Espanja

Löydä Espanjan edulliset luksushotellit

Makean lomaelämän viettämisen ei pitäisi olla mahdotonta pienelläkään budjetilla.

Meillä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset nauttimaan unohtumattomasta viikonlopusta luksushotellissa. Alla on viisi edullista espanjalaista luksushotellia, jotka sopivat varmasti jokaiseen makuun.

Luksushotelli luksusnäkymillä Barcelonassa

1/2

Vaikka Katalonian pääkaupungista ei ole helppoa löytää edullista luksushotellia, kannattaa silti yrittää.

Gran Hotel La Florida on siitä täydellinen esimerkki. Hotelli sijaitsee Tibidabo-vuorella, tarjoaa ainutlaatuista palvelua, ja sieltä on uskomattoman upeat näköalat koko kaupunkiin.

Kauniiseen jugendtyyliin sisustettu luksushotelli sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta se on ihanteellinen paikka, jos haluat kokea Barcelonan rennommin ja nauttia samalla hotellin monipuolisen kylpylän ja kuntokeskuksen palveluista. Kuinka paljon kaikki tämä ylellisyys sitten maksaa? Yhden yön hinta kahden hengen huoneesta vaihtelee 200 euron molemmin puolin.*

Gran Hotel La Florida

Huippuarvostelut
Barcelona
9.0 Loistava (1362 arvostelua)

Edullinen luksusloma Madridissa

1/2

Tämä hotelli on hyvä vaihtoehto, jos haluat viettää hetken luksuselämää Espanjan pääkaupungissa, mutta et halua maksaa siitä liikaa.

Ayre Gran Hotel Colón sijaitsee lähellä Retiron puistoa ja trendikästä Salamancan kaupunginosaa, ja se on täydellinen tukikohta, jos haluat lomallasi vierailla Madridin tärkeimmissä museoissa. Kolme museota, eli Prado, Reina Sofía ja Thyssen-Bornemisza, sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä hotellista.

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 100 € per yö, mutta huoneen voi saada vieläkin edullisemmin.*

voco Madrid – Retiro

Huippuarvostelut
Madrid
8.5 Loistava (2978 arvostelua)

Edullista luksusta Bilbaossa

1/2

Viikonloppumatkalle Baskimaahan? Se ei välttämättä ole ollenkaan niin kallista kuin luulit.

Viiden tähden hotelli Lopez de Haro sijaitsee Baskimaan suurimman kaupungin Bilbaon keskustassa ja sopii vaativaankin makuun. Tutustu kaupunkiin, sen museoihin ja vanhankaupungin ihastuttaviin katuihin ja vietä yösi tässä huippuluokan hotellissa.

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 115 € per yö ja halvimmillaan jopa vain noin 70 €.*

Hotel Lopez de Haro

Bilbao
8.0 Erittäin hyvä (255 arvostelua)

Luksushotelli Välimerellä Valenciassa

1/2

Välimeren rannalla sijaitsevalla espanjalaiskaupunki Valencialla on paljon tarjottavaa, ja Hotel Dimar on hyvä yöpymisvaihtoehto, jos haluat ylellisyyttä, ilman että tarvitsee tinkiä keskeisestä sijainnista.

Mitä kaikkea hotelli tarjoaa? Hotel Dimar on aivan omaa luokkaansa ja sijaitsee lähellä kaupungin parhaita putiikkeja ja ravintoloita yhdellä Valencian keskustan kauneimmista alueista. Lisäksi siellä on kaikki, mitä voit odottaa todelliselta luksushotellilta.

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 100 € per yö.*

Hotel Dimar

Huippuarvostelut
Valencia
8.7 Loistava (2166 arvostelua)

Luksusyö Granadan historiallisessa keskustassa

1/2

Neljän tähden hotelli NH Collection Granada Victoria on kaunis rakennus, joka sijaitsee aivan Granadan 1800-luvulla rakennetussa taiteellisessa, historiallisessa ja kulttuurisessa keskustassa.

Vaikuttavan vastaremontoidun rakennuksen, fantastisen sijainnin ja hyvän palvelun lisäksi hotelli houkuttelee asiakkaita lähestulkoon vastustamattomilla hinnoillaan.

Yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa noin 125 € per yö, mutta huoneen voi löytää jopa alle 100 eurolla matkustusajankohdasta riippuen.*

NH Collection Granada Victoria

Huippuarvostelut
Granada
9.1 Loistava (2343 arvostelua)

*Hinnat ilmoitettu 17.5.2018 tilanteen mukaan. Hinnat vaihtelevat varaus- ja matkustusajankohdan mukaan.