Rentouttava joulu Tallinnassa? Vertailemalla löydät kylpyläsuosikkisi

Joulu Tallinnassa on täynnä tunnelmaa! Halusitpa tehdä jouluostokset Tallinnassa tai viettää kylpyläjoulun etelänaapurissa, joulutunnelmaa ei lomastasi tule puuttumaan.

Tallinnan jouluklassikko on ehdottomasti Raatihuoneentorilla pidettävät joulumarkkinat. Joulutorin lisäksi Tallinnasta löytyvät kaikki tutut vaateliikkeet ja isot tavaratalot. Viikonloppu Tallinnassa antaa aikaa niin ostoksille kuin rentoutumiseen kylpylän hemmotteluhoidoissa. Kun ei tarvitse huolehtia ruoanlaitosta, siivoamisesta tai muistakaan arkiasioista, pysyy kaupungin hektisessä jouluhumussakin hieman rennompana. Tallinnassa on runsaasti erilaisia yöpymismahdollisuuksia. Kaupungista löytyy niin ketjuhotelleja, upeita historiallisia hotelleja kuin kylpylöitä jokaisen tarpeisiin. Majoitusta valitessa kannattaa käyttää aikaa mahdollisuuksien tutkimiseen ja vertailuun. Alla esittelyssä kolme Tallinnan kylpyläsuosikkia, joista löydät lisäksi kattavan hotellivertailun täältä.

LAPSIPERHEEN SUOSIKKI

1/2

Kalev Spa on tallinnalaisen kylpylätarjonnan ehdottomia kulmakiviä. Kylpylä sijaitsee kätevästi sataman ja vanhankaupungin välissä ja hintalaatusuhde palvelee hyvin lapsiperheen tarpeita. Kalev Spa tunnetaan paremminkin vesipuistona kuin hemmottelukylpylänä. Monipuolisia hoitojakin kylpylästä tosin löytyy. Kohteena Kalev Spa on ennemminkin lapsiperheen kuin romanttisen viikonlopun valinta.

• Hotellista löytyy kattava kuntosali sekä erilaisia vesiliikuntamahdollisuuksia. Kalev Spassa voi harrastaa vaikkapa eksoottista Aquaspinningiä eli vedenalaista spinningiä. Täältä löydät listan kylpylän laajasta vesiurheilutuntienvalikoimasta.

• Kylpylässä on laaja allasvalikoima. Kylpyläosastolta löytyy 50-metrin uima-altaan sekä 25-metrin uima-altaan lisäksi lastenallas, pienten lasten fantasia-allas, poreallas sekä helmi- ja kukkaiskylvyt.

• Kalev Spa on kattavien uimamahdollisuuksiensa vuoksi myös paikallisten uimareiden suosiossa. Ruuhkaa välttääkseen, kannattaa suunnata uimaan aamutuimaan tai myöhemmin illalla.

Kalev Spa Hotel & Waterpark

Tallinna
8.3 Erittäin hyvä (2308 arvostelua)

ROMANTTISTA HEMMOTTELUA

1/2

Swissôtel on Sveitsissä alkunsa saanut luksushotelliketju. Swissôtel Tallinna onkin yksi kaupungin upeimpia hotelleja, joka sijaitsee Tornimäen kaksoistornissa. Kyseessä on Tallinnan korkein rakennus ja hotellilta avautuvat upeat näköalat vanhaankaupunkiin sekä satamaan. Hotelli on kerännyt ison liudan kehuja, eikä syyttä. Swissôtelissa on erinomainen palvelu, upeat puitteet sekä erityismaininnan ansaitseva aamiainenm joka tarjoillaan huikeissa näkymissä hotellin ravintolassa. Swissôtel tarjoaa romanttiset puitteet kahdenkeskiselle viikonlopulle.

• Swissôtelissa on ensiluokkainen kuntosali, jonka tarjontaan kuuluvat päivittäiset ryhmäliikuntatunnit sekä mahdollisuus yksityistunteihin.

• Swissôtel-ketju haluaa edistää sveitsiläistä alppikulttuuria, jossa hyvinvointi on ensisijainen arvo. Hotelliketjun tarjoama Vitality-ohjelma auttaa hotellivieraita pysymään lomallakin hyvässä kunnossa. Tarjolla on hotellihuoneessa tehtäviä treeniohjelmia sekä terveellistä huonepalvelua ravintotietoja unohtamatta. Lisää tietoa löydät täältä.

• Swissôtelista löytyy yhteensä kolme ensiluokkaista ravintolaa, mukaan lukien hotellin näköalaravintola sekä vastaanoton rento aulabaari. Hotellista löytyvä Cafe Swiss tarjoaa sunnuntaisin laajan buffet-brunssin.

Swissotel Tallinn

Huippuarvostelut
Tallinna
9.3 Loistava (2746 arvostelua)

ENSILUOKKAISTA LUKSUSTA

1/2

Telegraaf-hotelli tarjoaa todellista huippuluokan luksusta Tallinnassa. Kyseessä on historiallinen hotelli vanhassa rakennuksessa, jossa toimi vuodesta 1918 kaupungin posti sekä lennätinkonttori. Tämä kaunis rakennus ja hotelli on rakennettu näyttävään jugendtyyliin. Huoneet tarjoavat ensiluokkaista luksusta ja vierailun kruunaavat ylelliset kylpyhuoneet. Hotellin kylpylä Elemis on ennen kaikkea rauhoittumiseen sopiva paikka. Kylpylässä on tarjolla paljon erilaisia hemmotteluhoitoja ja alan ammattilaiset pitävät huolen siitä, että jokainen asiakas saa yksilöllistä palvelua.

• Hotellin yhteydessä oleva ravintola Tchaikovsky on Tallinnan ehdotonta parhaimmistoa. Ravintolassa tarjoillaan ranskalaisen sekä venäläisen keittiön innoittamaa ruokaa. Ravintola on kerännyt paljon kehuja arvovaltaisilta kriitikoilta ja on usein mukana Tallinnan parhaiden ravintoloiden kärkikamppailussa.

• Hotelli sopii mainiosti yökyöpeleille, sillä tarjolla on ympärivuorokautinen huonepalvelu.

• Telegraafista löytyy concierge-palvelu. Concierge auttaa hotellin vieraita esimerkiksi loma-aktiviteettien sekä kuljetusten valinnassa ja järjestämisessä.

 

Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Huippuarvostelut
Tallinna
9.4 Loistava (2413 arvostelua)