EurooppaPerhelomat

Huvipuistohotellit - näistä on unelmat tehty

By , 28/04/2017

Haluatko olla huvipuiston sisäänkäynnillä porttien avaamisaikaan ja jäädä huvittelemaan vielä niiden sulkeuduttua? Mikäli vastauksesi on kyllä, tutustu lähemmin näihin keskellä teemapuistoa sijaitseviin hotelleihin.

Teemapuistojen aukioloaikojen ulkopuolella hauskanpito jatkuu hotellissa: nauti ensiluokkaisesta viihteestä, omaperäisten makuuhuoneiden tunnelmasta ja huippueduista, kuten oikeudesta ohittaa jonot sekä aikaisesta pääsystä laitteisiin ja nähtävyyksille (eikä sinun tarvitse myöskään kantaa huolta liikenneruuhkassa istumisesta huvipuiston ovien sulkeuduttua).

Olipa kyseessä ihka ensimmäinen visiittisi Disneylandiin tai muuhun teemapuistoon, majoittuminen puiston omassa hotellissa antaa sinun ottaa matkastasi kaiken irti sekä luoda samalla hauskoja ja unohtumattomia perhemuistoja.


Disneyland Pariisi

Sijainti: Pariisi, Ranska

Disneyland Pariisi

Tämä huvipuisto ei esittelyjä kaipaa, eikä sen mainetta ”maailman onnellisimpana paikkana” voi helpolla kiistää. Maailman kuuluisimpiin ja Euroopan suosituimpiin teemapuistoihin kuuluva Disneyland Paris on ilahduttanut kaikenikäisiä asiakkaita vuodesta 1992 lähtien.

Huvipuisto koostuu viidestä osiosta (Main Street USAAdventurelandFrontierlandFantasyland ja Discoveryland), joista jokaiseen mahtuu runsaasti klassisia nähtävyyksiä, hiukset nostattavia huvipuistoajeluita, live-esiintymisiä, katuparaateja, myymälöitä ja teemaravintoloita. Täällä ollessasi voit myös tutustua Disney-elokuvien ja -televisio-ohjelmien maagisimpien kohtausten saloihin. Walt Disney Studios Park näyttää legendaarisia kohtauksia sekä livenä että valkokankaalla.

Lisäksi vierailu Disneylandiin ei voisi osua parempaan aikaan – tänä vuonna puisto nimittäin viettää 25-vuotisjuhlaansa! Disneyland Paris on 26.3.2017 alkaen kimaltelevampi ja taianomaisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Hotelli: Disney’s Sequoia Lodge

hotelli disneylandissä

Yövy vuoristomajatunnelmaa huokuvassa Disney’s Sequoia Lodgessa Lake Disneyn äärellä. Tämä 3 tähden kotoisa majoitus sijaitsee luonnon keskellä. Sen rakentamisessa on käytetty inspiraationlähteenä amerikkalaisia kansallispuistoja. Paikka on täynnä perinteisiä yksityiskohtia, ja sen työntekijät ovat sonnustautuneet metsänvartijoiden asuihin.

Ole kuin kotonasi vuoristomajatyyppisissä huoneissa, joiden puuhuonekalut ja perinteiset yksityiskohdat muistuttavat 1800-luvun amerikkalaisesta käsityöläisyydestä. Rakkaudella suunnitellut teemahuoneet Bambin ja muiden metsän asukkaiden kuvilla koristeltuina tekevät yöpymisestä ikimuistoisen.

Nauti villin lännen tunnelmasta Hunter’s Grill -ravintolan runsaan buffet-pöydän ääressä tai herkuttele tavernamaisen Beaver Creek -ravintolan pohjoisamerikkalaisilla annoksilla. Majoituksen päärakennuksen keskeltä löytyvän Redwood Bar and Loungen tulisijan lämmössä voit rentoutua drinkkejä ja pientä välipalaa nautiskellen.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=1390202&iRoomType=7&iPathId=42692&iGeoDistanceItem=13902&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Phantasialand

Sijainti: Brühl, Saksa

huvipuisto saksassa

Nauti unohtumattomasta lomasta rakkaimpiesi kanssa Phantasialandissa. Tämä Saksan Brühlissä sijaitseva perheystävällinen teemapuisto avasi ovensa yleisölle ensimmäistä kertaa vuonna 1967, ja se houkuttelee vuosittain noin 1,75 miljoonaa kävijää. Puisto jakautuu kuuteen jännittävään teema-alueeseen, joita ovat BerlinFantasyMexico, China TownMystery ja Deep in Africa.

