Koko maailma

5 erilaista ja inspiroivaa matkakohdetta

Maailma on pullollaan toinen toistaan kiehtovampia matkakohteita.

Puoliakaan ei ehdi yhden elämän aikana kiertämään. Halusitpa rannan lämpöön tai vuorimaisemiin, maailma on aina täynnä uusia ja innostavia kohteita. Paikkoja, joilla on eksoottiset nimet ja toinen toistaan koreammat tarjottavat. Mikä onkaan ihanampaa kuin uneksia kaukaisista ja tuntemattomista paikoista? Tässä muutama mielenkiintoinen kohde listan jatkoksi. Matkakuume nousee väistämättä kuvia katsellessa!

Si?m Réab, Kambodža

1/3

Si?m Réabin maakunta on luonnonkaunis alue Kambodžassa, joka tunnetaan nykypäivänä parhaiten Angkorin alueesta sekä alueella sijaitsevasta Angkor Watin temppelistä.

Alueen pääkaupunki Si?m Réab on verrattain pienikokoinen, mutta suosittu, turistikohde juurikin temppelialueen läheisyyden vuoksi. Angkorin temppelikokonaisuus on maailman suurin uskonnollinen monumentti ja kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Hintataso Kambodžassa on aivan toista luokkaa kuin Euroopassa, joten unelmaloma luksuspuitteissa on helppo toteuttaa tässä maassa. Katso vaikka mitä yö viiden tähden hotellissa kustantaa näissä upeissa maisemissa!

Hotellit - Kambodzha

12139 Hotellit
Katso hotellit

Hiroshima, Japani

1/3

Japaniin kannattaa matkustaa ainakin ruoan, luonnon ja eksoottisen kulttuurin vuoksi. Japanin suurin kaupunki on eläväinen Tokio, mutta maassa on paljon kiinnostavia kohteita, kuten historiallisesti erityinen Hiroshima.

Hiroshima tunnetaan epäonnisesta historiastaan ja muistetaan ennen kaikkea atomipommin aiheuttamasta tuhosta. Hiroshimaan matkustetaankin ennen kaikkea muistamaan atomipommin uhreja.

Hiroshiman rauhanmuistomerkki on vuonna 1915 valmistunut näyttelyhalli, joka on yksi harvoja rakennuksia, joka selvisi kaupungin tuhosta suhteellisen ehjänä. Muistomerkki on kuulunut Unescon maailmanperintöluetteloon vuodesta 1996. Tämä on historiallinen kohde, joka koskettaa kaikkia.

Verona, Italia

1/3

Italia on todellinen kohdeklassikko! Kun perinteiset Rooma, Milano ja Venetsia on kierretty, miten olisi pohjoinen Verona?

Verona on yksi Italian parhaiten säilyneitä historiallisia kaupunkeja. Verona on tunnetaan erityisesti Romeo ja Julia –näytelmän tapahtumapaikkana. Julian parvekkeena tunnettu nähtävyys onkin vakiinnuttanut asemansa kaupungin vetonaulana.

Tässä kaupungissa voi käyskennellä romanttisissa ja runollisissa tunnelmissa nauttien historiallisesta Italiasta sekä upeasta ruokakulttuurista. Mitä muuta voisi rentouttavalta viikonloppulomalta toivoa?

Vancouver, Kanada

1/3

Vancouver on Kanadan kolmanneksi suurin kaupunki ja mielenkiintoinen kohdevaihtoehto vaihtelua etsivälle. Tämä kaupunki sijaitsee aivan Kanadan länsirannikolla lähellä Yhdysvaltojen rajaa.

Vancouver on kaupunki, jossa yhdistyvät raikas kanadalainen luonto, vuoret, rannikko sekä sykkivä kaupunki. Ehdotonta nähtävää Vancouverissa ovat ainakin Capilanon mahtava riippusilta sekä Grouse-vuori kaupungin ulkopuolella.

Vancouver on myös upeaa ruska-aluetta, joten syksyllä täällä voi nauttia upeasta väriloistosta. Syksy on muutenkin eloisaa aikaa Vancouverissa, kun paikalliset juhlistavat Halloweenia ja valmistautuvat tulevaan juhlakauteen.

Hotellit - Vancouver

7605 Hotellit
Katso hotellit

Baijeri, Saksa

1/3

Saksaa ei ehkä perinteisesti pidetä jännittävänä matkakohteena. Berliini on takuuvarma ja trendikäs viikonloppukohde, mutta mitä muuta Saksasta löytyy? Etelä-Saksassa sijaitseva Baijeri on osa hehkeintä Keski-Eurooppaa.

Baijeri on jotain muuta kuin mitä olemme tottuneet Saksasta ajattelemaan. Alueen eteläosassa Alpit hallitsevat yleisilmettä ja mielessä maisemat yhdistyvät välittömästi Sveitsiin tai Itävaltaan. Näkymät täällä ovat henkeäsalpaavat!

Baijerin osavaltion pääkaupunki on München, joka on myös koko maan kolmanneksi suurin kaupunki. München on upea historiallinen kaupunki, jossa on näkemistä ja tekemistä vaikka pidemmäksikin aikaa. Kaupungin ja koko osavaltion tunnetuin tapahtuma lienee Oktoberfest, jossa vieraili vuonna 2002 kuusi miljoonaa ihmistä.

Hotellit näistä ja lukemattomista muista kohteista löydät trivagon verkkosivuilta.