Koko maailmaHyvinvointi

Kurkkaa sisään hotellien huikeisiin luksuskylpylöihin

By , 06/10/2016

Kylpylä hotellissa on arkipäivää ja monet hotellit houkuttelevat vieraita kuntosaleilla sekä uima-altailla. Kylpylä onkin usein mukava lisä hotellissa, sillä matkalla pieni rentoutuminen on aina ihan hyvä idea. Joissakin hotelleissa kylpylä on kuitenkin paljon enemmän kuin uima-allas ja hierontamahdollisuus. Listasimme 10 hotellia, joista löytyy ylellinen luksuskylpylä eksoottisine hoitoineen, upeine näköaloineen sekä seesteisine uima-altaineen.

Aqua Dome Tirol Therme Längenfeld

Hotelli

Itävällan Alpeilla sijaitsevasta Aqua Dome Tirol Therme Längenfeld -hotellista löytyy harvinaisen upea luksuskylpylä. Huikeat alppinäkymät ovat vasta alkua, sillä tästä kylpylästä löytyy laajat allasalueet, monipuoliset saunatilat sekä viimeisen päälle mietityt hoidot.

Katso hinta

Sauna

Kylpylästä löytyy jokiallas ja urheiluallas sekä 7 erilaista saunaa, joista näyttävin lienee rustiikkinen hirsistä ja kivestä rakennettu Loft-sauna. Kylpylän kruunaa kolme lähdevedellä täytettyä ulkoallasta, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröiville vuorille.

Boscolo Milano

Luksuskylpylät

Boscolo Milano on tyyliltään futuristisen moderni hotelli. Hotellin kylpylä on kaupungin suurin ja todennäköisesti myös omaperäisin. Tarjolla on 600 neliömetriä arkkitehti Simone Michelin modernia italialaista tyyliä. Kylpylästä löytyy vesiputous, sauna, kellunta-allas ja useita hoitohuoneita.

Katso hinta

Kylpylä

Tila on suunniteltu mahdollisimman harmoniseksi kokonaisuudeksi. Kylpylään on sijoitettu 15-metrinen ruutu, jolla esitettävät kuvat ja äänet luovat rentouttavan tunnelman, joka kuljettaa vieraat kauas arjen huolista. (Toistaiseksi kylpylän uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna ovat suljettu.)

Burj Al Arab

Hotelli

Burj Al Arab on legendaarinen purjeenmuotoinen hotelli Dubaissa. Hotelli tunnetaan kaupungissa merkittävänä nähtävyytenä. Kyseessä on tyyris hotelli, jonka on huhuttu olevan maailman ainut 7 tähden hotelli. Tästä luksushotellista löytyy luonnollisesti myös näyttävä luksuskylpylä.

Katso hinta

Kylpylä

Talise Spa sijaitsee 150 metrin korkeudessa ja tarjoaa vertaansa vailla olevat näköalat. Kylpylä on sisustettu näyttävään itämaiseen tyyliin ja tarjolla olevat hoidot ovat viimeisenpäälle hiottuja kokonaisuuksia. Burj Al Arabin vaativa asiakaskunta tuskin hyväksyisi yhtään vähempää. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kaviaarikasvohoito?

Dolder Grand

Hotelli

Dodler Grand -hotelli kylpylöineen sijaitsee loistopaikalla Zürichissä. Hotellin Grand Spa kattaa yhteensä 4000 neliömetriä ja on avoinna myös hotellin ulkopuolisille vieraille. Hotellista löytyy naisille ja miehille tarkoitetut omat kylpyläalueet lukemattomine erilaisine hoitoineen.

Katso hinta

Allas

Erillisten hoitoalueiden lisäksi kylpylästä löytyy yhteinen uima-allasalue, johon kuuluu esimerkiksi ulkoilmaporeallas. Hoitojen ja erilaisten sauna- sekä allasalueiden lisäksi tarjolla on erikseen meditaatiota varten tarkoitetut tilat. Kaiken kukkuraksi tästä luksuskylpylästä löytyy kahvila, kauppa ja kirjasto.

Hotel Excelsior Pesaro

Kylpylä

Excelsior Pesaro sijaitsee Italiassa Adrianmeren rannalla Pesarossa lähellä Riminiä. Hotellin kylpylä tarjoaa upeat näkymät merelle sekä tietenkin ensiluokkaisia hoitoja. Kylpylä tarjoaa erilaisia luksushoitoja hieronnoista mielenkiintoiseen Vichy suihkuhoitoon. Kylpylän seesteinen uima-allas merinäköalalla on ensiluokkainen paikka rentoutumista varten.

