Kreikka

Kesäloma Kreetalla? 8 putiikkihotellia tunnelmallista lomaa varten

Kreeta, tuo Välimeren tunnelmallinen saari, on edelleen suomalaisten mielissä kesälomakohteiden supersuosikki.

Saaren kauniit rannat, tunnelmalliset vanhat kaupungit ja rento elämänmeno houkuttelevat vieraita vuodesta toiseen. Saari on turistien keskuudessa suosittu, joten hotelleja löytyy jokaisen tarpeisiin. Jos kaipaa jotakin muuta kuin ruuhkaisia allasalueita ja tylsiä hotellihuoneita, kannattaa suunnata johonkin saaren suloisista putiikkihotelleista. Listasimme kahdeksan kappaletta saaren suosituimpia pikkuhotelleja. Näillä hotelleilla on erinomainen asiakasarvostelu trivagossa ja suurimmassakin hotellissa vain 33 huonetta. Listalta löydät kourallisen takuuvarmoja vaihtoehtoja tunnelmallista ja romanttista lomaa varten.

Fatma Hanoum

1/2

Fatma Hanoum on romanttinen pikkuhotelli Haniassa lähellä merta. Lähin ranta eli Nea Chora sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rannassa on pienimuotoinen kalastussatama, joten läheltä löytyy lisäksi erinomaisia kalaravintoloita.

Tämä suloinen ilmastoitu hotelli tarjoaa paikallisista raaka-aineista tehtyä aamupalaa ja romanttista tunnelmaa. Erityisen tunnelmallisen loman saa valitsemalla hotellihuoneen terassilla. Hotelli sopii erityisen hyvin romanttista lomaa varten.

Elia Fatma Boutique Hotel

Huippuarvostelut
Hania
9.6 Loistava (248 arvostelua)

Esthisis Suites

1/2

Esthisis Suites sijaitsee Plataniaksen-kylässä lähellä Haniaa. Kylä tarjoaa vesiurheilumahdollisuuksia, rantabaareja sekä -ravintoloita ja tietenkin hiekkarantoja. Itse hotelli tarjoaa 12 huoneistoa, joiden joukosta löytyy niin 1-, 2- kuin 3-makuuhuoneen vaihtoehtoja.

Jokaisesta huoneesta löytyy oma kylpyhuone, televisio sekä täysvarusteltu keittiö jääkaapin sekä hellan kera. Osassa huoneistoista on lisäksi parveke merinäkymällä. Lisäksi hotellista löytyy allasalue aurinkotuoleineen.

Esthisis suites & maisonettes

Huippuarvostelut
Platanias Chania
9.5 Loistava (66 arvostelua)

Casa Vitae Boutique Hotel

1/2

Casa Vitae on vanhassa venetsialaistyylisessä linnassa Rethymnonissa sijaitseva putiikkihotelli. Hotelli tarjoaa kahdeksan tunnelmallista huonetta, jotka on kaikki suunnattu rakennuksen rauhalliselle sisäpihalle

Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, jonka uskotaan kuuluneen venetsialaiselle aateliselle. Hotelli sopiikin hyvin historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Rethymnoniin matkustettaessa kannattaa muistaa, että saaren lentokentät sijaitsevat Haniassa sekä Heraklionissa, eli kannattaa varata reilusti aikaa hotellille siirtymiseen.

Casa Vitae Villas

Huippuarvostelut
Rethymnon
9.5 Loistava (112 arvostelua)

Alcanea Boutique

1/2

Alcanea Boutique on hurmaava putiikkihotelli Hanian vanhassa kaupungissa. Hotelli sopii erityisesti vieraille, jotka haluavat kokea historiallisen Hanian ja uppoutua kulttuuriin. Hotelli koostuu kahdeksasta sydämellä sisustetusta huoneesta, joiden joukosta löytyy niin kahden hengen kuin jopa viiden hengen huoneita. Vaikka huoneissa on moderneja elementtejä, on historia silti vahvasti läsnä koko hotellissa.

