Pohjoismaat

Paras aika matkustaa Kööpenhaminaan

Kööpenhamina, tuo Pohjoismaiden vapaamielisimmäksi kaupungiksikin kutsuttu polkupyöräilijöiden paratiisi on suosittu matkakohde.

Koska onkaan paras aika matkustaa tähän Pohjolan Amsterdamiin? Helsingistä Kööpenhaminaan löytää usein suhteellisen halpoja lentoja, mutta Tanskan pääkaupunki ei kaupunkina ole sieltä halvimmasta päästä. Esimerkiksi useat hotellissa vietetyt yöt saattavat lähes tuplata matkan hinnan.

Budjetilla matkailevan kannattaa välttää Kööpenhaminaa touko-kesäkuussa, jolloin kaupungin hotellihuoneet ovat erityisen kalliita. Myös elokuu on kallis hotellihuoneiden hinnoissa mitattuna, joten kesäaikaan Kööpenhaminaan suuntaavan paras valinta onkin heinäkuu, jolloin hotellihuoneiden hinnat ovat huomattavasti muita kesäkuukausia alhaisemmalla tasolla. Erityisen halpaa kööpenhaminalaisessa hotellissa yöpyminen on tammi-maaliskuussa, mutta yleisesti loka-huhtikuun välisenä aikana hinnat ovat huomattavasti kesäsesonkia halvemmat. Paras aika matkustaa Kööpenhaminaan on kuitenkin heinäkuu, jolloin kesäinen sää suosii reissaajaa eivätkä hotellihinnat huimaa päätä.

Vertaile Köpiksen hotellihintoja haluamillesi päiville tästä.

Milloin on paras aika varata hotelli?

Kööpenhaminan designhotellit


Näytä kommentit