Koko maailma

Nakuna lomalla? 8 nudistihotellia, joissa voit viettää lomaa ilkosillaan

Onko lomalle pakkaaminen joskus haastavaa puuhaa? Kaikilla ei tätä ongelmaa ole, sillä Aatamin asussa viihtyville on tarjolla runsaasti lomakohteita, joissa ei vaatteita paljon tarvita

Alta löydät 8 nudistihotellia, joissa voit viettää vapautuneen loman. Mikäli ajatus nakulomasta vie mukanaan, artikkelin lopusta löydät 5 tärkeintä vinkkiä lomalle nudistihotellissa.

Vera Playa Club

Yksi Espanjan tunnetuimmista nudistirannoista löytyy maan eteläosasta Veran kaupungista. Vera Playa Clubin kauniilla, palmujen koristamalla hotellialueella vieraat pääsevät lisäksi nauttimaan rennosta uima-allaselämästä ilkosillaan. Tarjolla on myös paljon tekemistä kuten tanssitunteja, päiväretkiä sekä teemajuhlia iltaisin.

Vera Playa Club Hotel

Vera
7.9 Hyvä (1215 arvostelua)

Naturplaya

Toukokuusta lokakuuhun Pohjois-Mallorcalla sijaitseva Naturplaya-hotelli on pyhitetty nudistivieraille, mutta loppuvuoden hotellissa sallitaan myös vaatteet, asiaankuuluvilla alueilla tietty. Jos kaipaa muutakin kuin nakuilua, löytyy hotellin läheltä paljon erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten golfausta tai patikointia Llevantin luonnonpuistossa.

Es Blau des Nord Hotel

Huippuarvostelut
Artà
8.7 Loistava (162 arvostelua)

Hidden Beach Resort

1/2

Hidden Beach Resort on Meksikon Tulumissa sijaitseva aikuisille suunnattu hotelli. Kauniilla Riviera Maya -rannalla vieraat saavat rentoutua katetuissa aurinkotuoleissa nauttien Karibianmeren raikkaasta tuulesta. Hotellin erikoisuus ovat nudistihäät. Näissä tilaisuuksissa kaikki hääparista vieraisiin ovat ilman rihman kiertämää. Hotellihuoneet on sisutettu ylellisesti, ravintolassa tarjoillaan aitoa meksikolaista ruokaa ja iltaisin järjestetään teemajuhlia. Kaikki tämä on tarjolla Cancúnista noin puolitoista tuntia etelään.

Hotel Hidden Beach Resort

Huippuarvostelut
Garsfontein
8.7 Loistava (7 arvostelua)

Zum Walde

1/2

Zum Walde löytyy Stolbergin kylästä Länsi-Saksasta. Täällä vieraat pääsevät nauttimaan nudistilomastaan uima-altaalla ja auringonottoterassilla. Hotellin kylpyläosastoon kuuluu uima-allas, sauna, höyrysauna sekä nudistialueen muusta hotellialueesta erottava terassi. Hotelli sijaitsee tunnin ajomatkan päässä yhdestä Saksan suurimmista kaupungeista, Kölnistä, joten matkaan voi yhdistää myös shoppailua ja kulttuuria.

Hotel Zum Walde

Stolberg
8.0 Erittäin hyvä (282 arvostelua)

Clover Spa and Hotel

1/2

Clover Spa and Hotel sijaitsee aivan Birminghamin, Britannian toiseksi suurimman kaupungin, keskustassa. Keskeinen sijainti tarkoittaa tietysti sitä, että ostosmahdollisuudet, nähtävyydet ja kaupungin värikäs yöelämä ovat heti oven ulkopuolella. Hotellin nudistialueella pääsee rentoutumaan ilman vaatteita ja tarjolla on laaja valikoima erilaisia hierontoja sekä hoitoja. Hotellihuoneet ovat valoisia ja Egyptiläiset puuvillalakanat tuovat pienen luksuslisän matkaan. Hotellin kahvilassa voi nauttia terveellisiä välipaloja sekä alkoholittomia juomia, alasti tietysti!

Clover Spa and Hotel

Huippuarvostelut
Birmingham
9.4 Loistava (167 arvostelua)

Gästehaus Lührmann

1/2

Keskeltä kauneinta Itävaltaa löytyy alaston idylli. Kauniiden vaahteroiden sekä vihreiden vuorten välistä löytyy kaunis Ramsau am Dachstein. Gästehaus Lührmann -hotellin nudistialueeseen kuuluu sauna, uima-allas, puutarha sekä terassi. Täällä voi rentoutua ilman vaatteita tai muitakaan häiriöitä ja yksinkertaisesti nauttia raikkaasta ilmasta, vihreästä luonnosta sekä vuoristonäkymästä. Halutessaan vieraat voivat osallistua grillaukseen tai ruokailla hotellin ravintolassa.

Landhaus Lührmann

Ramsau am Dachstein

Vritomartis

1/2

Vritomartis on perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin rakennettu hotelli, jonka allasalueesta pääsee nauttimaan aivan ilkosillaan. Vieraiden käytössä on lisäksi pieni yksityinen nudistiranta, jonka syrjäinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Hotellin puutarhassa voi harrastaa esimerkiksi tennistä, rantapalloa tai vaikka jousiammuntaa, alasti tietenkin!

Vritomartis

Chora Sfakion
8.4 Erittäin hyvä (20 arvostelua)

Solaris Naturist Residence

Miltä kuulostaisi loma aivan veden äärellä kauniiden tammimetsien ympäröimänä? Solaris Naturist Residenceä idyllisempää lomaympäristöä saa etsiä! Aurinkoa rakastavien lomailijoiden kannattaa ehdottomasti suunnata läheiselle 2,5 kilometriä pitkälle nudistirannalle. Hotellin loma-asuntoihin mahtuu neljä henkeä ja hotelli tarjoaa viihdettä sekä urheiluaktiviteettejä kaiken ikäisille, joten myös perheet voivat suunnata tähän hotelliin!

Miltä siis kuulostaisi loma nudistihotellissa? Ehkä loma ilkosillaan on monelle hieman liikaa, mutta heille, jotka rohkaistuvat ja suuntaavat nudistihotelliin, muista seuraavat viisi asiaa!

Solaris Naturist Camping Resort

Tar-Vabriga
8.3 Erittäin hyvä (128 arvostelua)

5 vinkkiä lomalle nudistihotellissa

1. Oikeassa paikassa ilkosillaan

Joissakin hotelleissa on omat alueensa nudisteille sekä perinteisesti vaatteissa lomaileville. Muista, että nudistialueella ollaan ilman vaatteita ja vaatteet vaativilla alueilla pukeissa.

2. Kunnioita ihmisten yksityisyyttä

On epäkohteliasta tuijottaa tai käyttäytyä tunkeilevasti. Muille vieraille saa toki puhua, mutta alastomuus ei ole lupa lähestyä sopimattomasti.

3. Valmistaudu oikein

Muista oma pyyhe ja muut henkilökohtaiset varusteet esimerkiksi kylpylää tai auringonottoa varten.

4. Kysy lupa valokuviin

Muista aina kysyä lupa ennen kuin otat lomakuvia. Ihmiset eivät välttämättä halua lomakuva-albumiisi, edes taustalle!

5. Ei seksiä nudistialueella

Kuten kaikkialla muuallakin, seksi julkisella paikalla ei ole sallittua nudistihotellissa.