Eurooppa

Rakastu Amalfin rannikon romanttisiin hotellinäköaloihin

Jos haluat löytää kaikkein romanttisimman näköalan tarjoavan hotellin, et ole helpon tehtävän äärellä.

Italiassa ja erityisesti Amalfin rannikolla sia on kuitenkin runsaasti valinnanvaraa.

Sen kummempia selittelemättä seuraavassa esittelemme kahdeksan hotellia, joihin on vaikea olla rakastumatta.

Ravello Art Hotel Marmorata

1/3

Ravello Art Hotel Marmoratan suunnittelua on inspiroinut merihenkisyys, ja hotellin sisustamiseen on käytetty vanhoista aluksista pelastettuja esineitä ja koristeita. Vanhaan paperitehtaaseen 1980-luvulla perustettu hotelli on suunnattu matkailijoille, jotka haluavat kokea Amalfin rannikon koko kauneuden.

Hotellilla on oma yksityinen hiekkarantansa, ja asiakkaat voivatkin nauttia aaltojen liplatuksesta Italian auringon alla. Terassilta löytyvät uima-allas ja poreallas ovat niin ikään loistavia paikkoja ottaa aurinkoa ja nauttia samalla näköalasta.

Merinäköalalla varusteltu Superior-huone tarjoaa maisemien lisäksi paljon tilaa sekä tummanpuhuvia puusävyjä, espanjalaistyyliset laattalattiat ja ylellisen makuuhuoneen.

Tilat: Yksityinen ranta, uima-allas porealtaalla, ilmainen pysäköinti, kuntosali ja kokoushuone.

Ravello Art Hotel Marmorata

Huippuarvostelut
Ravello
9.2 Loistava (889 arvostelua)

Tramonto d’Oro

1/3

Tämä Praianon keskustassa sijaitseva perheomisteinen ja välimerellinen hotelli toivottaa kaikenikäiset asiakkaat tervetulleiksi. Hotellin nimi tarkoittaa ”kultaista auringonlaskua”, jota onkin hyvä ihailla katolta olevasta uima-altaasta tai panoraamamaisemat tarjoavasta ravintolasta käsin.

Hotelli on saanut sertifikaatin ympäristöasioiden hoidosta ja ottaa toiminnassaan kauttaaltaan huomioon ympäristöystävällisyyden. Hotellin ravintola kiinnittää erityishuomiota ruokaintoleransseista tai -allergioista kärsiviin asiakkaisiin ja tekee parhaansa, jotta kyseiset asiakkaat voivat nauttia italialaisen keittiön antimista.

Valitse Mediterranean Room sen tyylikkään, Santorinista muistuttavan sinivalkoisen sisustuksen, merinäköalat tarjoavan parvekkeen, suurten ja mukavien parisänkyjen sekä tilavan olohuoneen takia.

Tilat: Ravintola, uima-allas katolla, kuntoilukeskus ja snackbaari.

Hotel Tramonto D'Oro

Huippuarvostelut
Praiano
9.4 Loistava (2159 arvostelua)

Covo dei Saraceni

1/3

Hyvä hotelli hääseremonian viettoon on Positanon sydämessä sijaitseva palatsimainen Covo dei Saraceni. Hotellin aurinkoiset terassit ja upeat maisemat tekevät tästä täydellisen paikan vihkivalojen lausumiseen.

Hotellilla on oma yksityinen hiekkarantansa, jonne pääset suoraan hotellin hissillä. Sinun ei siis tarvitse kiivetä ylös alas mäenrinnettä voidaksesi nauttia meren aalloista. Rannalta löydät hotellin brasserie-ravintolan ja useita varjoisia terasseja, joilta pääset rannan tuntumassa olevalle uima-altaalle ja allasbaariin. Vähän ylempänä sijaitsevasta hotellin äärettömästä uima-altaasta käsin voit nauttia rannan ja meren maisemista ja äänistä.

Tilat: Kaksi ravintolaa, allasbaari, viinikellari, suuri uima-allas, ääretön uima-allas ja venekuljetus.

Covo Dei Saraceni

Huippuarvostelut
Positano
9.3 Loistava (655 arvostelua)

Belmond Hotel Caruso

1/3

Mäen päällä Ravellon korkeimmalla kohdalla sijaitseva Belmond Hotel Caruso sijaitsee 1000-luvun rakennuksessa ja on viimeistelty silauksella italialaista glamouria. Hotelli ei ole kuitenkaan ajan vanki, vaan rakennus on restauroitu nykyaikaan soveltuvaksi.

Hotellin ääretön uima-allas on arkkitehtuurin mestariteos, joka näyttää korkealla olevan sijaintinsa ansiosta kuin riippuvan pilvistä. Asetu mukavasti altaan reunalle ja anna conciergen tuoda sie tuoreita hedelmiä ja rentouttavalla musiikilla ladattu iPod.

Hotelli tarjoaa myös ilmaisen venekierroksen perinteisessä puuveneessä, joka lähtee Amalfista ja sisältää kuljetuksen takaisin hotellille.

