Eurooppa

Amsterdamin tyylikkäimmät hotellit

Amsterdam on eurooppalaisen suvaitsevaisuuden kehto, jossa historiallinen tunnelma verhoaa kujia ja kanaaleja.

Parhaimmillaan Amsterdam on elämys, josta tulee nauttia asiaankuuluvassa ympäristössä. Tämän kaupungin elämää nähneiden katujen varsilta löytyy ainutlaatuisia ja tunnelmallisia putiikkihotelleja, jotka muuttavat tavallisen viikonloppumatkan ikimuistoiseksi elämykseksi. Alta löydät meidän listamme Amsterdamin idyllisimmistä piilopaikoista.

The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam on luksushotelli sanan todellisessa merkityksessä. Tämä ylellinen hotelli tarjoaa ensiluokkaisen yöpymiskokemuksen historiallisella paikalla Amsterdamissa. Hotellin paikalla alun perin sijainnut kuuluisa teatteri tuhoutui tulipalossa vuonna 1772. Hotellina tämä rakennus on toiminut vuodesta 1999. The Dylanissa palvelu ja puitteet ovat omaa luokkaansa, joten tämä on täydellinen kohde ainutkertaista hotellielämystä varten.

The Dylan Amsterdam - The Leading Hotels of the World

Huippuarvostelut
Amsterdam
9.6 Loistava (840 arvostelua)

La Remise

La Remise on hienostunut ja pikkuruinen kolmen tyylikkään huoneen aamiaismajoitushotelli. Tässä rauhallisessa majapaikassa voi virkistäytyä ja ottaa etäisyyttä arkeen. Huoneiden vähäeleinen tyyli rauhoittaa mielen ja tarjoaa täydellisen vastapainon eläväisen kaupungin sykkeelle. Huoneista löytyvä äänentoistojärjestelmä ja oma iPod takaavat tunnelmallisen loman.

COMMUNE suites

Amsterdam
9.0 Loistava (396 arvostelua)

Conscious Hotel Museum Square

Conscious-hotelleissa ympäristöystävällisyys on ensisijainen arvo. Amsterdamin parhaiden museoiden läheisyydessä sijaitseva Conscious Hotel Musem Square on tyylipuhdas ekohotelli. Tässä hotellissa ekovalinnat tehdään sydämellä. Conscious-hotellit todistavat, että mukavuus, tyylikkyys ja ympäristöystävällisyys voivat yhdistyä ensiluokkaiseksi hotellikokemukseksi. Hotellin kotisivuilla voi tutustua tarkemmin tämän majapaikan sydäntä lämmittävään ekofilosofiaan. Hotellin taustalta löytyvät yrittäjäkaverukset kun eivät ota itseään turhan vakavasti!

Conscious Hotel Museum Square

Huippuarvostelut
Amsterdam
9.2 Loistava (790 arvostelua)

Seven one Seven

Tämä ylellinen putiikkihotelli tunnetaan osoitteensa mukaisesti nimellä Seven one Seven. Hotellissa on yhdeksän upeaa sviittiä, joissa pääsee nauttimaan omasta rauhasta hulppeissa puitteissa. Tässä hotellissa ollaan ylpeitä huikeasta sijainnista Amsterdamin historiallisella kanava-alueella. Seven one Sevenin tavoite on saada vieraansa tuntemaan olonsa kotoisaksi samalla, kun he nauttivat kaupungin rikkaasta historiasta sekä kanavatunnelmasta.

Hotel Seven One Seven

Huippuarvostelut
Amsterdam
9.4 Loistava (326 arvostelua)

Hotel Roemer

Roemer on putiikkihotellien monipuolinen helmi. Tämä hotelli sijaitsee Amsterdamin keskustassa, mutta sitä pidetään yhtenä kaupungin parhaiten varjelluista salaisuuksista. Tästä hotellista löytyy myös mielenkiintoinen ja tunteita herättävä taidekokoelma. Hotelli tarjoaa suojaisan keitaan Amsterdamin ytimessä, josta käsin on helppo tutustua tunnelmalliseen kaupunkiin.

Hotel Roemer Amsterdam

Amsterdam
8.0 Erittäin hyvä (278 arvostelua)

Canal House

Canal House on tyylikkyyden ja ylellisyyden perikuva. Hotelli on sisustettu perinteiseen ja historialliseen tyyliin, mikä on nähtävissä lukuisissa tarkkaan harkituissa yksityiskohdissa. Tumman ja vaalean kontrasteilla leikittelevä värimaailma on lainattu hollantilaisesta taiteesta. Materiaaleina huoneissa on käytetty silkkiä, samettia sekä posliinia. Kaikki tämä yhdistyy amsterdamilaista mystiikkaa tihkuvaksi kokonaisuudeksi. Tämä hotelli on koettava edes kerran elämässä!

Canal House

Huippuarvostelut
Amsterdam
9.4 Loistava (1248 arvostelua)

Ennen kuin varaat hotellin muista tarkistaa koska on paras aika matkustaa Amsterdamiin.