PohjoismaatKaupunki

Jääkiekon MM-kisat 2018 – kisaturistin hotellit

Kirjoittanut: , 22/02/2018

Tänä vuonna miesten jääkiekon MM-kisoja isännöi Tanska. Suomen alkulohkopelit pelataan Herningin Jyske Bank Boxenissa ja finaalipelit Kööpenhaminan Royal Arenalla. Mikäli olet menossa seuraamaan kisoja paikan päälle, tarvitset tietysti majapaikan. Hotellin kanssa alkaa kuitenkin olla jo kova kiire, sillä kaupunkien hotellihuoneiden saatavuus vähenee kovaa vauhtia. Etenkin Herningin hotellit alkavat jo olla loppuunmyytyjä. Jos et vielä ole löytänyt majoitusta, ei hätää, listasimme tähän kisapaikkojen läheisyydessä sijaitsevia hotelleja ja hostelleja , joista vielä löytyy vapaita huoneita Suomen pelipäiville.

Hinnat ja vapaat huoneet 21.2. varaustilanteen mukaan. Hinnat ja hakutulokset voivat vaihdella haetun päivän ja öiden määrän mukaan.

Herning Jyske Bank Boxen 5.5. – 17.5.

Dgi Huset Herning

Dgi Husetista löytyy vielä vapaita huoneita kaikille Suomen pelipäiville ja tämän lähempää on enää vaikea majoitusta löytää. Hotelli sijaitsee aivan Herningin keskustassa, ja autolla Boxenille ajaa alle 10 minuutissa. Boxenille on myös erinomaiset yhteydet julkisilla, mm. suora bussi kulkee läheiseltä pysäkiltä, ja matkaa on parin pysäkin verran.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Jos siis olet valmis satsaamaan majoitukseen vähän enemmän, tämä kannattaa varata heti! Bonuksena hotellissa on suuri kylpyläosasto ja hintaan sisältyvä aamiainen.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 4,4 km
Hinta per yö: n. 268 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/herning-484349/hotelli/dgi-huset-herning-1772319"]

Birkegaarden

Birkegaardenista löytyy vielä melko hyvin tilaa kisojen ajalle ja sieltä on hyvät yhteydet Boxenille. Autolla matkaa on noin 10 minuuttia ja julkisillakin pääsee kisapaikalle reilussa puolessa tunnissa.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Hotellista löytyy ravintola, baari sekä huonepalvelu, ja aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Hotelli sijaitsee keskustassa ison ostoskeskuksen vieressä, josta löytyy lisää ravintoloita ja kahviloita.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 7 km
Hinta per yö: 185 – 189 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/herning-484349/hotelli/birkegaarden-1328567"]

Helts Guesthouse

Tällä hetkellä MM-kisojen ajalla edullisimmasta päästä majoitusta tarjoava Helts on asiakkailta erittäin hyvät arviot saanut Bed and Breakfast 4 km Herningin keskustasta. Boxenille on noin 12 km matkaa. Julkisilla pääsee myös Boxenille keskustan kautta, ja lähin pysäkki on alle 100 metrin päässä.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Vieraiden käytössä on jaetut kylpyhuoneet ja yhteinen keittiö. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fin, pysäköinnin ja grillausmahdollisuuden terassilla.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 12 km
Hinta per yö: 80 – 85 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/herning-484349/hotelli/helts-4023076"]

Thorstedlund

Kartanomainen Thorstedlund sijaitsee rauhallisella alueella kaupungin ulkopuolella. Boxenille ajaa alle 20 minuutissa ja sinne pääsee myös julkisilla Herningin keskustan kautta. Matka keskustaan kestää noin puoli tuntia.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja ilmainen Wi-Fi. Aamiainen hotellin ravintolassa sisältyy hintaan.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 14 km
Hinta per yö: n. 160 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/herning-484349/hotelli/thorstedlund-2125976"]

Zleep Hotel Billund

Koka hotellihuoneet ovat jo todella vähissä Herningissä, kannattaa hotellia metsästää myös lähimmän lentokentän läheisyydestä Billundista. Äskettäin remontoitu Zleep Hotel sijaitsee aivan Billundin lentokentän vieressä ja sieltä löytyy tilaa koko kisa-ajalle.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Herningiin pääsee kätevästi lentokenttäbussilla noin 45 minuutissa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet, ilmainen Wi-Fi ja äänieristetyt ikkunat lentomelun estämiseksi.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 57 km
Hinta per yö: 99 – 172 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/billund-45097/hotelli/zleep-hotel-billund-394886"]

Propellen

Tasokas Propellen sijaitsee 3 kilometrin päässä Billundin lentokentältä, josta pääsee lentokenttäbussilla Herningiin noin 45 minuutissa.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Hotelli tarjoaa hyvät yöunet mukavassa sängyssä ja ravitsevan aamiaisen, joka sisältyy huoneen hintaan. Hotellista löytyy ravintola, baari sekä saunaosasto uima- ja porealtaineen. Ja jos olet reissussa perheen kanssa, miksette samalla kävisi viereisessä Legolandissa!

