Aasia

trivagon hotelliopas Dubaihin

Tervetuloa trivagon hotellioppaaseen! Täältä löydät tärkeimmät kohdetiedot sekä kaiken tärkeän hotellin varaamisesta tässä lomakohteessa.

Me etsimme jokaiselle reissulle sopivimmat hotellit ja joukosta voit valita sen, mikä istuu parhaiten sinun lomaasi. Etsitkö parasta aikaa varata hotelli tai haluatko tietää, mistä löydät lapsiystävällisen hotellin rannalta? Täältä löydät vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Aloitetaan suomalaisten eksoottisella uudella suosikilla, Dubailla. Tämä Lähi-Idän helmi on turvallinen tapa tutustua alueen kulttuuriin. Mikäli kuumuus ei ole ongelma ja haluat yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, suuntaa Dubaihin!

ILMASTO JA MATKUSTUSAJAT

Dubain ilmastoa voi valehtelematta kutsua kuumaksi. Kesäkuukausina keskilämpötilat nousevat jopa yli 40 celsiusasteeseen, joten Dubai on ehdottomasti talvikohde. Talvikuukausina keskilämpötilat ovat 25 celsiusasteen tuntumassa. Dubaissa sade ajoittuu talvikuukausille, mutta sademäärät ovat hyvin vähäisiä ja ajoittuvat maksimissaan muutamiin päiviin kuukaudessa. Myös veden keskilämpötila on talvellakin yli 20 celsiusastetta, joten kyseessä on talvimatkailijan paratiisi. Kesällä huikean kuumuuden lisäksi hiekkamyrskyt saattavat kiusata matkaajaa, joten ilmaston puolesta matkat on syytä ajoittaa talvi- sekä kevätkuukausille.

MONIPUOLINEN KAUPUNKIHOTELLI

1/2

Fairmont Dubai on yhtä monipuolinen kuin itse kaupunkikin. Tämä luksushotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, 10 minuutin matkan päässä maailman suurimmasta ostosalueesta Dubai Mall -ostoskeskuksesta. Yhtä lähellä ovat myös maailman korkein rakennus Burj Khalifa, sekä huikeaan korkeuteen vettä suihkuava Dubai Fountain.

Keskustan palveluiden lisäksi Jumeirah Beach on vain muutaman minuutin päässä. Hotellista löytyvät kaikki tarvittavat palvelut ja paljon enemmän. Hotellissa on useita ravintoloita, kuten esimerkiksi Lähi-Idän ainoa ”illallinen pimeässä” -konseptiravintola. Lisäksi hotellista löytyy kaksi trendikästä klubia, kylpyläosasto, kuntosali sekä kaksi uima-allasta kattoterassilla.

 • Keskustahotelli
 • Ranta lähellä
 • Uima-allas kattoterassilla

Fairmont Dubai

Huippuarvostelut
Dubai
8.8 Loistava (5475 arvostelua)

PAIKALLINEN TEEMAHOTELLI

1/2

Atlantis the Palm sijaitsee tekosaarella, joka on täynnä ravintoloita ja vesileikkimahdollisuuksia. Hotellin teemana on mystinen Atlantis – valtamereen uponnut saari. Hotelli avattiin huikein menoin vuonna 2008. Superjulkkiksia täynnä olleet avajaiset kruunasi ilotulitus, joka oli kooltaan seitsemän kertaa Pekingin olympialaisten avajaisseremonian ilotulituksen kokoinen spektaakkeli.

Hotellissa on mahdollisuus yöpyä vedenalaisissa sviiteissä tai hieman vaatimattomammin arabi- sekä Atlantis-teemaan sisustetuissa huoneissa. Hotellin yhteydestä löytyy niin paljon aktiviteettejä, ettei saarelta tarvitse koko loman aikana poistua. Koko perheelle riittää erilaisia aktiviteettejä vesipuistosta, sukeltamiseen ja delfiinien kanssa uimiseen. Atlantis on todellinen teemahotellien helmi, joka on kerran elämässä koettava ihme!

 • Kerran elämässä -kokemus
 • Monipuoliset loma-aktiviteetit
 • Huikeat sviitit

Atlantis, The Palm

Huippuarvostelut
Dubai
9.4 Loistava (5709 arvostelua)

LAPSIYSTÄVÄLLINEN RANTAHOTELLI

1/2

Dubai alkaa olla suosittu shoppailun ohella myös lapsiperheiden kohteena. Kaupunki on täynnä erilaisia resortteja, ja mikäli tähtäimessä on laadukas perheloma, on Dubai varma valinta. Sofitel on koko perheelle sopiva hotelli, joka sijaitsee samalla tekosaarella Atlantis-hotellin kanssa. Hotellista löytyy Amura Kids Club, missä hotellivieraana olevat lapset saavat leikkiä veloituksetta päivittäin.

Lastenkerhon tiloihin kuuluvat laaja leikkihuone leluineen ja aktiviteetteineen sekä allasalue, josta löytyvät lasten liukumäet. Lisäksi hotelli sijaitsee yksityisellä rannalla aivan meren tuntumassa, eli siirtyminen uima-altaalta rannalle käy käden käänteessä. Hotellista löytyy myös rentouttava kylpyläosasto, jossa aikuiset pääsevät kokemaan loma-ajan hemmottelua. Tämä on todellista lapsiperheen luksusta!

 • Veloitukseton lastenkerho
 • Ranta lähellä
 • Monipuoliset loma-aktiviteetit

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Huippuarvostelut
Dubai
9.1 Loistava (11305 arvostelua)

ROMANTTINEN LUKSUSHOTELLI

1/2

Dusit Thani on hulppea hotelli keskellä kaupunkia, joka tarjoaa romantiikkaa ja luksusta hyvällä hinta-laatusuhteella. Erikoisuuden hotellista tekee sen thaimaalainen teema. Kyseessä on hotelli, joka uhkuu thaihenkeä ja palvelee vieraitaan maailmankuululla thaimaalaisella vieraanvaraisuudella.

Hotellista löytyy perinteinen thaimaalainen ravintola, jossa pääsee nauttimaan thaikeittiön erikoisuuksista. Hotellin katolta löytyy uima-allas ja lisäksi vieraiden käytössä ovat kuntoilutilat saunoineen. Tämä on täydellinen hotelli romanttista kaupunkilomaa varten.

 • Keskustahotelli
 • Thaimaalaiset erikoisuudet
 • Hyvä hinta-laatusuhde

Hotel Dusit Thani Dubai

Huippuarvostelut
Dubai
9.0 Loistava (2464 arvostelua)

LAADUKAS KETJUHOTELLI

1/2

Dubain hotellien hintataso voi tuntua hieman hintavalta, joten turvallinen ja hinta-laatusuhteeltaan varma valinta on Ramada-ketjun hotelli. Ramada Jumeirah on hotelli, joka tarjoaa takuuvarmasti siistit ja monipuoliset puitteet hyvällä sijainnilla, eikä hinta ole päätä huimaava.

Hotellissa on kattava kuntosali, kylpylä sekä näköalallinen uima-allas katolla. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä rantaa, eivätkä kaupungin keskusta ja tärkeimmät nähtävyydetkään ole kaukana. Hotellista löytyy monipuoliset ravintolapalvelut ja mukavat sekä käytännölliset huoneet.

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Ranta lähellä
 • Näköalallinen uima-allas

Dubain hotelleja vertailet kätevästi trivagon verkkosivuilla.