Toteuta vesipetojen unelmaloma! 7 parasta vesipuistoa Kanariansaarilla

Mistä löytyvät Kanariansaarten parhaat vesipuistot?

Kanariansaaret ovat yksi suomalaisten ykköskohteita ulkomailla, joten selvitimme mistä löytyvät saariryhmän parhaat vesipuistot, unohtamatta tietenkään hotelleja niiden lähellä!

1. Siam Park, Teneriffa

Siam Park on todennäköisesti Kanariansaarten tunnetuin vesipuisto, eikä syyttä! Tämä thaiteemaan toteutettu vesipuisto tarjoaa huvituksia koko perheelle. Ajan saa helposti kulumaan Siam Beachillä aurinkoa ottaen tai Mai Thai Riverin rennossa virrassa lipuen. Jos kaipaa rentoa tekemistä voi suunnata seuraamaan merileijonien elämää tai ostoksille thaityyliiselle kelluvalle torille.

Lisäksi puistosta löytyy liuta erilaisia vesiliukumäkiä ja huvituksia eri ikäisille ja kokoisille. Hurjin liuku puistossa lienee 28 metriä korkea Tower of Power, jossa voi parhaimmillaan saavuttaa 80 kilometrin tuntivauhdin. Kannattaa käydä puiston sivuilla tutustumassa tarkemmin tarjotaan, matkakuume nousee takuuvarmasti!

Aukioloajat: toukokuun alusta lokakuun loppuun 10.00-18.00 ja marraskuun alusta huhtikuun loppuun 10.00-17.000

Hinnat: verkosta ostettuna aikuiset 35€ ja lapset 24€, alle 3 vuotiaat veloituksetta. Lisäksi tarjolla erilaisia lippupaketteja.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Siam Park -vesipuistoa

Sunset Harbour Club by Diamond Resorts on kolmen tähden huonestohotelli, jolle vieraat ovat antaneet erinomaisen arvosanan. Hotelli sijaitsee Costa Adejessa lähellä Playa Torviscasin rantaa. Hotelli tarjoaa kolmea eri huonetyyppiä, joihin kaikkiin kuuluu terassi, parveke tai piha-alue. Kahden makuuhuoneen huoneistot sopivat hyvin perheille, sillä niistä löytyy kätevä keittonurkkaus ja lisäksi lähes kaikissa on kaksi kylpyhuonetta. Ranta ja kaupat sijaitsevat aivan hotellin lähellä ja illallista sekä välipaloja pääsee nauttimaan hotellin omassa ravintolassa. Hotelli sijaitsee lähellä sekä Siam Parkia että sijalta kolme löytyvää Aqualand Costa Adejea.

Matka sekä Siam Parkiin että Aqualand Costa Adejeen taittuu autolla noin 10 minuutissa

Sunset Harbour Club

Huippuarvostelut
Costa Adeje
9.0 Loistava (2450 arvostelua)

2. Aqualand Maspalomas, Gran Canaria

Aqualand Maspalomas on täydellinen vesipuisto hurjapäille! Puistosta löytyy peräti 13 erilaista adrenaliinin täyteistä liukua. Uutena tulokkaana on vuonna 2017 avattu käärmeen lailla kiemurteleva Anaconda-vesiliukumäki, jonka kyydistä pääsee nauttimaan 4-hengen ilmapatjalla. Puistosta löytyy omat alueensa myös rauhallisemmille polskijoille. Pienille lapsille on tarjolla kaksi omaa vesimaailmaa ja rentoutujille puolestaan tekoranta, poreallas sekä virtausallas, jossa voi kellua verkkaasti omalla uimarenkaallaan.

Aukioloajat: syyskuusta kesäkuun loppuun 10.00-17.00 ja 1.7.-3.9. 10.00-18.00. Erittäin huonolla säällä puisto suljettu.

Hinnat: Lippuluukulta ostettuna yli 11-vuotiaat 28€, 5-10-vuotiaat 19€, 3-4-vuotiaat 10€, yli 65-vuotiaat 19€. Lisäksi tarjolla erilaisia paketteja ja verkosta ostettuna hieman edullisemmat hinnat.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Aqualand Maspalomas -vesipuistoa

Melia Tamarindos on Maspalomasissa aivan Playa de San Agustínin vieressä sijaitseva ylellinen viiden tähden hotelli. Hotellilta on suora pääsy viereiselle rannalle ja läheinen kävelykatu johtaa kätevästi Playa del Inglésiin. Mikäli haluat ottaa koko päivän rennosti hotellilla, löytyy paikan päältä sekä buffet että á la carte -vaihtoehdot ruokailua varten. Täydellistä lepolomaa kaipaaville löytyy myös all inclusive -vaihtoehto.

Matka Aqualand Maspalomasiin on linnuntietä reilut 6 km.

Autolla matka taittuu alle 15 minuutissa.

