Lontoo

Perheloma Lontoossa – löydä hyvä hotelli lapsiperheelle

Millainen on hyvä hotelli lapsiperheelle? Keskeinen sijainti ja perhehuoneet ovat tietysti tärkeitä.

Ja kylpylä, jossa äiti voi rentoutua, on ehdottomasti plussaa. Mutta kaikista tärkeintä on, että lapsille on tarjolla aktiviteetteja ja kaikenlaista hauskaa. Kun lapset viihtyvät, ovat vanhemmatkin tyytyväisiä. Yhä useammat hotellit tekevätkin kaikkensa, että lapsiperheet tuntisivat itsensä erittäin tervetulleiksi.

Olemme koonneet listan Lontoon perheystävällisistä hotelleista, joissa lasten kanssa voi viettää stressittömän loman suuressakin kaupungissa.

The Rubens at the Palace

1/3

Rubens at the Palace sijaitsee aivan Buckinghamin palatsin vieressä, kuningattaren naapurissa siis, ja perheet saavat täällä todellista VIP-kohtelua. Pikku prinssejä ja prinsessoja varten hotellissa on oma ”Director of Fun”, John, joka tietää täsmälleen, miten perhelomasta saa kaiken hauskuuden irti. Hän auttaa muun muassa varaamaan pääsylippuja museoihin ja teattereihin sekä erilaisille päiväretkille.

Lapsille on tarjolla kaikenlaista hauskaa; pelejä, värityskirjoja, leivosten leivontaa ja tietysti omat pienet kylpytakit ja tohvelit. Jos matkalaukusta unohtui tärkeitä tavaroita, hotellissa on saatavilla muun muassa itkuhälytin, pullonsterilointikone, lastenrattaat – tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Lisäksi hotellilla on lastenhoitopalvelu, joten äiti ja isäkin voivat nauttia iltapäiväteestä samppanjan kera ihan vain kahdestaan.

Hotellin perhehuoneissa koko perhe yöpyy mukavasti, ja alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät ja syövät ilmaiseksi! Sunnuntaina voitte ottaa rennosti ja hyödyntää hotellin tarjoamaa myöhäistä uloskirjautumista vasta klo 18:00. Aamiaistakin tarjoillaan sunnuntaisin aina puoleen päivään asti. Ei siis mikään ihme, että Rubens on nimetty perheiden suosikkihotelliksi!

The Rubens at the Palace

Huippuarvostelut
Lontoo
9.2 Loistava (2906 arvostelua)

Park Plaza County Hall London

1/2

Hotelli on valittu kaikkein perheystävällisimmäksi hotelliksi ja hyvästä syystä. Täällä lapset saavat aitoa VIP-kohtelua. Saapuessaan he saavat pienen lahjakassin, ja heillä on mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten pitsanpaistoon, elokuvailtoihin ja hotellin järjestämiin teemapäiviin. Hotellin ravintola tarjoaa oman lapsille suunnitellun ruokalistan.

Hotellissa on monia perheystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien keittomahdollisuudella varustettuja studio-huoneita kahden aikuisen ja kahden lapsen seurueille. Lapset aina 12 ikävuoteen asti yöpyvät ja syövät aamiaista ilmaiseksi majoittuessaan kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa.

Park Plaza County Hall sijaitsee vain kivenheiton päässä Lontoon suurilta nähtävyyksiltä, kuten London Eye -maailmanpyörältä ja Big Beniltä. Hotellista on myös helppo lähteä vaikka kävelyretkelle Thamesin varrelle.

Park Plaza County Hall London

Huippuarvostelut
Lontoo
9.1 Loistava (3876 arvostelua)

The Athenaeum Hotel & Residences

1/3

Athenaeumissa lapset saavat ensiluokkaista palvelua. Hotellissa on lapsille oma concierge-palvelu, jonka tehtävänä on pitää pikku vieraat iloisina ja viihdytettyinä. Kaikesta huolehditaan jo ennen saapumista; aktiviteetit, lempiruoat ja toivepelit. Lontoo tarjoaa valtavan määrän aktiviteettejä perheille, mutta jo pelkästään hotellilla riittää paljon mukavaa ajanvietettä. Hotellista löytyy nimittäin myös tasokas kylpyläosasto, josta löytyy sauna ja palju.

Hotellin huoneistot ovat yli 50 m2 kokoisia ja niissä on varusteltu keittiö, tiskikone ja kerrossängyt lapsille. Hotelli tarjoaa alle 12-vuotiaille ilmaisen aamiaisen. Hotellin tarjoama päivittäinen pesulapalvelu helpottaa pienten lasten kanssa matkustamista. Ja jos vanhemmat haluavat illallistaa vain aikuisten kesken tai viettää iltaa nauttien Lontoon upeasta kulttuuritarjonnasta, on hotellin lastenhoitotiimi valmiina auttamaan.

The Athenaeum Hotel & Residences

Huippuarvostelut
Lontoo
8.8 Loistava (1592 arvostelua)

Melia White House

1/2

Tervetuliaispaketti lapsivieraille

Melia White House perustettiin jo 1930-luvulla, ja se on remontoitu hiljattain. Uusi ja vanha vuorottelevat hotellin sisustuksessa, ja vaikka hotellissa on kaikki nykyajan mukavuudet, ihastuttava vanha arkkitehtuuri on säilytetty.

Vaikka lapset eivät osaisikaan arvostaa hotellin sisustusta, he ilahtuvat varmasti lapsivieraille annettavasta tervetuliaislahjasta, omista hygieniatuotteistaan ja nukkumaanmenoaikaan tarjottavista kekseistä maitolasillisen kera.

Perheet voivat asua perhehuoneessa, jossa on paljon tilaa sekä aikuisille että kahdelle lapselle. Alle 6-vuotiaat yöpyvät täysin ilmaiseksi ja 6-12 -vuotiaat puoleen hintaan. Hotellin ravintolassa on saatavilla sekä vauvojen että lasten ruokalista. Lähistöltä löytyvät lapsiperheiden suosikkinähtävyydet, kuten Madame Tussaudin vahakabinetti ja Lontoon eläintarha.

Melia White House Hotel

Lontoo
8.2 Erittäin hyvä (3192 arvostelua)

The Ampersand Hotel

1/2

Tämä tyylikäs boutique-hotelli on hyvä valinta kaupunkilomaan vaikka vähän vanhempien lasten kanssa. Hotellin huoneet ja sviitit ovat South Kensingtonin kaupunginosan ikonisten nähtävyyksien innoittamia, ja jokainen huone on sisustettu yksilöllisen teeman mukaan. Aivan hotellia vastapäätä on metroasema, josta on helppo kulkea nähtävyyksiä katselemaan tai shoppailemaan.

Hotellissa on useita huonevaihtoehtoja perheille; huoneita lisävuoteella tai vuodesohvalla sekä vierekkäisiä huoneita väliovella. Isommissa huoneissa on pienet keittiöt, joista löytyy mikro, jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Kaikissa huoneissa vieraat saavat nauttia ilmaisista virvokkeista, kahvista ja teestä. Hotellin ravintolassa viihtyy koko perhe, sillä tarjolla on lapsille oma menu.

Hotellissa on mahtava pelihuone, jossa voi pelata pöytätennistä, shakkia, lautapelejä ja tehdä kaikkea muuta hauskaa. Hotellin henkilökunta auttaa myös mielellään löytämään kaikenlaista tekemistä koko perheelle Lontoossa ja järjestämään pätevän lastenvahdin tarpeen vaatiessa.

The Ampersand Hotel

Huippuarvostelut
Lontoo
9.5 Loistava (2678 arvostelua)