Koko maailma

Miljoonan tähden hotellit – yövy tähtitaivaan alla

Muistatko vielä lapsuudesta sen ihanan vapauden tunteen, kun olit telttailemassa ja lämpimänä kesäyönä makasit tähtitaivaan alla ihaillen loputtomana tuikkivaa taivasta?

Mikset voisi kokea samaa aikuisenakin? Paljon mukavammissa olosuhteissa tosin. Seuraavista hotelleista voit varata huoneen, jossa pääset nauttimaan elämän ihanuudesta tähtitaivasta ihastellen.

Mil Estrelles

Hotelli Mil Estrellesin huoneet ovat saaneet nimensä tähtien mukaan, ja jokaisella niistä on oma tarinansa. Suurimman vaikutuksen tekevät varmasti saippuakuplan muotoiset sviitit, joiden seinät ovat osittain läpinäkyvät. Voit valita esimerkiksi 30 neliömetrin kokoisen Grand Pool Suite Altaïr -sviitin, jota ympäröi 420 neliömetrin alueelle levittäytyvä puutarha. Sviitissä on olohuone, suihkullinen kylpyhuone ja sänky, josta on näkymät taivaalle.

Mil Estrelles

Cornellá del Terri
8.0 Erittäin hyvä (36 arvostelua)

L’Albereta

Hotelli L’Albereta sijaitsee Franciacortan alueen vehreillä rinteillä ja on oiva kohde lepoa ja rauhaa etsiville. Hotellia ympäröi kaunis puisto, viiniviljelykset ja kasvitieteellinen puutarha. Varmasti mieleenpainuva kokemus on yöpyminen Cabriolet-huoneessa, jossa voit avata katon napin painalluksella, aivan kuin avoautossa, ja ihailla taivasta sängystä käsin. Myös parvekkeelta viiniviljelyksille ja romanttiselle Iseo-järvelle avautuvat näkymät tekevät vaikutuksen.

L'Albereta Relais & Chateaux

Huippuarvostelut
Erbusco
8.5 Loistava (37 arvostelua)

Elqui Domos

Yöpyminen chileläisessä Elquin laaksossa sijaitsevassa Elqui Domos -hotellissa on lähes mystinen kokemus. Täällä voit viettää yösi erikoisessa kupolinmuotoisessa teltassa, jonka alakerrassa on kylpyhuone ja olohuone. Makuuhuone sijaitsee yläkerrassa, jonka katon voi irrottaa tähtien katselua varten. Jos haluat saada vielä tarkemman kuvan tähtitaivaasta, voit kiivetä hotellin tähtitorniin ja tutustua universumin saloihin kahden Celestron-teleskoopin avulla. Käytössä on myös digikamera kuun ja planeettojen tarkkailuun.

Milodge Elqui Domos

Pisco Elqui
8.2 Erittäin hyvä (122 arvostelua)

Las Ventanas al Paraíso

Las Ventanas al Paraíson luksushotellia ympäröivät maisemat ovat mielenkiintoinen yhdistelmä aavikkoa ja meren läheisyyttä Kalifornianlahden ja Tyynenmeren välissä. Huoneessa sinua odottavat pullollinen tequilaa ja tuoreet hedelmät. Kun palaat huoneeseesi illalliselta jostakin hotellin kolmesta ravintolasta, pääset ihailemaan tähtien tuiketta sängystäsi. Juuri sopiva hetki avata tequilapullo ja kippistää elämälle ja rakkaudelle.

Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort

Huippuarvostelut
San Jose del Cabo
9.8 Loistava (804 arvostelua)

Aire de Bardenas

Yö viljapellossa? Täällä pääset melko lähelle tätä kokemusta, sillä hotelli sijaitsee keskellä vehnäpeltoa, lähellä Bardenas Realesia, joka on yksi harvoista aavikoista Euroopassa. Hotellin sijainti keskellä jylhää luontoa ei ole ainoa asia, joka tekee täällä vaikutuksen. Aire de Bardenas on saanut nimittäin peräti 26 palkintoa arkkitehtuuristaan ja sisustusratkaisuistaan. Kun varaat kahden hengen huoneen, voit ihailla kirkasta tähtitaivasta huoneeseen kuuluvan piha-alueen altaasta käsin. Vielä erikoisempi vaihtoehto on yöpyä ”kuplassa”, josta voit tarkkailla tähtiä sängyssä maaten läpinäkyvän seinän läpi.

Hotel Aire de Bardenas

Huippuarvostelut
Tudela
9.2 Loistava (164 arvostelua)

L’AND Vineyards

Hotelli L’AND Vineyards sijaitsee Lissabonin lähellä, Alentejon maaseudulla. Maisemaa hallitsevat kultaisena hehkuvat viljapellot, idylliset kylät ja silmänkantamattomiin jatkuvat viiniviljelykset. Alueella on vähiten valosaastetta Euroopassa, ja tämän vuoksi 120 neliömetrin kokoiset Sky-sviitit ovat omiaan yöllisen tähtitaivaan tarkkailuun. Se on mahdollista omasta uima-altaasta, tulisijalla varustetulta terassilta tai king size -sängystä käsin. Liikuteltava lasikatto mahdollistaa esteettömät näkymät.

L'AND Vineyards

Huippuarvostelut
Montemor-o-Novo
9.2 Loistava (374 arvostelua)

Amangiri Resort

Amangiri Resort on ylellinen lomakeskus Yhdysvaltojen lounaisosassa, keskellä Grand Circlen aluetta, joka on tunnettu lukuisista kansallispuistoistaan. Hotellin rakennukset on sijoitettu jyrkänteiseen maastoon huomaamattomasti. Sviiteissä on suuri oleskelutila ja avoin terassi, josta voi ihailla ympäröivän luonnon rosoista kauneutta.

Mesa Pool -sviitissä on oma uima-allas, kattoterassi auringonlaskujen ihasteluun ja sänky avoimen taivaan alla. Sviitti on kooltaan 146 m².

Hotel Amangiri

Huippuarvostelut
Big Water
9.3 Loistava (77 arvostelua)

Missä näistä huoneista sinä haluaisit ihailla tähtitaivasta? Jätä kommentti ja kerro mielipiteesi.