Koko maailma

Taianomaiset hotellit ylellistä häämatkaa varten

Häämatkaa pidetään yhtenä elämän tärkeimmistä matkoista ja siihen kohdistuu paljon odotuksia.

On tärkeää valita kohde huolellisesti, mutta kohteesta riippumatta hyvä häämatkahotelli on ensisijaisen tärkeä osa matkaa. Oikein valittu hotelli kruunaa matkan. Häämatkalla hotellilta vaaditaan paljon. Monen yksityiskohdan tulee olla kohdallaan ja usein häämatkahotellilta toivotaan tavallista enemmän luksusta. Keräsimme listan upeista luksushotelleista, joissa on tarjolla niin ylellisiä palveluita kuin romantiikkaa ja yksityisyyttäkin.

The Westin Europa & Regina

1/2

Venetsian uhkuu romantiikkaa ja kukapa ei viettäisi häämatkaansa kuhertelemassa kaupungin kauniiden kanaalien kupeessa. The Westin Europa & Regina on historiallinen hotelli Venetsian Canal Granden varrella. Hotellirakennus luotiin yhdistämällä viisi 1800- ja 1900-luvun palatsia yhdeksi näyttäväksi kokonaisuudeksi. Hotellin parhaimpiin puoliin kuuluvat upea näkymä Santa Maria della Salute -kirkolle sekä eksklusiiviset palvelut. Hotellissa on esimerkiksi mahdollisuus yksityiseen hierontaan omassa hotellihuoneessa tai illallinen kahdelle yksityisellä näköalaterassilla.

The St. Regis Venice

Huippuarvostelut
Venetsia
9.2 Loistava (496 arvostelua)

Shangri-La London at the Shard

1/2

The Shard on pilvenpiirtäjä, joka tunnetaan Lontoon korkeimpana rakennuksena. Pilvenpiirtäjän 34. ja 52. kerroksen välissä sijaitsee luksusta huokuva Shangri-La -hotelli. Huikeasta luksuksesta huolimatta tämän hotellin mieleenpainuvin ominaisuus on päätähuimaava näköala kiireisen Lontoon ylle. Hotellin tilavissa huoneissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joten vieraat pääsevät nauttimaan upeasta näköalakokemuksesta. Hotelli tarjoaa useita luksuspalveluita lemmenlomalaisille, tuoreen puolisonsa voi yllättää esimerkiksi limusiinilla. Kulinaristisia kokemuksia varten hotellista löytyy illallisravintolan lisäksi niin makeita herkkuja tarjoava kahvila kuin koko kaupungin korkeimmalla sijaitseva cocktailbaari.

Shangri-La The Shard, London

Huippuarvostelut
Lontoo
9.4 Loistava (2430 arvostelua)

The Surrey

1/2

Mikäli häämatkalla kiinnostaa kaupunkikohde, on New York luonnollisesti listan kärjessä. Eikä syyttä, sillä kyseessä on yksi maailman monipuolisimpia matkakohteita. Romanttisia luksushotelleja löytyy tästä kaupungista pilvin pimein ja yksi koko kaupungin romanttisimmista hotelleista on tunnelmallinen The Surrey. Tämä vuonna 1926 avattu hotelli on majoittanut historiansa aikana lukemattomia laatutietoisia julkisuudenhenkilöitä ja muita arvovieraita. Hotellin tahdikas palvelu sekä intiimi tunnelma ovat houkutelleet yksityisyyttään arvostavia julkimoita läpi vuosien. Tämä hotelli tarjoaa lomalaisille huikeat näkymät kattoterassilta sekä rentouttavat kylpyläpalvelut hotellin kylpylässä. Mikäli lomalta kaipaa todella ylitsevuotavaa luksusta, voi majoittua Penthouse-sviittiin, joka sijaitseen hotellin lähes 60 neliöisessä kattohuoneistossa sisältäen muun muassa oman olohuoneen, ruokasalin sekä yksityisen terassin.

