Koko maailma

Hotellit, jotka on koettava kerran elämässä

Emme osanneet kääntää englannista tuttua bucket list -termiä suomeksi,

joten nimesimme nämä 9 hotellia kerran elämässä -hotelleiksi. Ai miksi? Siksi koska nämä hotellit ovat bucket list -materiaalia, eli ne on koettava kerran elämässä!

Rentoutumiskeidas keskellä Australian sademetsää

Kenelle:
Sademetsistä kiinnostuneille, jotka haluavat kuitenkin viettää yönsä mukavissa olosuhteissa.

Hotelli:
Huoneet sijaitsevat korkeiden jalustojen päällä olevissa taloissa, jotka sulautuvat luonnollisten materiaalien ja värien ansiosta ympäröivään luontoon.

Erityistä:
Hotelli istuttaa sademetsään jokaista majoittujaa kohden yhden uuden puun. Yksi hyvä syy lisää vierailla tässä hotellissa.

Paras muisto:
Iso valliriutta on melkein kivenheiton päässä. Tutustumisretkestä tähän ainutlaatuiseen merenalaiseen maailmaan tulee ikimuistoinen.

Daintree Ecolodge

Huippuarvostelut
Daintree
9.1 Loistava (307 arvostelua)

Aavikkohotelli Dubaissa

Kenelle:
Saduista pitäville, jotka rakastavat Tuhannen ja yhden yön tarinoita, ja ovat aina halunneet päästä osaksi niiden maailmaa.

Hotelli:
Sviiteissä tunnet olevasi kuin beduiinien teltassa – sisustukseen kuuluu tyynyjä, pehmeitä mattoja ja koristeellisia kankaita katonrajassa. Kun nautit teetä itämaisten lasilyhtyjen valossa, haluat jäädä tänne loppuelämäksesi.

Erityistä:
Oletko aina halunnut uida uima-altaassa katsellen samalla aavikon hiekkadyynejä ja ohi lipuvia karavaaneja? Täällä se onnistuu!

Paras muisto:
Yöpymisestä aavikolla riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Ihastele tähtikirkasta taivasta ja talleta näkymä mieleesi.

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai

Huippuarvostelut
Dubai
9.8 Loistava (840 arvostelua)

Jäähotelli Ruotsissa kylmää pelkäämättömille

Kenelle:
Kaikille, jotka eivät lotraa suihkussa kuumalla vedellä.

Hotellissa
…on nimittäin viileää sanan todellisessa merkityksessä. Seinät, lattiat ja jopa huonekalut ovat jäästä, turkistaljat ja -tyynyt tekevät nukkumisesta kuitenkin mukavaa. Aika kuluu mukavasti hotellin taidokkaita jääveistoksia ihastellessa.

Erityistä:
Voit tehdä oman jääveistoksen tai tutustua luontoon poroajelulla. Täällä ei aika takuulla käy pitkäksi; ehdit makoilla altaalla sitten seuraavalla etelänlomalla.

Paras muisto:
Illallinen keskellä lumen peittämää erämaata on ikimuistoinen kokemus: sinut kuljetetaan minibussilla mökille, jossa nautit kolmen ruokalajin illallisen kuunnellen tarinoita revontulista.

Icehotel

Huippuarvostelut
Jukkasjärvi
8.9 Loistava (1265 arvostelua)

Ylellinen piilopaikka Indonesiassa

Kenelle:
Lemmenlomaa viettäville ja ylellisyydestä nauttiville.

Hotelli:
Hotellissa on 25 luksushuvilaa, joissa on oma uima-allas, luonnonkivilattia ja perinteinen balilainen olkikatto. Lisäbonuksena pääset nauttimaan upeista näköaloista ympäröivään sademetsään.

Erityistä:
Hotelli on mitä mainioin kohde erityisesti pariskunnille. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin kuherrella Balilla huvilassa, jossa on oma uima-allas?

Paras muisto:
Ainutlaatuinen elämys on lähteä helikopterilennolle saaren ylle ja nähdä toiminnassa oleva tulivuori ilmasta käsin. Voit varata lennon hotellista.

Viceroy Bali

Huippuarvostelut
Ubud
9.8 Loistava (804 arvostelua)

Luksusloma yksityisellä saarella Fidžillä

Kenelle:
Robinson Crusoeta leikkiville, jotka etsivät omaa rauhaa ja etäisyyttä arkipäivään.

Hotelli:
Täällä sinua odottaa todellinen paratiisi, jossa henkilökunta on valmiina täyttämään kaikki toiveesi. Voit yöpyä palmujen katveessa rantahuvilassa tai saaren sisäosan kukkulalla olevissa rakennuksissa.

Erityistä:
Täällä laavakivi kohtaa koralliriutan ja meri viidakon vihreyden. Luonnon ihmeitä ihastellessa stressi jää taakse nopeasti.

