EurooppaHotelli-inspiraatioRanta

Ovatko tässä Euroopan kauneimmat rantahotellit?

Kirjoittanut: , 21/07/2016

Kesäisin rantahotellit etelän suosikkikohteissa täyttyvät turisteista ja rannat kuhisevat aurinkoa palvovia matkailijoita. Oli sitten kyseessä kunnon loikoiluun keskittyvä rantaloma tai unelma täydellisestä hotellihuoneesta merinäköalalla, kuuluvat kesäloma ja meri erottamattomasti yhteen. Listasimme 9 toinen toistaan upeampaa rantahotellia. Osa valitsemistamme hotelleista tarjoaa suoran yhteyden auringonpalvojille sopivalle hiekkarannalle kun taas osa sijaitsee rauhallisten rannikkoalueiden lähellä tarjoten upeat näkymät hotellilta. Onko tässä kenties kourallinen Euroopan kauneimpia rantahotelleja?

Espanja

Las Arenas Balneario Resort

Hotelli

Las Arenas Balneario Resort on näyttävä luksushotelli kauniilla Valencian alueella Espanjassa. Valencia tunnetaan Espanjan kolmanneksi suurimpana kaupunkina sekä paellan syntypaikkana. Valenciassa voi nauttia palan autenttista Espanjaa upean ruokakulttuurin sekä kauniin välimerellisen ympäristön muodossa.

Huone

Las Arenas Balneario Resort -hotelli on tilava rantahotelli aivan Valecian houkuttelevien hiekkarantojen kupeessa. Hotellin maisemahuoneista avautuvat upeat näkymät merelle, eikä näköpiirissä ole muuta kuin hiekkarantaa ja kaukainen horisontti. Etupihan suihkulähteet ja aulan kiiltävät marmorilattiat korostavat hulppean hotellin loisteliasta tunnelmaa.

Auringonlasku

Katso hinta

Villa Rosario

Hotelli

Noin 200 kilometriä Bilbaosta länteen sijaitsee paikkakunta nimeltä Ribadesella. Tämä pieni yhteisö sijaitsee Biskajanlahden rannalla, jonka rantaan lipuvat Cantabrian meren aallot. Tällä rauhallisella alueella Pohjois-Espanjassa sijaitsee upea rantahotelli Villa Rosario.

Piha

Tämä hulppea vuonna 1914 valmistunut rantahuvila tarjoaa huikeat näkymät merelle sekä ympäröivään luontoon ja läheisin hiekkaranta sijaitsee heti hotellin ulkopuolella. Sisältä huvilahotellista löytyvät mukavat ja tyylikkäät puitteet, jotka kruunaa kaunis kirsikkapuinen portaikko. Hotellista löytyy merinäköalaravintola sekä rauhallinen puisto rentoutumista varten. Hotellin päärakennuksen yhteyteen on myöhemmin rakennettu lisärakennus, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan hotellin viehättävästä tunnelmasta.

Hotelli

Katso hinta

Italia

Capovaticano Resort Thalasso & Spa MGallery by Sofitel

Ravintola

Italian ”kengän kärjen” muodostava Calabrian alue tunnetaan kauniista hiekkarannoistaan sekä monipuolisesta maanviljelykulttuuristaan. Hotelli Capovaticano Resort Thalasso sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kauniista Tropean rantakylästä, jonka alueella kasvatettavat punasipulit ovat maankuuluja. Huhujen mukaan tästä kylästä löytyy jäätelökioski, josta saa punasipuligelatoa.

Allas

Capovaticano Resort Thalasso on eristyksissä sijaitseva hotelli, jonka suojissa voi unohtaa muun maailman. Tämä kauniilla ja rauhallisella rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa vierailleen laajat palvelut ravintoloista ja baareista tenniskenttään sekä vesiaktiviteetteihin. Hotellilta avautuvat upeat näkymät Tyrrhenanmerelle. Näkymän kruunaa Stromboli-tulivuori, joka kohoaa näyttävästi vedestä muiden tuliperäisten Liparisaarten rinnalla.

Allas

Katso hinta

Therasia Resort

Uima-allas

Myös tämä seuraava hotelli löytyy Etelä-Italian kauniilta alueelta. Therasia Resort sijaitsee nimittäin yhdellä niistä tuliperäisistä Liparisaarista, joita voi Capovaticano-hotellista ihailla. Hotelli sijaitsee pienellä Vulcanon saarella Tyrrhenanmeressä. Tällä upealla saarella voi nauttia huikean värikkäistä auringonlaskuista sekä vertaansa vailla olevasta luonnonrauhasta.

Allasalue

Theresia Resort on eksklusiivinen hotelli, joka sulautuu harmonisesti ympäröivään luontoon. Hotelli on sisustettu luonnonmateriaaleilla kuten laavakivellä ja oliivipuulla. Hotellin näyttävät äärettömät uima-altaat upealla merinäköalalla kruunaavat ylellisen kokonaisuuden. Tässä hotellissa on mahdollista nauttia hyvästä ruoasta, kylpylähoidoista sekä ennen kaikkea levosta luonnon keskellä.

