Suomi

Suomen parhaat hotellit 2015

Mukava sänky ja pehmoiset lakanat? Maistuva aamupalabuffet ja hymyilevä henkilökunta? Upea kylpyhuone ja loistava sijainti? Mikä tekee hotellista hyvän ja millainen hotellikokemus jää mieleen?

Kalliin viiden tähden hotellin eksoottisessa kohteessa varmasti muistaa pitkään, mutta myös Suomesta löytyy tasokkaita hotelleja. Tässä viisi suomalaista, jotka ovat keränneet vierailtaan eniten kiitosta. Suomen parhaat hotellit vuosimallia 2015!

1. Fabian

1/3

Helsingin Fabianinkadulla nimensä mukaisesti sijaitseva Hotelli Fabian on käyttäjäarvioiden perusteella Suomen paras hotelli vuonna 2015 ja on hallinnut listaa myös edellisinä vuosina. Hotelli houkuttelee matkailijoita trendikkäällä sisustuksellaan ja loistavalla sijainnillaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.

Fabian kerää kiitosta vierailijoiltaan esimerkiksi kauniilla sisustuksellaan ja värimaailmallaan, sijainnillaan ja tilavilla huoneillaan. Laadukas ja kodikas Fabian ihastuttaa myös rauhallisuudellaan ja sopii hyvin perhehotelliksi. Tänne palaa mielellään toisenkin kerran!

Hotel Fabian

Huippuarvostelut
Helsinki
9.2 Loistava (3689 arvostelua)

2. Arctic Light

1/4

Arctic Light on pohjoisen helmi, korkeatasoinen boutique-hotelli Napapiirillä Rovaniemen sydämessä. Suomen hotellimaailman uusi tulokas avasi ovensa huhtikuussa 2015 ja on sen jälkeen kerännyt ylistyssanoja vierailtaan. Perheomisteinen hotelli yhdistelee lappilaista vieraanvaraisuutta ja pohjoista designia ainutlaatuisella tavalla osin suojellussa Kauppalantalon arvokiinteistössä.

Arctic Light saa erityistä kiitosta raikkaasta aamupalasta, sijainnistaan ja loppuun asti suunnitelluista yksityiskohdistaan. Myös erityisen ystävällinen henkilökunta saa palaamaan tänne uudelleen. Hotelli onkin Rovaniemen matkaajan must-kohde!

Arctic Light Hotel

Huippuarvostelut
Rovaniemi
9.6 Loistava (2088 arvostelua)

3. Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

1/3

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on listan toinen uusi tulokas, joka on ihastuttanut matkailijoita Helsingin Bulevardilla maalikuusta 2015. Hotelli on Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-hotelli sekä Suomen ensimmäinen kultaisen LEED-sertifikaatin ansainnut hotelli. LEED on kansainvälisesti tunnettu ympäristöystävällisen rakentamisen luokitusjärjestelmä.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard saa erityistä kiitosta vierailtaan ystävällisestä henkilökunnasta sekä siisteydestä ja viihtyisyydestä. Myös sijainti yhdellä pääkaupungin historiallisimmista kaduista on kätevä Helsingin kävijälle. Mikset kokeilisi itsekin ensi kerralla Helsinkiin suunnatessasi?

Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, an IHG Hotel

Huippuarvostelut
Helsinki
9.2 Loistava (2075 arvostelua)

4. Haven

1/3

Niin ikään helsinkiläinen Hotelli Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Aikaisemminkin hyvin Suomen parhaiden hotellien listalla menestynyt Haven sijaitsee Unionkadulla, aivan Kauppatorin ja Esplanadin nurkilla ja on keskeisen sijaintinsa ansiosta ideaali yöpymiskohde Helsinki-seikkailijalle.

Hotellin kävijät arvostivat erityisesti hotellin sijaintia, palvelualtista henkilökuntaa sekä kauniita näkymiä merelle. Myös hotellin tilavat huoneet sekä mukavat sängyt keräsivät kiitosta. Tänne palaa mielellään uudestaankin!

Hotel Haven

Huippuarvostelut
Helsinki
9.2 Loistava (3601 arvostelua)

5.Yöpuu

1/3

Jyväskyläläinen Boutique Hotel Yöpuu on aikaisempinakin vuosina menestynyt hyvin Suomen parhaat hotellit -listauksessa. Tämä kärkiviisikon ehdottomasti pienin hotelli on Jyväskylän ylpeys, joka on yöpymiskokemuksen arvoinen viininbaarin tervetulojuomasta uniikkiin huoneeseen ja buffetaamiaiseen saakka.

Vieraisiinsa Yöpuu on tehnyt vaikutuksen erityisesti palvelunsa laadulla ja ystävällisyydellä. Myös huoneiden hiljaisuus keskeisestä sijainnista huolimatta kerää kiitosta, samoin kuin hotellin ravintolan aamupala ja muu tarjoilu. Yöpuu onkin erinomainen vaihtoehto ketjuhotelleille!

Boutique Hotel Yöpuu

Huippuarvostelut
Jyväskylä
9.6 Loistava (577 arvostelua)

Listauksessa on otettu huomioon kaikki trivagossa listatut Suomessa sijaitsevat hotellit, joilla on yli 200 arviota. Listaan ei ole sisällytetty muita majoitusvaihtoehtoja kuin hotelleja. Hotellien arvosanat perustuvat yli 180 miljoonaan integroituun hotelliarvosteluun trivagossa.