Koko maailmaLuksusRanta

Vedenpäällinen bungalow on unelmien hotellihuone

By , 23/05/2016

Miten olisi hotellihuone, josta voit sukeltaa suoraan kristallinkirkkaaseen meriveteen? Keräsimme listan vedenpäällisistä bungaloweista, jotka kruunaavat eksoottisen paratiisiloman. Yksityisyydessään lyömätön bungalow on täydellinen majoitusvaihtoehto niin romanttiselle matkalle kuin rentouttavalle hermolomallekin. Näissä vedenpäällisissä lomamajoissa nautit huikeista maisemista sekä trooppisen luonnon läheisyydestä.


Constance Le Prince Maurice

Poste de Flacq, Mauritius


Hotelli

Constance Le Prince Maurice –hotelli sijaitsee Intian valtamerellä Mauritiuksen saarella. Poste de Flacq on saaren kauneimpia alueita ja vetää puoleensa autenttista paratiisisaarikokemusta etsiviä matkailijoita. Tässä hotellissa on tarjolla erilaisia luksusmajoitusvaihtoehtoja sillä hotellista löytyy 64 sviittiä, 12 perhesviittiä, 12 vedenpäällistä villaa sekä kuninkaallinen sviitti.

Uima-allas

Hotelli sulautuu harmonisesti yhteen ympäröivän luonnon kanssa ja sisätiloissa on noudatettu tarkasti feng shuin sääntöjä. Hotellin bungalowit tarjoavat vieraille yksityisyyden lisäksi esimerkiksi kalustetun terassin, jolta voi ihailla ilta-auringon valaisemaa merta. Lisäksi tässä luksushotellissa on tarjolla niin ylellinen kylpylä kuin fine dining -ravintolakin.

Katso hinta


Berjaya Langkawi Resort

Pantai Kok, Malesia 


Hotelli

Berjaya Langkawi Resort on eksoottinen lomakeskus Malesiassa rehevän viidakon ja kutsuvan Malakansalmen välissä. Hotellin luksusbungaloweista avautuu huikeat näköalat Andamaanienmerelle ja taustalla kuhiseva viidakko takaa uniikin matkakokemuksen. Hotellissa on vedenpäällisten villojen ohella tarjolla huoneita, joissa voi yöpyä kodikkaasti sademetsän kupeessa.

Hotellihuone

Tästä eksklusiivisesta hotellista löytyy kaikki luksushotellille ominaiset palvelut kuten kylpylä sekä monipuoliset ruokailumahdollisuudet. Ravintoloita ja baareja tässä hotellissa on yhteensä tarjolla huikeat 9 kappaletta. Vieraat voivatkin valita useiden eri keittiöiden välillä. Tarjolla on kiinalaista-, malesialaista-, intialaista- ja japanilaistaruokaa sekä thaikeittiön antimia.

Katso hinta


Gili Lankanfushi

Nord Male Atoll, Malediivit


Hotelli

Gili Lankanfushi edustaa ylitsevuotavaa luksusta Malediiveilla. Malediivit on eristäytyneiden rantalomakohteiden ehdottomia ykkösiä. Näillä pienillä saarilla Intian valtameressa voi todella irrottautua maailman menosta. Gili Lankanfushi –hotellin motto onkin ”no news, no shoes”. Hotelli pyrkii tarjoamaan vierailleen todellisen irrottautumiskokemuksen. Hotellissa ei ole toivottavaa huolehtia päivän polttavista aiheista, eikä sen puoleen vaivata itseään kengillä.

Huone

Hotellista löytyy 45 vedenpäällistä huvilaa, joiden tarjonta vaihtelee sviittien luksuksesta yksityisresidenssin suoranaiseen dekadenssiin. Hotellin perusbungalow tarjoaa muun muassa kattoterassin sekä ulkoilmaolohuoneen. Luksus on hotellin teema aina hotellihuoneista viinikellariin sekä huippuluokan kulinaristiseen tarjontaan. Gili Lankanfushi on luksuksen ja yksityisyyden ystäville, jotka haluavat todella panostaa lomaansa.

Katso hinta


InterContinental Resort Tahiti

Tahiti, Ranskan Polynesia


Hotelli

Tahiti on Ranskan Polynesian ehkäpä tunnetuin lomasaari, joka sijaitsee kaukana eteläisellä Tyynellämerellä. InterContinental Resort Tahiti tarjoaa luksuslomakokemuksen tässä eksoottisessa paratiisissa. Hotellin bungaloweissa on upean näkymän lisäksi laituri, jonka kautta vierailla on suora yhteys mereen.

Huone

Jokaisessa bungalowissa on sisätilojen lisäksi tilavat terassit. Hotellilta löytyy lisäksi tahitilaista ruokaa tarjoileva ravintola sekä uima-allasbaari. Vieraille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja sekä luonnollisesti kylpylä asiaankuuluvine palveluineen.

