EspanjaLuksus

Löydä Espanjan edulliset luksushotellit

By , 22/05/2018

Makean lomaelämän viettämisen ei pitäisi olla mahdotonta pienelläkään budjetilla. Meillä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset nauttimaan unohtumattomasta viikonlopusta luksushotellissa. Alla on viisi edullista espanjalaista luksushotellia, jotka sopivat varmasti jokaiseen makuun.

Luksushotelli luksusnäkymillä Barcelonassa

Gran Hotel La Florida 

Vaikka Katalonian pääkaupungista ei ole helppoa löytää edullista luksushotellia, kannattaa silti yrittää.

upea luksushotelli Espanjassa Barcelonassa

Gran Hotel La Florida on siitä täydellinen esimerkki. Hotelli sijaitsee Tibidabo-vuorella, tarjoaa ainutlaatuista palvelua, ja sieltä on uskomattoman upeat näköalat koko kaupunkiin.

luksushotelli Espanjan Barcelonassa upeilla näköaloilla

Kauniiseen jugendtyyliin sisustettu luksushotelli sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta se on ihanteellinen paikka, jos haluat kokea Barcelonan rennommin ja nauttia samalla hotellin monipuolisen kylpylän ja kuntokeskuksen palveluista. Kuinka paljon kaikki tämä ylellisyys sitten maksaa? Yhden yön hinta kahden hengen huoneesta vaihtelee 200 euron molemmin puolin.*

Katso hinta

Edullinen luksusloma Madridissa

Ayre Gran Hotel Colón 

Tämä hotelli on hyvä vaihtoehto, jos haluat viettää hetken luksuselämää Espanjan pääkaupungissa, mutta et halua maksaa siitä liikaa.

Luksushotellin ulkoterassi Madridissa Espanjassa

Ayre Gran Hotel Colón sijaitsee lähellä Retiron puistoa ja trendikästä Salamancan kaupunginosaa, ja se on täydellinen tukikohta, jos haluat lomallasi vierailla Madridin tärkeimmissä museoissa. Kolme museota, eli Prado, Reina Sofía ja Thyssen-Bornemisza, sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä hotellista.

Edullinen luksushotelli Madridissa

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 100 € per yö, mutta huoneen voi saada vieläkin edullisemmin.*

Katso hinta

Edullista luksusta Bilbaossa

Hotel Lopez de Haro 

Viikonloppumatkalle Baskimaahan? Se ei välttämättä ole ollenkaan niin kallista kuin luulit.

Edullinen luksushotelli Espanjan Baskimaassa

Viiden tähden hotelli Lopez de Haro sijaitsee Baskimaan suurimman kaupungin Bilbaon keskustassa ja sopii vaativaankin makuun. Tutustu kaupunkiin, sen museoihin ja vanhankaupungin ihastuttaviin katuihin ja vietä yösi tässä huippuluokan hotellissa.

Edullinen luksushotelli Espanjan Baskimaassa

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 115 € per yö ja halvimmillaan jopa vain noin 70 €.*

Katso hinta

Luksushotelli Välimerellä Valenciassa

Hotel Dimar 

Välimeren rannalla sijaitsevalla espanjalaiskaupunki Valencialla on paljon tarjottavaa, ja Hotel Dimar on hyvä yöpymisvaihtoehto, jos haluat ylellisyyttä, ilman että tarvitsee tinkiä keskeisestä sijainnista.

Luksushotelli Välimerellä Espanjassa

Mitä kaikkea hotelli tarjoaa? Hotel Dimar on aivan omaa luokkaansa ja sijaitsee lähellä kaupungin parhaita putiikkeja ja ravintoloita yhdellä Valencian keskustan kauneimmista alueista. Lisäksi siellä on kaikki, mitä voit odottaa todelliselta luksushotellilta.

Luksushotelli Välimerellä Espanjassa

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 100 € per yö.*

Katso hinta

Luksusyö Granadan historiallisessa keskustassa

NH Collection Granada Victoria 

Neljän tähden hotelli NH Collection Granada Victoria on kaunis rakennus, joka sijaitsee aivan Granadan 1800-luvulla rakennetussa taiteellisessa, historiallisessa ja kulttuurisessa keskustassa.

Luksushotelli Espanjan Granadassa

Vaikuttavan vastaremontoidun rakennuksen, fantastisen sijainnin ja hyvän palvelun lisäksi hotelli houkuttelee asiakkaita lähestulkoon vastustamattomilla hinnoillaan.

Luksushotelli Espanjan Granadassa

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 125 € per yö, mutta huoneen voi löytää jopa alle 100 eurolla matkustusajankohdasta riippuen.*

Katso hinta

*Hinnat ilmoitettu 17.5.2018 tilanteen mukaan. Hinnat vaihtelevat varaus- ja matkustusajankohdan mukaan.