EurooppaHotelli-inspiraatio

Huikeimmat hotellien uima-altaat Euroopassa

By , 01/02/2016

Mikä takaa mieleenpainuvan hotellivierailun? Matkan jälkeen muistellaan lämmöllä usein upeaa sisustusta, palvelualtista henkilökuntaa sekä suussasulavaa illallista. Sykähdyttävä uima-allas on kuitenkin hotellin kuin hotellin ehdoton kruunu. Kirsikka (hotellivierailu)kakun päällä on näköalallinen, tunnelmallinen ja houkutteleva uima-allas, jossa kelpaa aloittaa päivä aamu-uinnilla. Toinen toistaan huikeammat äärettömät altaat eivät ole vain kaukomaiden paratiiseista tuttua herkkua, vaan myös Eurooppa on täynnä ensiluokkaisia altaita. Hotellin uima-allas on ehdottomasti yksi loman ykköskriteerejä, joten me asetamme riman korkealle listaamalla Euroopan huikeimmat hotellien uima-altaat!

SVEITSI

THE CAMBRIAN ADELBODEN

Allas

The Cambrian Adelboden -hotellista löytyy yksi Euroopan kiistattomasti upeimmista uima-altaista. Tämä ääretön allas tarjoaa sykähdyttävän Alppi-näkymän vuoden ympäri. Hotellissa on tämän lämmitetyn ulko-altaan lisäksi sisäallas sekä kattavat kylpyläpalvelut.

Uima-allas

Katso trivagossa

ITALIA

GRAND HOTEL TREMEZZO

Allas

Tämä Comojärven äärellä sijaitseva italialainen luksushotelli tarjoaa jopa kolme uniikkia ja upeaa uima-allasta. Omaperäisin elementti hotellissa on tietenkin Comojärvessä kelluva allas. Ikonisen järvialtaan lisäksi hotellista löytyy keitaanomainen puutarha-allas sekä kylpylässä sijaitseva ääretön uima-allas.


Uima-allas

Katso trivagossa

BELMOND HOTEL CARUSO

Uima-allas

Belmond Hotel Caruso on luksushotelli Napolista etelään, jossa ei tingitä vieraanvaraisuudesta. Hotellin luksusallas on arkkitehtuurin mestariteos. Se sijaitsee korkealla Ravello-kylän yläpuolella ja tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat merelle.

Hotellin uima-allas

Katso trivagossa

KREIKKA

GRACE MYKONOS

Uima-allas

Grace Mykonos -hotelli sijaitsee Mýkonoksen saarella ja tarjoaa upeat näkymät Egeanmerelle. Allasalue on optimaalinen auringonpalvontaa ja rentoutumista varten. Hotellin elegantti välimerellinen tyyli sekä huikeat merelliset näkymät kruunaavat altaan.

Allas

Katso trivagossa

GRACE SANTORINI

Uima-allas

Grace Santorini -hotellista löytyy Santorinin saaren suurin ja epäilemättä myös näyttävin ääretön uima-allas, jolta avautuvat huikeat merinäkymät. Myös Grace Santorini on sisustettu raukeaan välimerelliseen tyyliin ja hotellin rento tunnelma kuljettaa vierailijan kauas arjesta. Santorinin saari on noussut viime vuosina yhdeksi elämäntapareissaajien ykköskohteista Kreikassa.

Katso trivagossa

KATIKIES

Uima-allas

Toinen upea ääretön allas Santorinilla löytyy Katikies-hotellista. Elegantti allasalue on kalustettu tyylikkäästi ja takaa vieraille oman rauhan huikeiden merinäkymien äärellä. Samppanjabaarin tarjoilut kruunaavat lepoloman!

Uima-allas

Katso trivagossa

ESPANJA 

GRAND HOTEL CENTRAL BARCELONA

Allas

Grand Hotel Central -hotellin kattoterassilla sijaitseva ääretön uima-allas on kutsuva näky. Näkymä Barcelonan kattojen ylle on kerrassaan pysäyttävä! Kokemuksen kruunaavat mukavat aurinkotuolit sekä virkistävät tarjoilut.

Katso trivagossa

PORTUGALI

THE VINE

Uima-allas

The Vine on ensiluokkainen designhotelli Madeiran saarella. Hotellin kattoterassilta löytyy huikea allasalue, jolta aukeavat sykähdyttävät näkymät kaupungin ylle. Laajasta tarjonnasta ja näyttävästä tyylistä huolimatta tästä hotellista voi saada yön sopuhintaan.

Katso trivagossa


Kuvat hotelleilta. Kansikuva Katikies.