Koko maailma

Kurkkaa sisään hotellien huikeisiin luksuskylpylöihin

Kylpylä hotellissa on arkipäivää ja monet hotellit houkuttelevat vieraita kuntosaleilla sekä uima-altailla

Kylpylä onkin usein mukava lisä hotellissa, sillä matkalla pieni rentoutuminen on aina ihan hyvä idea. Joissakin hotelleissa kylpylä on kuitenkin paljon enemmän kuin uima-allas ja hierontamahdollisuus. Listasimme 10 hotellia, joista löytyy ylellinen luksuskylpylä eksoottisine hoitoineen, upeine näköaloineen sekä seesteisine uima-altaineen.

Aqua Dome Tirol Therme Längenfeld

Itävällan Alpeilla sijaitsevasta Aqua Dome Tirol Therme Längenfeld -hotellista löytyy harvinaisen upea luksuskylpylä. Huikeat alppinäkymät ovat vasta alkua, sillä tästä kylpylästä löytyy laajat allasalueet, monipuoliset saunatilat sekä viimeisen päälle mietityt hoidot.

Kylpylästä löytyy jokiallas ja urheiluallas sekä 7 erilaista saunaa, joista näyttävin lienee rustiikkinen hirsistä ja kivestä rakennettu Loft-sauna. Kylpylän kruunaa kolme lähdevedellä täytettyä ulkoallasta, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröiville vuorill

Hotel Aqua Dome Tirol Therme Längenfeld

Huippuarvostelut
Längenfeld
9.4 Loistava (2687 arvostelua)

Boscolo Milano

1/2

Boscolo Milano on tyyliltään futuristisen moderni hotelli. Hotellin kylpylä on kaupungin suurin ja todennäköisesti myös omaperäisin. Tarjolla on 600 neliömetriä arkkitehti Simone Michelin modernia italialaista tyyliä. Kylpylästä löytyy vesiputous, sauna, kellunta-allas ja useita hoitohuoneita.

Tila on suunniteltu mahdollisimman harmoniseksi kokonaisuudeksi. Kylpylään on sijoitettu 15-metrinen ruutu, jolla esitettävät kuvat ja äänet luovat rentouttavan tunnelman, joka kuljettaa vieraat kauas arjen huolista. (Toistaiseksi kylpylän uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna ovat suljettu.)

Hotel Continental Terme

Ischia
8.1 Erittäin hyvä (112 arvostelua)

Burj Al Arab

1/2

Burj Al Arab on legendaarinen purjeenmuotoinen hotelli Dubaissa. Hotelli tunnetaan kaupungissa merkittävänä nähtävyytenä. Kyseessä on tyyris hotelli, jonka on huhuttu olevan maailman ainut 7 tähden hotelli. Tästä luksushotellista löytyy luonnollisesti myös näyttävä luksuskylpylä.

Talise Spa sijaitsee 150 metrin korkeudessa ja tarjoaa vertaansa vailla olevat näköalat. Kylpylä on sisustettu näyttävään itämaiseen tyyliin ja tarjolla olevat hoidot ovat viimeisenpäälle hiottuja kokonaisuuksia. Burj Al Arabin vaativa asiakaskunta tuskin hyväksyisi yhtään vähempää. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kaviaarikasvohoito?

Burj Al Arab Jumeirah

Huippuarvostelut
Dubai
9.7 Loistava (7889 arvostelua)

Dolder Grand

1/2

Dodler Grand -hotelli kylpylöineen sijaitsee loistopaikalla Zürichissä. Hotellin Grand Spa kattaa yhteensä 4000 neliömetriä ja on avoinna myös hotellin ulkopuolisille vieraille. Hotellista löytyy naisille ja miehille tarkoitetut omat kylpyläalueet lukemattomine erilaisine hoitoineen.

Erillisten hoitoalueiden lisäksi kylpylästä löytyy yhteinen uima-allasalue, johon kuuluu esimerkiksi ulkoilmaporeallas. Hoitojen ja erilaisten sauna- sekä allasalueiden lisäksi tarjolla on erikseen meditaatiota varten tarkoitetut tilat. Kaiken kukkuraksi tästä luksuskylpylästä löytyy kahvila, kauppa ja kirjasto.

The Dolder Grand - City And Spa Resort Zurich

Huippuarvostelut
Zürich
9.5 Loistava (806 arvostelua)

Hotel Excelsior Pesaro

1/2

Excelsior Pesaro sijaitsee Italiassa Adrianmeren rannalla Pesarossa lähellä Riminiä. Hotellin kylpylä tarjoaa upeat näkymät merelle sekä tietenkin ensiluokkaisia hoitoja. Kylpylä tarjoaa erilaisia luksushoitoja hieronnoista mielenkiintoiseen Vichy suihkuhoitoon. Kylpylän seesteinen uima-allas merinäköalalla on ensiluokkainen paikka rentoutumista varten.

