Koko maailma

Tässä ovat maailman 20 ainutlaatuisinta hotelliuima-allasta

Tässä ne ovat! Listasimme hotellien ainutlaatuisimmat ja erikoisimmat uima-altaat ympäri maailmaa.

Mukana on upeita näköaloja, erikoista arkkitehtuuria, värikkäitä altaita ja paljon muuta. Kurkkaa alta listamme maailman 20 ainutlaatuisimmasta hotelliuima-altaasta.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Holiday Inn -hotellissa Shanghaissa vieraat pääsevät kokeilemaan varsin erikoista uima-allasta. Hotellin uima-allas ulottuu itse rakennuksen ulkopuolelle ja tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden ihailla kaupunkimaisemia uidessaan. 100 metrin korkeudessa olevan uima-altaan pohja on lasia ja tarjoaa samalla myös mielenkiintoiset näkymät kadunkulkijoille. Tämä allas on maailmankuulu ja erilaisia versioita ulokealtaasta löytyy muualtakin, esimerkiksi Ruotsin Göteborgista. Mikä parasta, tästä hotellista saa yleensä varattua huoneen alle 100 eurolla yö.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, an IHG Hotel

Shanghai
8.0 Erittäin hyvä (422 arvostelua)

Hanging Gardens Ubud

Balilla sijaitsevan Hanging Gardens Ubud -hotellin uima-allas on maailmankuulu lajissaan. Moni tunnistaa tämän ikonisen ja näyttävän kaksikerroksisen uima-altaan, jolta avautuvat upeat näkymät tiheään sademetsään. Kyseessä on legendaarinen uima-allas, joka on esimerkiksi Condé Nast Travellerin mukaan maailman paras uima-allas. Ainakin yksi kauneimmista se varmasti on!

Hanging Gardens of Bali

Huippuarvostelut
Ubud
9.2 Loistava (1081 arvostelua)

The Cambrian Adelboden

Jos puhutaan näyttävistä allasnäköaloista, on aivan pakko mainita sveitsiläinen The Cambrian Adelboden. Hotellin uima-altaalta avautuvat liioittelematta henkeäsalpaavat näkymät läheisen laakson yli Alpeille. Näköala hurmaa vieraita vuoden ympäri, mutta erityisen maagisen tunnelman tuovat lumen peittämät Alpit, joita kelpaa ihailla lämmitetyn altaan syleilystä.

The Cambrian

Huippuarvostelut
Adelboden
9.3 Loistava (1460 arvostelua)

Library Samui

Library Samuin uima-altaan ainutlaatuisuuden huomaa heti ensisilmäyksellä. Hotellin punainen uima-allas on kiehtova näky, joka saa heti pohtimaan poikkeuksellisen värimaailman alkuperää. Kyse ei suinkaan ole elintarvikeväristä, vaan pysäyttävä punainen väri on peräisin altaan pohjassa olevista oransseista, keltaisista ja punaisista laatoista. Tämänkin allas on valittu arvovaltaisten tahojen, kuten CNN:n, puolesta yhdeksi maailman näyttävimmistä uima-altaista.

The Secret Pool Villas By The Library Koh Samui - Sha Extra Plus

Huippuarvostelut
Bophut
9.4 Loistava (591 arvostelua)

Boucan by Chocolat

Boucan by Chocolat -hotellin uima-altaalta avautuvat huikeat ja harvinaiset näköalat. Saint Lucian saarella sijaitsevat upeat Piton-vuoret ovat saaren tunnettu maamerkki. Vuoret kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin ja tarjoavat palan kauneinta Karibiaa. Tämä mustasta kvartsista tehty ääretön uima-allas ainutlaatuisine maisemineen tarjoaa vieraille ylellistä rauhaa.

Rabot Hotel From Hotel Chocolat

Huippuarvostelut
Soufriere
9.4 Loistava (974 arvostelua)

The Joule

Erilaiset ulokealtaat kasvattavat suosiotaan hotelleissa, jotka haluavat erottua joukosta. The Joule -hotelli Teksasissa tarjoaa yhden tyylikkäimmistä altaista tässä lajissa. Hotellin upea lasinen uima-allas tarjoaa mahdollisuuden tarkkailla kiireisen kaupungin hulinaan korkealta katujen yläpuolelta.

