Espanja

Romanttinen viikonloppu Barcelonassa

Barcelona on monelle suomalaiselle tuttu kohde.

Eikä syyttä, sillä se on yksi Euroopan monipuolisimpia matkakohteita. Tässä kohteessa yhdistyvät eläväinen kaupunki sekä houkutteleva välimerellinen ranta. Barcelona on kaupunki, jossa viini virtaa ja tapas sekä paella ovat ohittamaton osa lomaohjelmaa. Tässä kaupungissa on tunnelmaa vuoden ympäri, vaikka talvisin lämpötilat eivät kohoakaan taivaisiin. Tämän vuoksi nimeämmekin Barcelonan täten Euroopan romanttisimmaksi kaupungiksi ja täydelliseksi kohteeksi hempeää viikonloppulomaa varten.

Ruoka on rakkautta

1/2

Ruoka on rakkautta, ja rakkaudesta on helppo nauttia ruoan äärellä. Kuvittele tapaksista notkuva pöytä sekä lasi viiniä. Espanjalainen keittiö tarkoittaa laadukkaita raaka-aineita sekä upeita makuja ja elämyksiä. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin nauttia etelän antimista rakkaan kanssa auringon laskiessa merelle? Elämä on pienissä hetkissä, niin yksinkertaista se on. Barcelona on täynnä loistavia ravintoloita, joista valita. Halusitpa pienen ja tunnelmallisen kortteliravintolan tai valkoiset pöytäliinat, Barcelonalla on varmasti tarjota täydelliset puitteet romanttista illallista varten.

Hotellit - Barcelona

31426 Hotellit
Katso hotellit

Vinkki

1/2

Jos haluaa nauttia upeasta näköalasta sekä hyvästä ruoasta Barceló Raval –hotellin katolta löytyy huikea kattoterrassi, josta on upeat näkymät kaupungin ylle. Terassista pääsevät nauttimaan niin hotellivieraat kuin ulkopuolisetkin. Ruokalistalta löytyy ensiluokkaista aasialaista ruokaa sekä cocktaileja. Hotelliyön romanttista lomaa varten voi varata täällä.

Romanttinen viikonloppu vaatii asianmukaisen majoituksen. Kannattaa tutustua hyvin majoitusmahdollisuuksiin ja valita huolella itselle sopivin vaihtoehto. Barcelonasta löytyy huikean romanttisia hotelleja, joihin voit tutustua trivagon verkkosivuilla.

Hotel Barceló Raval

Huippuarvostelut
Barcelona
8.9 Loistava (3440 arvostelua)

Tip

Casa Fuster on upea romanttinen hotelli Barcelonassa. Tästä hotellista löydät täydelliset puitteet upeaa lomaa varten. Kyseessä on viiden tähden hotelli, jonka tiloista löydät kaiken mitä tarvitset romanttista viikonloppua varten. Hotellin tiloissa on upea historiallinen kahvila, kattoterassi sekä ensiluokkainen ravintola. Hotellin kahvilassa on mahdollista nauttia jazzmusiikista joka torstai. Muusikot ovat luonnollisesti maailmanluokan soittajia. Kyseessä on ensiluokkainen hotelli, mutta hinta voi siitä huolimatta olla positiivinen yllätys!

Hotel Casa Fuster

Huippuarvostelut
Barcelona
9.3 Loistava (1655 arvostelua)