Paras muisto:
Lähde nauttimaan vulkaanisia aineksia hyödyntävistä wellness-hoidoista Fidžin henkeäsalpaavan luonnon keskelle. Täällä rentoudut varmasti.

Laucala Island Resort

Qamea

Ekologinen luksushotelli Sveitsin Alpeilla

Kenelle:
Kokeneille Alppien kävijöille, jotka haluavat kokea kerrankin jotain muuta kuin perinteisen alppimajan.

Hotelli:
Muoto, väri, ympärillä oleva lumi… tästähän tulee ihan mieleen… iglu? Täällä yövyt mukavassa sängyssä puolipyöreässä ”kapselissa”, jonka lämmitykseen käytetään pellettitakkaa.Viihtyisien kapselien sisustuksessa on käytetty puuta, turkiksia ja lämpimänsävyisiä valoja.

Erityistä:
Hotellissa ympäristö huomioidaan erityisellä tavalla, ja esimerkiksi vettä ja energiaa kulutetaan harkiten ja jätteet kierrätetään. Täällä luonto on suurinta luksusta.

Paras muisto:
Täällä yövyt keskellä lumista maisemaa ja koet Sveitsissä vietetyn talviloman aivan uudella tavalla. Voit ihastella alppimaisemia sängystä käsin ”kapselin” läpinäkyvän seinän läpi.

Whitepod Original

Les Giettes
9.1 Loistava (129 arvostelua)

Unelmaloma viiden tähden lomakeskuksessa, jossa on vedenalainen ravintola

Kenelle:
Kaikille, jotka pitävät valkoisia hiekkarantoja kristallinkirkkaan veden äärellä maanpäällisenä paratiisina.

Hotelli:
Täällä lomailu ei tarkoita pelkästään ylellisyyttä, vaan myös täydellistä eristyneisyyttä ja rauhaa. Huoneet ja sviitit ovat olkikattoisissa taloissa, jotka on sijoiteltu laguunin ympärille.Tässä unelmien lomakohteessa pitkästyminen ei vaikuta kovin todennäköiseltä…

Erityistä:
Jos nyt kuitenkin kävisi niin, että kaipaisit hieman vaihtelua, voit varata veneretken, jolla tutustutaan lähistön muihin saariin. Retkellä pääset kokemaan ainutlaatuisia asioita, kuten osallistumaan piknikille hiekkasärkällä.

Paras muisto:
Ruokailu hotellin vedenalaisessa ravintolassa on todennäköisesti ikimuistoinen kokemus. Täällä voit istua lasitunnelissa ja nauttia herkullisista ruoista katsellen samalla ohi lipuvia kaloja.

Conrad Maldives Rangali Island

Huippuarvostelut
Etelä-Ari Atoll
9.5 Loistava (509 arvostelua)

Palatsimainen hotelli Intiassa

Kenelle:
Bollywood-faneille, jotka haluavat kokea Intian tarunhohtoisen puolen.

Hotelli:
Tässä Pichola-järven rannalla sijaitsevassa viiden tähden hotellissa yövyt kuin palatsissa. Jo saapuminen hotelliin on vaikuttava, sillä sinne tullaan venekuljetuksella järven yli. Tämän jälkeen sinut johdatetaan upeaan huoneeseesi.

Erityistä:
Voit nauttia hemmottelevista hoidoista hotellin ylellisen kylpylän itämaisessa tunnelmassa. Hoidoissa käytetään pelkästään kasviperäisiä luonnontuotteita.

Paras muisto:
Järven rannalla olevalla terassilla voi järjestää yksityisen illallishetken romanttisissa tunnelmissa. (Jos mietit sopivaa paikkaa kosinnalle, tässä on mitä parhain vaihtoehto.)

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Huippuarvostelut
Udaipur
9.7 Loistava (656 arvostelua)

Nosturihotelli Amsterdamin satamassa

Kenelle:
Kaikille tekniikasta innostuneille ja sataman elämää mielellään seuraaville.

Hotelli:
Vieraiden käytössä on vain kolme sviittiä, sillä nosturissa on tilaa rajoitetusti. Sviitit on sisustettu mielikuvituksellisesti, ja niissä on käytetty ainutlaatuisia sisustuselementtejä, kuten riippuvia nojatuoleja. Varaa oma sviittisi ja pääset nauttimaan sataman ylle avautuvista näköaloista.

Erityistä:
Haluatko tehdä jotakin todella erityistä? Täällä voit nimittäin istuskella poreammeessa nauttien samalla upeista näköaloista.

Paras muisto:
Nosturihotellissa voit heiluttaa ohi kulkeville laivoille pelkässä kylpytakissa.

Crane Hotel Faralda

Amsterdam
7.3(26 arvostelua)

Mitkä esitellyistä hotelleista päätyvät sinun bucket listillesi?