Koko maailma

Luksushotellit uuden James Bond -elokuvan kuvauskohteissa

Hän on täällä taas! Legendaarisen James Bond –elokuvasarjan uusin lisäys Spectre ilmestyy tällä viikolla ja tästäkös me innostuimme!

Kyseessä on spektaakkeli, joka on toteutettu päätähuimaavalla yli 200 miljoonan dollarin budjetilla. Tältä elokuvalta voi odottaa toinen toistaan näyttävämpiä kuvauskohteita ja lavasteita. Spectre on elokuvasarjan kutkuttava uusi lisäys, jossa huikeat kuvauskohteet ja kiehtovat näyttelijävalinnat taistelevat huomiosta. Kaikkien huulilla on tietenkin nimi Monica Bellucci, joka tästä eteenpäin tunnetaan synonyymina sanalle Bond-nainen. Nimittäin ensimmäistä kertaa tämän legendaarisen elokuvasarjan historiassa herra Bondin romanttisen kiinnostuksen kohteena nähdään agenttia itseään vanhempi leidi. Hotellit ovat Bondin leikkikenttiä, joten me valitsimme salaiselle agentille sopivimmat hotellit uuden elokuvan kuvauskohteista. Innolla jäämme odottamaan mikä on hotellien varsinainen osa uudessa elokuvassa. Tässä siis silmänruokaa kotisohvien salaisille agenteille!

The London Edition

1/2

The London Edition on hotellien kiistatonta kermaa ja luksuksen todellinen ilmentymä. Hotellissa on huikeat näkymät Lontoon kattojen ylle, räätälöidyt kylpytuotteet, hienostunutta taidetta ja eittämättä tyyris tunnelma. Kyseessä on tyylikkyyden huipentuma, joka kelpaa vaikka agenttien ykköselle. Ingo Maurerin krominen munaveistos kruunaa hotellin näyttävän aulan.

The London EDITION

Huippuarvostelut
Lontoo
9.5 Loistava (820 arvostelua)

El Minzah

1/2

Eksoottinen Tanger ja elegantti El Minzah sopivat maailman kuuluisimmalle agentille kuin nenä naamaan! Kun on aika jahdata pahiksia erilaisissa maisemissa, ykkösagentti suuntaa Marokkoon Pohjois-Afrikkaan. El Minzha on avattu vuonna 1930 ja toiminut majapaikkana mitä majesteettisimmille vieraille. Hotelli on sisustettu upeaan arabityyliin, jonka kruunaavat Pohjois-Afrikkalaiset puuesineet- sekä yksityiskohdat.

El Minzah Hotel

Huippuarvostelut
Tangier
8.7 Loistava (879 arvostelua)

Boscolo Exedra Roma

1/2

Uusin elokuva tuo herra Bondin ensimmäistä kertaa ikuiseen kaupunkiin Roomaan. Boscolo Exedra ei ole ihan mikä tahansa viiden tähden hotelli, sillä kyseessä on historiallisesti mittaamattoman arvokas rakennus. Hotelli sijaitsee Piazza della Repubblicalla ja hotellista käsin voi ihailla vaikka Michelangelon suunnittelemaa kirkkoa. Voisiko italialaisempaa tunnelmaa toivoa? Boscolo Exedra tarjoaa sellaista romanttista tunnelmaa, mikä kelpaa vaikka James Bondille.

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel - A Leading Hotel of the World

Huippuarvostelut
Rooma
9.2 Loistava (1476 arvostelua)

Bergland

1/2

Bergland on todellinen Bond-hotelli. Täällä uusimman elokuvan kuvausryhmä vietti aikaa kuvatessaan lähistöllä sijaitsevassa pienessä itävaltalaisessa Alppikylässä Tirolissa. Tästä hotellista löytyy päätähuimaava Sky Spa –kylpylä, jossa voi rentoutua henkeäsalpaavissa alppimaisemissa. Tunnelmallinen hotelli on sisustettu puun, kiven, villan ja huovan eri muodoilla ja takaa ylellisen vierailun vaativimmillekin asiakkaille.

Bergland Design- und Wellnesshotel

Huippuarvostelut
Soelden
9.6 Loistava (431 arvostelua)

Downtown

1/2

Downtown-hotelli Méxicossa on yksi kaupungin vanhimpia rakennuksia ja sopisi näyttävine portaikkoineen täydellisesti Bondin taka-ajokohtaukseen. Huhujen mukaan elokuva on sijoitettu Méxicoon yrityksenä elvyttää kaupungin vaarallisena pidetty maine. Downtown on boheemi ja rauhallinen hotelli, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen. Hotellin katolla on rauhoittumiseen sopiva baari uima-altaineen, eivätkä näkymät Méxicon kattojen ylle haittaa tunnelmaa ollenkaan.

Downtown Mexico, a Member of Design Hotels

Huippuarvostelut
Meksiko
8.7 Loistava (789 arvostelua)

Mikäli kotisohvien salaisille agenteille riittää hieman hillitymmätkin piilopaikat arkipäivän ajojahtien lomassa, niin itsellesi sopivimman hotellin löydät trivagon verkkosivuilta.