Aasia

Koko perheen loma paratiisissa – Balin edulliset ja perheystävälliset lomakeskukset

Lasten kanssa matkustaminen vie veronsa.

Onneksi on olemassa lapsi- ja perheystävällisiä hotelleja! Kun lapset ovat turvallisesti osaavan ja koulutetun henkilökunnan huomassa, voivat vanhemmat rentoutua vapaasti auringossa… Nämä Balin lomakeskukset tarjoavat juuri tätä ja paljon muuta.

Holiday Inn Resort Bali Benoa

1/2

Balin luksuslomakeskuksissa tapaa usein kaikenlaisia matkailijoita. Lapsi- ja perheystävällisen hotellin löytäminen onkin joskus arpapeliä. Holiday Inn Resort Bali Benoa on kuitenkin 5 tähden merenrantahotelli, joka kuuluu ehdottomasti parhaiden perhehotellien listan kärkeen.

Hotellin parhaat palat: Älä huolehdi, vaikka perheen aktiviteettisuunnitelmat olisivatkin jääneet yksin sinun harteillesi. Tässä hotellissa on niin paljon tekemistä, että ette millään ehdi kokeilla kaikkea. Voitte vuokrata pyörät koko perheelle, lennättää leijoja, opetella sukeltamaan ja snorklaamaan tai testata taitojanne balilaisessa keittiössä. Ja kun fyysiset ponnistukset alkavat riittää, voitte rentoutua Tea Tree Span perhehoidoissa.

Perheen pienimmille: Tarjolla on vaikka mitä! Lastenkerho, pelialue, lasten tervetuliaispaketti, johon kuuluu PS4, kun kirjaudutte sisään perhesviittiin tai lasten seikkailusviittiin… Kaikki tarjolla olevat lapsiystävälliset aktiviteetit löydät hotellin perheseikkailu-sivulta. Lisäksi alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät ja syövät veloituksetta!

Holiday Inn Resort Bali Nusa Dua, an IHG Hotel - CHSE Certified

Huippuarvostelut
Tanjung Benoa
9.2 Loistava (793 arvostelua)

Ayodya Resort Bali

1/2

Vaikka Nusa Dua on upea kokemus jo itsessään, Ayodya Resort Bali antaa lisäpuhtia rantalomakokemuksellesi tarjoamalla unohtumattomia merimaisemia Intian valtamerelle. Tässä kauniissa lomakeskuksessa on hehtaareittain toinen toistaan upeampia puutarhoja, joissa aikuiset saavat rentoutua ja lapset leikkiä kaikessa rauhassa.

Hotellin parhaat palat: Hotellissa riittää tekemistä niin urheiluhulluille kuin lapsiperheille ja pariskunnillekin. Aktiviteetteja on tarjolla aina batiikkivärjäyksestä teatteriin, surfauksesta snorklaukseen ja rantalentopallosta vesiakrobatiaan. Yksityinen ranta kruunaa lomakokemuksen.

Perheen pienimmille: Ayodya Resort Bali sijaitsee kauniin laguunin rannalla ja tarjoaa lapsille hauskan mahdollisuuden päästä ruokkimaan kaloja. Camp Anandan lastenkerho tarjoaa askartelu- ja taidetyöpajoja, aarrejahteja ja muita seikkailuja perheen pienimmille. Kokeilkaa vaikka origamioppitunteja, jotka herättävät lasten luovuuden ja mielenkiinnon paperitaiteeseen.

Ayodya Resort Bali

Huippuarvostelut
Nusa Dua
8.9 Loistava (899 arvostelua)

Novotel Bali Nusa Dua Hotel & Residences

1/2

Novotel Bali Nusa Dua tunnetaan lapsiystävällisyydestään ja hotellin vieressä sijaitsevasta 18-reikäisestä golfkentästä. Hyvä osoitus hotellin lapsiystävällisyydestä on se, että kaksi seurueen alle 16-vuotiasta lasta saavat majoituksen ja aamiaisen veloituksetta.

