Koko maailma

Vedenpäällinen bungalow on unelmien hotellihuone

Miten olisi hotellihuone, josta voit sukeltaa suoraan kristallinkirkkaaseen meriveteen? Keräsimme listan vedenpäällisistä bungaloweista, jotka kruunaavat eksoottisen paratiisiloman.

Yksityisyydessään lyömätön bungalow on täydellinen majoitusvaihtoehto niin romanttiselle matkalle kuin rentouttavalle hermolomallekin. Näissä vedenpäällisissä lomamajoissa nautit huikeista maisemista sekä trooppisen luonnon läheisyydestä.

Constance Le Prince Maurice

1/2

Constance Le Prince Maurice –hotelli sijaitsee Intian valtamerellä Mauritiuksen saarella. Poste de Flacq on saaren kauneimpia alueita ja vetää puoleensa autenttista paratiisisaarikokemusta etsiviä matkailijoita. Tässä hotellissa on tarjolla erilaisia luksusmajoitusvaihtoehtoja sillä hotellista löytyy 64 sviittiä, 12 perhesviittiä, 12 vedenpäällistä villaa sekä kuninkaallinen sviitti.

Hotelli sulautuu harmonisesti yhteen ympäröivän luonnon kanssa ja sisätiloissa on noudatettu tarkasti feng shuin sääntöjä. Hotellin bungalowit tarjoavat vieraille yksityisyyden lisäksi esimerkiksi kalustetun terassin, jolta voi ihailla ilta-auringon valaisemaa merta. Lisäksi tässä luksushotellissa on tarjolla niin ylellinen kylpylä kuin fine dining -ravintolakin.

Constance Prince Maurice

Huippuarvostelut
Poste de Flacq
9.5 Loistava (569 arvostelua)

Berjaya Langkawi Resort

1/2

Berjaya Langkawi Resort on eksoottinen lomakeskus Malesiassa rehevän viidakon ja kutsuvan Malakansalmen välissä. Hotellin luksusbungaloweista avautuu huikeat näköalat Andamaanienmerelle ja taustalla kuhiseva viidakko takaa uniikin matkakokemuksen. Hotellissa on vedenpäällisten villojen ohella tarjolla huoneita, joissa voi yöpyä kodikkaasti sademetsän kupeessa.

Tästä eksklusiivisesta hotellista löytyy kaikki luksushotellille ominaiset palvelut kuten kylpylä sekä monipuoliset ruokailumahdollisuudet. Ravintoloita ja baareja tässä hotellissa on yhteensä tarjolla huikeat 9 kappaletta. Vieraat voivatkin valita useiden eri keittiöiden välillä. Tarjolla on kiinalaista-, malesialaista-, intialaista- ja japanilaistaruokaa sekä thaikeittiön antimia.

Berjaya Langkawi Resort

Huippuarvostelut
Pantai Kok
8.7 Loistava (3002 arvostelua)

Gili Lankanfushi

1/2

Gili Lankanfushi edustaa ylitsevuotavaa luksusta Malediiveilla. Malediivit on eristäytyneiden rantalomakohteiden ehdottomia ykkösiä. Näillä pienillä saarilla Intian valtameressa voi todella irrottautua maailman menosta. Gili Lankanfushi –hotellin motto onkin ”no news, no shoes”. Hotelli pyrkii tarjoamaan vierailleen todellisen irrottautumiskokemuksen. Hotellissa ei ole toivottavaa huolehtia päivän polttavista aiheista, eikä sen puoleen vaivata itseään kengillä.

Hotellista löytyy 45 vedenpäällistä huvilaa, joiden tarjonta vaihtelee sviittien luksuksesta yksityisresidenssin suoranaiseen dekadenssiin. Hotellin perusbungalow tarjoaa muun muassa kattoterassin sekä ulkoilmaolohuoneen. Luksus on hotellin teema aina hotellihuoneista viinikellariin sekä huippuluokan kulinaristiseen tarjontaan. Gili Lankanfushi on luksuksen ja yksityisyyden ystäville, jotka haluavat todella panostaa lomaansa.

Gili Lankanfushi Maldives

Huippuarvostelut
Nord Male Atoll
9.7 Loistava (453 arvostelua)

InterContinental Resort Tahiti

1/2

Tahiti on Ranskan Polynesian ehkäpä tunnetuin lomasaari, joka sijaitsee kaukana eteläisellä Tyynellämerellä. InterContinental Resort Tahiti tarjoaa luksuslomakokemuksen tässä eksoottisessa paratiisissa. Hotellin bungaloweissa on upean näkymän lisäksi laituri, jonka kautta vierailla on suora yhteys mereen.

Jokaisessa bungalowissa on sisätilojen lisäksi tilavat terassit. Hotellilta löytyy lisäksi tahitilaista ruokaa tarjoileva ravintola sekä uima-allasbaari. Vieraille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja sekä luonnollisesti kylpylä asiaankuuluvine palveluineen.

