SuomiPerhelomat

Suomen parhaat lapsiystävälliset kylpylät

By , 18/11/2015

Suomalaiset ovat kylpyläkansaa ja pitkä talvi ajaa etsimään virkistystä kylpylöiden hemmotteluhoidoista sekä lämpimistä porealtaista. Hyvä lapsiystävällinen kylpylä on kuin Muumilaakso: tapahtumarikas, mutta turvallinen. Perheen kylpyläviikonloppu edellyttää puitteet, joissa lapsilla on hauskaa ja aikuiset voivat rentoutua, joten kannattaa käyttää aikaa oikean kylpylän valitsemiseen.

suomen parhaat lapsiystävälliset kylpylät

trivagon lapsiystävälliset kylpylät top 7

Me keräsimme listan kylpylöistä, jotka ovat trivagon asiakasarviovertailussa Suomen parhaimmistoa ja tarjoavat omien sanojensa mukaan lapsiperheille sopivat kylpylälomapuitteet. Nämä kylpylät ovat takuuvarmasti laadukkaita ja lapsiystävällisiä vaihtoehtoja perhelomalle.

Imatran Kylpylä

Imatra

Imatran Kylpylä on kylpylöiden parhaimmistoa Suomessa. Tämä Itä-Suomen helmi tarjoaa miellyttävät lomapuitteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Imatran Kylpylästä löytyy pienille lapsille oma matala allas ja vähän vanhemmille lapsille pieni liukumäki. Lisäksi tarjolla on muun muassa ulkoallas, Yorokobi-allas sekä höyry- ja suomalaiset saunat. Taikametsäksi nimetyssä kylpylässä tunnelmaa luovat erilaiset luonnonilmiöt kuten vesisateet ja ukkosenjyrinä.

Silloin tällöin lapset pääsevät myös uimaan merenneidon kanssa. Altaiden ulkopuolella aikaa voi viettää esimerkiksi keilailun parissa. Kylpylästä löytyvät promenadihuoneet tarjoavat kätevän majoitusmuodon perheille. Näissä kahden hengen huoneissa on mukava makuualkovi, joka sopii loistavasti perheen pienimmille. Omaa aikaa kaipaaville aikuisille löytyy kylpylästä hemmotteluhoitoja tarjoavat Vesihoitola Venla sekä Beauty Spa Wellamo.

Katso hinta

Holiday Club Saimaa

Rauha

Listamme seuraava kylpylä löytyy Kaakkois-Suomesta, Lappeenrannan Rauhasta. Holiday Club Saimaa on erityinen kylpyläkokemus Suomessa. Upeassa Cirque de Saimaa -kylpylässä pääset nauttimaan vesileikeistä värikkäissä ja tunnelmallisissa puitteissa. Holiday Club Saimaa on ehdottomasti yksi Suomen visuaalisesti kiinnostavimpia kylpylöitä. Tunnelmaa tuovat erilaiset valo- sekä vesielementit, jotka luovat mielikuvan sirkus- tai huvipuistomaailmasta.

holiday club saimaa valoshow allas

Kylpylä tarjoaa lapsille paljon mielenkiintoista tekemistä, ja peli- sekä hyppyaltaassa kuluu päivä kuin siivillä. Hauskana yksityiskohtana on kylpyläosastolta löytyvä televisiolla varustettu pienten lasten Iglu-sauna. Holiday Club Saimaa tarjoaa myös paljon muuta tekemistä, kuten vaikkapa Angry Birds Activity Park -sisäaktiviteettipuiston, keilaviihdekeskuksen, sisäjääareenan sekä monipuoliset ravintolat. Kesäisin onnistuvat erilaiset ulkoilma-aktiviteetit aina golfista sup-lautailuun.

Katso hinta

Kylpylähotelli Levitunturi

Levi (Sirkka)

kylpylä levitunturi

Kylpylähotelli Levitunturi tarjoaa lapsiperheille elämysloman Suomen Lapissa. Tässä kylpylässä on tarjolla laaja 17 altaan valikoima, johon kuuluu niin kylmiä, kuumia kuin poreileviakin altaita. Aikuisille on tarjolla juoksu- sekä kuntoilualtaat ja tunnelmalliset ulkoaltaat. Voiko olla tunnelmallisempaa tapaa päättää lumiaktiviteettien täyteinen päivä kuin nauttimalla porekylvystä Lapin tähtitaivaan alla? Lapsille puolestaan löytyy oma allasalue sekä vesiliukumäki.

kylpylä levitunturi allasalue

Kylpylässä tunnelmaa lisäävät erilaiset hauskat efektit, kuten vaikkapa lasten suosikki lumisade kera joulupukin ja porojen. Koko perhe pääsee myös nauttimaan rentouttavasta lämmöstä esimerkiksi kelo- tai höyrysaunassa. Vesileikkien lisäksi Levitunturilla voi viettää aikaa lastenmaailmassa, keilaradalla sekä biljardia tai sulkapalloa pelaten. Levin rinteille pääsee suoraan kylpylän pihasta. Kylpylähotelli Levitunturi tarjoaa aidosti monipuoliset aktiviteetit koko perheelle.