Hotellin parhaat palat: Novotel Bali Nusa Duassa on tarjolla asiantuntijoiden valvomia ja ohjaamia aktiviteetteja joka päivä. Tarjolla on bootcampeja, Zumbaa, vesiaerobicia, vesipalloa, rantapelejä, vesiolympialaislajeja ja paljon muuta. Ja jos treenaat itsesi piippuun näissä hauskoissa aktiivipeleissä, voit rentoutua ulkouima-altaalla, menemällä saunaan, porealtaaseen tai hieronta- tai kylpylähoitoihin. Kaiken tämän lisäksi Novotel Balissa on myös neljä ravintolaa.

Perheen pienimmille: Ilmaisen majoituksen lisäksi perheen pienimmille on tarjolla lastenmenu, josta löytyy herkkuja taltuttamaan niin pienet kuin isotkin nälät. Hotellin omassa lastenkerhossa järjestetään myös opettavaisia ja jännittäviä aktiviteetteja, kuten balilaisia tanssikursseja, ruoanlaittokursseja ja uimatunteja. Kerhossa lapset pääsevät myös rakentamaan hiekkalinnoja, rakentamaan ja lennättämään leijoja ja leikkimään uima-altaissa ja tekemään kaikkea muuta kivaa henkilökunnan osaavan ja valvovan silmän alla.

Novotel Bali Nusa Dua

Nusa Dua
8.4 Erittäin hyvä (1826 arvostelua)

The Sakala Resort Bali

1/2

Varaudu vesisotaan lasten kanssa The Sakala Resortin valtavassa äärettömässä uima-altaassa. Eikä hiekkalinnojenkaan rakennuskilpailu ole huono idea, sillä Tanjung Benoan ranta sijaitsee heti hotellin ulkopuolella, ja suosittu Nusa Duan rantakin on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Hotellin parhaat palat: Sakala Resortin kolme suosituinta palvelua ovat Wellness Spa, Health club ja aiemmin mainittu uima-allas. Wellness Spassa on tarjolla hemmottelevia hoitoja hieronnoista kasvohoitoihin. Paikan päällä on myös upouusi fitness studio nimeltään Health Club, joka sopii erinomaisesti urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista nauttiville vieraille.

Perheen pienimmille: Wellness Spassa on saatavilla ”Munchkin”-hierontoja ja vaahtokylpypaketteja, sekä yhteishoitoja lapsille ja äideille. Hotelilla on myös lastenkerho, jossa järjestetään hauskoja aktiviteetteja, kuten piirtämistä ja legoilla leikkimistä. Tämän lisäksi alueella on myös leikkikenttä, lastenallas ja lastenhoitopalvelu.

The Sakala Resort Bali All Suites

Nusa Dua
8.2 Erittäin hyvä (1023 arvostelua)

InterContinental Bali Resort

1/2

InterContinental Balin lomakeskuksessa koko perhe pääsee lähelle luontoa vehreiden balilaisten peltojen ja syvien sinisten vesien äärelle.

Hotellin parhaat palat: Tässä kauniissa lomakohteessa voit tutustua lainelautailuun, bodyboardingiin ja melontaan. Jos kaipaat hieman vähemmän kuluttavaa tekemistä, voit lähteä pyöräretkelle upeisiin lähimaisemiin. Tai jos vietät lomallasi aikaa mieluummin altaan reunalla, ei hätää – hotellilla on viisi uima-allasta!

Perheen pienimmille: Hotellin oma ja luotettava lastenhoitopalvelu, ”Planet Trekkers”, pitää huolen siitä, että perheen pienimmilläkin riittää tekemistä ja viihdettä, kun vanhemmat rentoutuvat yllä mainittujen aktiviteettien parissa. Tarjolla on lastenallas, leikkipaikka, kalastus- ja tanssimahdollisuuksia, joogaa ja jopa kielten oppitunteja lapsille!

InterContinental Bali Resort, an IHG Hotel

Huippuarvostelut
Jimbaran
8.9 Loistava (4231 arvostelua)