Kiinnostaako nimenomaan all inclusive -majoitus Kanarialla? Kurkkaa täältä 10 suositustamme täyshoitolomaa varten

Paradisus by Meliá Gran Canaria

Maspalomas
8.0 Erittäin hyvä (862 arvostelua)

3. Aqualand Costa Adeje, Teneriffa

Siam Parkin lähellä sijaitseva Aqualand Costa Adeje on toinen koko perheen vesipuisto Teneriffalla. Tämä puisto tarjoaa laajan valikoiman värikkäitä vesiliukumäkiä; kokeilkaa esimerkiksi 272 metriä pitkää Flying Boats -liukumäkeä tai ottakaa vauhtikisa kuusikaistaisessa Multisurf-liukumäessä. Perheen pienimmille jäsenille on tarjolla erilaisia altaita sekä liukuja, esimerkiksi Dragon Land ja Water Castle saavat pikkuisten mielikuvitukset laukkaamaan. Lisäksi vesipuistosta löytyy aaltoallas, tulivuoriteemainen virta sekä erilaisia rentoutumisvaihtoehtoja hierovista suihkuista jättiporeammeeseen.

Aukioloajat: heinä- ja elokuussa 10.00-18.00 sekä syyskuun alusta kesäkuun loppuun 10.00-17.00

Hinnat: lippuluukulta ostettuna yli 11-vuotiaat 26€, 5-10-vuotiaat 18€, 3-4-vuotiaat 9,50€, yli 65-vuotiaat 18€. Lisäksi tarjolla erilaisia paketteja ja verkosta ostettuna hieman edullisemmat hinnat.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Aqualand Costa Adeje -vesipuistoa

Melia Jardines del Teide on upea viiden tähden hotelli Costa Adejessa. Hotellin hurmaavin ominaisuus on ylellinen uima-allasalue, mutta jos kaipaat mereen polskimaan, löytyy Playa del Duque Beach 800 metrin päästä. Hotelli sopii erityisesti niille, jotka kaipaavat lomaan ripauksen luksusta. Aikuisille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteettejä urheilusta iltaohjelmaan, eikä lapsiakaan ole unohdettu. 5-12-vuotiaille on tarjolla Kids & Co Mini Club sekä paljon erilaisia leikki- ja pelimahdollisuuksia.

Matka sekä Aqualand Costa Adejeen että Siam Parkiin taittuu autolla noin 10 minuutissa.

Melia Jardines del Teide - Adults Only

Huippuarvostelut
Costa Adeje
8.6 Loistava (6509 arvostelua)

4. Aquapark Costa Teguise, Lanzarote

Lanzarotella sijaitseva Aquapark Costa Teguise ei ole pelkkä vesipuisto, vaan kokonainen huvittelukeskus. Tarjolla on kaiken kaikkiaan 22 eri aktiviteettiä, joihin kuuluu hurjia vesiliukumäkiä, erilaisia altaita sekä kuivia huvitteluvaihtoehtoja. Lisämaksusta puistossa on mahdollista viettää aikaa muun muassa paint ballin, sähköautojen tai esimerkiksi Cinema 10D -elokuvateatterin pätkien parissa. Lisäksi puistosta löytyy kahvila, ravintola ja kauppa.

Aukioloajat: 10.00-18.00.

Hinnat: aikuiset 22,50€, 4-12-vuotiaat 16€. Liput klo. 15.00 jälkeen aikuiset 16€, 4-12-vuotiaat 12€. Osa puiston aktiviteeteistä mahdollisia lisämaksusta.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Aquapark Costa Teguise -vesipuistoa

Be Live Experience Lanzarote Beach on neljän tähden all inclusive -rantahotelli. Hotelli tarjoaa vierailleen ennen kaikkea kätevän ja huolettoman loman. Las Cucharasin 650 metriä pitkä valkea hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella ja täyshoitovieraat nauttivat päivän kaikki ateriat kätevästi hotellin ravintolassa.

Reilun parin kilometrin ajomatka Aquapark Costa Teguise -vesipuistoon kestää noin 5 minuuttia.

Experience Lanzarote Beach

Costa Teguise
8.2 Erittäin hyvä (3523 arvostelua)

5. Aqualava Waterpark, Lanzarote

Aqualava Waterpark Lanzarotella istuu loistavasti saaren tuliperäiseen maisemaan. Vesipuisto on kunnianosoitus saaren ainutlaatuiselle luonnolle ja puiston altaat lämmitetään geotermisen energian avulla. Tämä pieni ja pirteä vesipuisto tarjoaa vesihuvituksia eri ikäisille perheenjäsenille. Perheen pienimille löytyy oma maailmansa liukuineen ja hurjapäille on tarjolla 5 erilaista vauhdikkaampaa liukumäkeä. Lisäksi puistosta löytyy suolavedellä täytetty aaltoallas sekä virta, jossa pääsee kellumaan yhden tai kahden hengen ilmapatjoilla.

