KreikkaHotelli-inspiraatioRanta

Kesäloma Kreetalla? 8 putiikkihotellia tunnelmallista lomaa varten

Kirjoittanut: , 08/03/2017

Kreeta, tuo Välimeren tunnelmallinen saari, on edelleen suomalaisten mielissä kesälomakohteiden supersuosikki. Saaren kauniit rannat, tunnelmalliset vanhat kaupungit ja rento elämänmeno houkuttelevat vieraita vuodesta toiseen. Saari on turistien keskuudessa suosittu, joten hotelleja löytyy jokaisen tarpeisiin. Jos kaipaa jotakin muuta kuin ruuhkaisia allasalueita ja tylsiä hotellihuoneita, kannattaa suunnata johonkin saaren suloisista putiikkihotelleista. Listasimme kahdeksan kappaletta saaren suosituimpia pikkuhotelleja. Näillä hotelleilla on erinomainen asiakasarvostelu trivagossa ja suurimmassakin hotellissa vain 33 huonetta. Listalta löydät kourallisen takuuvarmoja vaihtoehtoja tunnelmallista ja romanttista lomaa varten.

Fatma Hanoum

Hania

Hotelli

Fatma Hanoum on romanttinen pikkuhotelli Haniassa lähellä merta. Lähin ranta eli Nea Chora sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rannassa on pienimuotoinen kalastussatama, joten läheltä löytyy lisäksi erinomaisia kalaravintoloita.

Hotellihuone

Tämä suloinen ilmastoitu hotelli tarjoaa paikallisista raaka-aineista tehtyä aamupalaa ja romanttista tunnelmaa. Erityisen tunnelmallisen loman saa valitsemalla hotellihuoneen terassilla. Hotelli sopii erityisen hyvin romanttista lomaa varten.

Hotelli trivagossa

Esthisis Suites

Platanias

Kreetan parhaat hotellit

Esthisis Suites sijaitsee Plataniaksen-kylässä lähellä Haniaa. Kylä tarjoaa vesiurheilumahdollisuuksia, rantabaareja sekä -ravintoloita ja tietenkin hiekkarantoja. Itse hotelli tarjoaa 12 huoneistoa, joiden joukosta löytyy niin 1-, 2- kuin 3-makuuhuoneen vaihtoehtoja.

Huoneisto

Jokaisesta huoneesta löytyy oma kylpyhuone, televisio sekä täysvarusteltu keittiö jääkaapin sekä hellan kera. Osassa huoneistoista on lisäksi parveke merinäkymällä. Lisäksi hotellista löytyy allasalue aurinkotuoleineen.

Hotelli trivagossa

Casa Vitae Boutique Hotel

Rethymnon

Hotellin piha

Casa Vitae on vanhassa venetsialaistyylisessä linnassa Rethymnonissa sijaitseva putiikkihotelli. Hotelli tarjoaa kahdeksan tunnelmallista huonetta, jotka on kaikki suunnattu rakennuksen rauhalliselle sisäpihalle

Hotellihuone

Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, jonka uskotaan kuuluneen venetsialaiselle aateliselle. Hotelli sopiikin hyvin historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Rethymnoniin matkustettaessa kannattaa muistaa, että saaren lentokentät sijaitsevat Haniassa sekä Heraklionissa, eli kannattaa varata reilusti aikaa hotellille siirtymiseen.

Hotelli trivagossa

Alcanea Boutique

Hania

Hotellihuone

Alcanea Boutique on hurmaava putiikkihotelli Hanian vanhassa kaupungissa. Hotelli sopii erityisesti vieraille, jotka haluavat kokea historiallisen Hanian ja uppoutua kulttuuriin. Hotelli koostuu kahdeksasta sydämellä sisustetusta huoneesta, joiden joukosta löytyy niin kahden hengen kuin jopa viiden hengen huoneita. Vaikka huoneissa on moderneja elementtejä, on historia silti vahvasti läsnä koko hotellissa.