Kylpylän harmoninen tunnelma jatkuu myös hotellihuoneiden puolelle. Huoneet ovat tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät säännöstelty lämpötila, äänieristys, auringonvalo sekä luonnollisesti meren tuoksu, silmää hivelevää sisustusta unohtamatta.

Hotel Excelsior

Huippuarvostelut
Pésaro
9.3 Loistava (557 arvostelua)

Huvafen Fushi a Per Aquum Retreat

1/2

Huvafen Fushi a Per Aquum Retreat on unelmien paratiisisaari kohde Malediiveilla. Tämä hotelli sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla saarella valkeiden hiekkarantojen ympäröimänä. Hotellista löytyy eksoottinen vedenalainen kylpylä.

Hotellin mukaan tämä vedenalainen kylpylä on maailman ensimmäinen laatuaan ja tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rentoutumaan vedenalaisessa maailmassa. Tässä kylpylässä voi nauttia eksklusiivisista hoidoista samalla kun ympärillä avautuu rikas vedenalainen maailma.

Hotel Huvafen Fushi

Huippuarvostelut
Nord Male Atoll
9.6 Loistava (110 arvostelua)

Parador de Alcalá de Henares

1/2

Parador de Alcalá de Henares on elegantti espanjalaishotelli hieman Madridin ulkopuolella. Hotelli sijaitsee entisessä luostarissa ja tarjoaa tunnelmalliset tilat niin kylpylän kuin itse hotellikin puolella.

Hotellin tyylikäs kylpylä tarjoaa harmonisen tunnelman ohella mitä eksklusiivisempia hoitoja. Hotellin ainutlaatuisissa hoidoissa yhdistyvät ensiluokkaiset raaka-aineet sekä eksoottiset elementit. Hotellin tyylikäs ja moderni sisustus sekä vanhan luostarin tunnelma kruunaavat rentouttavan loman.

Parador De Alcala

Huippuarvostelut
Alcalá de Henares
9.3 Loistava (608 arvostelua)

Shangri-la Paris

1/2

Shangri-La Paris on pariisilaista eleganssia huokuva ylellinen hotelli. Tämä kaunis hotelli tarjoaa kuninkaallisen sisustuksen ohella huikeat näkymät Eiffel-tornista. Hotellin kylpylän inspiraationa on toiminut mystinen Shangri-La, joten paratiisinomainen tunnelma kuvailee hyvin tätä kylpylää.

Kylpylästä löytyy kuntoilutilat, harmoninen uima-allasalue, hoitoalue sekä terassi. Kauniissa sisustuksessa yhdistyvät kasvi- ja vesimaailman elementit sekä harmoniset siniset ja vihreät värit. Upeinta tässä kylpylässä on kuitenkin elegantti pariisilaistunnelma, jonka kaltaista on vaikea muualta löytää.

Shangri-La Paris

Huippuarvostelut
Pariisi
9.4 Loistava (693 arvostelua)

Traube Tonbach

1/2

Traube Tonbach on saksalaishotelli keskellä kauneinta Schwarzwaldia. Hotelli tarjoaa tunnelmallisen kylpylän, jonka tärkeintä antia ovat vertaansa vailla olevat näköalat.

Kylpylän perhesaunasta avautuu upea panoraamanäkymä, jota katsellessa kelpaa nauttia löylyistä. Lisäksi hotellin lämpimältä ulkoaltaalta avautuvat hurmaavat näkymät idyllisen Schwarzwaldin ylle. Erilaisten hoitojen ohella, tarjolla on luonnollisesti lukuisia erilaisia saunoja, joissa vierailemisen jälkeen voi kokeilla hotellin eksoottista iglu-huonetta.

Hotel Traube Tonbach

Huippuarvostelut
Baiersbronn
9.4 Loistava (383 arvostelua)

Tschuggen Grand Hotel

1/2

Tschuggen Grand Hotel sijaitsee idyllisillä Sveitsin Alpeilla. Hotellin kylpylä tarjoaa paljon erilaisia hoitoja sekä uima-altaita rentoutumista varten. Tämän harmonisen alppikylpylän erikoisuus on kuitenkin erityinen arkkitehtuuri.

Hotellin maanalaiset tilat saavat luonnonvaloa geometrisistä maanpäällisistä rakennelmista, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman tähän idylliseen kylpylään. Kylpylän tunnelma onkin yhdistelmä erilaisia elementtejä kuten kiviä, puuta sekä valoa.

Tschuggen Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World

Huippuarvostelut
Arosa
9.7 Loistava (510 arvostelua)

Kansikuva Boscolo Milano.