Katso hinta

Holiday Club Katinkulta

Vuokatti

holiday club katinkulta allasalue

Holiday Club Katinkulta on Vuokatin helmi. Tässä kylpylässä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Tekemistä riittää sekä allasosastolla että sen ulkopuolella, kuten kaikissa Holiday Club -kylpylöissä. Kylpylän lähettyviltä löytyy Angry Birds Activity Park ja ulkoilma-aktiviteetteja on tarjolla niin kesä- kuin talvikaudellekin.

holiday club katinkulta koko perheen kylpylä

Talvisin on tarjolla erinomaiset hiihto- sekä laskettelumahdollisuudet ja kesäisin lähellä ovat uimaranta sekä golfkenttä. Kylpylähotellissa voi myös harrastaa keilausta, ohjattua sisäliikuntaa sekä pitää kunnosta huolta kuntosalilla. Siinä missä lapset viihtyvät allasosastolla voivat perheen aikuiset nauttia hemmotteluhoidoista Harmony Spa -hyvinvointiosastolla.

Katso hinta

Kylpylähotelli Sani

Kalajoki

spasani allasalue

Kylpylähotelli Sanin kylpylä SaniFani on yksi Suomen lapsiystävällisimpiä kylpylöitä. Kyseessä on yksityisomisteinen hotelli, jonka toimitusjohtajana sekä yrittäjänä toimiva Minna Tontti on perheenäiti itsekin. Tässä kylpylässä kaikki tehdään lasten viihtyvyys edellä ja perheen yhteinen laatuaika on ensisijainen arvo. SaniFanissa polskitaan koko perheen voimin ilman aikarajoituksia.

spasani lastenallas

Kylpylästä löytyy niin trooppinen allas, virtaava joki kuin vesiliukumäkikin. Kylpylässä on nykyään myös sisäleikkipuisto, joka on loistavaa tekemistä lapsille silloin kun säät eivät suosi ulkona leikkimistä. Kylpylässä on myös mahdollista vuokrata perheelle oma yksityinen sauna, mistä on suora sisäänkäynti kylpylään. Näin perheen on helppoa nauttia kylpylälomasta omassa rauhassa.

Katso hinta

Kylpylähotelli Peurunka

Laukaa

kylpylä peurunka allasalue

Kylpylähotelli Peurunka on lapsiystävällinen kylpylä Laukaassa. Kylpylässä on avaruusteema ja erilaisia altaita löytyy niin aikuisten kuin lastenkin makuun. Aikuisille löytyy hemmottelu-, pore- tai lämminaltaita ja kylpylän 130 metriä pitkä vesiliukumäki pitää lapset kiireisinä. Lisäksi kylpylästä löytyy jokiallas vastavirralla, jossa onnistuu myös kuntouinti.

kylpyla peurunka lastenallas

Day Spa Nautilus puolestaan tarjoaa aikuisille erilaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylähotelli Peurungassa voi myös harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja kuten vaikkapa saunayogaa, ryhmäaktiviteetteja sekä hohtokeilausta. Kesäisin lapset pääsevät leikkimään Hilarius Hiiren kylässä.

Katso hinta

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kuusamo

kuusamon tropiikki allasalue

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on alueensa ainoa kylpylä ja sisältää samat runsaat aktiviteettimahdollisuudet kuin muutkin ketjun kylpylät. Kylpylä sijaitsee loistavalla alueella Kuusamon ja Rukan välimaastossa, ja ympäristössä riittää tekemistä koko perheelle vuoden ympäri.

kuusamon tropiikki vesiliukumäki

Rukan laskettelukeskus on noin 15 minuutin ajomatkan päässä kylpylästä, joten tämä on erinomainen tilaisuus yhdistää rinteen huuma sekä polskuttelu altaassa. Riemua riittää myös Angry Birds Activity Parkissa sekä keilaradalla. Kesäisin pääsee golfaamaan kylpylähotellin vieressä sijaitsevalle kentälle.

Katso hinta


Kansikuva Kylpylähotelli Sani. Kylpyläkuvat hotelleilta.