Phantasialandin kesäkausi alkaa 1.4. ja päättyy 5.11. Tänä aikana puistossa riittää tekemistä kaikenikäisille. Puiston nähtävyyksiin kuuluu maailman pisin boomerang-tyyppinen perhevuoristorata RAIK sekä kaivostyylinen vuoristorata Colorado Adventure, jonka vihki käyttöön itse Michael Jackson.

Phantasialandissa lapset ovat etusijalla. Niin perheen pienimmät kuin vähän isommatkin lapset koristautuvat mielellään värikkäillä ja ilmaisilla kasvomaalauksilla. Lapset saavat myös ilmaiset rannekkeet, joihin on merkitty vanhempien puhelinnumero – sinun ei siis tarvitse huolehtia lapsesi turvallisuudesta tämän houkutuksien täyteisen teemapuiston keskellä. Mikäli adrenaliinia kohottavat vuoristorata-ajelut saavat pääsi pyörälle, voit aina mennä katsomaan upeita live-esityksiä.

Hotelli: Matamba

hotellihuone saksassa

Tämän Phantasialandissa sijaitsevan perhehotellin afrikkalainen tunnelma syntyy mysteerisen äänimaailman, trooppisten kasvien ja perinteisten naamioiden avulla. Hotellin suunnittelussa on käytetty mallina Malissa elävän dogon-kansan silmiinpistäviä asumuksia. Afrikkalaiset papit siunasivat hotellin ennen sen avajaisia vuonna 2008.

Saat tilaisuuden yöpyä kolonialistiseen ja safarimaiseen tyyliin yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa. Useimmista huoneista avautuu näköala vehreisiin ja rönsyileviin puutarhoihin.

Watoto on aulassa korkeiden palmupuiden takana sijaitseva lasten leikkialue, johon kuuluu suurten sisätilojen lisäksi ulkona oleva seikkailupuutarha, jonka savannialueelta löytyy myös kiipeilyrata. Perheen pienimpien nauttiessa afrikkalaisesta safariseikkailusta aikuiset voivat hengähtää hetken drinkkien äärellä hotellin Jafari Barissa joko ennen tai jälkeen Restaurant Zambesissa tai Restaurant Bantussa nautitun aterian.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=93829502&iRoomType=7&iPathId=15823&iGeoDistanceItem=938295&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Legoland

Sijainti: Berkshire, Englanti

legoland englannissa

Legoland Windsor Resort perustettiin vuonna 1996 Englannin Berkshiressä sijainneen Windsor Safari Parkin tilalle. Tämä toinen Legoland (Tanskassa sijaitsevan Legoland Billundin lisäksi) on suunnattu 3–12-vuotiaille lapsille.

Legoland Windsor koostuu 12 teema-alueesta, joissa on erilaisia Lego-aiheisia laitteita, rakennelmia, työpajoja ja ravintoloita. Osallistu lastesi kanssa erilaisiin seikkailuihin, kuten muumioiden jahtaamiseen Kingdom of the Pharaohs -maailmassa tai miekkataisteluihin Knight’s Kingdom -valtakunnassa.

Teemapuistosta löytyy yli 55 erilaista laitetta ja nähtävyyttä. Lapset saavat tilaisuuden lentää puiden latvojen halki pelottavien lohikäärmeiden jahtaamina, sukeltaa Lego-sukellusveneen kyydissä Atlantis Submarine Voyagen taianomaiseen vedenalaiseen seikkailuun tai tutustua Yhdistyneen kuningaskunnan ainoaan Tähtien sota -aiheiseen legonäyttelyyn Lego Star Wars Miniland Model Displayssä.

