Eurooppa

Sisustusideoita Berliinin trendikkäimmistä hotelleista

Berliini tunnetaan trendien edelläkävijänä, joten ei liene yllätys, että tästä kaupungista löytyy toinen toistaan trendikkäämpiä hotelleja, jotka pyrkivät erottumaan joukosta omalaatuisilla tyyleillään.

Kaupungissa, jossa hipsterikahvilat ja trendikkäät ravintolat kilpailevat omalaatuisilla sisustusratkaisuillaan sekä ainutlaatuisilla ruokalistoillaan, myös hotellit valtaavat alaa entistä näyttävämmillä tyyleillään. Tämän kaupungin hotellit ovat täynnä mielenkiintoisia sisustusratkaisuja, joista alla muutama mielenkiintoinen esimerkki.

Sisustamalla säilytystilaa

25 Hours Bikini on yksi koko kaupungin kiinnostavimmista hotelleista. Hotelli on täynnä mielenkiintoisia sisustusratkaisuja, jotka edustavat hipsterityyliä parhaimmillaan. Yksi hauskimpia yksityiskohtia ovat polkupyörät, jotka on otettu reilusti osaksi hotellin sisustusta. Tämä kätevä tapa säilyttää urheiluvarusteita antaa mielenkiintoisen lisän sisustukseen. Miksei näin voisi säilyttää muitakin harrastusvälineitä kuten lumi- tai surffilautaa?

25hours Hotel Bikini Berlin

Huippuarvostelut
Berliini
9.4 Loistava (2397 arvostelua)

Piirrustuksia seinällä

Generator Berlin Mitte on yksi kaupungin trendikkäimmistä hostelleista. Generator-ketju tunnetaan trendikkäistä hostelleistaan Euroopan parhaissa kaupunkikohteissa. Jokainen Generator-hostelli tarjoaa vieraille uniikit ja jännittävät puitteet. Tässä hostellissa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi tämä ravintolan seinältä löytyvä veikeä piirros. Omaperäiset ja persoonalliset kuviot seinällä tuovat ruokailutilaan nuorekkaan tunnelman. Mikä loistava mahdollisuus päästä toteuttamaan lapsuuden unelma seinälle piirtämisestä!

Generator Berlin Mitte

Berliini
8.3 Erittäin hyvä (2912 arvostelua)

Nahkatuolit

Toinen sisustustrendi, jota Generator Berlin Mitte hostellissa seurataan uskollisesti ovat näyttävät nahkatuolit. Vanhat nahkatuolit ja sohvat ovat tämän hetken trendikkään sisustuksen kulmakiviä. Nämä tyylikkäät suurikokoiset nahkatuolit kruunaavat näyttävän lukualueen ja kokonaisuus on varsin kutsuva. Taustalla oleva koko seinän kattava rento kirjahylly on virkistävän ilmava vaihtoehto perinteiselle kirjahyllylle.

Generator Berlin Mitte

Berliini
8.3 Erittäin hyvä (2912 arvostelua)

Kokovalkoinen

Michelberger on aidosti uniikki berliiniläishotelli, jonka uumenista löytyy monta mielenkiintoista sisustusratkaisua. Mikä on tyylipuhtaan sisustuksen kulmakivi? Se on tietenkin valkoinen väri. Tämä hotellihuone on sisustettu harmonisesti lähes kokovalkoiseksi. Erilaiset omaperäiset yksityiskohdat kruunaavat tyylin, eikä kokonaisuus näytä ollenkaan hassummalta. Mikä olisikaan tyylipuhtaampi valinta kuin kokovalkoinen?

Michelberger Hotel

Berliini
9.0 Loistava (1465 arvostelua)

Viimeistelemättömät pinnat

Catalonia Berlin Mitte on huipputrendikäs hotelli täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Viime vuosina suosioon nousseeseen industrial-tyyliin kuuluvat keskeisesti viimeistelemättömät yksityiskohdat, joiden aatelia ovat tehdasympäristön mieleen tuovat punaiset tiiliseinät. Nämä viimeistelemättömät tiiliseinät tuovat tilaan kuin tilaan luonnetta ja persoonallisuutta. Viimeistelemättömiä pintoja on suosittu trendikkäissä baareissa ja ravintoloissa jo jonkun aikaa, eikä tälle trendille ole loppua näkyvissä.

Catalonia Berlin Mitte

Huippuarvostelut
Berliini
8.6 Loistava (1454 arvostelua)

Riippumatot

Palaamme takaisin 25 Hours Bikini -hotelliin, josta löytyy useita aikaansa edellä olevia sisustusratkaisuja. Sohvat ja nojatuolit kuuluvat kodin kuin kodin sisustukseen, mutta riippumatot ovat saapuneet mullistamaan loikoilusisustuksen maailman. Riippumatot tunnetaan kesämökkien pihalta sekä paratiisisaarten valkoisilta hiekkarannoilta ja tässä hotellissa on ymmärretty tämän lomasuosikin käytännöllisyys. Mikä olisi mukavampaa kuin rentoutua riippumatossa pitkän päivän jälkeen? Ja tässäpä vasta kätevä tapa majoittaa yövieraat kotona.

25hours Hotel Bikini Berlin

Huippuarvostelut
Berliini
9.4 Loistava (2397 arvostelua)

Katutaidetta

Generator Berlin Mitte -hostellissa on ravintolan seinälle taiteiltu humoristisia piirroksia, mutta Catalonia Berlin Mitte menee näyttävissä seinämaalauksissa vielä pidemmälle. Hotellin käytäviltä löytyy näyttäviä graffitimaalauksia. Hauska idea tähän urbaaniin hotelliin, mutta ehkäpä hitusen liikaa kotioloihin.

Catalonia Berlin Mitte

Huippuarvostelut
Berliini
8.6 Loistava (1454 arvostelua)

Omalaatuiset kierrätysideat

Michelberger on monipuolinen ja omalaatuinen berliiniläishotelli, joka tarjoaa paljon muutakin kuin kokovalkoista tyyliä. Hotellin yleiset tilat ovat näyttävä näky ainutlaatuisine sisustusratkaisuineen. Vai miltä kuulostaisi pieni kirjastollinen kirjoja sisustuselementteinä? Hotellissa on käytetty vanhoja kirjoja erilaisten erikoisten sisustuselementtien luomiseksi ja lopputulos on vähintäänkin mieleenpainuva. Sohvapöytinä toimivat kirjoilla täytetyt häkit sopivat kuitenkin tähän ainutlaatuiseen hotelliin paremmin kuin hyvin.

Michelberger Hotel

Berliini
9.0 Loistava (1465 arvostelua)

Pop-taidetta

The Circus Hotel on värikäs hotelli, joka ilahduttaa persoonallisella tyylillään. Hotellin viehättävissä tiloissa yhdistyvät erityyppiset elementit sekä tyylit, eikä värien käyttöä pelätä tässä nuorekkaassa hotellissa. Leikkisä yksityiskohta eräässä hotellihuoneessa on tämä valtava pop-taidekuva naisen kasvoista. Pop-taidetta voi kokeilla myös omaan kotiinsa ja näyttävä efekti on taattu.

The Circus Hotel

Berliini
9.4 Loistava (1154 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva Generator Berlin Mitte.