The Joule

Huippuarvostelut
Dallas
9.2 Loistava (2235 arvostelua)

Belmond Hotel Caruso

Belmond Hotel Caruso tarjoaa yhden Euroopan upeimmista äärettömistä uima-altaista. Hotelli sijatisee Ravellossa Amalfin rannikkolla ja tarjoaa täysin vertaansa vailla olevat näkymät. Hotelli sijaitsee korkealla Ravellon kylän yläpuolella ja tarjoaa näkymän kuin suoraan pilvistä alla avautuvalle rannikolle.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast

Huippuarvostelut
Ravello
10.0 Loistava (200 arvostelua)

The Oberoi Udaivilas

The Oberoi Udaivilas Udaipurissa Intiassa tarjoaa huikeaa luksusta upeiden maisemien keskellä kauniissa paikallista palatsia muistuttavassa hotellissa. Hotelli tarjoaa useita allasvaihtoehtoja, joista näyttävin on tämä suuri allas, johon vieraat pääsevät polskimaan suoraan omasta hotellihuoneesta. Mikäli tämä semi-yksityinen uima-allas tuntuu liian kiireiseltä, saa hotellista luonnollisesti varattua myös sviitin täysin yksityisellä uima-altaalla.

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Huippuarvostelut
Udaipur
9.7 Loistava (656 arvostelua)

St. Regis Lhasa Resort

St. Regis Lhasa Resort -hotelli sijaitsee Lhasassa Kiinassa ja tarjoaa toimituksen suosikkialtaan. Hotellin Gold Energy Pool on nimittäin vuorattu tuhansilla pienillä kullatuilla laatoilla. Altaan suolainen vesi on aina miellyttävät 28-32 celsiusastetta. Allas on osa hotellin tiibetiläistä kulttuuria juhlistavaa teemaa, johon kuuluvat arkkitehtuuriset yksityiset kohdat sekä kylpylän perinteiset tiibetiläiset hoidot.

The St. Regis Lhasa Resort

Huippuarvostelut
Lhasa
9.0 Loistava (273 arvostelua)

Amangiri

Amangiri sijaitsee syrjäisellä kanjonien ympäröimällä alueella Utahin osavaltiossa. Hotellin tyylikästä uima-allasta ympäröivät näyttävät kivimuodostelmat. Tämä tunnelmavalaistu uima-allas ylhäisen yksinäisissä aavikkomaisemissa saa vieraat unohtamaan koko muun maailman olemassaolon.

Hotel Amangiri

Huippuarvostelut
Big Water
9.3 Loistava (77 arvostelua)

Surfjack Hotel & Swim Club

Surfjack Hotel & Swim Club on tyylikäs hotelli Honolulussa. Hotellin Swim Club -konseptiin kuuluu veikeä uima-allas, herkulliset cocktailit sekä ainoastaan aikuisille tarkoitettu iltauinti. Hotellin hauska uima-allas tarjoaa loistavan mahdollisuuden lähettää kuvaviesti kotiin jääneille kavereille.

The Surfjack Hotel & Swim Club

Huippuarvostelut
Honolulu
9.2 Loistava (2032 arvostelua)

The Raleigh

Miami Beachilla sijaitsevan The Raleigh -hotellin uima-allas edustaa pitkäikäistä kauneutta. Life Magazine nimittäin nimesi tämän altaan jo vuonna 1947 Yhdysvaltojen kauneimmaksi uima-altaaksi. Eikä ihme, sillä altaan silmää hivelevät kurvit, rehevät palmupuut ja tyylikkäät lepotuolit ovat viimeistä piirtoa myöden täydellisen tyylikäs kokonaisuus.

The Raleigh

Miami Beach
7.9 Hyvä (651 arvostelua)

InterContinental Hong Kong

InterContinental Hong Kong -hotellin ääretön uima-allas tarjoaa vieraille maailmanluokan näköalat. Victorian satama Hongkongissa on yksi maailman vilkkaimmista vesiväylistä ja tätä parempaa aitiopaikkaa on vaikea kuvitella. Altaalta voi ihailla niin luksusristeilijöitä, hurmaavia pikkupaatteja kuin Hongkongin kaunista kaupunkihorisonttia.

