EurooppaLuksusKaupunki

Hotellien viileimmät uima-altaat kaupunkien kattojen yllä

By , 22/05/2017

Kesä ja lämpimämmät ilmat ovat jälleen aivan nurkan takana. Useimmissa Euroopan kaupungeissa saattaa olla kesäkuukausina tukahduttavan kuuma, mutta onneksi ongelmaan on olemassa ratkaisu – nimittäin kattouima-altaat!

Olemme koonneet yhteen kuusi eurooppalaista kaupunkihotellia, joiden kattouima-altaista voit ihailla kaupunkimaisemia ja pysytellä samalla viileänä auringon paahteessa.

Sheraton Grand Hotel & Spa

Edinburgh

Uima-allas katolla

Sheraton sijaitsee vain kivenheiton päässä Edinburghin päänähtävyyksiltä, kuten Princes Streetiltä, Edinburghin linnalta ja Grassmarketilta. Tämä kaupunkikeidas on täydellinen paikka rentoutumista ja virkistymistä varten. Hotellin modernista One Spa -kylpylästä löytyy katolla sijaitseva, lämmitetty vesihieronta-allas, jossa asiakkaat voivat rentouttaa jäseniään virkistävässä kylvyssä ja ihailla samalla Edinburghin nähtävyyksiä.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=1240202&iRoomType=7&iPathId=41579&iGeoDistanceItem=12402&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

hotellihuone

One Spa tarjoaa asiakkailleen myös laajan valikoiman erilaisia hoitoja, jotka sopivat erityisesti pariskunnille. Kylpylästä löytyy esimerkiksi vain pariskunnille tarkoitettu hoitohuone sekä erilaisia saunoja, kuten turkkilainen hamam.

King Street Townhouse

Manchester

Näkymä uima-altaalta

King Streetin äärettömässä ulkouima-altaassa asiakkaat voivat kirjaimellisesti kellua Manchesterin vilkkaiden katujen yläpuolella. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevan altaan lämpimissä vesissä pulikoidessasi voit ihailla samalla kaupungin kellotornia ja kaupungintaloa muiden nähtävyyksien ohella. Hotellin asiakkaat voivat myös käyttää paikan höyry- ja lepohuoneita ilmaiseksi.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=503788002&iRoomType=7&iPathId=38961&iGeoDistanceItem=5037880&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Näkymä terassilta

Altaassa vietetyn rentouttavan illan jälkeen voitkin siirtyä lepäämään Comfy-huoneeseesi. Tämä huone huokuu ylellisyyttä, ja yöpymiskokemuksen täydentävät upottavan pehmeät kalusteet, ekstrasuuret parisängyt, puhtaanvalkeat lakanat sekä kylpyhuoneen suuret sadesuihkutilat.

The Berkeley

Lontoo

Uima-allas kattoterassilla

Mikäli kaipaat pakopaikkaa usein tukahduttavaksi yltyvästä Lontoon kuumuudesta (silloin kun aurinko lopultakin paistaa), hyppää The Berkeley -hotellin katolla olevaan uima-altaaseen! Kosteiden kesähelteiden yllättäessä asiakkaat voivat rentoutua hotellin lepotuoleissa ja jopa ruokailla altaan reunalla.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=4802102&iRoomType=7&iPathId=38715&iGeoDistanceItem=48021&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Hotellihuone Lontoossa

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustan tuntumassa Knightsbridgessä, minkä ansiosta sinun ei tarvitse lähteä kauas nauttiaksesi kaupungin tarjonnasta ja shoppaillaksesi luksustuotteita lähellä sijaitsevista Harrodsin ja Harvey Nicholsin tavarataloista.

Grand Hotel Central

Barcelona

Allas katolla

Iki-ihanan Barcelonan keskustassa sijaitsevan Grand Hotel Centralin ääretön uima-allas on yksi kaupungin upeimmista. Grand Hotel Centralin katolla asiakkaat voivat nauttia Espanjan auringosta, siemailla jääkylmiä cocktaileja ja pulahtaa virkistävään uima-altaaseen.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=9901002&iRoomType=7&iPathId=31965&iGeoDistanceItem=99010&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Hotellihuone Barcelonassa

Mikäli sinulla on tarpeeksi varoja matkakassassasi, suosittelemme sinua varaamaan itsellesi Junior-sviitin. Tästä huoneesta löytyy kaikki, mitä tarvitset ja enemmän: ikkunoista avautuvat lyömättömät kaupunkimaisemat, suuri parisänky ja täysin varusteltu Nespresso-kahvinkeitin – mitä muuta lomalta voi kaivata?

Mandarin Oriental

Barcelona

Kattoterassi ja uima-allas

Mandarin Oriental on toinen huippuhotelli Barcelonassa, ja se sijaitsee kaupungin kalleimpiin kuuluvalla Passeig de Gràcia -kadulla. Keskeinen sijainti on erityisesti himoshoppailijoiden mieleen, sillä hotelli on vain kivenheiton päässä Barcelonan parhaista merkkiliikkeistä. Mandarin Oriental erottuu kuitenkin muista hotelleista kattouima-altaansa ja -ravintolansa ansiosta.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=131978202&iRoomType=7&iPathId=31965&iGeoDistanceItem=1319782&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Hotellihuone Barcelonassa

Kattoterassilta avautuu panoraamanäköala Barcelonan yli, minkä lisäksi asiakkaat voivat ruokailla ulkona, juoda cocktaileja ja ottaa aurinkoa altaan reunalla.

Hilton Molino Stucky Venice

Venetsia

Uima-allas näkymällä

Euroopan romanttisimpiin kaupunkeihin kuuluva Venetsia on täydellinen kohde intohimoista viikonloppulomaa varten. Hilton Molino Stucky Venice taas on hotelli, joka tarjoaa romanttisimmat näköalat tähän kelluvaan kaupunkiin.

[button text="Hotelli trivagossa" href="https://www.trivago.fi/?cpt=15101202&iRoomType=7&iPathId=94718&iGeoDistanceItem=151012&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

Hotellihuone Venetsiassa

Pakene kaupungin turistimassoja hotellin katolla olevaan uima-altaaseen ja allasbaariin, joissa on helpompaa nauttia Italian kuumuudesta. Astetta ylellisemmän kokemuksen saat, kun suuntaat hotellin ylimpään kerrokseen, asetat aurinkotuolisi sieltä löytyvän uima-altaan reunalle ja tilaat itsellesi lasillinen viilentävää Pinot Grigiota – suorastaan taivaallista!