Suomi

Suomen parhaat hotellit 2017

Mikä tekee hyvän hotellin? Kumpi on tärkeämpää, palvelualtis henkilökunta vai laadukkaat puitteet? Kuinka suuri merkitys aamiaisella on hotellia arvioidessa? Mikä itseasiassa saa hotellin erottumaan joukosta?

Vastausta voi etsiä vaikkapa tältä listalta, jonka hotelleista löytyy varmasti hyvää palvelua, laadukkaita huoneita kuin maittavaa ruokaakin. Kyseessä ovat Suomen parhaat hotellit vuosimallia 2017!

1. Arctic Light Hotel

1/4

Viime vuoden uusi tulokas ja listakakkonen on tänä vuonna vallannut listan ykköspaikan. Tämä perheomisteinen hotelli sijaitsee Napapiirillä, Rovaniemen keskustassa rakennuksessa, johon liittyy mielenkiintoista sota-ajan historiaa. Huoneissa näkyy hotellin arktinen sijainti. Vaikutteita on haettu niin Lapin luonnosta kuin valoilmiöistäkin. Löytyypä hotellista myös erillinen jouluhuone, Christmas Cabin, joka huokuu joulutunnelmaa vuoden ympäri.

Hotelli saa erityistä kiitosta vierailtaan loistavasta sijainnistaan Rovaniemen keskustassa, sekä ravintolan maittavista annoksista. Myös palvelualtis henkilökunta miellyttää vieraita. Arctic Light Hotel onkin siis arktinen helmi Suomen hotellipiireissä ja trivagon vuoden 2017 Suomen paras hotelli!

Arctic Light Hotel

Huippuarvostelut
Rovaniemi
9.6 Loistava (2088 arvostelua)

2. Lilla Roberts

1/3

Lilla Roberts on Helsingin hotellipiirien uudehko tulokas, ”Helsingin mukavin ja tyylikkäin hotelli”, joka avasi ovensa entisissä Helsingin Poliisilaitoksen tiloissa syksyllä 2015. Tämänkin hotellin rakennus huokuu historiaa, sillä poliisien lisäksi talossa on vuosien saatossa majaillut esimerkiksi Helsingin energialaitos. Lilla Roberts on sisustettu Art Deco -tyyliin ja huoneissa näkyvät modernin designin vaikutteet.

Vieraat rakastavat Lilla Robertsia erityisesti sen sijainnin sekä tyylikkäästi sisustettujen huoneiden vuoksi. Myös laadukas palvelu kerää kiitosta, samoin kuin erityisen mukavat sängyt. Tässä hotellissa siis kelpaa varmasti köllötellä!

Hotel Lilla Roberts

Huippuarvostelut
Helsinki
9.6 Loistava (2076 arvostelua)

3. Fabian

1/3

Useina vuosina trivagon ”Suomen parhaat hotellit” -listauksen voittanut helsinkiläinen Fabian-hotelli löytyy tänä vuonna sijalta kolme. Hotelli kuuluu listakakkosen Lilla Robertsin kanssa samaan Kämp Collection Hotels -ketjuun. Fabianissa panostetaan erityisesti huoneiden mukavuuteen sekä tilavuuteen. Erikoisuutena hotellissa on tarjolla myös ”home away from home” -mahdollisuus, joka sopii erityisesti pidempään majoittuville vierailijoille.

Vierailijatkin ovat huomanneet Fabianin panostavan huoneiden mukavuuteen, sillä huoneiden mukavuus ja siisteys keräävät erityiskiitosta hotellissa yöpyneiltä. Myös erinomainen palvelu sekä sekä kaunis rakennus miellyttävät hotellivieraita.

Hotel Fabian

Huippuarvostelut
Helsinki
9.2 Loistava (3689 arvostelua)

4. Haven

1/3

Listan neljänneltä sijalta löytyvä helsinkiläinen hotelli Haven pitää viime vuoden listasijoituksensa. Haven kuuluu Fabianin ohella ”Suomen parhaat hotellit” -listan kestosuosikkeihin ja on ollut viiden kärjessä useina vuosina peräkkäin. Helsingin Vanhan Kauppahallin ja Kauppatorin läheisyydessä sijaitseva Haven kuuluu Lilla Robertsin ja Fabianin kanssa samaan ketjuun ja tarjoaa vierailleen kodikkaita ja viihtyisiä huoneita vaativampaankin makuun.

Haven saa erityiskiitosta vierailtaan tyylikkyydestä sekä keskeisestä sijainnistaan. Myös mahtava asiakaspalvelu, siistit huoneet sekä erityisruokavaliotkin huomioonottava ravintola keräävät kehuja.

Hotel Haven

Huippuarvostelut
Helsinki
9.2 Loistava (3601 arvostelua)

5. Yöpuu

1/3

Tämän vuoden viides sija menee pääkaupungin ulkopuolelle Jyväskylään, jossa sijaitseva Boutique Hotel Yöpuu on kuulunut myös jo vuosien ajan Suomen hotellien parhaimmistoon. Yöpuu on herttainen ja pieni hotelli keskellä Jyväskylää, jonka jokainen huone on erilainen. Huoneita on sisustettu esimerkiksi kustavilais- ja jugendtyyleillä, merihenkisesti tai Hemingwaylaista tunnelmaa hakien. Löytyypä hotellista myös Suomi-filmi-huone.

Yöpuu kerää erityiskiitosta vierailtaan joustavasta ja yksilöllisestä palvelusta sekä huolenpidosta. Myös hotellin ravintola Pöllöwaari on yöpyjien mieleen samoin kuin hotellin sijainti Jyväskylän keskustassa.

 

Boutique Hotel Yopuu

Huippuarvostelut
Jyväskylä
9.6 Loistava (577 arvostelua)

Listauksessa on otettu huomioon kaikki trivagossa listatut Suomessa sijaitsevat hotellit, joilla on yli 200 arviota. Listaan ei ole sisällytetty muita majoitusvaihtoehtoja kuin hotelleja. Hotellien arvosanat perustuvat yli 175 miljoonaan integroituun hotelliarvosteluun trivagossa marraskuussa 2016.