LontooPerhelomatKaupunki

Perheloma Lontoossa – löydä hyvä hotelli lapsiperheelle

By , 12/03/2018

Millainen on hyvä hotelli lapsiperheelle? Keskeinen sijainti ja perhehuoneet ovat tietysti tärkeitä. Ja kylpylä, jossa äiti voi rentoutua, on ehdottomasti plussaa. Mutta kaikista tärkeintä on, että lapsille on tarjolla aktiviteetteja ja kaikenlaista hauskaa. Kun lapset viihtyvät, ovat vanhemmatkin tyytyväisiä. Yhä useammat hotellit tekevätkin kaikkensa, että lapsiperheet tuntisivat itsensä erittäin tervetulleiksi.

Olemme koonneet listan Lontoon perheystävällisistä hotelleista, joissa lasten kanssa voi viettää stressittömän loman suuressakin kaupungissa.

The Rubens at the Palace

Perheloma VIP-kohtelulla

Hyvä hotelli lontoossa lapsiperheelle - The Rubens

Rubens at the Palace sijaitsee aivan Buckinghamin palatsin vieressä, kuningattaren naapurissa siis, ja perheet saavat täällä todellista VIP-kohtelua. Pikku prinssejä ja prinsessoja varten hotellissa on oma ”Director of Fun”, John, joka tietää täsmälleen, miten perhelomasta saa kaiken hauskuuden irti. Hän auttaa muun muassa varaamaan pääsylippuja museoihin ja teattereihin sekä erilaisille päiväretkille.

omat kylpytakit lapsille perheystävällisessä hotellissa lontoossa

Lapsille on tarjolla kaikenlaista hauskaa; pelejä, värityskirjoja, leivosten leivontaa ja tietysti omat pienet kylpytakit ja tohvelit. Jos matkalaukusta unohtui tärkeitä tavaroita, hotellissa on saatavilla muun muassa itkuhälytin, pullonsterilointikone, lastenrattaat – tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Lisäksi hotellilla on lastenhoitopalvelu, joten äiti ja isäkin voivat nauttia iltapäiväteestä samppanjan kera ihan vain kahdestaan.

Hyvä hotelli lontoossa lapsiperheelle - The Rubens

Hotellin perhehuoneissa koko perhe yöpyy mukavasti, ja alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät ja syövät ilmaiseksi! Sunnuntaina voitte ottaa rennosti ja hyödyntää hotellin tarjoamaa myöhäistä uloskirjautumista vasta klo 18:00. Aamiaistakin tarjoillaan sunnuntaisin aina puoleen päivään asti. Ei siis mikään ihme, että Rubens on nimetty perheiden suosikkihotelliksi!

Katso hinta

Park Plaza County Hall London

Perheystävällisin hotelli

Hotelli on valittu kaikkein perheystävällisimmäksi hotelliksi ja hyvästä syystä. Täällä lapset saavat aitoa VIP-kohtelua. Saapuessaan he saavat pienen lahjakassin, ja heillä on mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten pitsanpaistoon, elokuvailtoihin ja hotellin järjestämiin teemapäiviin. Hotellin ravintola tarjoaa oman lapsille suunnitellun ruokalistan.

tilava hotellihuone lapsiperheelle Lontoossa

Hotellissa on monia perheystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien keittomahdollisuudella varustettuja studio-huoneita kahden aikuisen ja kahden lapsen seurueille. Lapset aina 12 ikävuoteen asti yöpyvät ja syövät aamiaista ilmaiseksi majoittuessaan kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa.

description

 

Park Plaza County Hall sijaitsee vain kivenheiton päässä Lontoon suurilta nähtävyyksiltä, kuten London Eye -maailmanpyörältä ja Big Beniltä. Hotellista on myös helppo lähteä vaikka kävelyretkelle Thamesin varrelle.