Hotelli: Legoland Windsor

hotellihuone legolandissa englannissa

Seikkailu jatkuu Legolandin sulkemisajan jälkeen Legoland Hotelissa, jossa asiakkaat voivat yöpyä Lego-tyyliin sisustetuissa huoneissa. Tämän teemapuiston keskellä sijaitsevan hotellin sisäänkäyntiä vartioi hurja lohikäärme. Hotelli on lisäksi täynnä erilaisia interaktiivisia ominaisuuksia, joten tässä lego-aiheisessa hotellissa yöpyminen on taatusti ikimuistoinen kokemus.

Hotellista löytyy uima-allas, merirosvoaiheinen sisäkahluuallas vesiliukumäkineen ja vesipyssyineen, leikkialueita sekä erityisiä yksityiskohtia, kuten aarteenetsintäreittejä ja pierutyynyjä. Merirosvo-, seikkailu-, kuningaskunta- ja ystävä-teemaisissa huoneissa on joko kahden hengen sänky tai kerrossänky, televisio Lego TV -kanavalla ja ilmainen Lego-lahja.

Legoland Hotel on hionut lapsiystävällisen ruokailukokemuksen huippuunsa, mutta myös muut perheenjäsenet on huomioitu. Bricks Family Restaurantissa ruokailu ei raasta vanhempien hermoja, sillä perheen pienimmät on huomioitu värikkäillä hahmoilla ja hyvällä ruoalla, joiden lisäksi henkilökunta osaa suhtautua kärsivällisesti lapsiasiakkaisiin. Skyline Bar taas tarjoilee juomia ja pientä hiukopalaa, joita voi nauttia ulkona olevalla ruokailualueella järvimaiseman äärellä.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=233940002&iRoomType=7&iPathId=39897&iGeoDistanceItem=2339400&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Alton Towers

Sijainti: Staffordshire, Englanti

huvipuisto englannissa

Alton Towers Resort on Englannin toiseksi suosituin teema- ja vesipuisto. Tämä Merlin Entertainments Groupin pyörittämä teemapuisto avasi ovensa Staffordshiressa vuonna 1980.

Alton Towers koostuu kymmenestä teema-alueesta, joita ovat Towers StreetMutiny BayKatanga CanyonGloomy WoodForbidden ValleyDark Forest, Cloud Cuckoo LandX-SectorAdventure Land, ja CBeebies Land. Kohtaa pelkosi Oblivion-vuoristoradassa, josta löytyy maailman ensimmäinen pystysuora pudotus, viritä kaikki aistisi jännittävän Hex-multimedia-ajelun aikana tai hyppää perinteisemmälle vuoristorata-ajelulle Runaway Mine Trainiin. Voit myös tutustua historiallisiin Towersin ja Gardensin alueisiin, joita voit ihastella puiston yli kulkevasta SkyRide-köysiratavaunusta käsin.

Alton Towers on yhdistelmä jännittäviä huvipuistolaitteita ja koko perheelle sopivia aktiviteetteja. Rentoudu vesipuiston trooppisessa Lagoona Bay -altaassa tai Lazy River -joessa tai nauti toiminnantäyteisestä vesiseikkailusta Master Blaster Water Coasterissa. Voit myös testata kiipeilytaitojasi Enchanted Villagen korkeilla köysiradoilla ja golfkykyjäsi kahdella hassunhauskalla golfradalla.

Hotelli: Alton Towers

hotelli englannissa

Viimeistele unohtumaton huvipuistokokemus seikkailuteemaisessa Alton Towers Hotelissa. Tämä keskellä Alton Towers Resortia sijaitseva hotelli tarjoaa mahdollisuuden tutustua omalaatuisen tutkimusmatkailijan Sir Algernon Aloysius Altonin ihmeelliseen maailmaan. Hotellissa on runsaasti eriskummallisia ominaisuuksia, kuten keskelle rakennusta törmännyt lentävä laiva.