The Surrey

Huippuarvostelut
New York
8.8 Loistava (318 arvostelua)

Ciragan Palace Kempinski

1/2

Istanbul on kiehtova matkakohde uniikin sijaintinsa ja mielenkiintoisen kulttuurinsa puolesta. Jos hääparilla on toiveissa matka Istanbulin eksoottiseen maailmaan, kannattaa harkita dekadenssia uhkuvaa Ciragan Palace Kempinski -hotellia. Tämä hotelli on kuninkaallisen ylellinen resortti Bosporinsalmen Euroopan puoleisella rannalla. Hotellin upeista luksushuoneista ja sviiteistä avautuvat kauniit maisemat salmelle ja hotellin tunnelmallinen allasalue on kuin luotu romanttista kuhertelua varten. Tässä hotellissa erinomaista on monikin asia, mutta palvelu on aivan omaa luokkaansa. Hotellin henkilökunta auttaa vieraita toteuttamaan villeimmätkin toiveensa. Limusiiniajelu, veneily ja helikopterikyyti ovat arkipäivää ja liput täyteen varattuun konserttiin tai ravintolaankin saattavat onnistua.

Ciragan Palace Kempinski Istanbul

Huippuarvostelut
Istanbul
9.1 Loistava (1319 arvostelua)

Ritz-Carlton Cancún

1/2

Cancún on upea rantakohde Meksikossa Kariabianmeren ja Meksikonlahden erottavalla Jukatanin niemimaalla. Ritz-Carlton Cancún on luksushotelliketjun ylellinen rantahotelli. Hotelli tarjoaa tekemistä ruoanlaittotunneista, helikopteriajeluihin sekä joogaan ja luksuskylpylähoitoihin. Hotellista löytyy myös erilaisia illallisvaihtoehtoja. Tarjolla on niin meksikolaista ruokaa kuin sushiakin tai romantikolle sopiva yksityisillallinen rannalla. Hotelli sopii erinomaisesti parille, jonka häämatkatoiveissa on rantaloma luksuspuitteissa.

Kempinski Hotel Cancún

Huippuarvostelut
Cancun
9.4 Loistava (916 arvostelua)

Mandarin Oriental Las Vegas

1/2

Las Vegas tunnetaan maailmaan hääpääkaupunkina ja tässä aavikkokaupungissa vihitäänkin vuosittain yli 100 000 paria. Vaikka suunnitelmissa ei olisikaan vihkiminen Las Vegasissa, on kyseessä eksoottinen häämatkakohde. Mandarin Oriental Las Vegas on luksushotelli Vegasin sydämessä, joka tarjoilee vierailleen kulinaristisia elämyksiä ja päätähuimaavia näkymiä kaupungista. Hotellissa on tarjolla niin ranskalaista, amerikkalaista kuin aasialaistakin ruokaa ja hotellin 23. kerroksessa olevassa Mandarin Barissa voi nauttia cocktaileista ja huikeasta näkymästä. Lisäksi hotellista löytyy luksuskylpylä, jossa voi nauttia esimerkiksi pariskuntien yhteishoidoista tai erilaisista saunoista ja poreammeista.

Waldorf Astoria Las Vegas

Huippuarvostelut
Las Vegas
8.9 Loistava (2649 arvostelua)

The Shore at Katathani

1/2

Thaimaa on Kaakkois-Aasian häämatkakohteiden ykkösiä. The Shore at Katathani on oivallinen ja rauhallinen lomakylä Thaimaassa alle tunnin ajomatkan päässä suositusta turistikohteesta Phuketista. Voidaan liioittelematta todeta, että tämän hotellin 35 upeaa rantahuvilaa tarjoavat unelmien eksoottisen häämatkakokemuksen. Kyseessä on rauhallinen lomakylä, josta löytyy kaikki häämatkalaisille tärkeä kuten romanttinen ravintola, kylpylä, ranta sekä yksityisen villan rauha. The Shore at Katathani on lisäksi ympäristötietoinen hotelli, joten täällä tunnetaan romantiikan lisäksi kierrättämisen sekä veden ja energian säästämisen tärkeys.

The Shore at Katathani

Huippuarvostelut
Kata Beach
9.5 Loistava (1956 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva The Shore at Katathani.