Katso hinta

The Athenaeum Hotel & Residences

Oma concierge-palvelu huolehtimassa lasten viihtyvyydestä

Hyvä hotelli Lontoossa lapsiperheelle - The Athenaeum

Athenaeumissa lapset saavat ensiluokkaista palvelua. Hotellissa on lapsille oma concierge-palvelu, jonka tehtävänä on pitää pikku vieraat iloisina ja viihdytettyinä. Kaikesta huolehditaan jo ennen saapumista; aktiviteetit, lempiruoat ja toivepelit. Lontoo tarjoaa valtavan määrän aktiviteettejä perheille, mutta jo pelkästään hotellilla riittää paljon mukavaa ajanvietettä. Hotellista löytyy nimittäin myös tasokas kylpyläosasto, josta löytyy sauna ja palju.

description

 

Hotellin huoneistot ovat yli 50 m2 kokoisia ja niissä on varusteltu keittiö, tiskikone ja kerrossängyt lapsille. Hotelli tarjoaa alle 12-vuotiaille ilmaisen aamiaisen. Hotellin tarjoama päivittäinen pesulapalvelu helpottaa pienten lasten kanssa matkustamista. Ja jos vanhemmat haluavat illallistaa vain aikuisten kesken tai viettää iltaa nauttien Lontoon upeasta kulttuuritarjonnasta, on hotellin lastenhoitotiimi valmiina auttamaan.

Perhehotelli Lontoossa porealtaalla

Katso hinta

Melia White House

Tervetuliaispaketti lapsivieraille

Melia White House perustettiin jo 1930-luvulla, ja se on remontoitu hiljattain. Uusi ja vanha vuorottelevat hotellin sisustuksessa, ja vaikka hotellissa on kaikki nykyajan mukavuudet, ihastuttava vanha arkkitehtuuri on säilytetty.

Hyvä hotelli Lontoossa lapsiperheelle - Melia

Vaikka lapset eivät osaisikaan arvostaa hotellin sisustusta, he ilahtuvat varmasti lapsivieraille annettavasta tervetuliaislahjasta, omista hygieniatuotteistaan ja nukkumaanmenoaikaan tarjottavista kekseistä maitolasillisen kera.

Tervetuliaispaketti pienille hotellivieraille Meliassa

Perheet voivat asua perhehuoneessa, jossa on paljon tilaa sekä aikuisille että kahdelle lapselle. Alle 6-vuotiaat yöpyvät täysin ilmaiseksi ja 6-12 -vuotiaat puoleen hintaan. Hotellin ravintolassa on saatavilla sekä vauvojen että lasten ruokalista. Lähistöltä löytyvät lapsiperheiden suosikkinähtävyydet, kuten Madame Tussaudin vahakabinetti ja Lontoon eläintarha.

Katso hinta

The Ampersand Hotel

Pelihuone täynnä ajanvietettä

Tämä tyylikäs boutique-hotelli on hyvä valinta kaupunkilomaan vaikka vähän vanhempien lasten kanssa. Hotellin huoneet ja sviitit ovat South Kensingtonin kaupunginosan ikonisten nähtävyyksien innoittamia, ja jokainen huone on sisustettu yksilöllisen teeman mukaan. Aivan hotellia vastapäätä on metroasema, josta on helppo kulkea nähtävyyksiä katselemaan tai shoppailemaan.

Pelihuone perheystävällisessä hotellissa Lontoossa

Hotellissa on useita huonevaihtoehtoja perheille; huoneita lisävuoteella tai vuodesohvalla sekä vierekkäisiä huoneita väliovella. Isommissa huoneissa on pienet keittiöt, joista löytyy mikro, jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Kaikissa huoneissa vieraat saavat nauttia ilmaisista virvokkeista, kahvista ja teestä. Hotellin ravintolassa viihtyy koko perhe, sillä tarjolla on lapsille oma menu.

description

 

Hotellissa on mahtava pelihuone, jossa voi pelata pöytätennistä, shakkia, lautapelejä ja tehdä kaikkea muuta hauskaa. Hotellin henkilökunta auttaa myös mielellään löytämään kaikenlaista tekemistä koko perheelle Lontoossa ja järjestämään pätevän lastenvahdin tarpeen vaatiessa.

Katso hinta

[related-article id="3325"]