TallinnaLuksusKaupunki

Ylellinen hotelli kruunaa Tallinnan matkan

By , 18/05/2016

Olipa kyseessä romanttinen miniloma tai intensiivinen ostosviikonloppu, löytyy Tallinnasta ylellisiä hotelleja joka lähtöön. Tallinnan hotellimaisemaan kannattaa tutustua ennen matkaa, sillä oikein sijoitettuna voi tässä kaupungissa saada hotellibudjetilleen paljon vastinetta. Erinomaista Tallinnan hotelleissa on hintataso, sillä tässä kaupungissa luksusta saa edelleen eurooppalaisittain edulliseen hintaan. Keräsimmekin alle listan pienellä luksuksella maustetuista neljän ja viiden tähden hotelleista Tallinnassa. Valitse siis alta ylellinen hyvän hinta-laatusuhteen hotelli Tallinnassa!

 

Swissôtel Tallinn

?????

Tallinnan Swissotellin huone

Swissôtel Tallinn kuuluu Tallinnan hotellien kermaan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että se sijaitsee kaupungin korkeimmassa rakennuksessa. Hotellin ehdottomia vetonauloja ovat upeat näköalat Tallinnan ylle niin hotellihuoneista kuin hotellin ravintolastakin. Swissôtel Tallinn keskittyy vieraidensa hyvinvointiin tarjoamalla laajat kylpylä- sekä liikuntapalvelut

Tallinnan Swissotellin kylpylän uima-allas

Perinteisten Sveitsin luonnosta inspiraatiota hakeneiden kylpylähoitojen ohella tarjolla on laajat liikuntamahdollisuudet kuntosalista ryhmäliikuntatunteihin. Hotelli tarjoaa esimerkiksi jooga-, pilates- ja circuit training -tunteja. Hotellista löytyy lisäksi tyylikäs allasalue sekä saunatilat. Kun itsestään huolehtii myös lomalla, voi huoleti nauttia hotellin runsaasta sunnuntaibrunssista.

Katso hinta

Schlössle Tallinn

?????

hotellihuone

Schlössle Hotel tarjoaa edellisen perään hieman toisenlaisen viiden tähden hotellikokemuksen. Kyseessä on intiimi ja tunnelmallinen 23 huoneen putiikkihotelli Tallinnan vanhassakaupungissa. Hotellin charmi kumpuaa sen luksuksella höystetystä rustiikkisesta tunnelmasta.

Julkisivu

Vanhankaupungin sydämessä romanttisella mukulakivikadulla sijaitseva Schlössle tarjoilee vierailleen palan keskiaikaista virolaista tunnelmaa. Talvisin hotellin vetonaula on tunnelmallinen ravintola ja kesäkaudella romanttinen kesäpuutarha.

Katso hinta

Savoy Boutique

?????

Hotellihuone

Savoy Boutique on Schlösslen tapaan ylellinen putiikkihotelli Tallinnan vanhassakaupungissa. Kyseessä on historiallinen hotelli, joka on rakennettu alun perin vuonna 1890. Hotellissa on panostettu luksukseen ja erityisesti sisustus kertoo hotellin ylellisestä tasosta. Hotellin huonekalut on teetetty Italiassa ja huoneisiin valitut vaaleat elementit luovat romanttisen tunnelman.

Kylpyhuone

Savoy Boutique -hotellin ehdoton helmi on moderni virolainen ravintola MEKK. Kyseessä on juuristaan ylpeä virolainen ravintola, joka panostaa ennen kaikkea raaka-aineiden laatuun. MEKK tarjoilee kausittain ajankohtaisia virolaisia makuja suurella sydämellä. Tämä ravintola on Tallinnan ykköskohteita riippumatta siitä yöpyykö itse hotellissa. Hotellivieraille plussaa on ravintolassa nautittava kuohuviiniaamiainen.

Katso hinta

Telegraaf

?????

Hotellihuone

Telegraaf edustaa Tallinnan luksushotellien kovinta kärkeä. Hotelli tarjoaa vierailleen tinkimättömän luksuskokemuksen, joka on viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottu kokonaisuus. Tämä historiallisessa vuonna 1878 valmistuneessa rakennuksessa sijaitseva hotelli tarjoaa vierailleen ensiluokkaista palvelua vierailun jokaisella osa-alueella. Huoneita tästä hotellista löytyy erilaisiin makuihin, sillä tarjolla on niin historiallisesti kuin modernistikin sisustettuja huoneita joko katu- tai sisäpihanäkymillä.

Allasalue

Hotellista löytyy lisäksi niin luksuskuljetus- kuin concierge-palveluitakin sekä ensiluokkainen kylpylä ja yksi Tallinnan parhaimmista ravintoloista. Elemis Spa on luksusta huokuva kylpylä, jossa voi nauttia erilaisista hoidoista, saunasta sekä rauhallisesta allasalueesta. Venäläistä ruokaa tarjoileva ravintola Tchaikovsky taas on useasti palkittu ylellinen ravintola, jossa hotellivieraat voivat nauttia luksusillallisen. Halutessaan ravintolan herkkuja voi myös tilata nautittavaksi oman hotellihuoneen rauhaan.

Katso hinta

 St. Petersbourg

?????

Hotellihuone

St Petersbourg on historiallinen venäläisvaikutteinen hotelli Tallinnan vanhassakaupungissa. Kyseessä ei suinkaan ole mikä tahansa historiallinen hotelli vaan Tallinnan pisimpään toiminnassa ollut hotelli. Itse hotellirakennus on alun perin 1300-luvulta, mutta on hiljattain kunnostettu moderniin venäläisvaikutteiseen tyyliin.

Aula

Hotellissa yhdistyvät Tallinnan virolaiset sekä venäläiset juuret. Hotellista löytyykin kaksi ravintolaa, joista toinen tarjoilee virolaista ja toinen venäläistä ruokaa. Hotellin upeimpia yksityiskohtia on kolmannessa kerroksessa sijaitseva näköalasauna, jossa vieraat voivat käydä yöpymiseen sisältyvässä aamusaunassa.

Katso hinta

Von Stackelberg Hotel

????

Hotellihuone

Von Stackelberg on saksalaisbaltialaisen paroni von Stackelbergin perintöä kunnioittava hotelli. Paroni von Stackelberg rakennutti tämän nykyään hotellina toimivan rakennuksen perheelleen 1800-luvulla. Luonnollisesti hotellia on sittemmin uudistettu, mutta historiallinen tunnelma on pyritty säilyttämään.

Piha

Von Stackelberg on neljän tähden hotelli kaikilla mukavuuksilla. Eksotiikkaa tähän hotelliin tuo japanilaisvaikuitteinen ZEN Spa. Kesäisin hotellin ehdoton vetonaula on tunnelmallinen sisäpiha, jolla voi nauttia niin lounasta, kahvia kuin illallistakin.

Katso hinta

L’Ermitage

????

Hotellihuone

L’Ermitage on moderni ja rauhallinen neljän tähden hotelli kaikilla perusmukavuuksilla. Hotellin hillitty sisustus sekä rauhalliset parvekkeet tuovat vieraille hieman rauhaa kaupunkiloman hulinaan.

Kylpyhuone

L’Ermitage on toimiva perushotelli hyvällä hinta-laatusuhteella. Perusmukavuuksien lisäksi hotellista löytyy kaksi eri ravintolaa sekä yksityiskäyttöön varattavissa olevat sauna ja poreallas.

Katso hinta

[related-article id="8098"]
Kuvat hotelleilta. Kansikuva Telegraaf.