Espanja

8 hurmaavaa rantahotellia Mallorcan lomalle

Kaunis Mallorca on yksi Espanjan suosituimpia lomasaaria.

Saari tarjoaa välimerellisiä rantoja, Palma de Mallorcan kaupungin tunnelmalliset kujat, kaunista luontoa ja jopa vuoristomaisemia. Helsingistä Mallorcalle pääsee neljässä tunnissa ja alta löytyy kahdeksan hurmaavaa rantahotellia rentouttavaa matkaa varten.

Iberostar Jardín del Sol Suites

Jos etsii romanttista kohdetta Mallorcalla, kannattaa aloittaa Santa Ponsan alueesta. Iberostar Jardín del Sol Suites sijaitsee loistavalla paikalla, ja ainoastaan aikuisille suunnattuna hotellinna, tarjoaa oivallisen ympäristön kahdenkeskistä lomaa varten. Hotellin parhaita puolia ovat rantanäkymät mutta tarjolla on paljon muita mukavuuksia. Hotellista löytyy kylpylähoitoja, luksusuima-allas, yksityisellä poreammeella varustettuja huoneita, pilates-tunteja ja paljon muuta. Jos kaipaat rantaelämää, rauhaa ja eksklusiivista palvelua suotuisaan hintaan, kannattaa suunnata Iberostariin.

Iberostar Selection Jardín Del Sol Suites - Adults Only

Huippuarvostelut
Santa Ponsa
9.2 Loistava (4044 arvostelua)

Barceló Illetas Albatros

Yksi Mallorcan hurmaavimpia alueita on vain hieman Palma de Mallorcan ulkopuolella sijaitseva Illetas. Barceló Illetas Albatros on näyttävä hotelli, joka sopii rantaa, rentoutumista ja hyvää ruokaa kaipaaville matkailijoille. Myös tämä hotelli on tarkoitettu aikuisille, joten se on mitä parhain valinta romanttista lomaa varten. Hotellin erikoisuuksia on kaunis merellinen terassi, jonka yhteydessä olevat viimeistellyt puutarhat ovat ihana paikka nautiskella merinäköaloista. Hotellin yksityiskohtainen tyyli näkyy niin kylpylässä, moderneissa huoneissa, erilaisissa lounge-alueissa kuin uima-altaillakin. Kokonaisuuden kruunaavat espanjalainen vieraanvaraisuus sekä ensiluokkainen sijainti.

Barceló Illetas Albatros - Adults only

Illetas
8.3 Erittäin hyvä (2390 arvostelua)

Gran Meliá de Mar

Illetasista löytyy toinenkin upea hotelli. Meliá de Mar -hotellilta pääsee helposti usealle eri rannalle, joten kyseessä on nappi valinta rantalomaa varten. Hotelli valkeiden hiekkarantojen ohella hotelli tarjoaa myös yksilöllistä palvelua, eksklusiivista designia ja sekä hienostuneen allasalueen. Hotellin gastronominen tarjonta huipentuu tuoreisiin mereneläviin ja upeisiin näkymiin. Tämäkin hotelli on suunnattu aikuisille ja sopii erityisesti ylellistä lomaa etsiville.

Hotel de Mar Gran Meliá - Adults only

Huippuarvostelut
Illetas
9.0 Loistava (809 arvostelua)

Hospes Maricel & Spa Mallorca

Rakastatko aurinkoa muttet kaikkialle tarttuvaa hiekkaa? Tämä rantakallioilla sijaitseva hotelli hurmaavalla äärettömällä uima-altaalla on sie juuri sopiva. Hospes Maricel sijaitsee neljän kilometrin päässä Palma de Mallorcan keskustasta, 1500-luvulta peräisin olevassa palatsissa. Hotelli tarjoaa loistavat näkymät saaren kauniita auringonlaskuja varten. Auringonlaskun tunnelman kylkeen sopii hyvin cocktail tai tuoreet merenelävät hotellin merenrantaravintola Maricelista.

Hotel Hospes Maricel & Spa Mallorca

Huippuarvostelut
Palma
8.9 Loistava (884 arvostelua)

Pure Salt Garonda

Port Adrianon ainoana hotellinna Pure Salt Garonda tarjoaa oivan mahdollisuuden seurailla sataman laivoja. Valkea hiekkaranta ja hotellin aurinkoterassi uima-altaineen sopivat täydellisesti rentoutumiseen. Tämäkin on aikuisten hotelli, joten sopii siis romanttiselle lomalle. Valitsemalla Junior Sviitin saa romanttisen loman kruunattua yksityisellä poreammeella sekä terassilla merinäkymineen.

Pure Salt Garonda - Adults Only

Huippuarvostelut
Playa de Palma
8.9 Loistava (3708 arvostelua)

Hotel Illa d’Or

1920-luvulla perustettu Illa d´Or on luksushotelli, jonka erikoisuuksiin kuuluvat Gin & Tonic -nurkkaus sekä näkymät Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvasta Serra de Tramuntanan vuoristosta. Kannattaa tutustua hotellin wellness-osastoon ja ihailla merimaisia La Terrassa -ravintolassa. Tarjolla on niin perinteisiä kahden hengen huoneita kuin esimerkiksi hiljattain uusittuja asuntoja vain 50 metrin päässä rannasta. Sviitin valitessaan saa puolestaan käyttöönsä oman terassin sekä hydrohieronta-ammeen. Tarjolla on myös lukuisia aktiviteettejä kuten viininmaistelua, vaellusta, sukellusta ja lainelautailua. Hotelli sopii niin rentoutujille kuin menevämmillekin vieraille.

Hotel Illa d´Or

Huippuarvostelut
Puerto de Pollensa
9.4 Loistava (1772 arvostelua)

Nixe Palace

Palma de Mallorcassa sijaitseva Nixe Palace on viiden tähden hotelli kaikilla höysteillä. Tarjolla on herkullista ruokaa, loistava sijainti ja kaikki tarpeellinen rentouttavaa lomaa varten. Kokonaisen päivän saa kulumaan altaan ja rannan välillä ja jos kaipaa enemmän tekemistä voi suunnata kaupunkiin tai Nixe Herbal Spahan. Hotellin A Popa -ravintolassa pääsee nauttimaan tuoreimmista merenelävistä ja Chillout-aulabaari puolestaan tarjoaa drinkkejä ja pianomusiikkia.

Hotel Nixe Palace

Huippuarvostelut
Palma
9.0 Loistava (2818 arvostelua)

Coronado Thallasso & Spa

Coronado Thallasso & Spa sijaitsee vain 150 metrin päässä rannasta Cala Fornellsin lahdella. Hotelli tarjoaa rantanäkymiä, äärettömän uima-altaan, kylpylän, erilaisia rentoutumisalueita, eksklusiivista palvelua sekä täysvarustellut huoneet. Sydämen tässä hotellissa kuitenkin varastavat huoneista aukeavat uskomattomat merinäkymät.