Aasia

Phuketin upeimmat yksityiset huvilat uima-altaineen

Phuket eli Thaimaan suurin saari sijaitsee Andamaanienmeren syleilyssä ja tarjoaa vierailijoille upeita rantoja, auringonpaistetta ja maalle ominaista vieraanvaraisuutta.

Maan alhaisen hintatason vuoksi Phuket on lisäksi erinomainen kohde suunnata nauttimaan luksuksesta, jollaiseen ei kotimantereella välttämättä olisi varaa. Listasimme 4 toinen toistaan upeampaa hotellia Phuketissa. Nämä hotellit tarjoavat yksityisiä huviloita omilla uima-altaillaan sekä vertaansa vailla olevilla näköaloilla.

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

1/2

Pullman Phuket sijaitsee kauniin Naithon Beachin yllä olevilla kallioilla. Henkeäsalpaavan upeita näkymiä ei siis tästä hotellista puutu. Hotellin tarjoamat yhden tai kahden makuuhuoneen uima-altaalliset huvilat ovat täynnä lähes ennenkuulumatonta luksusta. Huviloista löytyy niin sisä- kuin ulkosuihkut, vaatehuoneet sekä yksityiset uima-altaat asiaankuuluvine lekottelualueineen. Eikä kyseessä suinkaan ole mikä tahansa pikkuallas, vaan tarjolla on koko huvilan leveydeltä huokuttelevaa virkistystä.

Kuvittele rentoutuvasi omassa yksityisessä uima-altaassasi, Phuketin lämpimän auringon alla katsellen upeaa Andamaanienmerelle aukenevaa näkymää. Ja kun uiminen käy turhan raskaaksi, voit yksinkertaisesti siirtyä suoraan varjoisaan aurinkotuoliin, josta ei siis todellakaan tarvitse tapella toisten turistien kanssa. Eiköhän meistä jokainen ole ansainnut edes muutaman päivän tällaisessa yksityisessä paratiisissa!

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

Huippuarvostelut
Nai Thon Beach
9.3 Loistava (2079 arvostelua)

Anantara Layan Phuket Resort & Spa

1/2

Anantara Layan Phuket Resort & Spa tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden toteuttaa täydellinen rantaloma. Tämä upea lomakeskus piilottelee puiden reunustaman rannan läheisyydessä – vain muutama kymmenen metriä ja varpaat koskettavat jo Layan Beachin kirkkaan turkoosia vettä.

Tämänkin hotellin yksityiset huvilat ovat yhtä eksoottista luksusta. Oma aurinkoterassi tarjoaa mahdollisuuden yksityiseen rentoutumiseen, maakuhuoneesta aukeavat näkymät kauniille rannalle ja oman yksityisen uima-altaan reunalla voi illallistaa kaikessa rauhassa tähtien alla. Kaiken tämän voi lisäksi tehdä omien sointujen tahtiin, sillä huvilasta löytyy viimeisintä huutoa oleva Bose Stereo Sound System.

Anantara Layan Phuket Resort

Huippuarvostelut
Bang Tao Beach
9.5 Loistava (1165 arvostelua)

Sala Phuket

1/2

Sala Phuket Resort valkeine rakennuksineen ja tyylikkäine sisustuselementteineen on jokaisen estetiikan ystävän unelmahotelli. Tämä hotelli näyttää siltä, miltä toivoisi omankin kotinsa näyttävän! Hotellin rauhallinen ja rentouttava tunnelma on lisäksi mitä sopivin ympäristö rentoutumiseen.

Rehevät trooppiset puutarhat sekä näköesteet takaavat täydellisen yksityisyyden hotellin huviloissa yöpyville vieraille. Täällä voit siis rauhassa ottaa aurinkoa tai nauttia vaikka ulkoilmavaahtokylvystä ylhäisessä yksinäisyydessä. Mikäli reissuun on lähdössä isompi porukka, löytyy hotellista myös esimerkiksi kahden makuuhuoneen huviloita, joissa voi jakaa tämän eksoottisen luksuksen myös ystäviä kanssa.

SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

Huippuarvostelut
Mai Khao Beach
9.2 Loistava (1389 arvostelua)

Paresa Resort Phuket

1/2

Mistä löytyy Phuketin kaikkein upein luksussviitti? Mielipiteitä lienee monia, mutta Paresa Resortin Grand Residence Pool Villa on ainakin vahvasti kilpailussa mukana. Tämä käsittämätön luksushuvila tarjoaa vaatimattomat 660 neliömetriä elintilaa ja merinäköalaakin on tarjolla vain 270 astetta. Onneksi korkeat katot tuovat asteen kuninkaallisuutta tähän huvilaan. Sviittiin kuuluu täysvarusteltu keittiö, viinikellari, 10 metriä pitkä ääretön uima-allas sekä sviittivieraiden lomaa varten varattu ”seikkalutiimi”, joka käyttää aikansa suunnitellen vieraille ainutlaatuisen lomaohjelman.

No, onneksi hotelli tarjoaa tämän huvilan lisäksi muitakin majoitusvaihtoehtoja, kuten vaikka Spa Pool -sviitin, joka nimensä mukaisesti tarjoaa vieraille yksityisen kylpyläkokemusloman. Huoneen hintaan kuuluu päivittäinen hieronta sekä yksityinen alue kylpylässä saunoineen. (Sivuhuomautuksena todettakoon, että tarjoaa tämä hotelli tavallisiakin hotellihuoneita, mutta totta puhuen nekin edustuvat varsin pysäyttävää luksusta.)

Paresa Resort Phuket - SHA Extra Plus

Huippuarvostelut
Phuket-Town
9.2 Loistava (694 arvostelua)

Näiden kuvien jälkeen voi olla vaikea tyytyä siihen tavalliseen turistihotelliin, mutta kannattaa kuitenkin lisäksi vilkaista mitä muuta Phuketissa on tarjolla, sillä tältä saarelta löytyy varsin monipuolinen hotellitarjonta. Kurkkaa siis tänne.