Aasia

Hotellien kattoterassit eksoottisen Bangkokin yllä

Ihana, kuuma ja eksoottinen Bangkok on monen Aasiassa reissaavan välietappi matkalla Thaimaan rantakohteisiin tai muualle Kaakkois-Aasiaan.

Kaupungin hikisen kuuma tunnelma saa vierailijan unelmoimaan virkistävästä tuulenvireestä ja tämän tietävät myös hotellinpitäjät. Viilentävät juomat korkealla kaupungin kattojen yllä, onkin yksi parhaita aktiviteettejä tässä kaupungissa. Parhaimmillaan nämä kattoterassit ovat auringonlaskun aikaan kun miljoonakaupunki sytyttää valonsa.

Millenium Hilton Bangkok

1/2

Millenium Hiltonin 32. kerroksessa sijaitseva Three Sixty Lounge on ehkä koko kaupungin loistavin näköalapaikka. Baarin romanttisen tunnelman takaavat lumoavat jokinäkymät sekä lempeä jazz. Hotellivieraiden ei kuitenkaan tarvitse harmistua baarin sulkeutuessa, sillä kattoterassin upeat jokinäkymät saavat jatkoa hotellihuoneissa. Tämän jazzinmakuisen näköalapaikan vertaista saa hakea! Jos kuitenkin sattuu kaipaamaan muunta tekemistä, löytyy tästä Hiltonista lisäksi pihviravintola, kiinalainen fine dining -ravintola sekä allasbaari.

Millennium Hilton Bangkok

Huippuarvostelut
Bangkok
8.8 Loistava (4128 arvostelua)

Banyan Tree Bangkok

1/2

61 kerrosta maanpinnan yläpuolella sekä 360 asteen näköalat Bangkokin ylle, kukapa ei olisi vaikuttunut tästä näystä? Banyan Tree Bangkok -hotellin Vertigo and Moon Bar on sekä baari että fine dining -ravintola. Tämä kattoterassi houkuttelee reissaajan kuin reissaajan kaivamaan kuvausvälineet esille, joten ruokalajien välissä henkilökunta ottaa mielellään vieraista kuvan. Mikäli jostain syystä kaipaa sisätiloihin, kannattaa suunnata kerrosta alemmas, jossa on näköalojen ohella tarjolla hieman ulkoavaruudellista tunnelmaa.

Banyan Tree Bangkok

Huippuarvostelut
Bangkok
9.2 Loistava (3490 arvostelua)

Lebua State Tower

1/2

Tässä hotellissa kohotaan vielä hieman edellisiä korkeammalle, aina 63. kerrokseen asti. Hotellin kattoterassi sijaitsee tarkalleen ottaen huikeassa 250 metrin korkeudessa. Terassilla oleva ulkoilmabaari on kuin alttari korkealla kaupungin hulinan yläpuolella. Ympyrän muotoinen baaritiski loistaa vaihtuvissa väreissä omalla pienellä ulokkeellaan. Baarin lisäksi kattoterassilla toimii maailman korkeimmalla sijaitseva ulkoilmaravintola Sirocco.

Mitä tässä baarissa kannattaa tilata? Miksei vaikka kokeilla Hangovertiniä, joka on saanut nimensä hotellissa osittain kuvatun Kauhea kankkunen 2 -elokuvan mukaan.

Lebua at State Tower

Huippuarvostelut
Bangkok
8.8 Loistava (4163 arvostelua)

Hotel Muse

1/2

Hotel Muse tarjoaa vieraille mielenkiintoisen baarikokemuksen The Speakeasy nimisessä ulkoilmabaarissaan. Suoraan käännettynä baarin nimi tarkoittaa salakapakkaa ja tunnelma on kuin kieltolain aikaisesta Chicagosta. Tosin valinnanvaraa tästä baarista ei puutu, sillä esimerkiksi vodkaa tarjoillaan 17 eri tyylilajissa. Hotel Muse tekee muutenkin kunniaa 1920-luvulle upealla jugendtyylillään ja kuljettaa vieraat suoraan thaimaanmatkailun kulta-aikaan.

Hotel Muse Bangkok Langsuan - MGallery by Sofitel

Huippuarvostelut
Bangkok
9.2 Loistava (2510 arvostelua)

Indigo

1/2

Hotel Indigon kattoterassilla sijaitseva Char on uusin lisäys Bangkokin hotellien kattoterassitarjontaan. Tämä kaksikerroksinen tila on riittävän iso niin ranskalaiselle kokille kuin italialaiselle baarimikollekin. Vieraiden ainut tehtävä on nauttia huikeista näköaloista, pihveistä ja merenelävistä sekä kielen mukanaan vievästä banaanijuustokakusta. Juomat tässä paikassa ovat yhtä innovatiivisia kuin tunnelmakin, vai miltä kuuloistaisi loraus vodkaa iltateen joukossa?

Hotel Indigo Bangkok Wireless Road, An Ihg Hotel

Huippuarvostelut
Bangkok
9.2 Loistava (1928 arvostelua)

Bangkok Marriott

1/2

Bangkok Marriottin kattoterassi ei tyydy tavanomaiseen vaan Octave Rooftop Lounge & Bar tarjoaa jopa 5 kerrosta ruoka- ja juomaelämyksiä. Tämä 49. kerroksessa sijaitseva baari on keidas keskellä kuumaa Bangkokin yötä. Eikä ole sattumaa, että baarin nimessä viitataan musiikkiin, sillä täällä ollaan omistauduttu soittamaan hyvää musiikkia koko illan joka ilta. Kokeile tilata Mango Sticky Rice, joka tunnetaan tässä baarissa jälkiruoan ohella myös nimikkodrinkkinä.

Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit

Huippuarvostelut
Bangkok
9.0 Loistava (2309 arvostelua)

SO Sofitel Bangkok

1/2

SO Sofitel Bangkokin 30. kerroksessa kattoterassilla sijaitseva HI-SO näkymineen Lumphini Parkiin tarjoilee palan kauneinta Bangkokia. Baari on auki kahteen yöllä, joten vierailla on pitkä ilta aikaa maistella sellaisia erikoisuuksia kuten vesimeloni-basilikamargaritaa. Lisäksi suosittelemme kokeilemaan hotellin kerrosta alempaa löytyvää Park Society -ravintolaa. Unohtamatta tietenkään hotellin 25. kerroksesta löytyvää Club Signaturea, jonka värikkäästä ulkoasusta on vastuussa värikkään designin ystävien suosikki Christian Lacroix.

So/ Bangkok

Huippuarvostelut
Bangkok
9.3 Loistava (2980 arvostelua)