokaisesta huoneesta löytyvät suuret kylpyammeet, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi.

hotellihuone

Hotellin Ristorante Il Refettorio -ravintolan keittiömestari Bob on tunnettu kyltymättömästä rakkaussuhteestaan ruokaan. Hänen ruokalistansa useista herkuista huomiomme kiinnittivät erityisesti hummeri kikhernepyreen kera sekä jättikatkarapuravioli.

Tilat: Ääretön uima-allas, kylpylä, puutarhoja, auringonlaskuterassi, kuntosali ja ravintola.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=229953602&iRoomType=7&iPathId=88246&iGeoDistanceItem=2299536&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Casa Angelina

Praiano

parveke

Mikään ei ole upeampaa kuin kimaltelevan meren loiste tai vaaleanpunaisen auringonlaskun hämyisä tunnelma. Näitä molempia voit ihastella ylellistä palvelua tarjoavan Casa Angelinan  huoneista.

Näkymä Italiassa

Herkuttele aamiaisella hotellin ulkoterassilla tai gourmet-illallisella auringon laskiessa. Casa Angelinan tarjoamaa herkullista pastaa ja tuoretta kalaruokaa parempaa on vaikea löytää.

uima-allas

Hotellin hillityn tyylikäs tunnelma sekä valkeat interiöörit ja yksinkertaiset sisustuselementit antavat tilaa huoneista avautuville maisemille. Erään hotelliasiakkaan sanoin ”näet Italian kauneimmat maisemat…huoneestasi”.

Tilat: Kaksi uima-allasta (yksi sisäallas ja yksi ulkoporeallas solariumilla), yksityinen ranta ja romanttinen ravintola.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=10126502&iRoomType=7&iPathId=73258&iGeoDistanceItem=101265&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]