Eurooppa

Hotellien viileimmät uima-altaat kaupunkien kattojen yllä

Kesä ja lämpimämmät ilmat ovat jälleen aivan nurkan takana.

Useimmissa Euroopan kaupungeissa saattaa olla kesäkuukausina tukahduttavan kuuma, mutta onneksi ongelmaan on olemassa ratkaisu – nimittäin kattouima-altaat!

Olemme koonneet yhteen kuusi eurooppalaista kaupunkihotellia, joiden kattouima-altaista voit ihailla kaupunkimaisemia ja pysytellä samalla viileänä auringon paahteessa.

Sheraton Grand Hotel & Spa

1/2

Sheraton sijaitsee vain kivenheiton päässä Edinburghin päänähtävyyksiltä, kuten Princes Streetiltä, Edinburghin linnalta ja Grassmarketilta. Tämä kaupunkikeidas on täydellinen paikka rentoutumista ja virkistymistä varten. Hotellin modernista One Spa -kylpylästä löytyy katolla sijaitseva, lämmitetty vesihieronta-allas, jossa asiakkaat voivat rentouttaa jäseniään virkistävässä kylvyssä ja ihailla samalla Edinburghin nähtävyyksiä.

One Spa tarjoaa asiakkailleen myös laajan valikoiman erilaisia hoitoja, jotka sopivat erityisesti pariskunnille. Kylpylästä löytyy esimerkiksi vain pariskunnille tarkoitettu hoitohuone sekä erilaisia saunoja, kuten turkkilainen hamam.

Sheraton Grand Hotel & Spa, Edinburgh

Huippuarvostelut
Edinburgh
9.0 Loistava (2393 arvostelua)

King Street Townhouse

1/2

King Streetin äärettömässä ulkouima-altaassa asiakkaat voivat kirjaimellisesti kellua Manchesterin vilkkaiden katujen yläpuolella. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsevan altaan lämpimissä vesissä pulikoidessasi voit ihailla samalla kaupungin kellotornia ja kaupungintaloa muiden nähtävyyksien ohella. Hotellin asiakkaat voivat myös käyttää paikan höyry- ja lepohuoneita ilmaiseksi.

Altaassa vietetyn rentouttavan illan jälkeen voitkin siirtyä lepäämään Comfy-huoneeseesi. Tämä huone huokuu ylellisyyttä, ja yöpymiskokemuksen täydentävät upottavan pehmeät kalusteet, ekstrasuuret parisängyt, puhtaanvalkeat lakanat sekä kylpyhuoneen suuret sadesuihkutilat.

King Street Townhouse

Huippuarvostelut
Manchester
9.2 Loistava (679 arvostelua)

The Berkeley

1/2

Mikäli kaipaat pakopaikkaa usein tukahduttavaksi yltyvästä Lontoon kuumuudesta (silloin kun aurinko lopultakin paistaa), hyppää The Berkeley -hotellin katolla olevaan uima-altaaseen! Kosteiden kesähelteiden yllättäessä asiakkaat voivat rentoutua hotellin lepotuoleissa ja jopa ruokailla altaan reunalla.

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustan tuntumassa Knightsbridgessä, minkä ansiosta sinun ei tarvitse lähteä kauas nauttiaksesi kaupungin tarjonnasta ja shoppaillaksesi luksustuotteita lähellä sijaitsevista Harrodsin ja Harvey Nicholsin tavarataloista.

Hotel The Berkeley

Huippuarvostelut
Lontoo
9.1 Loistava (628 arvostelua)

Grand Hotel Central

1/2

Iki-ihanan Barcelonan keskustassa sijaitsevan Grand Hotel Centralin ääretön uima-allas on yksi kaupungin upeimmista. Grand Hotel Centralin katolla asiakkaat voivat nauttia Espanjan auringosta, siemailla jääkylmiä cocktaileja ja pulahtaa virkistävään uima-altaaseen.

Mikäli sia on tarpeeksi varoja matkakassassasi, suosittelemme sinua varaamaan itsellesi Junior-sviitin. Tästä huoneesta löytyy kaikki, mitä tarvitset ja enemmän: ikkunoista avautuvat lyömättömät kaupunkimaisemat, suuri parisänky ja täysin varusteltu Nespresso-kahvinkeitin – mitä muuta lomalta voi kaivata?

Grand Hotel Central

Huippuarvostelut
Barcelona
9.5 Loistava (2744 arvostelua)

Mandarin Oriental

1/2

Mandarin Oriental on toinen huippuhotelli Barcelonassa, ja se sijaitsee kaupungin kalleimpiin kuuluvalla Passeig de Gràcia -kadulla. Keskeinen sijainti on erityisesti himoshoppailijoiden mieleen, sillä hotelli on vain kivenheiton päässä Barcelonan parhaista merkkiliikkeistä. Mandarin Oriental erottuu kuitenkin muista hotelleista kattouima-altaansa ja -ravintolansa ansiosta.

Kattoterassilta avautuu panoraamanäköala Barcelonan yli, minkä lisäksi asiakkaat voivat ruokailla ulkona, juoda cocktaileja ja ottaa aurinkoa altaan reunalla.

Mandarin Oriental, Barcelona

Huippuarvostelut
Barcelona
9.4 Loistava (523 arvostelua)

Hilton Molino Stucky Venice

1/2

Euroopan romanttisimpiin kaupunkeihin kuuluva Venetsia on täydellinen kohde intohimoista viikonloppulomaa varten. Hilton Molino Stucky Venice taas on hotelli, joka tarjoaa romanttisimmat näköalat tähän kelluvaan kaupunkiin.

Pakene kaupungin turistimassoja hotellin katolla olevaan uima-altaaseen ja allasbaariin, joissa on helpompaa nauttia Italian kuumuudesta. Astetta ylellisemmän kokemuksen saat, kun suuntaat hotellin ylimpään kerrokseen, asetat aurinkotuolisi sieltä löytyvän uima-altaan reunalle ja tilaat itsellesi lasillinen viilentävää Pinot Grigiota – suorastaan taivaallista!

Hilton Molino Stucky Venice

Huippuarvostelut
Venetsia
8.6 Loistava (3435 arvostelua)