Valitse itsellesi mieluinen huone tästä omalaatuisesta hotellista. Explorer Room on koristeltu Sir Algenonin lempiasioilla. Pienemmät lapset yöpyvät mielellään jossain hotellin useasta teemahuoneesta, joiden aiheisiin kuuluvat muun muassa Postimies PateIce Age ja Petteri Kaniini. Löytyypä hotellista myös suklaahuone, jossa yöpyminen on kaikenikäisten suklaanystävien unelma.

Istahda elämyksientäyteisen huvittelupäivän jälkeen Secret Garden Restaurantin tai The Emperor Grillin maittavan ruoan ääreen ennen kuin lähdet nauttimaan viihteestä Hotel Atriumin ja Dragon Barin terassille. Pakettiin kuuluu myös ilmainen englantilainen aamiainen, joka antaa energiaa toiminnantäyteiseen päivään huvipuistossa.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=49790602&iRoomType=7&iPathId=40998&iGeoDistanceItem=497906&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

PortAventura World

Sijainti: Salou, Espanja

huvipuisto espanjassa

PortAventura World on yksi Euroopan kuuluisimmista teemapuistoista, joka sijaitsee Barcelonan lähellä sijaitsevalla suositulla matkailualueella Costa Doradassa. Puisto houkuttelee noin neljä miljoonaa kävijää vuosittain, mikä tekee PortAventura Worldistä Espanjan suosituimman huvipuiston.

PortAventura Worldin viisi teema-aluetta perustuvat eri sivilisaatioihin (Mediterrània, Far WestMéxicoChina ja Polynesia), joiden lisäksi yhden alueen inspiraationlähteenä on toiminut Seesamtien maailma. Teemapuistosta löytyy 41 laitetta ja nähtävyyttä kaikenikäisille, kuten kuuluisa Shambhala-vuoristorata, joka on saavuttanut kolme Euroopan ennätystä, ja Hurakan Condor -laite, joka syöksyy sadan kilometrin tuntivauhtia pystysuoraan 86 metrin korkeudesta.

Kesäaikaan hauskanpito jatkuu 50 000 neliömetrin laajuisessa PortAventura Aquatic Parkissa, jonka trooppisesta ympäristöstä löytyy Euroopan korkein vesiliukumäki ja kolmetoista muuta nähtävyyttä. Alueen toinen teemapuisto Ferrari Land avattiin vuoden 2017 huhtikuussa.

Hotelli: Hotel PortAventura

hotelli espanjassa

Tunnelma Hotel PortAventurassa on kuin viehättävässä välimerellisessä kalastajakylässä, ja sieltä on suora pääsy PortAventuran teemapuistoon. Kauniisti suunnitellussa lomakeskuksessa voit tehdä rentouttavia kävelyretkiä vesiputousten ja viheralueiden välissä mutkittelevia teitä pitkin.

Hotel PortAventuran huoneet sijaitsevat pienissä ja viehättävissä mökeissä. Deluxe Woody & Friends -huone on suunniteltu nimenomaan lapsia ajatellen. Huoneen seinillä seikkailee PortAventuran maskotti Nakke Nakuttaja ja hänen ystävänsä. Aikuisempaan makuun olevien perushuoneiden merensinen ja hiekanvärinen värimaailma rauhoittaa mielesi puistossa vietetyn huvittelupäivän jälkeen.

Herkuttele paikallisen keittiön antimilla Buffet del Port ja Port Regata -ravintoloissa, joissa ruoka valmistetaan parhaista paikallisista tuotteista kansainvälisiä valmistustekniikoita käyttäen. El Xiringuitossa voit herkutella kansainvälisillä annoksilla uima-altaan äärellä olevalla ulkoilmaterassilla. Cafe Saulassa taas voit kokeilla perinteisiä kakkuja, leivonnaisia, jäätelöitä ja pirtelöitä sekä salaatteja, pizzoja ja herkullisia voileipiä.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=9904902&iRoomType=7&iPathId=73264&iGeoDistanceItem=99049&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]