DubaiHotelli-inspiraatio

7 ainutlaatuista hotellia Dubaissa

By , 16/11/2016

Dubai on suomalaisten uusi talven supersuosikki. Houkuttelevat lämpötilat, kauniit hiekkarannat sekä valtaisat ostosmahdollisuudet tekevät tästä kohteesta napakympin pimeänä vuodenaikana. Dubai tunnetaan ylitsevuotavasta luksuksesta sekä turistien houkutukseksi pystytetyistä ihmeellisyyksistä. Dubai onkin luksuserikoisuuksien mekka, mikä näkyy myös kaupungin hotellitarjonnassa. Alla 7 ainutlaatuista hotellia Dubaissa.

Laskettelua aavikolla

Kempinski Mall of the Emirates

Uima-altaat

Kempinski-hotelli Mall of the Emirates -ostoskeskuksen yhteydessä on kuin mikä tahansa paikallinen luksushotelli, joita Dubaissa toki riittää. Paitsi, että tämä hotelli tarjoaa huoneita varsin erikoisilla näkymillä. Mall of the Emirates tunnetaan ehkä parhaiten Ski Dubai -laskettelukeskuksesta.

Huone

Ski Dubai sisältää 85 metriä korkean laskettelumäen, jonka pisin laskettelureitti on 400 metriä pitkä. Laskettelukeskus pidetään vuorokauden ympäri pakkasasteiden puolella ja päivisin keskuksessa lasketellaan leudossa 1 pakkasasteen lämpötilassa. Kempinski-hotelli tarjoaa Aspen Chalets -huoneita, joista avautuvat näkymät suoraan Ski Dubai -laskettelukeskukseen.

Hotelli trivagossa

Muotimogulin palatsi

Palazzo Versace

Hotelli

Mitäpä muuta sitä toivoisi Dubaista löytävänsä kuin italialaisen palatsin? Italialainen muotitalo Versace on lähtenyt mukaan hotellimaailmaan ja lopputulos on ylitsevuotavan luksuksen voittokulkua. Maailmasta löytyy tällä hetkellä kaksi Versacen palatsia, joista toinen sijaitsee Australiassa ja toinen tietenkin Dubaissa.

Huone

Hotelli on suunniteltu viimeistä piirtoa myöden vastaamaan muotitalon korkeita standardeja ja jokainen yksityiskohta tässä hotellissa on tarkasti kohdallaan. Luksus ja muotibrändit sopivat Dubaihin kuin nenä naamaan, joten Palazzo Versace on taatusti rantautunut oikeaan paikkaan.

Hotelli trivagossa

Matka kadonneeseen valtakuntaan

Atlantis the Palm

Hotelli

Dubai tarjoaa toinen toistaan näyttävämpiä ja yllättävämpiä hotelleja. Jos kuitenkin olisi pakko valita koko kaupungin uskomattomin hotelli, olisi Atlantis the Palm erittäin vahvoilla. Kyseessä on tekosaarelle vuonna 2008 avattu teemahotelli, jonka inspiraationa on toiminut tarina valtamereen uponneesta Atlantiksen saaresta.

Hotellihuone

Atlantis the Palm on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli, kyseessä on kokonainen viihdekeskus. Saarelta löytyy niin paljon tekemistä, että koko Dubain loman voi helposti viettää hotellialueelta poistumatta. Hotellin yhteydessä toimii vesipuisto ja tarjolla on esimerkiksi sukellusta sekä delfiinien kanssa uimista. Mikäli kaipaa ainutlaatuista majoitusta, voi valita hotellihuoneekseen esimerkiksi vedenalaisen sviitin.

Hotelli trivagossa

Maailman korkein hotelli

JW Marriott Marquis

Hotelli

Dubai ei olisi mitään ilman pilvenpiirtäjiään. Kaupunki ulottuu korkealle maanpinnan yläpuolelle ja tunnettaankin esimerkiksi maailman korkeimmasta rakennuksesta. Tähän ympäristöön istuu siis paremmin kuin hyvin myös maailman korkein hotellirakennus.

Huone

JW Marriott Marquis koostuu kahdesta pilvenpiirtäjästä, jotka kohoavat 77 kerroksen ja 355 metrin korkeuteen. Huoneita tästä valtavasta hotellista löytyy 806 kappaletta ja ravintoloita sekä baareja hämmästyttävät 15 kappaletta.

Hotelli trivagossa

7 tähden luksusta?

Burj Al Arab

Hotelli

Burj Al Arab on todennäköisesti Dubain tunnetuin hotelli. Hotellin ikoninen purjeenmuotoinen siluetti on varmasti yksi kaupungin kuvatuimmista nähtävyyksistä. Entä mikä tekee Burj Al Arabista erityisen hotellin? Koska kyseessä on Dubai, vastaus on helppo – luksus.

Huone

Hotellin on huhuttu olevan maailman ainut 7 tähden hotelli, jossa yöstä saa pulittaa todellakin sievoisen summan. Oikeasti kyseessä on kuitenkin 5 tähden hotelli, mutta kallis hinta kyllä pitää paikkansa.

Hotelli trivagossa

Maailman korkein rakennus

Armani Hotel

Dubai

Kuten jo aiemmin tuli mainittua, löytyy Dubaista maailman korkein rakennus Burj Khalifa. Tämä huikea pilvenpiirtäjä kohoaa 828 metrin korkeuteen ja tarjoilee korkeanpaikankammoisille todellista haastetta aavikon yllä. Burj Khalifasta löytyy luonnollisesti myös hotelli, joka on jo toinen italialaisen luksuksen puolesta liputtava hotelli Dubaissa.

HuoneArmani Hotel on italialaisen muotimogulin silmäterä, joka tuo palan italialaista vieraanvaraisuutta Dubain sydämeen. Hotellilla on huoneita useamassa kerroksessa, joista ylin on 39. kerroksesta löytyvä Armani Dubai -sviitti. Tämä huone tarjoaa 390 neliömetriä Giorgio Armanin henkilökohtaisesti suunnittelemaa luksusta.

Hotelli trivagossa

Keidas aavikolla

Al Maha

Hotelli

Kauniiden hiekkarantojen sekä kiiltävien pilvenpiirtäjien keskellä saattaa unohtaa, että Dubai sijaitsee polttavan kuumalla aavikkolla. Mikä olisikaan siis autenttisempi kokemus kuin suunnata kaupungin hulinasta keskelle hiekkadyynejä ja yöpyä aavikon upean tähtitaivaan alla?

Allas

Al Maha -hotelli sijaitsee aavikolla olevassa luonnonpuistossa, noin 50 minuutin automatkan päässä Dubain keskustasta. Vaikka kaupunki jää kauas taakse, on yksi asia selvää. Tiedossa on takuuvarmaa luksusta. Yöstä tässä aavikkohotellissa saakin siis pulittaa sievoisen summan, joten joudumme ehkä tyytymään haaveisiin aavikon dyyneistä ja tähtitaivaasta.

Hotelli trivagossa