Suomi

Turun mielenkiintoisin hotelli

Turku on idyllinen kaupunki, jossa yöpyminen vaatii arvoisensa tilan.

Park Hotel Turku on mielenkiintoinen putiikkihotelli keskellä Turkua. Hotelli sijaitsee kauniissa vuonna 1902 valmistuneessa jugendrakennuksessa, josta huokuu romanttinen vanhanajan tunnelma. Kuulostaa houkuttelevalta, mutta mikä tekee tästä pienestä ja hurmaavasta hotellista ainutlaatuisen?

Historiallisen jugendtalon tunnelmaa

1/2

Park Hotel on aloittanut toimintansa hotellina vuonna 1984, mutta sitä ennen rakennuksella on ollut pitkä historia Turun kaupunkimaisemassa. Alun perin rakennus on rakennettu yksityishuvilaksi 1900-luvun alussa ja siitä lähtien tämä nelikerroksinen kivirakennus on erottunut edukseen alueella, joka aikoinaan oli pääasiallisesti matalien puurakennusten valtakuntaa.

Rakennus sijaitsee mitä edullisimmalla paikalla, aivan Turun sydämessä, mutta kuitenkin rauhallisessa puistoympäristössä. Kesäisin hotellissa voi vaikka nukkua ikkunat auki ja kuunnella linnunlaulua. Talon ja puiston alueella vallitsee idyllinen ja lämmin ilmapiiri, joka hurmaa vieraat kerta toisensa jälkeen.

Kodikkaat ja ainutlaatuiset huoneet

Hotellissa on 20 erilaista huonetta, jotka on sisustettu omaan yksilölliseen tyyliinsä. Kodikkaasti sisustetuista huoneista löytyy paljon erilaisia elementtejä, osittain antiikkia kuten dramaattisia tauluja, globeliineja ja kauniita peilejä.

Hotellissa on lisäksi kaksi sviittiä. Valoisa ja romanttinen morsiussviitti sekä Ateljéesviitti talon ylimmässä kerroksessa tarjoavat vieraille yksityisyyttä sekä omaa tilaa. Hotellihuoneiden hintaan sisältyy runsas pohjoismaalainen aamiainen, parkkipaikka sekä Wifi. Hotellissa saavat majoittua myös eläinkunnan edustajat, eli lemmikkiäkään ei tarvitse jättää kotiin.

Työ ja juhla

Vaikka Park Hotel onkin uniikki putiikkihotelli, joka muistuttaa enemmän kotia kuin bisneshotellia, niin luonnistuu kokoustaminenkin tässä tunnelmallisessa hotellissa. Kätevintä kokousasiakkaiden kannalta on hotellin keskeinen sijainti. Park Hotel sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kauppatorilta, Logomosta ja rautatieasemalta. Kokouspakettiin sisältyvät kokoustila välineineen sekä Wifi ja asiaankuuluvat tarjoilut.

Kokoustamisen ohella hotellissa saa luonnollisesti myös juhlia elämän suuria virstanpylväitä. Hotellin 45-paikkainen Jugendsali sopii hyvin niin häätilaisuuksiin kuin muihinkin elämän tärkeisiin juhliin. Juhlan kruunaa ainutlaatuinen yli 100 vuotiaan jugendtalon lämmin tunnelma.

Kuka on Jaakko?

Jaakko on hotellin maskottina toimiva Afrikan harmaapapukaija, joka nimestään huolimatta on naispuolinen. Jaakko seurustelee mielellään vieraiden kanssa ja onnekkaimmat voivat päästä vaihtamaan sanankin tämän eläväisen maskotin kanssa. Saattaapa Beethovenin Kohtalon Sinfoniakin Jaakon viheltämänä pärähtää ilmoille. Uskomattominta tässä papukaijassa on ikä. Jaakolle on vuosia kertynyt jo uskomattomat 50 kappaletta. Kuvan Jaakosta voi kurkata hotellin instagram-sivulta ja lisää kuvia hotellista löytyy facebookista.

Mikä on parasta Turussa?

Park Hotel on toivottavasti onnistunut vakuuttamaan lämminhenkisyydellään, joten jäljelle jää enää yksi kysymys. Miksi Turku? Annetaan asiantuntevan hotellihenkilökunnan vastata.

”Turku Suomen vanhimpana kaupunkina tarjoaa runsaasti historian havinaa ja mielenkiitoisia vierailukohteita, kuten Turun Linna, Tuomiokirkko ja Käsityöläismuseo, sekä lukuisat muut museot ja nähtävyydet. Sitä paitsi Turku on aina ollut ”portti länteen” hyvien laivayhteyksiensä takia.

Turku on kaunis kaupunki, varsinkin kesäaikaan. Lukuisat puistot, Aurajoen rannat ja lähellä sijaitseva saaristo tarjoavat loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja ajanviettoon. Kulttuurinnälkäisille löytyy ympäri vuoden runsaasti koettavaa teatteriesitysten ja konserttien myötä, sekä paljon muita tapahtumia.”

Park Hotel Turku

Turku, 0.9 km kohteesta Aboa Vetus & Ars Nova
8.3 Erittäin hyvä (1091 arvostelua)
Loistava Sijainti 9.2 / 10
Katso hinta

Näytä kommentit