PohjoismaatLuksusKaupunki

5 tyylikästä keskustahotellia Tukholmassa

By , 20/06/2016

Tukholma on aina ajankohtainen matkakohde, jossa yhdistyvät skandinaavinen tunnelma sekä ruotsalaisille ominainen lämminhenkinen eleganssi. Tukholman laajasta hotellitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Koska tiedämme, että tämän kaupungin hotellitarjonta aiheuttaa lähinnä valinnanvaikeutta, listasimme kaupungin viisi tyylikkäintä keskustahotellia.


Clarion Sign


Hotellihuone

Clarion Sign -hotelli on Tukholman hotellitarjonnan kulmakiviä. Hotellin kylpylän yhteydessä oleva kattoterassi on yksi kaupungin helmiä, jossa voi kesäisin nauttia näköalojen lisäksi ensiluokkaisesta tarjoilusta. Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva moderniin tyyliin sisustettu ravintola on oodi amerikkalaiselle ruokakulttuurille. Hotelli tarjoilee lisäksi arkipäivinä maittavan aamiaisen sekä viikonloppuisin brunssin pitkän kaavan mukaan.

Ravintola

Katso hinta


Berns


Hotellihuone

Bernsiä tyylikkäämpää hotellia on vaikea kuvitella. Hotellin tyyli on sekoitus vanhaa ja uutta juuri sopivassa suhteessa. Tämän legendaarisen hotellin suojissa on yöpynyt vuosien varrella vaikuttava joukko silmäätekeviä Dalai Lamasta Bill Gatesiin. Hotellin ravintola Berns Asiatiska on Ruotsin vanhin kiinalainen ravintola, joka on ollut toiminnassa 1940-luvulta saakka. Tänä päivänä ravintola tarjoilee aasialaisia makuja huikeissa puitteissa korkeiden kattojen sekä kattokruunujen alla.

Terassi

Katso hinta


Nobis


Hotellihuone

Nobis on hienostunut desinghotelli Tukholman sydämessä. Hotellin 201 huonetta on sisustettu kauniiseen skandinaaviseen tyyliin, jossa yhdistyvät hillityt värit ja mielenkiintoinen muotoilu. Hotellin näyttävä aulabaari koostuu neljästä erityylisestä olohuoneesta, joten ei ihme, että viikonloppuisin tila toimii niin vieraiden kuin paikallistenkin yhteisenä kokoontumispaikkana. Aulan 28 metriä korkea katto kruunaa näyttävän tilan. Hotellin tyylikäs ravintola Caina tarjoilee parhaimmista mahdollisista raaka-aineista valmistettua perinteistä italialaista ruokaa.

Aula

Katso hinta


Story Riddargatan


Hotellihuone

Story Riddargatan -hotelli ei edusta sitä perinteisintä tyylikästä tukholmalaishotellia. Kyseessä on trendikäs hotelli, jonka veikeästi nimetyissä huoneissa yhdistyvät yllättävät sisustusratkaisut sekä rouhea tyyli. Hotellin nuorekkaassa baarissa taitavat baarimikot valmistavat uniikkeja cocktaileja, joiden kylkeen voi tilata herkullisia aasialaisia pikkuannoksia. Hotellin aasialainen ravintola Ling Long puolestaan tarjoilee aasialaisia makukokemuksia pidemmän kaavan kautta.

Baari

Katso hinta


Diplomat


Hotellihuone

Diplomat on huippuelegantti hotelli veden äärellä sekä keskustapalveluiden lähellä Tukholmassa. Hotelli sijaitsee kauniissa jugendrakennuksessa, jonka näyttävyyttä korostaa hillityn elegantti skandinaavinen sisustus. Hotellin tyylikäs ravintola tarjoilee upeiden satamanäkymien ohella perinteistä ruotsalaista ruokaa välimerellisillä vaikutteilla. Lisäksi Diplomat-hotellissa arvostetaan taidetta ja hotellissa onkin esillä laaja kokoelma ruotsalaisten taiteilijoiden teoksia.

Ravintola

Katso hinta


Kuvat hotelleilta. Kansikuva Berns.