EurooppaHotelli-inspiraatioLuonto

Euroopan hotellien kauneimmat järvimaisemat

Kirjoittanut: , 25/04/2016

Suomalaiset viettävät kesälomansa mielellään järvenrannalla koti-Suomessa, missä kesän yötön yö kruunaa maagisen pohjolan tunnelman. Euroopasta löytyy kuitenkin myös toisenlaista järvitunnelmaa. Keski-Euroopan huikeat alppijärvet, Välimerenmaiden eteläiset luksusjärvet ja Irlannin maagisen vehreät järvenrannat tuovat kaikki omanlaisensa uniikin lomatunnelman. Listasimme Euroopan upeimmat järvenrantahotellit, joiden terasseilta, ravintoloista ja allasalueilta pääsee ihailemaan kauniita näkymiä. Hotelli järvenrannalla on oiva vaihtoehto perinteiselle merenrantakohteelle.

La Mirador Resort & Spa

Genevenjärvi, Sveitsi

Järvimaisema

Genevenjärvi on kuunsirpin muotoinen syvä järvi Euroopan sydämessä Ranskan ja Sveitsin rajalla. Taustalla kohoavat lumihuippuiset Alpit tekevät järvimaisemasta majesteettisen. Tämä on loistava romanttinen kohde pariskunnille, mutta sopii mukavasti myös koko perheen lomakohteeksi. Sveitsin Chardonnessa sijaitseva hulppea viiden tähden hotelli Le Mirador Resort & Spa edustaa Genevenjärven parhaimmistoa. Loman kruunaa hotellin ulkoilmaterassilta avautuva henkeäsalpaavan kaunis vuoristoinen järvimaisema.

Katso hinta

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Gardajärvi, Italia

Uima-allas

Gardajärvi on eurooppalaisten suosikkijärvikohde. Kyseessä on Italian pohjoisosassa sijaitseva maan suurin järvi, joka houkuttelee niin ulkomaalaisia kuin paikallisiakin matkailijoita. Gardajärven rannoilta löytyy viehkoja kyliä ja vehreää luontoa, jotka hurmaavat vierailijat tunnelmallaan kerta toisensa jälkeen. Lisäksi historiallinen Verona sijaitsee lähistöllä, eikä legendaarinen Venetsiakaan ole turhan kaukana. Garganon kaupungista löytyvä Lefay Hotel Resort & Spa Lago di Garda on viiden tähden luksushotelli, jonka tarjoama järvimaisema hakee vertaistaan.

Katso hinta

Bayerischer Hof

Bodenjärvi, Saksa

[caption id="attachment_3929" align="aligncenter" width="1200"]Lindau Kuva Lindaun sataman kuuluisasta portista, jota vastapäätä hotelli Bayerischer Hof sijaitsee. (Kuva: Keith Roper, Flickr – CC)[/caption]

Bodenjärvi sijaitsee Alppien pohjoispuolella Saksan, Itävallan ja Sveitsin rajalla. Alueella lomaillessaan pääsee helposti vierailemaan kaikissa kolmessa maassa, jotka jakavat tämän upean järven. Bodenjärven rannoilla on tarjolla erilaisia urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia niin vedessä kuin ympäröivässä luonnossakin. Bayerischer Hof on hulppea viiden tähden hotelli, joka sijaitsee aitiopaikalla Lindaun kaupungissa ja tarjoaa upeat näkymät Bodenjärvelle. Hotelli sijaitsee pienellä ja viehättävällä saarella, joka on lajinsa ainoa Baijerin osavaltiossa. Täällä voi järviohjelman lisäksi tutustua Lindaun historialliseen vanhaankaupunkiin.

Katso hinta

Park Weggis

Vierwaldstättersee, Sveitsi

Ravintola

Vierwaldstättersee, joka englanniksi tunnetaan nimellä Lake Lucerne, on Sveitsissä sijaitseva kuvankaunis järvi. Tätä järveä on kutsuttu myös Sveitsin sydämeksi. Kirkkaat vedet ja jylhät alppimaisemat tekevät tästä idyllisen lomakohteen. Weggis on suosittu matkakohde Vierwaldstätterseen pohjoisella rannalla. Viiden tähden hotelli Park Weggis tarjoaa ylellistä majoitusta tämän kauniin sveitsiläisjärven rannalla. Hotellista löytyy kolme ravintolaa, kaksi baaria sekä kylpyläpalvelut ja kaiken kruunaavat leppoisat lepotuolit järvenrannalla.

Katso hinta

The Europe Hotel

Lough Leane, Irlanti

Uima-allas

Killarney on suosittu matkakohde Lough Leane -järven rannalla. Lough Leane on Killarneyn kolmesta järvestä suurin ja uhkuu irlantilaista mystiikkaa. Vehreä luonto, tyyni vesi ja matalalla ajelehtivat pilvet luovat mystisen irlantilaisen tunnelman. Järvenrannalla sijaitseva The Europe Hotel on yksi Irlannin suosituimpia viiden tähden hotelleja. Kyseessä on palkittu hotelli, jonka ravintola ja kylpylä ovat molemmat saaneet kiitosta. Hotelli tarjoaa elegantin majoituksen lisäksi laajan valikoiman aktiviteettejä ratsastuksesta veneilyyn.

Katso hinta

Les Tresoms Lake & Spa Resort

Lac d’Annecy, Ranska

Järvimaisema

Lac d’Annecy on Itä-Ranskassa sijaitseva järvi, joka tunnetaan myös nimellä “sininen järvi”. Lempinimensä tämä Ranskan toiseksi suurin järvi on saanut puhtaudestaan, joka on eurooppalaisten järvien kärkiluokkaa. Tämä eteläinen järvi tarjoaa lukemattomasti erilaisia aktiviteettejä vaeltamisesta ja pyöräilystä aina sukeltamiseen ja surffaukseen. Itse Annecyn kaupunki hurmaavine kanaaleineen tunnetaan pienenä Venetsiana. Les Tresoms Lake & Spa Resort tarjoaa vierailleen uskomattomat näkymät järven lumoavista maisemista sekä kristallinkirkkaasta vedestä.

Katso hinta


Kuvat hotelleilta, paitsi Bayerischer Hof. Kansikuva Lefay Hotel Resort & Spa Lago di Garda.
Näytä kommentit