AmerikkaLuksusKaupunki

Ovatko tässä New Yorkin huikeimmat hotellinäköalat?

By , 29/02/2016

New York tunnetaan maailmankuulusta taivaanrannasta, johon piirtyvät niin The Empire State Building kuin uudempi One World Trade Centerkin, joka on Yhdysvaltojen korkein rakennus.  Tässä kaupungissa turistien lempipuuhaa on seurata kaupungin kuhinaa korkealta kattojen yläpuolelta kaupungin lukuisilta näköalatasanteilta. New York onkin parhaimmillaan korkealta katujen yläpuolelta katsottuna. Keräsimme listan kaupungin huikeimmista hotellinäkymistä, sillä onnekkain vierailija voi ihailla tätä sykähdyttävää kaupunkia suoraan omasta hotellivuoteesta.


Mandarin Oriental New York


Mandarin Oriental New York

Korkealla kaupungin yläpuolella sijaitseva Mandarin Oriental New York tarjoaa poikkeuksellisen upeat näkymät maailman huikeimman metropolin ylle. Hotellista voi ihailla Keskuspuistoa, eivätkä 5th Avenue tai Broadwaykaan ole kaukana. Hotellin City View -huoneet tarjoavat upean näkymän Time Warner Centeristä sekä kaupungin kuhinasta rakennuksen 38. ja 39. kerroksessa. Hotellin sisustus huokuu 1940-luvun tunnelmaa romanttisine sävyineen sekä kirsikkapuuyksityiskohtineen, mutta näköala kruunaa silti tämän hotellikokemuksen.

Hotelli trivagossa

Kylpyhuone


The Westin New York Grand Central


Näkymä

Upouusi Westin-hotelli sijaitsee kätevästi keskellä New Yorkin Midtownia, joten tärkeimmät turistinähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Kaikista hotellin huoneista on tarjolla upea näkymä kaupungin ylle, mutta jos kaipaa jotain poikkeuksellista, kannattaa varata Premium Corner Room, josta voi ihailla kaupungin legendaarisinta rakennusta Empire State Buildingia.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone


Dream Downtown


Näkymä

Dream Downtown on Garment Districtin lähellä sijaitseva putiikkihotelli, jonka kattoterassilta avautuu huikea näkymä kaupungin ääriviivoista sekä Hudson-joesta. Rakennus on alun perin toiminut National Maritime Unionin päärakennuksena ja rakennuksen merellinen henki on päätetty säilyttää myös hotellin designissa. Korkeat katot sekä suoraviivainen sisustus luovat avaran tunnelman.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone


The Pierre


Hotellihuone

The Pierre on lähellä 5th Avenueta sijaitseva luksushotelli, joka on jälleen avannut ovensa 100 miljoonan dollarin kasvojenkohotuksen jälkeen. Hotellin jokainen huone on sisustettu yksityiskohtaisesti klassiseen tyyliin, joka huokuu kuninkaallista luksusta. Jokaisesta huoneesta löytyy turkkilainen marmorikylpyhuone, jossa kelpaa rentoutua päivän päätteeksi.

Hotelli trivagossa

Sviitti


Four Seasons New York


Näkymä

Four Seasons New York on legendaarinen hotelli, joka on toiminut kaupungin sosiaalisen elämän keskuksena avautumisensa jälkeen vuonna 1989. Premium City View -huoneet sijaitsevat hotellin 23. ja 29. kerroksen välillä ja tarjoavat täydellisen mahdollisuuden ihailla kaupungin ääriviivoja ja kuhinaa. Hotellihuoneiden moderni sisustus pyrkii parhaansa mukaan korostamaan huoneen upeinta elementtiä eli näköalaa.

Hotelli trivagossa

Lounge


Ritz Carlton New York Central Park


Näkymä

Ritz Carlton Central Park on ajaton hotellisuosikki New Yorkin eliitin keskuudessa. Hotelli tarjoaa upeat näköalat eteläisestä Keskuspuistosta ja sijaitsee ensiluokkaisten ostos- ja ravintolamahdollisuuksien läheisyydessä. Hotellin ylelliset huoneet tarjoavat unelmapuitteet rentoutumiselle kaupungilla viilettämisen jälkeen.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone


JW Marriot Essex House New York


Näkymä

Tämä hotelli on olennainen osa New Yorkin art deco -historiaa. JW Marriot Essex House on ollut yksi kaupungin legendaarisimmista rakennuksista vuoden 1931 avautumisestaan lähtien. Tämä viiden tähden hotelli on sisustettu tyylikkään suoraviivaisesti ja tarjoaa vierailleen rentouttavat puitteet. Vieraat voivat valita haluamansa näkymän yöpymällä joko Manhattan View tai Central Park View -sviitissä.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone


Gramercy Park Hotel 


Kattoterassi

Gramercy Park -hotelli tarjoaa rauhallisen keitaan keskellä maailman vilkkainta kaupunkia. Hotellin suurimpia vetonauloja on näkymän lisäksi vapaapääsy New Yorkin ainoaan yksityispuistoon Gramercy Parkiin. Hotellin boheemi Park View -sviitti tarjoaa luksuspuitteet upeaa näköalaa unohtamatta.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone


Refinery


Kattoterassi

Refinery on luksusputiikkihotelli New Yorkin Fashion Districtin sydämessä. Hotellin minimalistinen tyyli on maustettu rouheilla industrial-elementeillä ja tarjoaa vierailleen trendikkäät puitteet keskellä Isoa omenaa. Hotellin kruununjalokivi on kuitenkin sen poikkeuksellisen upea kattoterassi, jolta voi ihailla Empire State Buildingia.

Hotelli trivagossa

Hotellihuone

 


Kansikuva Mandarin Oriental