Hotellin arabivivahteinen sisustus ja näkymät Hanian vanhaan kaupunkiin kuljettavat vieraat toiseen maailmaan. Pisteenä i:n päällä toimii hotellin aamupala, joka tarjoillaan kaupungin vanhaan satamaan katsovalla terassilla.

Alcanea Boutique Hotel

Huippuarvostelut
Hania
9.8 Loistava (253 arvostelua)

Avli Lounge Apartments

1/2

Avli Lounge Apartments on sviiteistä koostuva hotelli, joka sijaitsee joukossa venetsialaisia rakennuksia Rethymnonin historiallisessa keskustassa. Hotelli on sekoitus kreetalaista arkkitehtuuria ja modernia estetiikkaa. Hotellin sviitit on sisustettu näyttävästi taideteoksin, kristallein ja posliinein. Tämän tarkoituksena on herättää henkiin historiallinen tunnelma ja juhlistaa kreetalaisia perinteitä.

Hotellista löytyy lisäksi viisi pientä Candy-sviittiä, jotka on sisutettu leikkisästi karkkiteeman mukaisesti. Mukavana yksityiskohtana hotelli on avannut vierailleen perinteisiä kreikkalaisia raaka-aineita myyvän Agora-putiikin, jonka valikoimasta löytyy niin viinejä, oliiviöljyjä kuin muitakin paikallisia herkkuja.

Avli Lounge Apartments

Rethymnon
9.7 Loistava (72 arvostelua)

Casa Delfino Spa

1/2

Casa Delfino on Hanian vanhassa kaupungissa sijaitseva putiikkihotelli, jonka 24 huonetta on sisustettu modernin ja klassisen tyylin sekoituksella. Hotellin romanttinen sisäpiha on rauhallinen keidas, jossa vieraat voivat lukea, rentoutua ja nauttia tunnelmasta. Heti hotellin ulkopuolella odottaa Hanian upein anti ravintoloista museoihin.

Hotellin vieraat pääsevät lisäksi nauttimaan kattoterassista, joka on mitä sopivin ympäristö nauttia auringosta. Eikä pidä unohtaa hotellin kylpylän tarjoamia rentoutumismahdollisuuksia! Hotelli sopii erityisesti niille, jotka haluavat tutustua Hanian historialliseen puoleen ja toivovat lomalta pientä ylellisyyttä.

Casa Delfino Hotel & Spa

Hania
10.0 Loistava (535 arvostelua)

Rimondi Boutique Hotels

1/2

Rimondi Boutique on historiallista luksusta tarjoava hotelli Rethymnon vanhan kaupungin keskustassa. Hotellin omistavat kaksi arkkitehtiä, jotka käyttivät neljännesvuosisadan pikkutarkkaan kunnostusprojektiin, jonka aikana hotellin muodostavat rakennukset palautettiin niiden entisaikaiseen loistoon.

Näin Rimondi Boutique vie vieraat suoraan ajassa taaksepäin ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä saaren historiaan. Hotelli koostuu 33 tyylikkäästä huoneesta ja sviitistä, joiden ohella tarjolla on uima-allas, kattoterassi, perinteinen höyrysauna, sviittejä yksityisine poreammeineen ja paljon muuta.

Rimondi Boutique Hotel - Small Luxury Hotels of the World

Huippuarvostelut
Rethymnon
9.3 Loistava (876 arvostelua)

La Maison Ottomane

1/2

Sokerina pohjalla on pikkuruinen kolmen huoneen La Maison Ottomane. Kyseessä on jännittävä pikkuhotelli, jonka tunnelma kumpuaa Osmanien valtakunnan ajalta. Hotelli on sisustettu antiikein, maalauksin, matoin ja posliinein. Kaiken kruununa ovat istanbulilaiset herkut sekä marokkolaiset tuoksut.

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Hanian historiallisessa keskustassa. Kävelymatka kaupungin keskustaan kestää viisi minuuttia ja lähimmälle rannalle kymmenen minuuttia. Hotelli on täydellinen valinta ylellistä, romanttista lomaa varten.

La Maison Ottomane

Huippuarvostelut
Hania
10.0 Loistava (262 arvostelua)