Koko maailma

Unelmahotellit maailman parhaissa kaupunkirantakohteissa

Vuosi sitten listasimme maailman parhaat kaupunkirantakohteet, joissa pääsee helposti nauttimaan niin rannan rennosta tunnelmasta kuin kaupungin kulttuurimahdollisuuksista

Tämä on matkailijoiden suosikkiteemoja, sillä monella valinta kaupunki- ja rantaloman välillä ei aina ole helppo. Nämä huikeat kaupunkirantakohteet ovat loistavia matkakohteita, silloin kun haluaa lomaltaan sekä rantaa että kaupungin hulinaa. Myönnettäköön, että suurin osa näistä kohteista saattaa kaukaisen sijaintinsa vuoksi jäädä vain unelmien tasolle, mutta koska unelmointi pelkästään hyvästä, keräsimme listan upeista unelmahotelleista näissä yhdistelmäkohteissa.

Metropolitan By Como

1/2

Metropolitan By Como sijaitsee yhdellä Yhdysvaltojen legendaarisimmista rannoista – Miami Beachilla. Hotelin sijainti on valittu huolella, jotta shoppailu, ravintolat ja rantaelämä olisivat kaikki aivan käden ulottuvilla.

Ja mikä tekee tästä hotellista jokaisen matkaajan päiväunen? Kyseessä on luksusdesignin helmi, joka edustaa hurmaavaa jugendtyyliä modernilla loppusilauksella. Huikeat merinäkymät, raikkaasti sisustetut huoneet, joogaterassi sekä viehättävä uima-allasalue tekevät tästä suosikkihotellimme Miami Beachilla.

Como Metropolitan Miami Beach

Miami Beach
8.3 Erittäin hyvä (154 arvostelua)

Halekulani

1/2

Havaiji on paratiisikohteiden kruunamaton kuningas, ja Waikiki Beach Honolulussa onkin täydellinen kohde ranta- ja kaupunkiloman yhdistämiseen. Rannalla sijaitseva Halekunali on esimerkiksi häämatkalaisten ehdoton suosikkihotelli, jolla on pitkä historia osana Waikiki Beachin hotellimaisemaa.

Halekulani on täydellinen yhdistelmä rantasijaintia, huippuunsa hiottua palvelua sekä historiallista eleganssia. Eivätkä suorat näkymä Diamond Head -kraaterista haittaa ollenkaan. Tämän hotellin huoneissa nimittäin tärkeintä on näkymä. Hotelli on nimennyt sisustustyylinsä ”valkoisen seitsemäksi sävyksi”, jonka tarkoitus tarjota täydellinen kehys paratiisisaaren upeille näkymille. Kelpaisi ainakin meille!

Halekulani

Huippuarvostelut
Honolulu
9.5 Loistava (5285 arvostelua)

Ovolo Southside

1/2

Yhdistelmäkohteiden ehdoton ykkösyllättäjä on Hong Kong ja Repulse Bay Beach. Unelmahotellimme Ovolo Southside on trendikäs hotelli trendikkäällä alueella noin 5 kilometrin päässä houkuttelevasta Repulse Bay Beachista.

Hotellin hipsterityyli on herkullinen yhdistelmä vanhan varastotilan konstailematonta charmia sekä tummanpuhuvia sisustusvalintoja. Ehkä parasta Ovolo Southsidessa ovat kuitenkin upeat näkymät boheemin kaupunginosan ylle. Kun tähän päälle lisätään trendikäs baari kattoterassilla, olemme myytyjä. Kaupungin houkuttelevin hotelli on paikallistettu!

Southside by Ovolo

Huippuarvostelut
Hong Kong
8.6 Loistava (2081 arvostelua)

Ravesi’s

1/2

Australia on aurinkoa rakastavan matkailijan ehdoton unelmakohde ja yli 4 miljoonan asukkaan Sydney on täydellinen yhdistelmäkohde. Bondi Beach on legendaarinen surfilautojen ja auringonpalvojien täyttämä ranta Sydneyssä. Ravesi’s puolestaan on suloinen putiikkihotelli aivan rannan tuntumassa

Konstailematon tyyli, ravintola merinäköalalla ja putiikkihotellin intiimi tunnelma takasi tälle hotelli paikan sydämissämme, joten ei muuta kuin Australian matkaa suunnittelemaan.

Hotel Ravesis

Huippuarvostelut
Sydney
8.6 Loistava (785 arvostelua)

The Marly

1/2

Kapkaupunki. Camps Bay Beach. The Marly. Siinä eksoottisen luksusloman ainekset. The Marly on upea hotelli aivan rannan tuntumassa huikeiden näköalojen keskellä. Hotellin sijainti on suorastaan timanttinen, sillä kaupungin keskusta on lyhyen matkan päässä, houkutteleva ranta aivan vieressä ja trendikäs Atlantic Seaboard kahviloineen ja baareineen aivan käden ulottuvilla. Mikäli kyllästyy hotellin oven ulkopuolella odottavaan Camps Bay Beachiin, voi siirtyä muutaman kilometrin päähän testaamaan suosittua Clifton Beachia.

Kyseessä on 11 sviitistä koostuva putiikkihotelli, joka huokuu uskomatonta luksusta sekä pysäyttäviä merinäköaloja. Mikä tekee tästä meidän unelmahotellin Kapkaupungissa? Hotelli on saanut nimensä Aurinkokuninkaan vapaa-ajan huvitteluun suunnitellun Châteux de Marlyn mukaan. Eiköhän tämä kerro kaiken tarpeellisen.

The Marly Boutique Hotel

Huippuarvostelut
Kapkaupunki
9.4 Loistava (269 arvostelua)

Hotel Arts Barcelona

1/2

Kaikkien näiden eksoottisten kohteiden jälkeen on ihanaa palata kotimantereelle. Onneksi kaupunkirantakohteiden kruunamaton kuningas löytyy Euroopasta, Välimeren syleilystä. Barcelona on kuuma kesäkaupunki, jonka voittamaton kulttuuritarjonta, herkullinen keittiö ja upea välimerellinen ranta tekevät siitä yksinkertaisesti täysin voittamattoman matkakohteen.

Ja kun unelmahotellista puhutaan, astuu Hotel Arts Barcelona näyttämölle. Kyseessä on aivan rannassa sijaitseva luksushotelli, josta löytyy elegantti allasalue, kylpylä sekä Michelin tähdillä palkittu ravintola. Ja koska kyseessä on 44 kerroksinen rakennus valtavine ikkunoineen aivan rannan tuntumassa, ovat näköalat luonnollisesti vertaansa vailla.

Hotel Arts Barcelona

Huippuarvostelut
Barcelona
8.9 Loistava (2846 arvostelua)

Kansikuva Metropolitan by Como.