Eurooppa

Huikeimmat hotellien uima-altaat Euroopassa

Mikä takaa mieleenpainuvan hotellivierailun? Matkan jälkeen muistellaan lämmöllä usein upeaa sisustusta, palvelualtista henkilökuntaa sekä suussasulavaa illallista.

Sykähdyttävä uima-allas on kuitenkin hotellin kuin hotellin ehdoton kruunu. Kirsikka (hotellivierailu)kakun päällä on näköalallinen, tunnelmallinen ja houkutteleva uima-allas, jossa kelpaa aloittaa päivä aamu-uinnilla. Toinen toistaan huikeammat äärettömät altaat eivät ole vain kaukomaiden paratiiseista tuttua herkkua, vaan myös Eurooppa on täynnä ensiluokkaisia altaita. Hotellin uima-allas on ehdottomasti yksi loman ykköskriteerejä, joten me asetamme riman korkealle listaamalla Euroopan huikeimmat hotellien uima-altaat!

SVEITSI

1/2

The Cambrian Adelboden -hotellista löytyy yksi Euroopan kiistattomasti upeimmista uima-altaista. Tämä ääretön allas tarjoaa sykähdyttävän Alppi-näkymän vuoden ympäri. Hotellissa on tämän lämmitetyn ulko-altaan lisäksi sisäallas sekä kattavat kylpyläpalvelut.

The Cambrian

Huippuarvostelut
Adelboden
9.3 Loistava (1460 arvostelua)

ITALIA

1/2

Tämä Comojärven äärellä sijaitseva italialainen luksushotelli tarjoaa jopa kolme uniikkia ja upeaa uima-allasta. Omaperäisin elementti hotellissa on tietenkin Comojärvessä kelluva allas. Ikonisen järvialtaan lisäksi hotellista löytyy keitaanomainen puutarha-allas sekä kylpylässä sijaitseva ääretön uima-allas.

Grand Hotel Tremezzo

Huippuarvostelut
Tremezzina
9.6 Loistava (299 arvostelua)

BELMOND HOTEL CARUSO

1/2

Belmond Hotel Caruso on luksushotelli Napolista etelään, jossa ei tingitä vieraanvaraisuudesta. Hotellin luksusallas on arkkitehtuurin mestariteos. Se sijaitsee korkealla Ravello-kylän yläpuolella ja tarjoaa henkeäsalpaavat maisemat merelle.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast

Huippuarvostelut
Ravello
10.0 Loistava (200 arvostelua)

KREIKKA

1/2

Grace Mykonos -hotelli sijaitsee Mýkonoksen saarella ja tarjoaa upeat näkymät Egeanmerelle. Allasalue on optimaalinen auringonpalvontaa ja rentoutumista varten. Hotellin elegantti välimerellinen tyyli sekä huikeat merelliset näkymät kruunaavat altaan.

Hotel Grace Mykonos

Huippuarvostelut
Agios Stefanos
9.3 Loistava (251 arvostelua)

GRACE SANTORINI

Grace Santorini -hotellista löytyy Santorinin saaren suurin ja epäilemättä myös näyttävin ääretön uima-allas, jolta avautuvat huikeat merinäkymät. Myös Grace Santorini on sisustettu raukeaan välimerelliseen tyyliin ja hotellin rento tunnelma kuljettaa vierailijan kauas arjesta. Santorinin saari on noussut viime vuosina yhdeksi elämäntapareissaajien ykköskohteista Kreikassa.

Hotel Grace Santorini

Huippuarvostelut
Imerovigli
9.6 Loistava (170 arvostelua)

KATIKIES

1/2

Toinen upea ääretön allas Santorinilla löytyy Katikies-hotellista. Elegantti allasalue on kalustettu tyylikkäästi ja takaa vieraille oman rauhan huikeiden merinäkymien äärellä. Samppanjabaarin tarjoilut kruunaavat lepoloman!

Katikies Hotel

Huippuarvostelut
Oia
9.8 Loistava (707 arvostelua)

ESPANJA

Grand Hotel Central -hotellin kattoterassilla sijaitseva ääretön uima-allas on kutsuva näky. Näkymä Barcelonan kattojen ylle on kerrassaan pysäyttävä! Kokemuksen kruunaavat mukavat aurinkotuolit sekä virkistävät tarjoilut.

Grand Hotel Central

Huippuarvostelut
Barcelona
9.5 Loistava (2744 arvostelua)

PORTUGALI

The Vine on ensiluokkainen designhotelli Madeiran saarella. Hotellin kattoterassilta löytyy huikea allasalue, jolta aukeavat sykähdyttävät näkymät kaupungin ylle. Laajasta tarjonnasta ja näyttävästä tyylistä huolimatta tästä hotellista voi saada yön sopuhintaan.

The Vine

Huippuarvostelut
Funchal
9.2 Loistava (2259 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva Katikies.