Eurooppa

Hotellien kesäiset kattoterassit Euroopan suosikkikaupungeissa

Jos suunnitelmissasi on kesäinen kaupunkiloma Euroopassa, kannattaa vilkaista näiden hotellien tarjontaa

Teimme listan eurooppalaisista hotelleista, joissa yhdistyvät huikeat kaupunkinäkymät ja kesäinen terassielämä. Näissä kohteissa hotellin kattoterassi tarjoaa rentoa luksusta sekä kesäistä tunnelmaa, niin ja vertaansa vailla olevat näkymät!

TERRASS

Tässä Sarcé Coeurin ja Moulin Rougen läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa näköala on ylpeyden aihe. Eikä ihme, sillä hotelli tarjoaa huikeat näkymät kaupungin ikonisimmasta maamerkistä. Hotellin kattoterassin yhteydessä olevassa ravintolassa ja baarissa nautit näkymien lisäksi maailmanluokan cocktaileista ja pariisilaisen bistron tunnelmasta.

Terrass' Hotel

Huippuarvostelut
Pariisi
8.8 Loistava (2433 arvostelua)

CLARION SIGN

Clarion Sign -hotellin kattoterassi ei ole ravintola, kuten on tyypillistä, vaan kylpylä. Tosin pääsee täälläkin nauttimaan virvokkeista, sillä terassilla sijaitsee myös baari, joka palvelee asiakkaita kesäisin kun sääjumalat suosivat Tukholmaa. Kylpylään pitää hotellivieraidenkin maksaa sisäänpääsymaksu, joka on kuitenkin hintansa väärti, sillä samppanjan siemailu kesäisen Tukholman kattojen yllä altaalla loikoillen ei voi olla huono idea!

Clarion Hotel Sign

Huippuarvostelut
Tukholma
8.8 Loistava (5516 arvostelua)

BAIRRO ALTO HOTEL

Bairro Alto -hotellin kattoterassilta avautuva näkymä on niin henkeäsalpaava, että se on valittu yhdeksi maailman parhaista hotelliterassinäkymistä. Onkin mahdotonta kuvailla Lissabonin kattojen yläpuolella vallitsevaa tunnelmaa, se on koettava itse. Hotelli toivottaa vieraat tervetulleeksi terassille nauttimaan niin aamiaista, lounasta, päivällistä tai vaikka vain välipalaa, pääasia on, että tällä terassilla otetaan rennosti.

INDIGO ROME – ST GEORGE

Hotel Indigo Rome St George on viiden tähden luksushotelli historiallisen Rooman keskustassa. Tässä hotellissa yhdistyvät tuhatvuotinen historia ja modernin maailman mukavuudet sekä luksus. Hotellin vaikuttavin ominaisuus on kuitenkin kattoterassi, jolta aukenevat huikeat näkymät ikuisen kaupungin ylle. Kirsikkana kakun päällä hotellissa toimiva I Sofà -ravintola tarjoilee terassilla kesäkauden ajan ensiluokkaista roomalaista ruokaa.

Hotel Indigo Rome - St. George - an IHG hotel

Huippuarvostelut
Rooma
9.2 Loistava (1664 arvostelua)

MANDARIN ORIENTAL MÜNCHEN

Mandarin Oriental tunnetaan luksushotelliketjuna ja myös Münchenissä sijaitseva hotelli on kaupungin kermaa. Huikean hotellin katolla sijaitsevaa terassia pidetäänkin yhtenä kaupungin salaisista helmistä. Kesäkuukausina hotellin katolla olevalla terassilla vieraat voivat ruoan ja huikean näköalan ohella nauttia uinnista ulkoilma-altaasta.

Mandarin Oriental München

Huippuarvostelut
München
9.5 Loistava (493 arvostelua)

ME MADRID REINA VICTORIA

Me Madrid Reina Victoria -hotellin katolla sijaitseva kattoterassi on yksi kaupungin kuumimpia menomestoja. Hotellin kattoterassilla sijaitsevassa baarissa yhdistyvät rento tunnelma ja glamour. Huikeat panoraamanäkymät Espanjan pääkaupungista kruunaavat illanvieton. Juhlimisen ohella tällä terassilla voi luonnollisesti nauttia upeasta illallisesta.

ME by Melia Madrid Reina Victoria

Huippuarvostelut
Madrid
8.9 Loistava (2725 arvostelua)

THE TRAFALGAR LONDON

The Trafalgar London -hotellin katolla sijaitsevaa Vista-baaria pidetään yhtenä maailman parhaista kattoterasseista. Tältä terassilta onkin uskomattomat näkymät suoraan yhdelle Lontoon upeimmista aukioista. Trafalgar Square on kaupungin suosituimpia turistinähtävyyksiä kuuluisine leijonapatsaineen. Vista palvelee vieraita kesäkaudella huhtikuusta alkaen.

The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton

Huippuarvostelut
Lontoo
9.3 Loistava (2431 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva Bairro Alto.