Katso hinta

Poreamme

Kylpylän harmoninen tunnelma jatkuu myös hotellihuoneiden puolelle. Huoneet ovat tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät säännöstelty lämpötila, äänieristys, auringonvalo sekä luonnollisesti meren tuoksu, silmää hivelevää sisustusta unohtamatta.

Huvafen Fushi a Per Aquum Retreat

Saari

Huvafen Fushi a Per Aquum Retreat on unelmien paratiisisaari kohde Malediiveilla. Tämä hotelli sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla saarella valkeiden hiekkarantojen ympäröimänä. Hotellista löytyy eksoottinen vedenalainen kylpylä.

Katso hinta

Kylpylä

Hotellin mukaan tämä vedenalainen kylpylä on maailman ensimmäinen laatuaan ja tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rentoutumaan vedenalaisessa maailmassa. Tässä kylpylässä voi nauttia eksklusiivisista hoidoista samalla kun ympärillä avautuu rikas vedenalainen maailma.

Parador de Alcalá de Henares

Allas

Parador de Alcalá de Henares on elegantti espanjalaishotelli hieman Madridin ulkopuolella. Hotelli sijaitsee entisessä luostarissa ja tarjoaa tunnelmalliset tilat niin kylpylän kuin itse hotellikin puolella.

Katso hinta

Allas

Hotellin tyylikäs kylpylä tarjoaa harmonisen tunnelman ohella mitä eksklusiivisempia hoitoja. Hotellin ainutlaatuisissa hoidoissa yhdistyvät ensiluokkaiset raaka-aineet sekä eksoottiset elementit. Hotellin tyylikäs ja moderni sisustus sekä vanhan luostarin tunnelma kruunaavat rentouttavan loman.

Shangri-la Paris

Uima-allas

Shangri-La Paris on pariisilaista eleganssia huokuva ylellinen hotelli. Tämä kaunis hotelli tarjoaa kuninkaallisen sisustuksen ohella huikeat näkymät Eiffel-tornista. Hotellin kylpylän inspiraationa on toiminut mystinen Shangri-La, joten paratiisinomainen tunnelma kuvailee hyvin tätä kylpylää.

Katso hinta

Näkymä

Kylpylästä löytyy kuntoilutilat, harmoninen uima-allasalue, hoitoalue sekä terassi. Kauniissa sisustuksessa yhdistyvät kasvi- ja vesimaailman elementit sekä harmoniset siniset ja vihreät värit. Upeinta tässä kylpylässä on kuitenkin elegantti pariisilaistunnelma, jonka kaltaista on vaikea muualta löytää.

Traube Tonbach

Hotelli

Traube Tonbach on saksalaishotelli keskellä kauneinta Schwarzwaldia. Hotelli tarjoaa tunnelmallisen kylpylän, jonka tärkeintä antia ovat vertaansa vailla olevat näköalat.

Katso hinta

Sauna

Kylpylän perhesaunasta avautuu upea panoraamanäkymä, jota katsellessa kelpaa nauttia löylyistä. Lisäksi hotellin lämpimältä ulkoaltaalta avautuvat hurmaavat näkymät idyllisen Schwarzwaldin ylle. Erilaisten hoitojen ohella, tarjolla on luonnollisesti lukuisia erilaisia saunoja, joissa vierailemisen jälkeen voi kokeilla hotellin eksoottista iglu-huonetta.

Tschuggen Grand Hotel

Alppihotelli

Tschuggen Grand Hotel sijaitsee idyllisillä Sveitsin Alpeilla. Hotellin kylpylä tarjoaa paljon erilaisia hoitoja sekä uima-altaita rentoutumista varten. Tämän harmonisen alppikylpylän erikoisuus on kuitenkin erityinen arkkitehtuuri.

Katso hinta

Kylpylä

Hotellin maanalaiset tilat saavat luonnonvaloa geometrisistä maanpäällisistä rakennelmista, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman tähän idylliseen kylpylään. Kylpylän tunnelma onkin yhdistelmä erilaisia elementtejä kuten kiviä, puuta sekä valoa.

 


Kansikuva Boscolo Milano.