EurooppaDesignKaupunki

Sisustusinspiraatiota pariisilaishotellien näyttävistä sängynpäädyistä

Kirjoittanut: , 24/05/2016

Kaipaako makuuhuoneesi sisustus piristystä? Näyttävällä sängynpäädyllä muutat helposti koko huoneen ilmeen. Tässä hieman inspiraatiota suoraan pariisilaishotelleista! Alta löydät niin tyylikkäitä, trendikkäitä kuin hauskojakin vaihtoehtoja omaan makuuhuoneeseesi.

Kokeile valokuvatapettia

Valokuvatapetti

Blc Design -hotellissa on luotu illuusio näyttävästä sängynpäädystä asettamalla sänky valokuvatapetin alle. Loistava esimerkki kekseliäästä sisustuksesta, jossa yksinkertaisilla elementeillä luodaan näyttäviä kokonaisuuksia.

Unohda viimeistely

Sängynpääty

Henriette Rive Gauche -hotelli näyttää esimerkkiä siitä, kuinka sisustetaan vaivatta sekä tyylikkäästi että trendikkäästi. Tyylipuhtaat valkoiset värivalinnat sekä yksinkertaiset sisustuselementit saavat tämän viimeistelemättömän seinän näyttämään salonkikelpoiselta. Seinämateriaalin luonnolliset kuviot tuovat huoneeseen virkistävää persoonallisuutta.

Kokeile kontrasteja

Vastakohdat

Kokeile Astotel George -hotellin jalanjäljissä kontrasteja. Tässä hotellihuoneessa on käytetty kekseliäästi luonnonläheisen tapetin kanssa leiskuvan punaista tehostusväriä. Ehkä yllättävä valinta, mutta osoittautuu lopulta varsinaiseksi silmänruoaksi sisustusintoilijoille. Samalla tehostusvärillä maalattu lamppu kruunaa kokonaisuuden.

Uppoudu kukkaunelmaan

Kukkatapetti

Tämä huone Maison Athenee -hotellissa edustaa todellista kukkien sisustuksellista  yltäkylläisyyttä. Kun sängynpääty ja seinä ovat samaa kuviota, syntyy mielenkiintoinen ja todella runsas kukkaefekti. Villin tapetin kaveriksi tosin kannattaa valita huoneeseen muuten pelkistetty tyyli.

Kierrätä tyylikkäästi

Ovet

Henriette Rive Gauche -hotelli iskee toisen sisustuksellisen napakympin tällä kierrätetyllä sängynpäädyllä. Maalaamalla vanhat ovet uudella värillä ja asettamalla ne sängynpäädyksi saadaan aikaan todella uniikki kokonaisuus. Harmoninen kokonaisuus syntyy valitsemalla huoneen muut elementit teeman sopivasti.

Kokeile kuvia

Sängynpääty

Oletko valmis heittämään hyvästit turvalliselle ja eleettömälle skandinaaviselle tyylille? Ota mallia Du Petit Moulin -hotellista ja tee vaikutus valitsemalla tummanpuhuva ja dramaattinen pohjaväri ja sen päälle villi graafinen kuvio. Mikäli tähtitaivas ei tunnu omalta teemalta, valitse vaikka jokin suurkaupunki sängynpäätysi aiheeksi!

Sisusta sanoin

Sängynpääty

Oletko sisustustekstien ystävä? Tässäpä idea Astotel Joke -hotellilta! Mustavalkoinen väriteema sopii kotiin kuin kotiin ja sanat tuovat makuuhuoneesi sisustukseen uuden elementin. Hotellin muuten eleettömistä sisustusvalinnoista poiketen tämän sängynpäädyn kaveriksi voisi sopia myös jokin tehoväri.

Villiinny viidakosta

Viidakkotapetti

Viidakkokuviot ovat yksi kuumimpia trendejä tällä hetkellä. La Parizienne by Elegancia -hotelli on ottanut kopin tästä ajankohtaisesta sisustustrendistä ja lopputulos on mielenkiintoinen ja houkutteleva. Kokeile eksoottista viidakkotapettia yhdessä teemaan sopivan värin kanssa ja tuo makuuhuoneeseesi ripaus eksotiikkaa.

Leiki korkeudella

Sängynpääty

Palaamme jälleen Henriette Rive Gauche -hotelliin, jossa osataan mielenkiintoisen sisustuksen salat. Tässä huoneessa on leikitelty sängynpäädyn korkeudella ja sijoitettu se reippaasti itse sängyn yläpuolelle. Tämä silmien korkeudella sijaitseva sängynpääty toimii huoneen sisustuksellisena keskipisteenä. Yhdessä lamppujen kanssa saadaan aikaan näyttävä kokonaisuus.

Kokeile siirtomaatyyliä

sangynpaadyt_relais_chateau_saint_james_paris

Mikäli et ole niinkään tee se itse -tyyppiä, voit tehdä vaikutuksen yksinkertaisesti hankkimalla sängyn, jossa on valmiiksi pysäyttävä pääty.  Relais & Châteaux – Saint James Paris -hotellissa teemaksi on valikoitunut näyttävä siirtomaatyyli. Rohkea voisi kokeilla vaikka barokkityyliä.

 


Kuvat hotelleilta. Kansikuva Astotel George.

 

Näytä kommentit