Koko maailmaHotelli-inspiraatioLuonto

Miljoonan tähden hotellit – yövy tähtitaivaan alla

By , 02/08/2017

Muistatko vielä lapsuudesta sen ihanan vapauden tunteen, kun olit telttailemassa ja lämpimänä kesäyönä makasit tähtitaivaan alla ihaillen loputtomana tuikkivaa taivasta?

Mikset voisi kokea samaa aikuisenakin? Paljon mukavammissa olosuhteissa tosin. Seuraavista hotelleista voit varata huoneen, jossa pääset nauttimaan elämän ihanuudesta tähtitaivasta ihastellen.

Mil Estrelles

Cornellà del Terri, Espanja

kuplahotelli

Hotelli Mil Estrellesin huoneet ovat saaneet nimensä tähtien mukaan, ja jokaisella niistä on oma tarinansa. Suurimman vaikutuksen tekevät varmasti saippuakuplan muotoiset sviitit, joiden seinät ovat osittain läpinäkyvät. Voit valita esimerkiksi 30 neliömetrin kokoisen Grand Pool Suite Altaïr -sviitin, jota ympäröi 420 neliömetrin alueelle levittäytyvä puutarha. Sviitissä on olohuone, suihkullinen kylpyhuone ja sänky, josta on näkymät taivaalle.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/cornella-del-terri-106141/hotelli/mil-estrelles-3058256"]

L’Albereta

Brescia, Italia

hotellihuone ilman kattoa

Hotelli L’Albereta sijaitsee Franciacortan alueen vehreillä rinteillä ja on oiva kohde lepoa ja rauhaa etsiville. Hotellia ympäröi kaunis puisto, viiniviljelykset ja kasvitieteellinen puutarha. Varmasti mieleenpainuva kokemus on yöpyminen Cabriolet-huoneessa, jossa voit avata katon napin painalluksella, aivan kuin avoautossa, ja ihailla taivasta sängystä käsin. Myös parvekkeelta viiniviljelyksille ja romanttiselle Iseo-järvelle avautuvat näkymät tekevät vaikutuksen.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/erbusco-88367/hotelli/l-albereta-103769"]

Elqui Domos

Pisco Elqui, Chile

kattoikkuna kuplahotellissa

Yöpyminen chileläisessä Elquin laaksossa sijaitsevassa Elqui Domos -hotellissa on lähes mystinen kokemus. Täällä voit viettää yösi erikoisessa kupolinmuotoisessa teltassa, jonka alakerrassa on kylpyhuone ja olohuone.  Makuuhuone sijaitsee yläkerrassa, jonka katon voi irrottaa tähtien katselua varten. Jos haluat saada vielä tarkemman kuvan tähtitaivaasta, voit kiivetä hotellin tähtitorniin ja tutustua universumin saloihin kahden Celestron-teleskoopin avulla. Käytössä on myös digikamera kuun ja planeettojen tarkkailuun.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/pisco-elqui-102009/hotelli/elqui-domos-1197656"]

Las Ventanas al Paraíso

San José del Cabo, Meksiko

unelmien hotellihuone meksikossa

Las Ventanas al Paraíson luksushotellia ympäröivät maisemat ovat mielenkiintoinen yhdistelmä aavikkoa ja meren läheisyyttä Kalifornianlahden ja Tyynenmeren välissä. Huoneessa sinua odottavat pullollinen tequilaa ja tuoreet hedelmät. Kun palaat huoneeseesi illalliselta jostakin hotellin kolmesta ravintolasta, pääset ihailemaan tähtien tuiketta sängystäsi. Juuri sopiva hetki avata tequilapullo ja kippistää elämälle ja rakkaudelle.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/san-jose-del-cabo-73136/hotelli/las-ventanas-al-paraiso-42388"]

Aire de Bardenas

Tudela, Espanja 

hotellihuone tähtitaivaan alla

Yö viljapellossa? Täällä pääset melko lähelle tätä kokemusta, sillä hotelli sijaitsee keskellä vehnäpeltoa, lähellä Bardenas Realesia, joka on yksi harvoista aavikoista Euroopassa. Hotellin sijainti keskellä jylhää luontoa ei ole ainoa asia, joka tekee täällä vaikutuksen. Aire de Bardenas on saanut nimittäin peräti 26 palkintoa arkkitehtuuristaan ja sisustusratkaisuistaan. Kun varaat kahden hengen huoneen, voit ihailla kirkasta tähtitaivasta huoneeseen kuuluvan piha-alueen altaasta käsin. Vielä erikoisempi vaihtoehto on yöpyä ”kuplassa”, josta voit tarkkailla tähtiä sängyssä maaten läpinäkyvän seinän läpi.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/tudela-101507/hotelli/aire-de-bardenas-701031"]

L’AND Vineyards

Montemor-o-Novo, Portugali

kattoikkuna hotellihuoneessa

Hotelli L’AND Vineyards sijaitsee Lissabonin lähellä, Alentejon maaseudulla. Maisemaa hallitsevat kultaisena hehkuvat viljapellot, idylliset kylät ja silmänkantamattomiin jatkuvat viiniviljelykset. Alueella on vähiten valosaastetta Euroopassa, ja tämän vuoksi 120 neliömetrin kokoiset Sky-sviitit ovat omiaan yöllisen tähtitaivaan tarkkailuun. Se on mahdollista omasta uima-altaasta, tulisijalla varustetulta terassilta tai king size -sängystä käsin. Liikuteltava lasikatto mahdollistaa esteettömät näkymät.

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/montemor-o-novo-443493/hotelli/l-and-vineyards-1825119"]

Amangiri Resort

Utah, Yhdysvallat

hotellihuone taivasalla

Amangiri Resort on ylellinen lomakeskus Yhdysvaltojen lounaisosassa, keskellä Grand Circlen aluetta, joka on tunnettu lukuisista kansallispuistoistaan. Hotellin rakennukset on sijoitettu jyrkänteiseen maastoon huomaamattomasti. Sviiteissä on suuri oleskelutila ja avoin terassi, josta voi ihailla ympäröivän luonnon rosoista kauneutta.

Mesa Pool -sviitissä on oma uima-allas, kattoterassi auringonlaskujen ihasteluun ja sänky avoimen taivaan alla. Sviitti on kooltaan 146 m².

[button text="Katso trivagossa" href="https://www.trivago.fi/big-water-71114/hotelli/amangiri-1438696"]

Missä näistä huoneista sinä haluaisit ihailla tähtitaivasta? Jätä kommentti ja kerro mielipiteesi.