Amerikka

Hyvä ja halpa hotelli New Yorkissa – totta vai tarua?

Halpa hotelli New Yorkissa, ei liian kaukana keskustasta, hyvällä arvostelulla… Tämä on usein pelkkää unelmaa.

Isoon omenaan matkustaessa on pakko hyväksyä, että kyseessä on kallis kaupunki. New Yorkin hotellivalikoima on valtava, mutta yöpyminen kaupungissa on hintavaa. Hintoihin pystyy kuitenkin vaikuttamaan etenkin matkustamalla sesonkien ulkopuolella ja varaamalla hotelliyön tarpeeksi hyvissä ajoin.

New Yorkissa hyvää majoitusta voi olla hankala saada alle 200 eurolla yöltä, mutta teimme parhaamme listataksemme kaupungin varteenotettavimmat kohtuuhintaiset majoitukset. Listan hotellien hinnat vaihtelevat reilusti matkustussesonkien mukaan, mutta hyvällä tuurilla näissä hotelleissa yöpyy varsin varteenotettavaan hintaan. Lisäksi näillä hoteleilla on kaikilla hyvä asiakasarvostelu, joten pelkoa kauhukokemuksesta ei ole.

The Jane Hotel

1/2

Avain Hudson-joen rannalla sijaitseva The Jane on alun perin rakennettu vuonna 1908 merimiesten majapaikaksi. Hotelli tarjoaa kompaktia majoitusta hyvällä sijainnilla, ja arvosteluista päätellen tämä yhdistelmä kelpaa matkaajille.

Kahden hengen kerrossänkyhuoneen jaetulla kylpyhuoneella voi saada noin sadan eurolla, mikä on hyvin arvostellulle hotellille hyvällä sijainnilla Manhattanilla varsin varteenotettava hinta.

Hotelli sijaitsee West Villagessa ja monet Manhattanin tunnelmallisimmista alueista ovat kävelymatkan päässä. Hotellin lähes yliampuvan yksityiskohtainen sisustus vie vieraat ajassa taaksepäin suoraan merimiesten New Yorkiin. Hotellin kruunun jalokivi on näyttävä kattoterassi jokinäkymineen.

The Jane Hotel

New York
8.2 Erittäin hyvä (2413 arvostelua)

Pod 51

1/2

Pod on budjettihotelliketju, jonka kolme Manhattanilla sijaitsevaa hotellia ovat edullista yöpymistä etsivien luottokohteita. Kaikki alkoi vuonna 2005 Pod 51 -hotellista.

Halvin huonevaihtoehto tässä hotellissa on kahden hengen kerrossängyllinen huone jaetulla kylpyhuoneella, mutta kahden hengen huoneen omalla kylpyhuoneella saa myös kohtuulliseen hintaan.

Näillä hinnoilla saattaisi kuvitella, että hotelli sijaitsee New Jerseyssä, mutta erinomainen sijainti on yksi hotellin parhaita puolia. Hotelli sijaitsee vain noin neljän korttelin päässä Rockefeller Centeristä Midtown East -kaupunginosassa. Tämänkin budjettihotellin vetonaula on tunnelmallinen kattoterassi, joka on sään salliessa auki ympäri vuoden.

Pod 51

New York
8.0 Erittäin hyvä (4037 arvostelua)

Mela Times Square

1/2

Mela Times Square sijaitsee ehkäpä maailman tunnetuimmalla aukiolla Manhattanin sydämessä.

Kokeneelle New Yorkin matkaajalle hektinen Times Square saattaa olla liikaa, mutta ensikertalaisen nähtävyyslistalle aukio kuuluu ehdottomasti, ja jos valitsee hotellin Times Squarelta voi olla varma, ettei neonvaloja ja hulinaa tule puuttumaan.

Omassa arvosteluluokassaan Mela tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja Time Squaren alueella. Aukion ympäristössä on kuitenkin huikea määrä hotelleja, joista on mahdollista löytää yllättävän kohtuuhintaista majoitusta. Alueen halvin vaihtoehto vaihtelee ajankohdasta riippuen, joten pienellä tutkimisella voi säästää paljonkin rahaa.

Hotel Mela Times Square

New York
8.0 Erittäin hyvä (800 arvostelua)

Z NYC Hotel

1/2

Yksi tapa löytää edullinen majoitus New Yorkin matkaa varten, on yöpyä suosiolla Manhattanin ulkopuolella. Tähän tarkoitukseen Queensboro Bridgen lähellä Queensissä sijaitseva Z NYC Hotel on oiva vaihtoehto.