Aukioloajat: puisto aukeaa koko vuoden klo. 10.00.

Hinnat: aikuiset 21€, lapset 14,50€.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Aqualava Waterpark -vesipuistoa

H10 Lanzarote Princess on tyylikäs neljän tähden hotelli Playa Blancan kalastajakylässä. Hotelli tarjoaa käteviä palveluita perheille, kuten hyvät ravintolapalvelut ja paljon ohjelmaa lapsille. Hotellilta löytyy 4-12-vuotialle tarkoitettu Daisy Club sekä vähän vanhemmille lapsille suunnattu Teenclub, jossa nuoret pääset pelaamaan pelejä ja katsomaan leffoja. Aikuisille on puolestaan tarjolla hoitoja tyylikkäässä Despacio-kylpylässä.

Noin kolmen kilometrin ajomatka Aqualava Water Parkiin kestää alle 10 minuuttia.

H10 Lanzarote Princess

Playa Blanca
8.2 Erittäin hyvä (3511 arvostelua)

6. Acua Water Park Corralejo, Fuerteventura

Fuerteventura tunnetaan erityisesti upeista rannoistaan sekä hiekkadyyneistään, mutta saarelta löytyy myös vesipuisto, mikäli kaipaa vauhtia vesileikkeihin. Vesipuisto tarjoaa 14 erilaista vesihuvitusta eri ikäisille. Rohkeimmat voivat kokeilla Kamikaze-liukumäen hurjaa vauhtia ja ainutlaatuisen kokemuksen tarjoaa myös Dark Cave, jonka pimeydessä et tiedä mitä mutkan takana odottaa. Puisto on auki huhtikuusta marraskuuhun.

Aukioloajat: puisto on auki huhtikuusta marraskuun alkuun. Tarkemmat aukioloajat löytyvät vesipuiston verkkosivuilta.

Hinnat: verkkokaupasta ostettuna aikuiset 25€, 4-11-vuotiaat 19€, yli 60-vuotiaat 19€.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Acua Water Park Corralejo -vesipuistoa

H10 Ocean Suites on neljän tähden hotelli lyhyen matkan päässä Corralejon upean valkeista hiekkarannoista. Muutaman kilometrin päässä sijaitsee lisäksi Corralejon mielenkiintoinen luonnonpuisto, jonka hiekkadyynit tarjoavat ainutlaatuisia maisemia. Tyylikäs hotelli tarjoaa vieraille kaiken mitä lomalta voi haluta: remontoidut huoneet, ravintolapalvelut, talvisin lämmitettävän uima-altaan sekä rennot auringonottoalueet.

Kävellen matkaa Acua Water Park Corralejoon on alle kilometri.

H10 Ocean Suites

Huippuarvostelut
Corralejo
8.8 Loistava (551 arvostelua)

7. Lago Taurito, Gran Canaria

Lago Taurito on pieni vesipuisto lähellä Puerto de Mogánin kylää Gran Canarialla. Puistosta löytyy 5 suurta vesiliukumäkeä sekä erillinen lastenmaailma. Lago Taurito tarjoaa vesihuvitusten lisäksi muun muassa keilausta, minigolfia ja tennistä. Puistoa ympäröivät lukuisat suuret lomakeskukset ja vierestä löytyy pieni uimaranta, joten kyseessä on perheloman kannalta kätevä kohde.

Aukioloajat: 10.00-18.00 koko vuoden. Huom., puisto tulee olemaan osittain suljettu 8.1.2018 alkaen kunnostustöiden vuoksi.

Hinnat: aikuiset 17€, 3-12-vuotiaat 5€.

Tarkemmat tiedot löydät vesipuiston verkkosivuilta.

Hotelli lähellä Lago Taurito -vesipuistoa

Cala Blancan vuorenrinteeseen porrastetuista huoneistoista aukeavat upeat näkymät Atlantin aaltoihin. Lomakeskus tarjoaa yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joihin kuuluu keittokomero. Jos omatoiminen ruoanlaitto ei kuitenkaan kuulu lomaohjelmaan, löytyy Cala Blancasta myös puoli- ja täyshoitovaihtoehdot.

Matka Oasis Lago Taurito -vesipuistoon on linnuntietä vain muutama sata metriä, mutta suoran kulkuyhteyden puuttuessa menee matkaan autolla noin 5 minuuttia.

Club Cala Blanca

Mogán
8.2 Erittäin hyvä (1609 arvostelua)

Vesipuistojen aukioloajat ja hinnat on otettu puistojen verkkosivuilta lokakuussa 2017. Muutokset tiedoissa ovat mahdollisia, joten muista tarkistaa ajankohtaiset tiedot ennen matkaasi. Etäisyystiedot ja arvioidut matka-ajat perustuvat Google Maps -palvelun tietoihin.