Baltia

Baltian historialliset hotellit

Baltian läheisyys ja vetovoima tekevät alueesta voittamattoman viikonloppukohteen suomalaisille.

Sieltä löytyy ensiluokkaisia hotelleja, joissa yöpyminen ei aja vararikkoon. Tallinna, Riika ja Vilna ovat upeita pääkaupunkeja, joissa voi nauttia kulttuurista, ostoksilla käymisestä sekä luksuksesta. Kaiken tämän voi tehdä vieläpä suhteellisen edullisesti. Alla muutama ehdotus tulevaa Baltian matkaa silmällä pitäen. Nämä historialliset hotellit ovat hintansa väärti ja kruunaavat matkan kuin matkan.

Von Stackelberg Hotel Tallinn

1/2

Von Stackelberg sijaitsee komeassa vuonna 1874 valmistuneessa rakennuksessa. Hotelli on saanut nimensä paroni Theophil von Stackelbergin mukaan, joka rakennutti tilat kodiksi perheelleen. Nykyisen hotellin tiloissa sijaitsi tuohon aikaan myös hevostalli, joka toimii nykyään kokoustilana. Rakennuksen pitkä historia on nähtävissä kaikkialla hotellin upeissa puitteissa. Muun muassa tyylikäs sisäpiha tarjoaa tunnelmallisen hengähdyspaikan. Vieraille, jotka kaipaavat vielä syvällisempää rentoutumista, löytyy hotellista myös idyllinen kylpylä.

Von Stackelberg tarjoaa mahdollisuuden nauttia historiallisesta tunnelmasta sekä loistohotellin ylellisyydestä pienemmälläkin budjetilla. Ennen seuraavaa Tallinnan matkaa kannattaakin tutustua hotellin tarjontaan.

The von Stackelberg Hotel Tallinn

Huippuarvostelut
Tallinna
9.0 Loistava (2280 arvostelua)

Savoy Boutique Hotel

1/2

Savoy Boutique Hotel sijaitsee Tallinnan Vanhassakaupungissa upeassa vuonna 1890 valmistuneessa rakennuksessa. Tämä kaunis art deco -tyylinen rakennus edustaa Tallinnan hotellien parhaimmistoa. Tässä hotellissa pienimmilläkin yksityiskohdilla on merkitystä. Huonekalut ovat räätälöityä italialaista laatua, ikkunalaudat virolaista kalkkikiveä ja verhotangot paikallisten seppien kädenjälkeä. Rakkaus yksityiskohtiin ja laatuun kertovat todellisesta omistautumisesta vieraita kohtaan.

 

Savoy Boutique Hotel

Huippuarvostelut
Tallinna
8.9 Loistava (203 arvostelua)

Hotel Telegraaf

1/2

Keskellä Tallinnan Vanhaakaupunkia sijaitsee hulppea Hotel Telegraaf, jonka historialliset tilat valmistuivat vuonna 1878. Tämä hotelli uhkuu historiallisen Tallinnan henkeä. Hotellin nimi juontaa rakennuksen menneisyydestä viestintäkeskuksena, jollaisena se toimi aina vuoteen 1991 asti. Telegraaf on luksushotelli sanan todellisessa merkityksessä. Tästä upeasta tallinnalaishotellista pääsee nauttimaan verrattain edulliseen hintaan.

Telegraaf, Autograph Collection

Huippuarvostelut
Tallinna
9.4 Loistava (2413 arvostelua)

Neiburgs

1/2

Neiburgs sijaitsee upeassa jugendrakennuksessa, joka valmistui vuonna 1903. Valmistuessaan se oli aikakaudelleen tyypillinen asuinrakennus, jonka alakerrassa sijaitsi myymälöitä, kun taas yläkerrat oli varattu asunnoille. Hotellin tavoite on tarjota vierailleen esteettinen sekä lämminhenkinen tila, josta käsin tutustua historialliseen ja upeaan Riikaan. Riika on arkkitehtuurisesti säväyttävä ja tunnelmallinen kaupunki, johon kannattaa paneutua rauhassa. Neiburgs tarjoaa täydelliset puitteet idyllistä kaupunkilomaa varten.

Neiburgs

Huippuarvostelut
Riika
9.6 Loistava (2350 arvostelua)

Kempinski Cathedral Square

1/2

Kempinski Cathedral Square hotelli sijaistee Vilnan sydämessä keskellä upeaa Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaa Vanhaakaupunkia. Tässä hulppeassa hotellissa on kaikki tarvittavat mukavuudet ja se takaa täydellisen levähdyspaikan keskellä historiallista Vilnaa. Hotellivieraat saavat halutessaan pyörän lainaksi, joka onkin oivallinen väline Vilnan Vanhankaupungin tutkimista varten.

Hotel Kempinski Cathedral Square

Huippuarvostelut
Vilna
9.8 Loistava (1122 arvostelua)

Tarkista ennen matkaa paras aika matkustaa Tallinnaan, Riikaan ja Vilnaan.