Amerikka

Ovatko tässä New Yorkin huikeimmat hotellinäköalat?

New York tunnetaan maailmankuulusta taivaanrannasta, johon piirtyvät niin The Empire State Building kuin uudempi One World Trade Centerkin, joka on Yhdysvaltojen korkein rakennus.

Tässä kaupungissa turistien lempipuuhaa on seurata kaupungin kuhinaa korkealta kattojen yläpuolelta kaupungin lukuisilta näköalatasanteilta. New York onkin parhaimmillaan korkealta katujen yläpuolelta katsottuna. Keräsimme listan kaupungin huikeimmista hotellinäkymistä, sillä onnekkain vierailija voi ihailla tätä sykähdyttävää kaupunkia suoraan omasta hotellivuoteesta.

Mandarin Oriental New York

1/2

Korkealla kaupungin yläpuolella sijaitseva Mandarin Oriental New York tarjoaa poikkeuksellisen upeat näkymät maailman huikeimman metropolin ylle. Hotellista voi ihailla Keskuspuistoa, eivätkä 5th Avenue tai Broadwaykaan ole kaukana. Hotellin City View -huoneet tarjoavat upean näkymän Time Warner Centeristä sekä kaupungin kuhinasta rakennuksen 38. ja 39. kerroksessa. Hotellin sisustus huokuu 1940-luvun tunnelmaa romanttisine sävyineen sekä kirsikkapuuyksityiskohtineen, mutta näköala kruunaa silti tämän hotellikokemuksen.

Mandarin Oriental, New York

Huippuarvostelut
New York
9.2 Loistava (1144 arvostelua)

The Westin New York Grand Central

1/2

Upouusi Westin-hotelli sijaitsee kätevästi keskellä New Yorkin Midtownia, joten tärkeimmät turistinähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Kaikista hotellin huoneista on tarjolla upea näkymä kaupungin ylle, mutta jos kaipaa jotain poikkeuksellista, kannattaa varata Premium Corner Room, josta voi ihailla kaupungin legendaarisinta rakennusta Empire State Buildingia.

The Westin New York Grand Central

Huippuarvostelut
New York
8.9 Loistava (5046 arvostelua)

Dream Downtown

1/2

Dream Downtown on Garment Districtin lähellä sijaitseva putiikkihotelli, jonka kattoterassilta avautuu huikea näkymä kaupungin ääriviivoista sekä Hudson-joesta. Rakennus on alun perin toiminut National Maritime Unionin päärakennuksena ja rakennuksen merellinen henki on päätetty säilyttää myös hotellin designissa. Korkeat katot sekä suoraviivainen sisustus luovat avaran tunnelman.

Dream Downtown, by Hyatt

New York
7.6 Hyvä (6649 arvostelua)

The Pierre

1/2

The Pierre on lähellä 5th Avenueta sijaitseva luksushotelli, joka on jälleen avannut ovensa 100 miljoonan dollarin kasvojenkohotuksen jälkeen. Hotellin jokainen huone on sisustettu yksityiskohtaisesti klassiseen tyyliin, joka huokuu kuninkaallista luksusta. Jokaisesta huoneesta löytyy turkkilainen marmorikylpyhuone, jossa kelpaa rentoutua päivän päätteeksi.

The Pierre, A Taj Hotel, New York

Huippuarvostelut
New York
9.2 Loistava (2211 arvostelua)

Four Seasons New York

1/2

Four Seasons New York on legendaarinen hotelli, joka on toiminut kaupungin sosiaalisen elämän keskuksena avautumisensa jälkeen vuonna 1989. Premium City View -huoneet sijaitsevat hotellin 23. ja 29. kerroksen välillä ja tarjoavat täydellisen mahdollisuuden ihailla kaupungin ääriviivoja ja kuhinaa. Hotellihuoneiden moderni sisustus pyrkii parhaansa mukaan korostamaan huoneen upeinta elementtiä eli näköalaa.

Four Seasons Hotel New York

Huippuarvostelut
New York
9.0 Loistava (203 arvostelua)

Ritz Carlton New York Central Park

1/2

Ritz Carlton Central Park on ajaton hotellisuosikki New Yorkin eliitin keskuudessa. Hotelli tarjoaa upeat näköalat eteläisestä Keskuspuistosta ja sijaitsee ensiluokkaisten ostos- ja ravintolamahdollisuuksien läheisyydessä. Hotellin ylelliset huoneet tarjoavat unelmapuitteet rentoutumiselle kaupungilla viilettämisen jälkeen.

The Ritz-Carlton New York, Central Park

Huippuarvostelut
New York
9.3 Loistava (1064 arvostelua)

JW Marriot Essex House New York

1/2

Tämä hotelli on olennainen osa New Yorkin art deco -historiaa. JW Marriot Essex House on ollut yksi kaupungin legendaarisimmista rakennuksista vuoden 1931 avautumisestaan lähtien. Tämä viiden tähden hotelli on sisustettu tyylikkään suoraviivaisesti ja tarjoaa vierailleen rentouttavat puitteet. Vieraat voivat valita haluamansa näkymän yöpymällä joko Manhattan View tai Central Park View -sviitissä.

JW Marriott Essex House New York

Huippuarvostelut
New York
8.7 Loistava (2356 arvostelua)

Gramercy Park Hotel

1/2

Gramercy Park -hotelli tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä maailman vilkkainta kaupunkia. Hotellin suurimpia vetonauloja on näkymän lisäksi vapaapääsy New Yorkin ainoaan yksityispuistoon Gramercy Parkiin. Hotellin boheemi Park View -sviitti tarjoaa luksuspuitteet upeaa näköalaa unohtamatta.

Gramercy Park

Huippuarvostelut
New York
8.7 Loistava (212 arvostelua)

Refinery

1/2

Refinery on luksusputiikkihotelli New Yorkin Fashion Districtin sydämessä. Hotellin minimalistinen tyyli on maustettu rouheilla industrial-elementeillä ja tarjoaa vierailleen trendikkäät puitteet keskellä Isoa omenaa. Hotellin kruununjalokivi on kuitenkin sen poikkeuksellisen upea kattoterassi, jolta voi ihailla Empire State Buildingia.

Refinery Hotel

Huippuarvostelut
New York
9.0 Loistava (3318 arvostelua)

Kansikuva Mandarin Oriental