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 59 km
Hinta per yö: 176 – 180 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/billund-45097/hotelli/propellen-817526"]

Huset Grindsted

Ehdottomasti edullisimmasta päästä majoitusta tarjoaa sympaattinen B&B Huset, josta löytyy tilaa vielä koko kisa-ajalle. Lähin bussipysäkki on vain noin 70 metrin päässä ja siitä pääsee vajaassa tunnissa suoraan Boxenille. Lentokentälle menee suora bussi vajaassa 20 minutissa. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja vieraiden käytössä on keittiö, jossa on jääkaappi ja mikro sekä ilmaista teetä ja kahvia. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fin ja pysäköinnin.

Etäisyys Jyske Bank Boxenille: 45 km
Hinta per yö: n. 81 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/grindsted-45104/hotelli/huset-2845562"]

Kööpenhamina Royal Arena 17.5. – 20.5.

CABINN Metro

Cabinn Metro sijaitsee kävelymatkan päässä Royal Arenalta, ja vapaita huoneita löytyy vielä koko 17. – 21.5. väliselle ajalle. Lisäksi lentokentälle pääsee 5 minuutissa junalla ja keskustaan on metrolla 10 minuutin matka. Huoneen hintaan sisältyy ilmainen Wi-Fi, teetä ja kahvia.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Etäisyys Royal Arenalta: 1,4 km
Hinta per yö: n. 104 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/koeoepenhamina-45069/hotelli/cabinn-metro-1106804"]

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plazan sijainti on ihanteellinen, vain 500 metrin päässä Royal Arenalta! Tämä on todellisen kiekkofanin valinta.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Tasokkaasta hotellista löytyy kaikki palvelut kuten ravintola, baari ja 24h huonepalvelu, ja huoneissa on minibaarit. Lentokentällekin pääsee nopeasti ja vaivattomasti hotellin ilmaisella bussilla. Huom! huoneita on jäljellä enää vain vähän.

Etäisyys Royal Arenalta: 500 m
Hinta per yö: n. 377 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/koeoepenhamina-45069/hotelli/crowne-plaza-copenhagen-towers-1273207"]

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Bella Sky hotellista tavoitat pelipaikan joko kävellen tai julkisilla alle 20 minuutissa. Bussi- ja metropysäkit ovat aivan hotellin vieressä ja areenalle on pari pysäkkiä matkaa.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Tämä 23 kerroksinen tasokas design-hotelli tarjoaa mm. hyvän ravintolan ja baarin, ympärivuorokautisen huonepalvelun sekä jääkaapin huoneissa. Tiukan pelin jälkeen voit rentoutua kylpyläosaston saunassa ja poreammeessa. Vapaita huoneita löytyy vielä koko finaaliviikonlopulle.

Etäisyys Royal Arenalta: 2,2 km
Hinta per yö: n. 322 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/koeoepenhamina-45069/hotelli/ac-hotel-bella-sky-copenhagen-1771279"]

Danhostel Copenhagen Amager

Danhostel on moderni hostelli, joka tarjoaa edullisempaa majoitusta Royal Arenan lähistöltä. 17.5. huoneen voi saada vielä alle 70 eurolla, mutta finaaliviikonlopun hinta on 120€ / yö.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Areenalle pääsee joko kävellen tai kätevästi julkisilla noin 20 minuutissa. Saatavilla on huoneita yksityisellä ja jaetulla kylpyhuoneella. Hotellista löytyy mm. ravintola ja kioski, ja vieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi sekä ulkogrilli.

Etäisyys Royal Arenalta: 2,5 km
Hinta per yö: n. 120 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/koeoepenhamina-45069/hotelli/danhostel-copenhagen-amager-93616"]

Copenhagen Go

Vajaan 3 kilometrin päässä Royal Arenalta sijaitsevasta hostellista on hyvät junayhteydet niin pelipaikalle kuin lentokentällekin. Lähin asema on noin 200 metrin päässä hostellista, ja sekä areenalle että lentokentälle on matkaa vain yhden pysäkin verran.

Hotellimajoitus jääkiekon MM kisohin Tanskassa

Hostelli tarjoaa pelkistetyt mutta mukavat huoneet omalla kylpyhuoneella. Huoneista löytyy myös kaapeli-TV ja ilmainen Wi-Fi.

Etäisyys Royal Arenalta: 2,8 km
Hinta per yö: n. 150 €

[button text="Katso hinta" href="https://www.trivago.fi/tarnby-484013/hotelli/copenhagen-go--1753149"]
Näytä kommentit