Katso hinta


Likuliku Lagoon Resort

Malolo, Fidži


Hotelli

Likuliku Lagoon Resort on luksuslomakohde kauniin turkoosissa ja rauhallisessa laguunissa Fidžillä. Fidži on läntisellä Tyynellä valtamerella sijaitseva viehättävä ja eksoottinen saarivaltio. Likuliku Lagoon Resort -hotellissa on yhteensä 45 perinteistä lomamajaa, jotka on rakennettu paikallisista ja uniikeista materiaaleista. Tämän lomakylän ylpeys ovat kuitenkin 10 tilavaa vedenpäällistä bungalowia.

Huone

Näissä bungaloweissa vieraat voivat nauttia Fidžin seesteisistä vesistä yksityiseltä terassiltaan. Peruspalveluiden lisäksi hotelli erikoistuu tarjoamaan erilaisia aktiviteetteja. Tarjolla on esimerkiksi snorklausta ja sukellusta, saarihyppelyä, kalastusmatkoja sekä vaellusretkiä. Tässä hotellissa ei todellakaan tule tylsää vaikka kaipaisikin lomaltaan muutakin kuin auringossa loikoilua.

Katso hinta


Punta Caracol Acqua-Lodge

Bocas del Toro, Panama


Hotelli

Punta Caracol Acqua Lodge on ympäristöystävällinen lomakylä Karibianmerellä Panamassa. Tämä lomakohde on rakennettu koskemattoman luonnon keskelle. Hotellin tarkoitus on tarjota vieraille yhteys paikalliseen luontoon mahdollisimman vähäisellä kuormituksella ympäristölle. Hotellin bungalowit on rakennettu paikallisista materiaaleista läheistä koralliriuttaa kunnioittaen.

Hotelli

Kaksikerroksisen bungalowin yläkerrasta löytyy parisänky sekä näkymä majan palmukaton läpi. Jokaisella majalla on runsaat terassitilat sekä yksityinen käynti suoraan kristallinkirkkaisiin vesiin. Hotelli järjestää myös paljon erilaisia retkiä, joiden tarkoitus on tarjota vieraille pääsy suoraan ympäröivän luonnon keskelle. Vieraat voivat halutessaan lähteä esimerkiksi saari-, sademetsä- tai sukellusretkille. Onnekkaimmat pääsevät ihailemaan paikallisia delfiinejä tai laiskiaisia.

Katso hinta


Song Saa Private Island

Koh Kong, Kambodža


Hotelli

Kuvankauniilla Siaminlahdella sijaitseva Song Saa Private Island on Kambodžan koskemattoman saariston ylpeys. Kyseessä on luksuslomakylä, jossa ympäristöstä pidetään huolta laadusta tinkimättä. Hotellin huikeat vedenpäälliset bungalowit sisältävät esimerkiksi yksityisen uima-altaan, ulkoilmasuihkun, terassin sekä olohuoneen, jonka lattiassa oleva ikkuna tuo vesielementin myös osaksi sisätiloja.

Uima-allas

Hotelli on rakennuttu paikallisista materiaaleista ja harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Tarkoituksena on tarjota vieraille poikkeuksellinen kokemus Kambodžan uniikin luonnon keskellä paikallista yhteisöä kunnioittaen. Hotellin hinnoittelussa suurin osa palveluista kuuluu hotellihuoneen hintaan, joten vieraiden ei tarvitse lomalla huolehtia mistään. Esimerkiksi jooga, melonta, saarikierros, sademetsäretki ja vierailu paikallisessa kylässä kuuluvat kaikki hotelliyön hintaan.

Katso hinta


The Float House River Kwai

Kanchanaburi, Thaimaa


Hotelli

The Float House River Kwai on eksoottinen lomakylä Thaimaassa muutaman tunnin ajomatkan päässä Bangkokista. Tämä eristyksissä oleva lomakohde sijaitsee tunnetun Kwai-joen sekä tiheän viidakon välissä. Ainoa tapa päästä hotellille onkin jokea pitkin veneellä. Hotellin upeat villat tarjoavat yösijan jopa neljälle aikuiselle. Tilavissa 90 neliön huviloissa erilliset makuutilat yhdistyvät toisiinsa yhteisellä oleskeluhuoneella. Bungaloweissa on tarjolla joenpäälinen terassi keinuineen sekä auringonottomahdollisuuksineen.

Ravintola

Lisäksi hotellissa on vedenpäällinen ravintola, jossa tarjoillaan thaivaikutteisia herkkuja. Tylsyyttä ei tässä hotellissa ehdi potemaan sillä tarjolla on aktiviteetteja kuten melontaa, veneilyä sekä retkiä paikallisissa maisemissa.

Katso hinta

 


Kuvat hotelleilta. Kansikuva Likuliku Lagoon Resort.