Hotellin lähiympäristöltä ei kannata odottaa suuria elämyksiä, mutta julkinen liikenne tai hotellin kuljetuspalvelu kuljettavat hetkessä Manhattanin sydämeen.

Parhaimmillaan hotellista saa kahden hengen huoneen omalla kylpyhuoneella noin sadalla eurolla, mikä on New Yorkissa varsin suotuisa hinta. Sesonkiaikoina tämänkin hotellin huonehinnat kuitenkin kipuavat pilviin. Parasta hotellissa on hinnan ohella upeat näkymät East Riverin poikki Manhattanin ylle. Upeita näkymiä pääsee ihailemaan joen puoleisten huoneiden lisäksi huikealta kattoterassilta.

Z NYC Hotel

New York
8.0 Erittäin hyvä (405 arvostelua)

Nu Hotel

1/2

Nu Hotel sijaitsee trendikkäässä Brooklynissa. Brooklyn Bridge on kävelymatkanpäässä ja muutaman korttelin säteeltä löytyy useampi metroasema.

Hotellin tunnelma ja sisustus myötäilevät alueen mainetta urbaanin luovan kulttuurin mekkana. Hotellista löytyykin paikallisten street art -taiteilijoiden teoksia, jotka luovat aidon brooklynilaisen tunnelman.

Hotellihuoneet on suunniteltu muistuttamaan suosittuja loft-tyyppisiä asuntoja ja niissä on ripaus urbaanin taitelijan ateljeeta, unohtamatta viimeisimpien trendien mukaan valittuja yksityiskohtia. Hotellilta saa lainaan pyöriä, joilla voi kätevästi tutkia lähialueita tai suunnata vaikka Brooklyn Bridgelle. Kun haluaa viettää rennon illan hotellilla kannattaa kokeilla trendikkään Misdemeanor-aulabaarin antimia.

Nu Hotel

Huippuarvostelut
Brooklyn
8.8 Loistava (2243 arvostelua)

Wyndham New Yorker

1/2

Kolmen korttelin päässä Empire State Buildingista sijaitseva Wyndham New Yorker on vuonna 1930 avattu jugendhotelli, jonka siluetti ja ikoninen nimikyltti kuuluvat erottamattomasti läntisen Midtownin kaupunkikuvaan.

New Yorker ei välttämättä ole halpa hotelli, sillä hinnat vaihtelevat paljon ajankohdasta riippuen, mutta edullisimmillaan hotelli tarjoaa palan historiallista New Yorkia kohtuulliseen hintaan.

Hotellin hulppea aula, hurmaavat jugendyksityiskohdat ja alakerran vuorokauden ympäri auki oleva amerikkalainen diner kuljettavat vieraan ajassa taaksepäin. Hotellin ylemmistä kerroksista aukeavat upeat näköalat ja onpahan hotelli kelvannut aikoinaan jopa John F. Kennedylle. Lisäksi sijainti Madison Square Garden -areenan vieressä tekee tästä oivallisen majoitusvaihtoehdon niille, jotka suuntaavat New Yorkiin urheilun tai konserttien merkeissä.

Wyndham New Yorker

New York
8.2 Erittäin hyvä (10761 arvostelua)

Miten löytää halpa majoitus New Yorkista?

  • Vältä sesonkeja ja juhlapyhiä. Unohda esimerkiksi Memorial Day, Labour Day ja Thanksgiving-viikonloput sekä erityisesti uusivuosi!
  • Valitse Midtown. Kyseessä on kaupungin turistisin alue, jolta löytyy paljon hotelleja, eli kilpailua riittää. Alueen hotellihinnat vaihtelevat reilusti, joten pienellä taustatyöllä ja joustavilla matkapäivillä, voi alueelta bongata hyvän diilin.
  • Tai unohda Manhattan! Brooklyn ja Queens tarjoavat varteenotettavaa majoitusta hyvien yhteyksien päässä.
  • Tutki, vertaile ja tutki uudestaan. Hotellien hinnat vaihtelevat matkustuaikojen ja saatavuuden mukaan. Paras tapa löytää hyvä hinta on kääriä hihat ja tehdä kunnollinen taustatyö.