Parveke

Hotellin arabivivahteinen sisustus ja näkymät Hanian vanhaan kaupunkiin kuljettavat vieraat toiseen maailmaan. Pisteenä i:n päällä toimii hotellin aamupala, joka tarjoillaan kaupungin vanhaan satamaan katsovalla terassilla.

Hotelli trivagossa

Avli Lounge Apartments

Rethymnon

Huone

Avli Lounge Apartments on sviiteistä koostuva hotelli, joka sijaitsee joukossa venetsialaisia rakennuksia Rethymnonin historiallisessa keskustassa. Hotelli on sekoitus kreetalaista arkkitehtuuria ja modernia estetiikkaa. Hotellin sviitit on sisustettu näyttävästi taideteoksin, kristallein ja posliinein. Tämän tarkoituksena on herättää henkiin historiallinen tunnelma ja juhlistaa kreetalaisia perinteitä.

Piha

Hotellista löytyy lisäksi viisi pientä Candy-sviittiä, jotka on sisutettu leikkisästi karkkiteeman mukaisesti. Mukavana yksityiskohtana hotelli on avannut vierailleen perinteisiä kreikkalaisia raaka-aineita myyvän Agora-putiikin, jonka valikoimasta löytyy niin viinejä, oliiviöljyjä kuin muitakin paikallisia herkkuja.

Hotelli trivagossa

Casa Delfino Spa

Hania

Hotelli

Casa Delfino on Hanian vanhassa kaupungissa sijaitseva putiikkihotelli, jonka 24 huonetta on sisustettu modernin ja klassisen tyylin sekoituksella. Hotellin romanttinen sisäpiha on rauhallinen keidas, jossa vieraat voivat lukea, rentoutua ja nauttia tunnelmasta. Heti hotellin ulkopuolella odottaa Hanian upein anti ravintoloista museoihin.

Hotellihuone

Hotellin vieraat pääsevät lisäksi nauttimaan kattoterassista, joka on mitä sopivin ympäristö nauttia auringosta. Eikä pidä unohtaa hotellin kylpylän tarjoamia rentoutumismahdollisuuksia! Hotelli sopii erityisesti niille, jotka haluavat tutustua Hanian historialliseen puoleen ja toivovat lomalta pientä ylellisyyttä.

Hotelli trivagossa

Rimondi Boutique Hotels

Rethymnon

Hotelli

Rimondi Boutique on historiallista luksusta tarjoava hotelli Rethymnon vanhan kaupungin keskustassa. Hotellin omistavat kaksi arkkitehtiä, jotka käyttivät neljännesvuosisadan pikkutarkkaan kunnostusprojektiin, jonka aikana hotellin muodostavat rakennukset palautettiin niiden entisaikaiseen loistoon.

Huone

Näin Rimondi Boutique vie vieraat suoraan ajassa taaksepäin ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä saaren historiaan. Hotelli koostuu 33 tyylikkäästä huoneesta ja sviitistä, joiden ohella tarjolla on uima-allas, kattoterassi, perinteinen höyrysauna, sviittejä yksityisine poreammeineen ja paljon muuta.

Hotelli trivagossa

La Maison Ottomane

Hania

Hotellihuone

Sokerina pohjalla on pikkuruinen kolmen huoneen La Maison Ottomane. Kyseessä on jännittävä pikkuhotelli, jonka tunnelma kumpuaa Osmanien valtakunnan ajalta. Hotelli on sisustettu antiikein, maalauksin, matoin ja posliinein. Kaiken kruununa ovat istanbulilaiset herkut sekä marokkolaiset tuoksut.

Hotellin piha

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Hanian historiallisessa keskustassa. Kävelymatka kaupungin keskustaan kestää viisi minuuttia ja lähimmälle rannalle kymmenen minuuttia. Hotelli on täydellinen valinta ylellistä, romanttista lomaa varten.

Hotelli trivagossa

Näytä kommentit