InterContinental Hong Kong

Huippuarvostelut
Hong Kong
9.5 Loistava (582 arvostelua)

Grace Santorini

Grace Santorini -hotellin ääretön uima-allas on Euroopan hotelliuima-altaiden joukossa suorastaan legendaarinen. Syy altaan kuuluisuuteen on tietenkin näköala. Allas tarjoaa täysin omaa luokkaansa olevat näkymät Santorínin kalderaan ja sen yli horisonttiin. Uskomattomampaa paikkaa seurata auringonlaskua on vaikea kuvitella.

Grace Hotel, Auberge Resorts Collection

Huippuarvostelut
Imerovigli
9.6 Loistava (170 arvostelua)

Mandarin Oriental Barcelona

Upea uima-allas hotellin kattoterassilla ei ole varsinaisesti harvinainen näky. Mandarin Oriental -hotellin kattoterassilla Barcelonassa oleva uima-allas on kuitenkin maineessaan suorastaan legendaarinen. Hyvä maine lienee yhdistelmä Mandarin Oriental -ketjun tunnettua eleganssia, Barcelonan romanttista kaupunkinäkymää sekä autenttista perulaista ruokaa, jota altaan yhteydessä olevassa ravintolassa tarjoillaan.

Mandarin Oriental, Barcelona

Huippuarvostelut
Barcelona
9.4 Loistava (523 arvostelua)

Laucala Island Resort

Laucala Island Resort on uima-altaita rakastavan matkailijan unelmahotelli. Hotellin jokaisesta huvilasta löytyy yksityinen ääretön allas, joiden lisäksi hotellilta löytyy lumoava luonnollisen laguunin kaltainen 2000 neliömetriä laaja uima-allas. Lisäksi hotellista löytyy kuvassa näkyvä lasinen suorakulmainen allas, joka on täydellinen kuntouimista varten. Tämä hotelli on kuin uima-altaiden luvattu maa!

Laucala Island Resort

Qamea

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands -hotellin allas on todennäköisesti maailman kuuluisin hotelliuima-allas. Hotellin katolla 57. kerroksessa sijaitseva valtava ääretön allas tarjoaa täysin vertaansa vailla olevat kaupunkinäkymät Singaporen ylle. Kyseessä on maailmanennätysallas, sillä tämä 150 metrinen allas on maailman suurin rakennuksen katolla oleva uima-allas.

Marina Bay Sands

Huippuarvostelut
Singapore
9.2 Loistava (8105 arvostelua)

W Amsterdam

W Amsterdam tarjoaa jälleen yhden upean kattoterassiuima-altaan upealla kaupunkinäkymällä höystettynä. Amsterdamia ei ehkä tunneta huikean korkeista rakennuksista ja upeista kattoterassinäkymistä, mutta tämä intiimi uima-allas sekä terassi kuitenkin näyttävät modernin ja urbaanin puolen myös Amsterdamista.

W Amsterdam

Amsterdam
8.4 Erittäin hyvä (1107 arvostelua)

B2 Boutique + Spa

B2 Boutique + Spa -hotellin katolla sijaitsevalta uima-altaalta avautuvat upeat näkymät Zürichin kaupungin ylle. Huikeat näkymät eivät kuitenkaan ole tämän altaan ainoa erikoisuus, sillä altaan vesi tulee suoraan syvällä kaupungin alla lymyävästä Aqui-lähteestä. Lämmin ja mineraalirikas vesi auttaa näköaloista nauttivia vieraita rentoutumaa Zürichin huipulla.

B2 Hotel Zürich

Huippuarvostelut
Zürich
8.8 Loistava (152 arvostelua)

Hawks Cay Resort

Hawks Cay Resort Floridassa tarjoaa vieraille useita erilaisia uima-altaita. On lastenallasta, ainoastaan aikuisille tarkoitettua allasta, näköala-allasta sekä auringonlaskun allasta. Ainutlaatuisin hotellin altaista on kuitenkin suolainen laguuniallas. Laguuniallas täyttyy merivedellä ja elää sen vuoksi vuorovesien mukana. Altaassa voi bongata pieniä trooppisia kaloja tai kurkkia rannan puolella ohi polskivia kilpikonnia.

Hawks Cay Resort

Huippuarvostelut
Duck Key
8.9 Loistava (933 arvostelua)

Kansikuva Grace Santorini.