Pohjoismaat

Göteborgin tyylikkäimmät hotellit

Tukholma on monelle suomalaiselle tuttu viikonloppukohde.

Jos Ruotsin pääkaupunki on kuitenkin jo koettu, ota suunnaksi Göteborg. Ruotsin toiseksi suurimmassa kaupungissa riittää näkemistä ja tekemistä niin kulttuurista, historiasta kuin ostoksistakin kiinnostuneille matkailijoille. Göteborg on myös tyylikäs kaupunki täynnä tyylikkäitä hotelleja. Ohessa esittelemme kolme eleganteinta.

Dorsia

1/3

Designhotelli Dorsia vie yöpyjän kuin toiselle aikakaudelle. Majesteettiset huoneet saavat vieraan tuntemaan itsensä lähes entisaikojen kuninkaalliseksi. Hotellin jokainen huone onkin kuin kuninkaalliselle suunniteltu, ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia yksityiskohtia ja ensiluokkaisia materiaaleja.

Hotellin tiloissa toimii myös arvostettu ravintola, joka tarjoilee leikkisää fine diningia joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Kuvien lähde: Hotelli Dorsia

 

Dorsia Hotel & Restaurant

Huippuarvostelut
Göteborg
9.8 Loistava (1109 arvostelua)

Upper House

1/3

Upper House on tyylikäs hotelli Göteborgin sydämessä. Hotelli sijaitsee keskimmäisen Gothia Towersin 20.-25. kerroksessa, joten jokaisesta huoneesta on upeat maisemat kaupungin yli.

Rakennuksen ylimmästä kerroksesta löytyy lisäksi ensiluokkainen ravintola, joka tarjoilee Ruotsin länsirannikon erikoisuuksia. Ruokalista vaihtelee vuodenaikojen mukaisesti hyödyntäen kunkin kauden parhaat ainekset. Hotellin kylpylässä vieraat voivat rentoutua turkkilaisessa saunassa tai pulahtaa 19. kerroksessa sijaitsevaan lasipohjaiseen uima-altaaseen.

Kuvien lähde: Hotelli Upper House

 

Upper House

Huippuarvostelut
Göteborg
9.6 Loistava (2073 arvostelua)

Hotel Pigalle

1/2

Hotel Pigalle sijaitsee Göteborgin keskustassa, ja se on ehdottomasti yksi kaupungin eleganteimmista hotelleista. Sisustuksen inspiraationa on käytetty 1900-luvun alun Pariisia, ja siinä yhdistyvät tuon ajan pariisilainen intohimo ja tyylikkyys. Hotellin tiloissa toimii baari, suosittu Bar Amuse, sekä ravintola Atelier, jonka ruokalistaa päivitetään jatkuvasti vuodenaikojen vaihtelua mukaillen.

Kuvien lähde (myös kansikuva): Hotelli Pigalle

Pigalle

Huippuarvostelut
Göteborg
9.2 Loistava (2161 arvostelua)

Katso täältä, milloin on paras aika matkustaa Göteborgiin.