Intercontinental Resort Tahiti, An Ihg Hotel

Huippuarvostelut
Papeete
8.7 Loistava (2238 arvostelua)

Likuliku Lagoon Resort

1/2

Likuliku Lagoon Resort on luksuslomakohde kauniin turkoosissa ja rauhallisessa laguunissa Fidžillä. Fidži on läntisellä Tyynellä valtamerella sijaitseva viehättävä ja eksoottinen saarivaltio. Likuliku Lagoon Resort -hotellissa on yhteensä 45 perinteistä lomamajaa, jotka on rakennettu paikallisista ja uniikeista materiaaleista. Tämän lomakylän ylpeys ovat kuitenkin 10 tilavaa vedenpäällistä bungalowia.

Näissä bungaloweissa vieraat voivat nauttia Fidžin seesteisistä vesistä yksityiseltä terassiltaan. Peruspalveluiden lisäksi hotelli erikoistuu tarjoamaan erilaisia aktiviteetteja. Tarjolla on esimerkiksi snorklausta ja sukellusta, saarihyppelyä, kalastusmatkoja sekä vaellusretkiä. Tässä hotellissa ei todellakaan tule tylsää vaikka kaipaisikin lomaltaan muutakin kuin auringossa loikoilua.

Likuliku Lagoon Resort - Adults Only

Huippuarvostelut
Malolo
9.8 Loistava (683 arvostelua)

Punta Caracol Acqua-Lodge

1/2

Punta Caracol Acqua Lodge on ympäristöystävällinen lomakylä Karibianmerellä Panamassa. Tämä lomakohde on rakennettu koskemattoman luonnon keskelle. Hotellin tarkoitus on tarjota vieraille yhteys paikalliseen luontoon mahdollisimman vähäisellä kuormituksella ympäristölle. Hotellin bungalowit on rakennettu paikallisista materiaaleista läheistä koralliriuttaa kunnioittaen.

Kaksikerroksisen bungalowin yläkerrasta löytyy parisänky sekä näkymä majan palmukaton läpi. Jokaisella majalla on runsaat terassitilat sekä yksityinen käynti suoraan kristallinkirkkaisiin vesiin. Hotelli järjestää myös paljon erilaisia retkiä, joiden tarkoitus on tarjota vieraille pääsy suoraan ympäröivän luonnon keskelle. Vieraat voivat halutessaan lähteä esimerkiksi saari-, sademetsä- tai sukellusretkille. Onnekkaimmat pääsevät ihailemaan paikallisia delfiinejä tai laiskiaisia.

Punta Caracol Acqua Lodge

Bocas del Toro
8.8 Loistava (289 arvostelua)

Song Saa Private Island

1/2

Kuvankauniilla Siaminlahdella sijaitseva Song Saa Private Island on Kambodžan koskemattoman saariston ylpeys. Kyseessä on luksuslomakylä, jossa ympäristöstä pidetään huolta laadusta tinkimättä. Hotellin huikeat vedenpäälliset bungalowit sisältävät esimerkiksi yksityisen uima-altaan, ulkoilmasuihkun, terassin sekä olohuoneen, jonka lattiassa oleva ikkuna tuo vesielementin myös osaksi sisätiloja.

Hotelli on rakennuttu paikallisista materiaaleista ja harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Tarkoituksena on tarjota vieraille poikkeuksellinen kokemus Kambodžan uniikin luonnon keskellä paikallista yhteisöä kunnioittaen. Hotellin hinnoittelussa suurin osa palveluista kuuluu hotellihuoneen hintaan, joten vieraiden ei tarvitse lomalla huolehtia mistään. Esimerkiksi jooga, melonta, saarikierros, sademetsäretki ja vierailu paikallisessa kylässä kuuluvat kaikki hotelliyön hintaan.

Song Saa Private Island

Huippuarvostelut
Sihanoukville
9.8 Loistava (32 arvostelua)

The Float House River Kwai

1/2

The Float House River Kwai on eksoottinen lomakylä Thaimaassa muutaman tunnin ajomatkan päässä Bangkokista. Tämä eristyksissä oleva lomakohde sijaitsee tunnetun Kwai-joen sekä tiheän viidakon välissä. Ainoa tapa päästä hotellille onkin jokea pitkin veneellä. Hotellin upeat villat tarjoavat yösijan jopa neljälle aikuiselle. Tilavissa 90 neliön huviloissa erilliset makuutilat yhdistyvät toisiinsa yhteisellä oleskeluhuoneella. Bungaloweissa on tarjolla joenpäälinen terassi keinuineen sekä auringonottomahdollisuuksineen.

Lisäksi hotellissa on vedenpäällinen ravintola, jossa tarjoillaan thaivaikutteisia herkkuja. Tylsyyttä ei tässä hotellissa ehdi potemaan sillä tarjolla on aktiviteetteja kuten melontaa, veneilyä sekä retkiä paikallisissa maisemissa.

The Float House River Kwai - Sha Extra Plus

Kanchanaburi
9.2 Loistava (894 arvostelua)

Kuvat hotelleilta. Kansikuva Likuliku Lagoon Resort.