Allasalue

Katso hinta

Ranska

Hôtel Barrière L’Hermitage

Hotelli

Länsi-Ranskassa noin tunnin ajomatkan päässä Bretagnen pääkaupungista Nantesista sijaitseva Hôtel Barrière L’Hermitage on kaunis ja romanttinen rantahotelli keskellä kauneinta ranskalaista luontoa. Hotelli sijaitsee Atlantin rannalla lähellä paikallista luonnonpuistoa.

Hotellihuone

Hotelli on sisustettu merihenkiseen teemaan raikkailla sinisillä sävyillä, jotka korostavat hotellin merellistä tunnelmaa. Hotellin tyylikkäässä rantaravintolassa voi nauttia meren upeimmista herkuista huikeiden merinäköalojen äärellä. Tätä on elämä Atlantin äärellä parhaimmillaan!

Ravintola

Katso hinta

Portugali

Bela Vista

Ranta

Bela Vista on kaunis vuonna 1918 valmistuneessa rakennuksessa toimiva hotelli Etelä-Portugalissa. Hotelli sijaitsee Portimãossa Algarvessa, joka kattaa eteläisimmän Portugalin alueen.  Algarve on suosittu ja kaunis turistikohde, johon matkustaa vuosittain jopa 10 miljoonaa matkailijaa.

Hotellihuone

Bela Vista on huikea luksushotelli kauniissa vanhassa rakennuksessa aivan upean hiekkarannan vieressä. Hotelli on sisustettu suorastaan ylitsevuotavan ylellisesti ja henkii portugalilaista tunnelmaa värikkäine kaakeleineen ja kuviollisine yksityiskohtineen. Hotellin seesteiseltä allasalueelta voi ihailla auringonlaskua merelle palmujen katveessa. Huhujen mukaan kyseessä on Algarven alueen ensimmäinen hotelli. Riippumatta siitä onko huhuissa perää, on kyseessä ehdottomasti yksi alueen ja koko Euroopan kauneimmista rantahotelleista. Löytyypä hotellista luksuksen ystäville myös ranskalaisen L’OCCITANEN ylellinen kylpylä saunoineen.

Uima-allas

Katso hinta

Farol Design

Rantahotelli

Cascais sijaitsee läntisessä Portugalissa noin 30 kilometrin päässä Lissabonista. Tämä entinen kalastajakylä on menneisyydessä tunnettu Portugalin kuningasperheen suosikkikohteena. Täällä, Atlantin näyttävällä rannikolla, sijaitsee upea Farol Design Hotel.

Merinäkymä

Farol Design ei ole ihan tavallinen turistihotelli. Kyseessä on eksklusiivinen 33 huoneen putiikkihotelli. Huoneiden sisustuksesta ovat vastanneet ammatilleen omistautuneet huippusuunnittelijat. Eleganssi ja tyyli ovat tämän hotellin teemat ja huoneet onkin suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöden yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Kaiken kruunaa luonnollisesti upea merinäköala, josta voi tietyissä huoneissa nauttia koko seinän kattavista ikkunoista.

Allas

Katso hinta

Kreikka

Bill & Coo Suites and Lounge

Hotellihuone

Mýkonos on yksi Kreikan saarien suosituimmista matkakohteista. Tämä Egeanmeren helmi on erityisesti kreikkalaisten suosiossa ja kelpaa lomakohteeksi myös silmäätekeville trendikkään yöelämänsä vuoksi. Saarelle ominainen ylellisyys ei tule yllätyksenä kun katsoo kuvia Bill & Coo -hotellista.

Ravintola

Bill & Coo ei ole perinteinen turistirantahotelli. Hotelli ei sijaitse hiekkarannalla, mutta merenrantaan on vain muutaman minuutin kävelymatka. Bill & Coo on todellinen luksushotelli. Hotellin äärettömältä uima-altaalta avautuvat vertaansa vailla olevan upeat näkymät merelle ja ensiluokkainen ravintola tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen upeine annoksineen sekä kauniin näköalan kera. Hotellin sijainti on myöskin mitä erinomaisin. Mýkonoksen kaupunki sekä merenranta ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja Mýkonoksen lentokenttäkin on vain muutaman kilometrin päässä hotellilta.

Uima-allas

Katso hinta

La Residence Mykonos Suites

Allas

Vaikka Kreikasta löytyy toinen toistaan upeampia lomakohteita, jatkamme Mýkonoksen kiehtovalla saarella, sillä kyseessä on luksushotellien luvattu maa. Mýkonos pursuaa upeita ja ylellisiä hotelleja, joiden äärettömät uima-altaat ja merinäköalat kilpailevat ainoastaan huippuunsa hiotun palvelun kanssa.

Näkymä

La Residence Mykonos Suites sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Kalafati-hiekkarannasta. Kalafati kirkkaine vesineen on täydellinen ranta uimista ja purjelautailua varten. Itse hotelli on kauniisti sisustettu ja ylellinen rakennus, jonka julkisivu valaistaan iltaisin tunnelmallisesti. Hotellista löytyy keitaanomainen kaunis allasalue, jolta aukenevat upeat merinäkymät Kalafatin hiekkarannalle. Tästä viiden tähden luksushotellista löytyy lisäksi ensiluokkainen ravintola sekä kylpylä, jotka kruunaavat ylellisen loman.

Uima-altaat

Katso hinta

Näytä kommentit