Tilat: Kaksi ravintolaa (yksi sisätiloissa ja yksi ulkona terassilla), uima-allas katolla, allasbaari, kylpylä ja kuntosali.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast

Huippuarvostelut
Ravello
10.0 Loistava (200 arvostelua)

NH Collection Grand Hotel

1/3

Voiko romanttisempaa paikkaa olla kuin kallion reunalle 1200-luvulla rakennettu luostari? Grand Hotel Convento di Amalfista löytyy jopa kauniisti koristeltu yksityiskappeli, joka on täydellinen paikka hääseremonian viettoon.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, joista toisessa on al fresco -terassi ja erinomainen valikoima viinejä ja cocktaileja. Toinen ravintola, Kyushu, on japanilaista ja välimerellistä keittiötä yhdistelevä, keittiömestari Julian Marmolin johtama ravintola. Kallion reunalla olevassa äärettömässä uima-altaassa saat uida aivan omassa rauhassasi.

Uima-altaan vieressä oleva terassi on täydellinen paikka nauttia lounasta, pientä välipalaa tai viilentäviä cocktaileja.

Tilat: Kaksi ravintolaa, uima-allas, kylpylä, kappeli ja kuntosali.

Anantara Convento di Amalfi Grand Hotel

Huippuarvostelut
Amalfi
9.5 Loistava (1126 arvostelua)

Santa Caterina

1/3

Koko Amalfin parhaimmat hotelliarvostelut saanut Hotel Santa Caterina tarjoaa luksusta aitoon italialaiseen tyyliin. Vehreiden puutarhojen ja ihmeköynnösten keskellä sijaitsevan hotellin huoneet ja terassit muodostavat rauhallisen keitaan keskelle kaupunkia.

Hotellin Al Mare -ravintola on tutustumisen arvoinen, vaikka yöpyisitkin jossain muussa lähiseudun hotellissa. Monet Amalfin rannikolla ja Positanossa vierailevat matkailijat nimittäin suuntaavat Al Mareen herkuttelemaan sen lyömättömillä kala-annoksilla ja erinomaisella ruoalla.

Hotellin rantaklubille ja suolavesialtaalle pääsee kätevästi kahdella hissillä, ja asiakkaat voivat myös hyödyntää hotellin kylpylän hieronta-, kasvohoito- ja vartalonhoitopalvelut.

Tilat: Kaksi ravintolaa, viinikellari, rantaklubi, kuntosali ja hyvinvointikeskus.

Hotel Santa Caterina

Huippuarvostelut
Amalfi
10.0 Loistava (490 arvostelua)

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

1/3

Ei ole mitään rauhoittavampaa kuin katsella veden katoavan äärettömyyteen uima-altaan reunan yli. Kallion reunalle rakennetusta Monastero Santa Rosasta löytyy maailman parhaimpiin kuuluva ääretön uima-allas, jonka reuna näyttää häviävän taustalla avautuvaan mereen.

Entiseen 1600-luvun luostariin perustettu hotelli säilyttää rakennuksen alkuperäisen tunnelman restauroiduilla rakenteillaan, kauniilla puutarhoillaan ja rauhallisilla ulkoterasseillaan, jotka ottavat kaiken irti ympäröivästä maisemasta. Rakennukseen on lisätty nykyajan mukavuuksia, kuten 80 neliömetrin laajuinen kylpylä sekä jokaisesta huoneesta löytyvät suuret kylpyammeet, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Hotellin Ristorante Il Refettorio -ravintolan keittiömestari Bob on tunnettu kyltymättömästä rakkaussuhteestaan ruokaan. Hänen ruokalistansa useista herkuista huomiomme kiinnittivät erityisesti hummeri kikhernepyreen kera sekä jättikatkarapuravioli.

Tilat: Ääretön uima-allas, kylpylä, puutarhoja, auringonlaskuterassi, kuntosali ja ravintola.

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa

Huippuarvostelut
Conca dei Marini
9.9 Loistava (240 arvostelua)

Casa Angelina

1/3

Mikään ei ole upeampaa kuin kimaltelevan meren loiste tai vaaleanpunaisen auringonlaskun hämyisä tunnelma. Näitä molempia voit ihastella ylellistä palvelua tarjoavan Casa Angelinan huoneista.

Herkuttele aamiaisella hotellin ulkoterassilla tai gourmet-illallisella auringon laskiessa. Casa Angelinan tarjoamaa herkullista pastaa ja tuoretta kalaruokaa parempaa on vaikea löytää.

Hotellin hillityn tyylikäs tunnelma sekä valkeat interiöörit ja yksinkertaiset sisustuselementit antavat tilaa huoneista avautuville maisemille. Erään hotelliasiakkaan sanoin ”näet Italian kauneimmat maisemat…huoneestasi”.

Tilat: Kaksi uima-allasta (yksi sisäallas ja yksi ulkoporeallas solariumilla), yksityinen ranta ja romanttinen ravintola.

Hotel Casa Angelina Lifestyle

Huippuarvostelut
Praiano
9.7 Loistava (560 arvostelua)