Pohjoismaat

Kööpenhaminan tyylikkäimmät designhotellit

Kööpenhamina on kaupunki, jossa kannattaa vierailla, mikäli on kiinnostunut designista.

Kööpenhaminassa design on kaikkialla: museoissa, kaupoissa, rakennuksissa ja tietenkin hotelleissa. Visit Copenhagen –verkkosivuilta löytyy mielenkiintoiset vinkit designkohteita varten. Sivuilta löytyy tietoa niin parhaista designnähtävyyksistä kuin –kaupoistakin. Aivan oman mainintansa ansaitsee Designer Zoo, joka on erityinen designiin erikoistunut liike, josta löytyy sekä näyttelyitä että kauppoja. Kaupungin varteenotettavimmat designhotellit puolestaan löydät alta.

AC Bella Sky Copenhagen

1/2

AC Bella Sky on yksi Skandinavian suurimmista hotelleista 23 kerroksellaan. Tässä hotellissa on yli 800 tyylikästä huonetta, joissa yhdistyvät skandinaavinen perinne sekä moderni tyyli. Huoneissa on suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tekevät niistä valoisia ja miellyttäviä.

Hotellista löytyy myös kolme ravintolaa, kaksi baaria sekä kylpylä. Tämän luksushotellin kylpylässä voi nauttia erilaisista kylvyistä, perinteisestä saunasta tai eksoottisemmin sadevesisuihkusta. Hotellin läheltä löytyy myös Skandinavian suurin kauppakeskus Field’s, jossa voi käydä ostoksilla ja viihtymässä, jos kaipaa tekemistä.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Kööpenhamina
8.2 Erittäin hyvä (8503 arvostelua)

CPH Living

1/2

Oletko koskaan yöpynyt venehotellissa? Se on erilainen yöpymiskokemus aivan omanlaisellaan tunnelmalla höystettynä. CPH Living on hotelli, joka on sisustettu minimalistiseen tyyliin, mutta tyylikkäästi yhdistelemällä tanskalaisia klassikoita sekä erityisvalmisteisia huonekaluja. Tässä hotellissa sijainti on kuitenkin kaikki kaikessa, ja sehän on veden päällä. Huoneissa on lasiset seinät merelle päin, joten niistä voi ihailla satamaa sekä Kööpenhaminan keskustaa.

Tämä designhotelli on ennen kaikkea venehotelli. Kesäisin voi nauttia hotellin upeasta aurinkokannesta sekä Skandinavian kesäsäästä. Tässä hotellissa on helppo ottaa etäisyyttä arkeen ja viettää hieman erilainen kaupunkiloma. Meriveden tuoksu kun tuo aina hyvän mielen mukanaan.

Hotel Cphliving

Huippuarvostelut
Kööpenhamina
8.8 Loistava (2130 arvostelua)

Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen

1/2

Radisson Blu Royal Copenhagen on upea viiden tähden hotelli Kööpenhaminassa. Tämä hotelli on designhotellien klassikko, jonka on suunnitellut tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen. Hotelli on valmistunut 1950-luvulla ja on poikinut sellaisia sisustusklassikoita kuten Joutsen- ja Muna-tuolit. Rakennus oli valmistuessaan Tanskan suurin hotelli, maan korkein rakennus sekä Kööpenhaminan ensimmäinen pilvenpiirtäjä.

Tämä hotelli on legendaarinen tanskalainen rakennus ja osa maan designhistoriaa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Kööpenhaminan keskustassa, Tivoli-huvipuiston vieressä. Tässä pilvenpiirtäjähotellissa on mahdollista yöpyä myös uskomattomalla näköalalla varustetuissa huoneissa, joista voi katsella kaunista Kööpenhaminaa.

Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen

Huippuarvostelut
Kööpenhamina
8.8 Loistava (3065 arvostelua)

SP34

1/2

SP34 on huipputrendikäs hotelli kaupungissa, joka on trendikkyyden pääkaupunki Pohjoismaissa. Hotelli sijaitsee kauniissa vanhassa latinalaiskorttelissa ja sopii ympäristöönsä kuin nenä naamaan. Kyseessä on tunnelmallinen ja boheemi kaupunginosa, joka kuitenkin sijaitsee keskeisesti vain puolen kilometrin päässä Tivoli-huvipuistosta. Hotelli kuuluu ketjuun, jonka tarkoituksena on olla hiukan erilainen hotelliketju.

SP34 on kiistämättömällä tavalla tyylikäs koko olemukseltaan ja palveluillaan tämä hotelli erottuu selvästi kilpailijoista. Hotellista löytyy vuorokauden ympäri auki oleva huonepalvelu sekä luomuaamiainen. Puhumattakaan siitä, että hotellissa on joka päivä wine hour kello viidestä kuuteen. Tällöin vieraille tarjoillaan viiniä sekä mahdollisuus seurustella hotellin muiden vieraiden kanssa. Upeaa, eikö?

Hotel SP34

Kööpenhamina
8.3 Erittäin hyvä (2905 arvostelua)

Stay Copenhagen

1/2

Stay Copenhagen on trendin aallonharjalla ratsastava huoneistohotelli, jossa on tarjolla 9 eri huoneistotyyppiä. Huoneistoiden tyyli noudattaa uskonnollisesti skandinaavista minimalismia ja sisustuksesta vastaa tanskalainen HAY.

Stay-hotellissa voi yöpyä omassa rauhassa tyylikkäästi. Hotellin läheisyydestä löytyy vaikuttava kattaus erilaisia liikkeittä, kuten gourmet leipomo, luomuun erikoistunut ruokakauppa sekä upeita ravintoloita. Ja tietenkin ympäristö on aivan omaa luokkaansa, unohtamatta upeita näkymiä Kööpenhaminan satamaan sekä keskustaan.

Stay Copenhagen

Kööpenhamina
8.4 Erittäin hyvä (950 arvostelua)